Na végre elaludt Zora, fél 8óta pörgött, és nem tudtam letenni. Tegnap kibújt a bal alsó2es fogacska, ma meg a jobb oldalon a másik, így 6 foga van. De jó lesz, ha minden nap jön egy fog
Dbea hát az éjszaka kb 4x kelt fel ebből 1x volt cici. Most tudom, h a fogzás zavar be, és szerintem hetekig ezzel szenvedtünk. Balcsin pl átaludta többször is az egész éjszakát, vagyis 5-6ig, aztán aludt még. Azon is gondolkodtam, h az itthoni ágyát nem szereti.Szerintetek mikor lehet átteni egy bb a rácsos ágyból egy rendes ágyba? Ha már megy?
Amúgy a projektet még nem kezdtük el, mivel jó éjszakáink voltak, most is csak felsírt a foga miatt szegénykém.
Orew nagyon ügyes vagy a fogyás miatt. Ha vannak még jó kis receptjeid megírhatnád. Már én is annyira szeretnék így fogyózni.
Amúgy Én is elkezdtem futni, igaz 2x voltam eddig, de legalább elkezdtem, eszem a grehem kenyeret, meg 5x próbálok enni kevesebbeket.
De a tejcsimet meg kell tartani, min 1 éves koráig, ami mindjárt itt van.
Futás: fáj a bal lábfejem, de már futás elött fájt, de ha futok nem érzem,nem tudom mitől lehet.
A melleitekkel mit csináltok futás közben?
Tündi, mi nem a faházakban voltunk, hanem az 5 emeletes tégla épületben. Tök retro az egész. A kaja jó volt, főleg azért is, mert tudtam nyugodtan enni (mármint Z nem a lábamon csüngött közben, hanem kurjongatot az étterembe mindenkinek, amikor meg odanéztek rá, csak bazsajgot, meg rebegtette a szempilláit).
Választhatsz több féle kajából, és minden kaja 3 részes. Előétel, fő, utó. De tojást ne kérjetek, az egyedül sz@r volt. Ennek köszönhetően, h Z így elvolt az étteremben, és a mi kajánkat ette (és mivel nem 3 óránként evett közbe lecsúszott mindig valami kaja-túrórudi, hal-banán)370 g hízott egy hét alatt. Viszont itthon megint nem akar enni, és már nagyon tanácstalan vagyok. Vagyis tök kevesett eszik.
Mióta a mi kajánkat eszi, ugye nem tudom hány ml, de úgy látom neki ez egy roppant unalmas dolog.
Szóval különböző dolgokkal próbálom lekötni, és beletukmálni az ételt. Az etető székben sincs el sokáig, a végén a földön vagy az ölembe köt ki, mikozben egy két kanálal próbálok még a szájába csempészni.
A másik baj, h csak a banánt eszi meg, éd azt is azért, mert azt tudja harapni. Az almát tegnap elkezdte rágcsálni, de ha lereszeltem,úgy nem kellett neki, nem tudom mi tévő legyek, mert azért nem ártana ennie egy kis gyümölcsöt neki.
Szerintetek mit csináljak?