Sziasztok!
Tündi, sajnálom, hogy így utolért Titeket is ez az iszonyú idő! Remélem a biztosító majd megtéríti minden károtokat!
Dbea, ezek szerint Ti csak önmagában használjátok a mosódiót? Mi mindig extrának tesszük be a mosópor és az öblítő, valamint a színfogó mellé... (Hú, így leírva mintha kicsit túlzásba is esnénk, a végén majd pont a ruháknak nem marad hely...
)
Nálunk változó, van amikor kel Betti éjjel (ez a gyakoribb), van amikor alszik egyvégtében reggelig. Szerintem ez is babafüggő, mint ahogy Tündi Lucája még mindig ébred, Lina Levije pedig már evésre egyáltalán nem... Esetleg azzal próbálkozhatsz, hogy d.u és este kicsit többet adsz Marcinak enni (de óvatosan, nehogy túletesd), és akkor hátha nem kel fel éjjel szopizni...
Védőnő: lehet, hogy így jártok jobban, hogy nem találkoztok vele. Hozzánk rendszeresen jár, de olyan buta, mint a sötétség, több hasznos infót tudok meg tőletek, mint tőle! Mindig felidegesítem magam rajta...
Boszi, ez a helyzet nálunk is: a saját ágyában nem alszik el Betti, hanem kapásból felül, feláll - így a nagy ágyon mellettem alszik el, aztán nagyon óvatosan teszem be az ágyába. Többször is volt, hogy ennek ellenére felébredt, olyankor újabb félóra volt, mire újból visszaaltattam.
Jobbulást Nikinek, mielőbb múljanak el a pöttyök is!
Angelita, ma hányszor aludt Emma? Leeht, hogy csak az időjárás miatt nem tudott akkor elaludni...
Köszi a Betti-köszöntést!
Annyira nem boldog, mert a d.e-i alvásból 39,5-tel ébredt... Kapott kúpot, az szépen levitte, remélem nem is megy majd vissza! Talán neki is a foga miatt lehet... A súlyát majd este fogom lemérni, de szerintem most megint jó sokat szedett fel magára...
Kiváncsi vagyok, Emma hol tart!?
Orew, jobbulást Zarusnak! Jártok még rendszeresen babaúszásra?
Bikmakk, ilyenek ezek a gyerekek: beetetik a szüleiket, hogy már mi mindent tudnak, aztán direkt titkolják, hogy megint nagy legyen az öröm, amikor újból megmutatják!
Nálunk Betti új produkciója a rugdosás. Minden kis játékát rugdossa. Járni még nem tud, de azért a féllábas focit már próbálja.
(A két kezét fogva, vagy a hóna alatt tartva járkál, közben rugdos, illetve már a járássegítőjével is fel-alá mászkál a lakásban.) Most gondolkozhatom, hogy a gyakori tévés vb-meccsek vannak rá ilyen hatással, vagy a múlt szombaton a játszótéren látott focizó kislánytól leste el ez a dolgot!? Esetleg mindkettő egyszerre.
És kérek szépen drukkokat a legjobb barátnőmnek - ha holnap reggelig nem indul meg nála a szülés, akkor indítják! (Múlt péntekre volt kiírva...) Kisfia lesz, Máté!