Új privát üzeneted érkezett!

Ja-jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Semmit :lol: felmegyek anyuékhoz, aztán hazamegyek elhalni :lol:

Rendeltem csajok hennát, aki környékbeli, és érdekli, ingyen festek...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


sziasztok!

jenner és a többiek: mi is viszonylag sokat vagyunk együtt, nem gondolom, h ezen múlna. én már olvastam csip állításának az ellentétjét is. szerintem nem volt igazi péd. én nem értek hozzá, de nincs igazi leesésed, majd felindulásod. szerintem próbálj teázni. ártani nem tudsz vele. húúú! henna! imádom őket. egyszer görögországban tettek rám egy gyönyörűt. majd megpróbálok megmutatni. sajnos én messzebb lakok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kép

Ez a mai tesztem, ami szép erősödés a tegnap délutánihoz. azon nem igazán látszódott, amikor lefényképeztem. ez is erősebb az élatben, de telóval csináltam.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Sziasztok!

Már megint elvesztem, de rengeteg a meló.

Köszönöm, hogy drukkoltatok! Még nem jött meg, de 3 napja barnázok, és kíváncsiságból néztem hőt tegnap és ma, 36.6 és 36.5 volt, szóval jön a mensi :( Ismerem már ennyire magam, nekem az alaphőm ennyi :(

Jeanner, mutatnál nekem egy másik görbédet is? :)

Barbi gyönyörű a kislányod, mielőbbi jobbulást kívánok neki, és érezzétek magatokat nagyon jól!

Kati megy a drukk ezerrel!!!!

Közben még olvasgatok visszafelé :)
evica8
 
 


evica. nem is teszteltél, hogy késik. azt mondják a hosszú barnázás az tipikus progreszteron hiány. nekem is így volt. majd múlt hóban egy terhesség, de barnázássl távozott. ebben a hónapban pedig ittam-iszok palástfűteát és úgy tűnik.... nem tudom, h az segített-e, de mindenesetre bíztatóak a jeleim.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati szép az a csík! :) Nagyon szorítok Nektek!

Igen, a progit szokták mondani erre, de 2 hónapja csináltattam hormonvizsgálatokat, és tökéletes a progim. Én is gondoltam a palástfűteára, majd a következő ciklusban inni fogok :)
Úgy döntöttem megint fogok hőmérőzni, legalább látom volt-e, és mikor pé-m. 36. évesen már nem meglepő, ha nincs egy ciklusban. Meg egyébként is a palástfüvet is ugye pé után kell elkezdeni inni :)
evica8
 
 


Kati, teázok már nagyon régóta... a doki azt mondta, van peteérésem... valódi... hát ne tudom...

Evica, sajnálom a mensit :( mutatok félgörbét, persze:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 19200_.png

Ez volt a babás görbém, de az a baba elment... :( túl későn ágyazódott be...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


"A peteérés enyhe alhasi fájdalommal, a menzesz előtt pedig a premenstruációs szindróma kellemetlenségeivel, fájdalmas mellfeszüléssel, valamint görcsös menstruációval jár együtt, ezek elmaradása esetén gyanakodhatunk az ovuláció hiányára. Hőmérőzéssel, illetve gyógyszertári tesztekkel kimutatható, hogy van-e peteérés. "

Ez nekem minden hónapban rendszeresen jelentkezik...

Ezek viszont soha:

"-> Vérzéskimaradást okozhatnak a petefészekben kialakult ciszták, melyek nagy része funkcionális eredetű, tehát nem valódi daganat. Ezek általában tünetmentesek, de álterhességszerű tünetekkel: émelygéssel, mellfeszüléssel, haspuffadással is járhatnak. Fiataloknál gyakori betegség a policisztás ovárium, melynek oka, hogy a tüszők növekedése egy szinten elakad, és a szervezetben megemelkedik a férfi nemi hormon szint. A petefészekben kialakuló ciszták mellett a betegség erős szőrnövekedéssel, zsíros, pattanásos arcbőrrel, az inzulin nem elég hatékony felhasználása miatt pedig túlsúllyal, valamint vérzészavarokkal, és a peteérés hiányával járhat együtt. "

"> Sokan szenvednek a rendszertelenül jelentkező menstruációtól. Gyakori, hogy kimarad a menszesz, és amikor jelentkezik, erőteljes és/vagy elhúzódó a vérzés, ami időnként darabos, alvadékos is. Ennek oka lehet súlyos betegség, például a pajzsmirigy túlműködése, vagy akár a túlsúlyos nőknél gyakran előforduló sárgatestelégtelenség és ösztrogéntúlsúly is. A hormonális zavar következtében megvastagodik a méhnyálkahártya, ami később akár méhtestrákhoz is vezethet."

"-> A váltakozó ciklushossz arra utal, hogy nincs minden hónapban peteérés."

És barnázni sem barnáztam még soha életemben... nem hiszem, hogy beteg lennék, és nemrég nézett át a nőgyógyász hüvelyi UH-val, mindent rendben talált, vastag méhnyálka félidőben, ciszta, myoma sehol, PCOSnek nyomát sem találta, azt mondta, nagyon szép méhem van, szervileg minden ok velem, a látottak alapján, meg amit elmondtam meg azt mondta, hormonálisan sem hinné, h bajom lenne... de ha szeretném, 3 hónap ovutesztelés után megnézhetjük... de én is egészségesnek érzem magam... csak mi az a 30% vagyunk, akiknek többet kell próbálkozni...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ka(ti), gratula a + teszthez, látszik ez így is :-)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ja, meg még annyit, aztán húzok innen:

vannak nők, akik nem reagálnak a progeszteronra... nekik úgy változik a hőjük, ahogy kint az időjárás...

"Ez egy anovulatórikus ciklus tüszörepedés és hömérsékletemelkedés nélkül a luteális fázisban. Annak a következménye, hogy sárgatest hiányában nem termelödik progeszteron.
Kivételes esetben léteznek olyan nök, akik a progeszteronszint növekedésére nem reagálnak hömérsékletemelkedéssel. Náluk elöfordul olyan anuvulatórikusnak tünö ciklus, amelyben a látszat ellenére volt tüszörepedés. "

De az is lehet, most tényleg kimaradt, bár minden tünete jelentkezett... még egy ciklust végigmérek, és akkor kiderül... ha az is ilyen lesz, szerintem nem mérem tovább a hőmet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jeanner 2010.06.18 12:19-kor.

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kati: nem semmi szép kis kép :D
csip-csip18
 
 


Gabi, köszi a dícséretet..annyira "tanulok", hogy reggel eljátszadoztam a képkeresgéléssel, amúgy ha érdekel raktam fel még képeket oneday.hu-ra:) naaagy kupacot, mert megérkeztek a fotós képei, csak elfelejtettem felpakolni őket:)

Kati, én is látom a csíkot:D:Ddrukk-drukk:)

Jeanner: még nem tudom hogy fogok-e hőmérőzni, csak kíváncsiskodtam:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, az engem is érdekelne :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


köszi a drukkokat!
jenner: én akkor mielőtt a te eléggé fáljdalmas vizsgálataidba beleugranék, apa "kisóvodásait" :oops: nézetném meg. az nem fáj senkinek, de egy jó támpont lehet. elárulok valamit. nekem van tutira pé-m, mert első hónapban amikor próbálkozni kezdtünk teszteltem, de a mensim mindig tünetek nélkül jelentkezett. tehát-mindenki más!

bejni: én is szívesen nézegetnék esküvős fotókat, ha kapok egy címet. egyébként gratula nektek!!!!

csip: köszi, de tényleg még élesebb és remélem, h két nap múlva már kétség sem férhet a dologhoz. akkorra van még egy tesztem.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, hát, még csak egy hónapja próbálkozunk, nem látom értelmét vizsgálatokra rohanni... azért a fél évet kivárom, amit a dokim mondott... másrészt, a hormonvizsgálatok után mindenképpen párom következik...
Lehet, hogy meddő vagyok, és az is, h soha ebben az életben nem lehet gyerekem, de egyelőre asszem, nem ezen agyalok, mert ha beveszem a fejembe, h nincs peteérésem, és meddő vagyok, és alkalmatlan anyaságra, stb stb, akkor a teák sem segítenek majd... szóval asszem, csatlakozom ivankához, és én is kiveszek némi szabit, mert így csak tönkremegyek teljesen...

Sok babát kívánok mindenkinek, és tejet a kismamáknak, meg minden!!! :) legyetek jók!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jenner! én ezt átéltem, amit te és most nincs értelme mondanom, hogy maradj, meg ilyesmi. kövessenek meg a többiek. én is kiszálltam az első hónap sikertelenség után a másik tpocból. vagyis minden nap olvastam, de nem írtam, mert rossz volt a lelkem, holott tudtam, h egy hónap nem hónap. én is mindenre gondoltam. majd amint teszteltem az első halvány pozimat a 3.hónapban visszakapcsolódtam, mert kellett a bíztatás, el akartam mondani valaminek, mivel a családban még nem akartuk és milyen jól is tettük. és hidd el, sokat segítettek a bíztatások és a sok jókívánság, mégis irígységet éreztem, de jó volt. úgyhogy én megértelek és fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!FEL A FEJJEL!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati (és mindenki más)! Ha érdekelnek a képek www.berniestamas.oneday.hu -n megtalálhatod őket:)
Amúgy Gabival pont egy napon mondtuk ki a boldogító igent:) Kicsi a világ:)

Kati, ha neked is vannak képek, és is szívesen megkukkolom.

Jeanner, sajnálom, hogy elmész:(

B.

ui: most már tényleg neki kellene állni tanulni..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


bejni: belelapoztam, szépek voltatok!!!!! én nem raktam fel ilyen oldalra az enyéimet, de majd egyszer lehet, h felteszem.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jeanner
Várunk vissza. Remélem Ivanka is visszajön majd....

Velem semmi, írom a gyagya esszét, már 1 oldal megvan a háromból. :roll:
Az előző irományom elég jó lett 4-est kaptunk rá. Azért írom többes számban, mert az angolos srác segített. :D Egyébként azt mondta a tanár, hogy nehéz "A"-t (5-öst) kapni, úgyhogy elégedett vagyok.
Csak lenne már augusztus, több szempontból is.... július 31-én vége a nyári kurzusnak. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Napok
Én sokszor belekveredek a tegnap-ma-holnap meghatározásokba... főleg, mikor éjszakás vagyok :oops:
Az meg, hogy milyen nap van! :roll: :oops: :?

Kati, Jeanner
Drukkolok!!!!!

Egcsi
Nettó 100ezer körül (10 éves munkaviszonyom van)... :cry:

Együttlét
Mi is akkor, mikor éppen jólesik... :oops:

Bejni
Nagyon szépek vagytok! :lol:
Vendég
 


Amandi
Elég szomorú... :? Én ennek a dupláját fogom keresni kezdőként. 1O év után meg min. a 3x-át, ha nem többet. Attól függ milyen osztályon helyezkedek el. Ja, és nem kell megszakadni, mikor kórházban voltam, a csajszinak én voltam az egyedüli betege... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Hello lányok!
Jeanner: Miért mész el???? Mi régebb óta próbálkozunk (relatíve mert mi is csak 3 hónapja), de nem szabad elkeseredni. Bár meg kell, hogy mondjam, hogy menszikor én is padlón vagyok és ilyeneket érzek, de aztán eltűnnek ezek a hormonok és már is jobb kedvem lesz. :)) És persze tudom, hogy úgy is sikerülni fog, amikor itt lesz az ideje. És neked is!!!!!
Kati gratulálok a tesztedhez. :) Nekem ilyen csík van az ovutesztemen, de az negatívnak számít.
Bejni: Hihetetlen, hogy már két hónapja vagyunk házasok mindketten nem? :D
Evica: Üdv megint itt. :))
Egcsi: Kitartást az esszékhez.
Amandi: Az éjszakázás az nem a legjobb. Mit dolgozol?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Képzeljétek találtunk 17-én este egy kiskutyát. Nagyon édes. Befogadtuk míg nem találunk neki gazdit. Tündér kutyus. :) 3 hónapos.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi
Nagyon rendes tőletek. Nagy testű kutyus lesz? Még a végén megtartjátok. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Hát a hőm nem hazudott, tegnap meg is jött :( Nem ért váratlanul, de azért mégis ... Ez van, új ciklus új esély :) Csak pozitívan :D

Gabi, nagyon édes lehet :) Úgy imádom őket, de panelba nem szeretnék, neki is jobb, ha szabadabban élhet. Így ez is a jövő "zenéje" :wink:

Jeanner, várunk vissza közénk!

Kati, holnap újra teszt? Már nagyon várom és megy a drukk továbbra is!

Benji, nagyon szépek vagytok, én is megkukkoltam a képeket :)

Egcsi, hajrá esszék :wink:
evica8
 
 


sziasztok!

üdv mindenkinek! és különösen üdv az újaknak!!!
Végre van egy kis időm!

Kati! Gratulálok a teszthez, és mennek a drukkok hogy erősödjön meg az a csik!!!

Bejni, hát merész vagy államivizsga környékére vállalni babát! Én már csak tudom, baba nélkül is eléggé ki van az ember, főleg a vége felé. Én mikor Nóri megszületett utána is sokáig kb. egy hónapig semmivel nem voltam képes foglalkozni, csak a gyerek a szoptatás na meg a férjem érdekelt. :) Szóval merész vállalkozás. Mondjuk én egészen Nóri kétéves koráig tutira nem akartam neki állni tanulni. :)

Most már azért más a helyzet, lassan fél éve újra dolgozom, de nem könnyű azért ez sem, főleg hogy Nóri egész emberes gyerkőc. Az oviban jól elvan, de aztán ha hazaért akkor anya apa de legalább az egyik csak vele legyen.....

Egyébként én is jogász vagyok, és pont ott dolgozom ahova te menni szeretnél. :)

Egyébként most rám se egyszerű idők várnak, szeptemberben kezdek egy tanfolyamot, és mellette decemberben kezdem a szakvizsgát. :)
Szóval én meg szakvizsgázni fogok babavárás alatt. Bár mi csak jövő nyáron fogjuk kezdeni a próbálkozást. :)

Jenner, el ne menj közülünk, nagyon hiányoznál!

Képzeljétek a hétvégén Kehidakustányban voltunk 3 napot kicsit kikapcsolódni. Nórit most szoktatjuk a mélyvizhez (1,3-1,5 m). De nagyon élvezi, igazi kis vizicsibe. Majd teszek fel képeket róla. :) Szóval nagyon élvezte.
Ja és képzeljétek nagyon jót tett neki az ovi. Még sosem biztok gyermekmegőrzőben idegenre, nem is maradt volna meg ott egyedül. De képzeljétek most a hétvégén ott hagytuk (persze fokozatosan és vele megbeszélve tűntem el és nem is sok időre csak fél órára) és semmi gond nem volt. :) Nagyon élvezte. Mondjuk egy képzett óvónő volt a felügyelő és tudta kezelni a gyerekeket. :)
De akkor is nagy szó szerintem. :)
Ja és teljesen szobatiszta lett a Kisasszony! Már éjszakára sem kell pelus. :)

Ja és Egcsi, egy kalappal az esszékhez.

Na kellemes vasárnapot még mindenkinek!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Ninike
Már sokat hallottam Kehidáról és mindig csak jókat. Gratu a szobatisztasághoz! :D

Mi megint hármasban vagyunk, apjuk lelécelt dolgozni Los Angelesbe. Péntek körül érkezik. Muszáj, a számlákat fizetni kell. :roll:
Nézegetem a tortákat, lassan erőt gyűjtök, 2 hét múlva ünnepeljük Bence szülinapját. Az itteni tortákat nem nagyon szeretjük és drágák is. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Igen, nagyon jó volt a fürdő, az apartman nem annyira, de a fürdő nagyon.

Hát gondolom más az izvilága az ottani tortának.
Ha gondolod süss egy hazai iz világot tükröző tortát. Tudok adni csoki torta receptet. :) ja meg nálunk még a túró torta is nagyon menő.

Na és kész lettek az esszék??? végülis miről kellett irnod?

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


sziasztok!

köszi ninike a drukkot. úgy tűnik bejött. még tegnap délután teszteltem egy szupi erőset. azért délután, mert a párját csütörtökön lőttem el és össze akartam hasonlítani 48 órával később, mivel az előző vetélésemnél nem erősödött a csíkom-itt gondoltam, h baj van. DE!!!!! most 48 órával rengeteget erősödött. a délutáni pisiből :oops: majdnem full erőset teszteltem.
biztosan jó volt kehida. és Nórinál jó munkát végezetk az óvonők. sikeres volt a leválasztás, mivel elviselt más idegenek irányítását is. mi ezt már elkezdjük két éves kor körül, de ez is egy hosszú folyamat. nem megy egyik hétről a másikra!!!! és a szobatisztaságért is gratulálok!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ninike...juj egy kicsit elbizonytalanítottál:( mert én is ezen aggódom, hogy túl stresszes lesz a helyzet, és akkor baja lesz a kicsinek:( azt pedig nagyon nem szeretném, és sajnos előfordulhat, hogy szétaggódom magam, mivel egy sima vizsgaidőszak is rémálom a számomra:(
Szóval most tényleg nem tudom, hogy mit csináljak/junk, mert már nagyon szeretnénk a babókát... Ezért gondolkodom a halasztáson is, ha úgy jönne össze...:(
Szóval akkor Te egyáltalán nem ajánlod? Őszintén kérdem, mert nyilván egy jogásztól érdemes megkérdezni az ilyesmit..Meg a férjem is mondta, hogy járjak alaposan utána a dolognak...

Kati-megadruuuukk!

ja és még egy vizsga csütörtökön, mindenkitől szurkolást várok, hogy sikerüljön, mert az erőm legvégén járok..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Kati!

Na tök jó, gratulálok!!!!!!!!!!!!
Tiszta irigy vagyok! :) De majd egy év múlva kb. csatlakozom!
Akkor a tiéd lesz az első baba a topikban.

Igen, sok változott Nóri az ovi óta. Azt hiszem te ezt nem olvastad, de elárulom hogy Nóri még csak 2,5 éves. Mi is 2 év 1-2 hónaposan kezdtük az ovielőkészitőt (mivel bölcsiben nem kaptunk helyet). Addig csak ismerősök rokonok vigyáztak rá.
De sokat változott és mostanra ért meg az idegenekre. De azért még van mit változnia. Pl. hiszti és dacosság terén. :)
Bár ez szerintem genetika is, meg korspecifikus is. :)

Na most mennem kell hajat száritani, meg vasalni. Ma Apa altatja a Mancit. :)

Még egyszer mennek a drukkok a további hetekre!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Ninike
Túrótorta receptem van, tavaly az volt. Csokikrém receptet küldheted. :wink: Esszén dolgozom, a bőrrákról írok. Félig kész van, éjjel befejezem. Holnap megmutatom hozzáértőnek és véglegesítem. :)

Kati
Szupi!!! A topik első kismamája! :D

Bejni
Hajrá!!! :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!!

Nekem már van egy másfél éves kislányom, akire majdnem másfél évet vártunk, mire összejött. Most megint elkezdtünk "próbálkozni", szeretnénk testvért.
Bejninek szerettem volna írni, mert olvasgattam ezt a topicot és láttam, hogy a nőgyógyásza azt javasolta, várjanak 3 hónapot, míg tisztul.
Nekem is ezt javasolta a dokim, de aztán utánaolvastam és nagyon megbántam, hogy vártunk. Van olyan meddőségi kezelés, ahol direkt fogamzásgátlót adnak a leendő anyukának, majd amikor elfogy a gyógyszer, azonnal lehet próbálkozni, hiszen akkor nagyon termékeny a leendő anya.
Persze a három hónapos szünet után is ugyanúgy sikerülhet, de nálunk nagyon nem így volt. Ezért szerettem volna írni, hogy olvass Bejni ennek utána.
Mindnekinek gyönyörű-egészséges babákat kívánok és annyit mondhatok, amikor pozitív lett a tesztem, azonnal elfeljetettem, milyen nehéz volt 17 hónapig negatívokat tesztelni!
gab

gabili
gabili
 
 


Jó reggelt!

Egcsi
Mi is tervezzük, hogy külföldre megyünk dolgozni. Már kezdtünk papírokat intézni,
USA-ban milyenek az orvosi-ápolói fizetések? Megélhetés mennyibe kerül?

Gabi
Ápolónő vagyok :wink:
Kiskutya aranyos lehet.

Evica
Majd a következő hónap sikeres lesz!

Kati
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bejni
Drukkoláson nem fog múlni!
Vendég
 


amandi.. tudom, hogy nem múlik rajta, de a kis lelkivilágomnak jót tesz...

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Morning mindenkinek!

Eddig bírtam nélkületek :lol:

Kati, gratulálok!!!!! Nagyon drukkoltam azért a háttérből, minden nap eszembe jutottál... :roll:

Ninike, esz az irigység!

Bejni, gratulálok nektek!!!!! Nagyon szépek voltatok!!! Sok boldogságot!

Gabi, azért mentem el, mert kellett egy kis idő, amíg egy két hullámvölgyön átevickéltem, de most már jobb... szerencsére hamarabb összeszedtem magam, mint vártam... kutyus aranyos lehet, de nektek van már egy kutyutok, nem? Nem féltékeny?

Egcsi, nagy kalappal a esszéhez, lassan csak meg lesz... nálatok nincs nyári szünet?

Amandi, hogy vagy?

Gabili, a tisztító küret is ezen alapszik... utána sokkal termékenyebbek a nők...

Évica, sajnálom, de csak pozitívan!!!! :) hidd el, pikkpakk összejön nektek is :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Amandi
A megélhetésre nem tudok mit mondani, városa válogatja. Az biztos, ha megcsinálod az amerikai papírjaidat, ápolónőként jól fogsz élni. Nem tudom, most milyen a rendszer, de hitelesíttetni kell a magyar diplomádat, le kell tenni egy különbözeti vizsgát-ez az amiről én tudok. Nézz utána. Melyik részre mennétek?

Jeanner
Van nyári szünet, de minél hamarabb meg akarom csinálni a kötelező tárgyakat, azért járok most is.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Kati, nagyon örülök az erős csíkodnak!!!! Gratulálok!!!

Jeanner örülök, hogy csak eddig bírtad nélkülünk! :D :wink:
Köszi a biztatást! :)
evica8
 
 


Egcsi, bárcsak itthon is lenne ilyen...

Evica, igazán nincs mit :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jó reggelt...

Gabi: Kérünk képet a kuytuskáról :D :D :D

Jeanner: Jó, hogy vissza jöttél :D

Kati: Mikor tervezed az orvos látogatást????

Egcsi: Drukkolunk, hogy sikerüljön :)

Evica: :( :( :( Meddig már keztem örülni :( :( :(

Amandi: Hovan mennétek ki dolgozzni???Angliába vagy máshová???

Gabili: Egyet értek veled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bejni: Én azt mondom, hogy folytassátok!!!! A baba tudja mikor fog jönni, miker kell jönnie!!!!!!Lehet ha most nem folytatjátok tovább, utána még több idő, míg össze jönn még több időt kell várni, hogy sikerüljön, és lehet, hogy pont most sikerülne...Szerintem!!!!

Nekem még mindig nem jött meg...Hát ugy látszik nekem soha nem lesz 28 napos ciklusom, már jóval elhagytam a 28dik napomat...Pedig azt mondták, hogy most lehet beáll, hát nem hiszem, maradok a 30-40 nap között szerintem...3 hét múlva kontroll...De nem izgat mit fog mondani, mert megvárom ezt a menzit, és után lesz ami lesz!!!!Ha sikerül, ha nem...A szervezetem tudja, mikor van felkészülve, egy ujabb terhességre, Én meg rábízom :)
Szombaton barátnőmnél voltam az 1hónapos kislányánál, jaj zabálini való, büfiztetem, pelust cseréltem, és elaltatam, nálam aludta el :D Tiszta boldog voltam, a barinőm is csodálkozot, mert csak ő tudta idáig elaltatni, még az apukának semm sikerült :D
Este meg barátoknál voltunk iszigattunk, huuu picit becsicsentettem :D Vasárnap meg a szerencsétlenek napja volt nálam: :D :D :D
Nem mentem kangoora, mert a barinőm lebetegedet :( na mondom otthon maradok...Teszek-veszek-főzök-takarítok.Párom melozot.
Elöször, kiömlöt a só aztán az üvege is eltört...a kinti szárítom összerogyót(persze, mikor az utolsó polót raktam rá)...a bent kád fölötti szárító mikor befejeztem a teregetést, azt hittem, hogy beaksztottam, na nem...Ráesett a fejemre(akkor már a sírás határán voltam)mikor nagy nehezzen kibujtam, a kezemmel levertem a kerámia fogkefe tartót, na pattant egyet a földön aztán elkaptam (mondom:húúúú), vissza húzom a szárítot és a lepedő beakadt megint abba a tetűrágó fogkefe tartóba na és persze leesett széttört!!!Akkor már nevettem :D :D :D
Aztán mondom megragasztom pillanat ragasztóval :D na persze nem sikerült, csak magamat sikerült összeragasztani!!!!!Azt a büdös élet nem hiszem el...
Aztán mentem fözni...Sikerült a elöször picit a mutató ujamat megvági...Na mikor meg már a sütőbe raktam be a lasagne akkor még meg is égettem az ujjamat!!!
Na és ez volt az utolsó...Hát nem mondom, hogy totálissan kiborultam, de aztán elszívtam vagy 5 szál cigit-pihentem fél órát és este 8 ra sikerült befejeznem a lakást!!!!
Kicsit sok lett :)

Szép Napot Mindenkienk!!!!!
csip-csip18
 
 


Csip, szép vasárnap :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Igaz??? :lol: :lol: :lol:
Hogy vagy???
Mit csináltatok hétvégén????
csip-csip18
 
 


Mi vasárnap egy másik fórum taliján voltunk, eszméletlen volt! :lol: meg voltunk misén is, már nagyon hiányzott... szerencsére az atya is jobban van :)

Szombaton meg takarítottam, igyekeztem a vizsgaidőszakom maradékait felszámolni, de nem sikerült még teljesen...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Katólikus vagy??
Na az jó, ha volt tali :)
csip-csip18
 
 


Én az... mármint katolikus... de hogy is mondjam... hiszek Istenben, de eddig nem vonzottak a templomok... volt egy nagyon jó papunk kicsi koromban, de ő autóbalesetben meghalt... aztán jött egy másik, aki az egyik falubeli srácnak udvarolt, meg a miséi is olyanok voltak, hát hagy ne mondjam... utána elment az egésztől a kedvem, inkább csak otthon imádkozgattam (mert azért vallásos nevelésben részesültem), de nem nagyon volt ingerenciám különösebben templomba menni... aztán csak elrángatott a párom és ez az atya nagyon kedves, nagyon megkedveltem :) szeretek hozzá misére járni!

Teszek fel pár talis képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Hello lányok!
Teszek majd fel képeket. Nagyon aranyos és iszonyatosan okos. Panka szereti őt, néha idegesíti akkor egy picit helyrerakja és kész. De nagyon rendes vele. :)
Kati nagyon gratulálok. Annyira szerencsés vagy, hogy ilyen gyorsan terhes leszel. Sajnos nekünk sem kellett volna ennyit várni fogigátló abbahagyása után. De már úgy sem tudom visszaforgatni az időt.
Jeanner: Ismerős érzés, néha én is ezt érzem, amit te. Bár most a kiskutya úgy leköt, hogy nem is foglalkoztat más. :)
Csip: Mikor tesztelsz?
Mindenkinek szép hetet kívánok! :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Képzeljétek el: KIRABOLTAK a szoliban...Nem térek magamhoz!!!!
Pontosabban nem engem, hanem az egyik csajt aki szolizot...Kinyitották az ajtót és kilopták a pénztárcáját a táskából. Én arra letem figyelmes, hogy mellettem gyorsan kisurran egy fehér polós srác...Befelé jövet nem láttam, mert irtam a standot és magas a pult.Mikor elmenten elszaladt mellettem Utána mentem és láttam már messze van 3 man voltak, de kurva lazán mentek...Jöttem vissza s akkor láttam, hogy lepattintották a műanygot...és nem láttam, hogy most zárva van vagy nyitva(olyan a zár mint a wc-ben az a műanyag fehér, amit ha elfordítsz akkor piros)na ez le volt szedve, Én meg benyítottam és láttom a csaj szedi össze a cuccát a földről...Na akkor tudtam már...Mondom a csajnak mindened meg van???Nem a pénzárcája nincs...Jó a jó budős kurva anyukat...Jött a rendörség...Ez a barom rendör, probálta vissza a műanyagot és sikeressen vissza pattant, amit persze nem sikerült levennie...nem lehetett igy rongálási nyomot látni vagy is inkább egy kis hangya faszni tű hegy nyomot...Jezgyőkönyvet vettek és elmentek, de Én még mindig nem térek magamhoz!!!!!
csip-csip18
 
 


Csip, ez nagyon kemény!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Csip! úgy látom folytatódik a vasárnap...

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Hát még mindig remeg kezem lábam.... :cry:
csip-csip18
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?