Sziasztok!
balwin Judit! Miket meg nem tud az ember! Nem tudtam, hogy cukrosok nem ehetnek mézet... Na ennyit rólam.
Kati! Virág viszont évről évre változik!
Hajacskáról ne felejts el képet hozni! Elhiszem, hogy sajnálod a szép hosszú haját. Esküvőn szépek voltatok hármasban!
Vera! Jázminnak jobbulást! Szegény lábacska!
Ennyire fel tud melegedni a homok? (Én is rég mezítlábaztam.) Reméljük gyorsan gyógyul, elfelejtítek, és a nyaralás is jól telik majd!
Ovit sajnálom, de szerintem neked nagyobb csalódás, mint a gyerkőcöknek. Azért szívből kívánom, hogy az új, ismeretlen óvónéniket hamar megszeressétek.
Dorka! Ezek szerint megint a fülére gondolsz Szabinál? Munkatársnőm lánya múlthéten minden "ok" nélkül belázasodott, majd nála kötőhártya-gyulladás jött elő. Mennek a gyógydrukkok! +++++
levay Judit! Gyönyörűek a torták! Lányok nem tudom mennyit nőttek tavaly óta, így, hogy én majd minden nap láttam őket.
Majd ha időd engedi dobj képeket!
Balatonra mikor indultok? Sajna nem mond hétvégétől jó időt...
bbj Judit! Hová mentek máris?
Kati! Júli 19 sincs már messze!
Rita! Mi is voltuk anno ebbe az outletben. Nekem csalódás volt, néhány rugit vettünk csak, meg pelenkásvödröt. De azért ti érezzétek jól magatokat, és jó vásárolgatást! Szerzeményekről képet!!!
Dorka! Nem próbáltátok meg egy csoportba tetetni a két gyerkőcöt? Képzeld én is úgy jártam tegnap, hogy Balázs külön került a bölcsis társaitól egy másik csoportba "tök egyedül". De aztán első kérésre átették babót a többiekhez. Igaz, 30-an lesznek, de a másik csoportban is ennyien lettek volna. Óvó néni nagyon szimpatikus, a másik óvónénit még nem tudják ki lesz, valószínűleg pályakezdő.
Balázs: igazából akkor hatódtam meg egy kicsit, mikor az egyik gondozó néni felolvasta a szülőknek szánt bevezető szöveget. Igen, sajna Balázs nagyon szégyenlős, nem mondta a verseket.
Mondjuk felkészültem rá lelkiekben, végül is ismerem a gyerekem. Remélem ez majd oviban változik. Mármint a szégyenlőssége. A kis tarisznya tele volt édességekkel, neki is esett este az elpusztításának. Félig végzett vele.
Szerintem Balázs tiszta apja, pici kora óta, én semmit nem látok magamból benne. Talán a haja színe, és hogy az övé is göndör lenne, ha hosszú lenne...