Új privát üzeneted érkezett!

Princzi, gratula a kis Adélhoz!

Suzy, fel fogom majd rakni a teszteket, még van holnapra és holnaputánra, még azokat is megcsinálom előtte. puszi
Vendég

Princzi én is nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok a babához!!!!
szrityi

Halihó :!:

Bettyvel most beszéltem telefonon most tolják a műtőbe :!: :roll:

Puszi Mindenkinek, ha tudok valamit tudósítom :!: :wink:

Addig is drukk hegyek, amihez csak kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Először is:

Princzi-Isten hozta a kis Adélt ebben a nagy világban :D :D Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!!!!!!

Suzy- Még én sem igazán érzem a törpét, néha van valami de nem vagyok biztos benne, hogy az ő vagy az emésztésem, még mindig itt tartok :D :D :D Köszi a Betty híreket!!!!

Bettykém- Nagyon szorítok a sok szép petéért!!!!!!!Mindent bele, hajráááááá :D +++++++++

Szrityi- Azt ismerem az a fajta kutyust,igazi kis szoba cirkáló, nagyon édes és valóban inkább lakásba való fajta :wink:

Zsu- Várom a csodaszép pozi teszteket, ha erősödik szépen akkor ott az a babó, annyira örülök :D :D :D :D

Lányok tegnap nem sok mindent csináltam, főztem, mostam, bevásároltam, kipakoltam a ruhásszekrényt, összehajtogattam újra a ruhákat és áttettem a hálószobai szekrénybe őket, így azt a szekrényt ami a gyerekszobában van, szét lehet szedni....Lassanként elakarjuk kezdeni csinálgatni....Eddig úgy voltam vele, hogy várjunk, de már nem bírok magammal :D Ma valószínű elviszem a barátnőm kisfiát sétálni , hogy ő tudjon közben takarítani!

Mindenkinek szép napot!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Suzy:
köszi a Bettys híreket

Betty:
Nagyon szurkolok sok-sok petesejted legyen ++++++++++++++

puszika
szrityi

Gyancsi
Ez nem neked nem sok :shock: :?: ennyit nem is szabadna dolgozni egy nap :!: :roll: ez most komoly, és nem fáradtál el :?: nekem elég a napi 8 óra és otthon már alig bírok valamit is csinálni, tegnap csak locsoltam egy kis virág ültetés volt még, de Én annyira elfáradtam :roll: ez az idő már nem normális, tegnap olyan furán éreztem magam, hát ezért, délután 35 fok volt, ma meg csak 22 és esik az eső már egy órája :!: jó a levegő, de már nem szeretném ha esne, olyan sötét is van...aludnék :wink: :roll:

Zsu
Nagyon várom a szépséges teszteket, nyugi van (tudom Én könnyen beszélek), Én is 24-én megyek dokihoz uh-ra :!: :wink: drukk, hogy legyen szép petezsák és benne egy élő embrió :!: :wink:

Szrityi
Mennyibe kerül egy ilyen fajta kutyis, tudom, hogy kérdeztem már a chaten annak idején, de már elfelejtettem :oops: :wink:

Többiek merre vagytok :?:

Pusszantás, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy- Érdekes, hogy amíg pörgök addig nem érzem, hogy sok lenne.....De mikor leülök pihenni, na akkor veszem észre, hogy nincs erőm felállni :D Ezért inkább csak akkor ülök le ha készen vagyok :D Nem nagyon akarom elhagyni magamat, ellustulni, de azért próbálok odafigyelni, hogy ne vállaljam túl magam...Csak nem mindig sikerül :wink:

KépKép
gyancsi

Betty már túl van a punkción :wink: gondolom már úton vannak haza felé :roll: :wink: 6 petike lett :lol:

Gyancsi
Mikor lesz neked a genetikai uh :?: ne hajszold túl magad :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Gratulálok a kis Adélhoz én is :)

Gratulálok Bettynek a 6 petikéhez :)

Nekem vegyes híreim vannak, méhfeltöltés megvolt, azzal minden rendben. DE kiújult az endometriózisom :( egy 2 cm-es endós cisztám van a bal petefészkemben :( 29-én megyek uh-ra, ha addig nem nő, akkor elkezdjük a köv. ciklusban a hormoninjekciókat, ha nő, akkor még nem tudom mi lesz(több megoldás is szóba jött), de erre nem is akarok még gondolni.

Most megyek, mert ezt a sokkot még ki kell pihennem.

Betty
Vendég

Bettynek nagy Gratula a 6 petikéhez, mindannyian tessék szépen osztódni, ne kelljen mégegyszer mondanom :D :D

Suzy- Itt nem tudom, hogy hogyan vannak ezek a dolgok, lehet a mostani lesz az?? :roll: Fogalmam sincs :D Mindenesetre holnap megyek :wink: Szerintem a terheléses cukor is jönni fog nemsokára, az itt is van sajnos :?

LHB- Csak is a jóra szabad gondolni, hogy a ciszta nem nő és tudtok kezdeni a következő ciklusban :wink: :wink: Nagyon hős voltál!!Fájt egyébként??

KépKép
gyancsi

Betty:
gratula a 6 kis petikének osztódjanak gyorsan és készüljenek a "bentlakásra " :wink:

Suzy:
én sem emlékszem, hogy kérdezted-e, de olyan 35-40ezer egy ilyen kutya törzskönyv nélkül azzal olyan 70-80 is megvan.
szrityi

sziasztok,

gyancsi, akkor fájt, amikor elkezdték benyomni a folyadékot, utána még egy kicsit begörcsölt az alhasam, s közben megálltak, hogy ne fájjon, de mindösszesen 2-3 perc lehetett az egész, ki lehetett bírni, de ma már egyáltalán nem féltem tőle :) s ahogy abbahagyták a folyadéktöltést, már nem is fájt :)

Betty
Vendég

Helló!

Bettynek gratu a 6 petihez!!!Megtermékenyüléshez és osztódáshoz további drukk :arrow: :arrow: :arrow:

lhbnak endós ciszta eltűntetők mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Gyancsinak holnapi uh-hoz++++++++++++++++++++++++++++++itt 18-20 hét között van a genetikai.

Zsunak hcg növelők :arrow: :arrow: :arrow:

Mindenkinek sok puszi Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Lhb
Drukkolok, hogy az endo mellett sikerüljön elkezdeni az injekciózást, akkor ez a méhfeltöltés valami olyasmi lehet, mint az átjárhatósági :?: :roll: szorítok, hogy sikerüljön és ne nőjön a cysta :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szrityi
Akkor ilyen kutyim nem lesz azt hiszem :roll: :?

Gyancsi
Ez még biztosan nem a genetikai, mert az még később van, ahogy Gabi is írta, sztem ez a havi kontroll uh :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Csajszik!

Betty- Mára is mennek a peteosztodó drukkok++++++ :D

LHB- A lényeg, hogy túl vagy rajta!!Neked is szorítok, hogy az endóval ne legyen gond és kezdhess :wink:

Zsu- Várom ám a szép pozi tesztsorozatot :wink:

Suzy, Gabi- Akkor nem tudom ez milyen UH ami ma lesz, tényleg lehet, hogy csak sima havi vizsgálat, de mindegy is, a lényeg, hogy láthatom a Gombóckámat :D

Mindenkinek szép napot!
Puszi

KépKép
gyancsi

A hétfői vérvételből vannak eredményeim:
toxoplasma: negatív (ezt nálunk 2 havonta ismétlik)
vércsoport: A Rh+, ellenanyagszűrés: negatív
délután lesz meg az AFP-m :!:

Gyancsi
Biztosan minden ok az uh-on, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Én is mindig várom már a havi uh-kat, hogy láthassam az Én kicsikémet, mert még nem érzem, hogy ott van, csak havonta látom, hogy van bennem valaki :roll: :wink: na majd türelem és meg fog mozdulni tudom :!: :wink:
Majd gyere a hírekkel :!: :wink:

Többieknek sok-sok drukk és cupp-cupp :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok készen van az AFP-m 25 lett, ez tökéletes eredmény (tartomány 8-80) :!: :wink: nagyon örülök neki :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Köszi szépen gyancsi és suzy, cukigabi :)

suzy a méhfeltöltést is ugyanúgy csinálják, mint az átjárhatósági vizsgálatot. Méhfeltöltésnél kevesebb kontraszt anyagot juttatnak be, csak annyit, hogy a méhüreget lássák, átjárhatóságinál pedig többet, hogy a petevezetékekbe is végig tudjon menni, az sokkal fájdalmasabb lehet, de ez sem volt piskóta, még jó, hogy csak 2-3 percig tartott.

Most további pihi.

Mindenkinek drukkolok :)

Betty jelentkezz majd, blogodban jártam :)

Betty
Vendég

LBH:
örülök, hogy nem volt fájdalmas annyira a méhfeltöltésed, nekem a 2.átjárhatósági elég gáz volt, de azt már kirészleteztem itt a lányoknak.
Szorítok neked a kezdéshez!!!!

Suzy:
de jó, de jó hogy jó lett az AFP tökéletes Cipike lesz.

Hát lányok képzeljétek a hugom babát vár. Sajna most nem jók a körülményei a babához így egyik szemem sír a másik nevet ahogy neki is.

Bettynek:
mindennap sokat gondolok rád és olvasom a blogot, hol jársz!!!!
Szorítok nagyon.

puszi mindenkinek
szrityi

Suzy, gratula a jó eredményekhez! :D

Betty, nagyon drukkolok, hogy szépen fejlődejenek a kis drágák!

Szrityi, én azért drukkolok a hugodnak, hogy minden rendben legyen!

Lhb, elég íjesztően hangzik ez a méhfeltőltés dolog! :shock: de tök, jo hogy túl vagy rajta vagy!ügyi vagy!

Gyancsi, ha képet kapsz, akkor rakd fel, kíváncsi vagyok!

Gabi remélem jól vagy!

Ahogy megígértem felrakom a teszteket!A képen nem látszik, de már a második tesztől van 2.csík! A megtermékenyítés utáni 12.naptól kezdődik!A hasam még mindig görcsölget, de már nem egyfolytában szerencsére, olyankor megiszok egy magnézium sandozt, az segít egy kicsit!A mellem továbbra is feszül, mint állat!És néha van egy szédülés, émelygés!Egy hét múlva kell mennem uh-ra, olyan messze van még, nagyon izgulok!
puszi mindenkinek!

Kép
Vendég

Zsu:
Nagyon szépek a csíkjaid, még így képen is tök jól kivehetőek!!!
szrityi

Hú most csak gyorsan Zsunak!
Nagyon szépek a tesztek!!! :lol: :lol: :lol:
Pihenj sokat és semmi megerőltető!
Én jól vagyok,köszi!

Kép
cukigabi
Budapest

Helló lányok!

Gyancsi!
Mi volt a dokinál???

Akinek kell :arrow: Kép Kép Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Helló Lányok!!

Suzy- Gratula a szuper AFP eredményhez, Cipike tökéletes :D :D

Betty- Osztodó drukkok+++++

Zsu- Nagyon szépen látszik ahogy erősödik a teszted, tessék pihenni és időgyorsítókat küldök, hogy mihamarabb itt legyen az Uh időpontja, tudom jól, hogy ilyenkor a várakozás a legrosszabb :wink:

LHB- Nekem átjárhatóságim volt, sjanos elég szar volt, úgyhogy akkor ez a méhfeltöltés egy kiscsit kíméletesebb kínzás :D De a lényeg, hogy már túl vagy rajta, innentől kezdve csak előre kell nézni!!! :wink:

Gabi- Már írom is mi volt tegnap az UH-on :D

Csajok tegnap nagyon szuper napom volt, megvolt az UH, szerencsére minden rendben Gombóckával, nagyon cukin mocorgott,sajnos nem mutatta meg mi van a lába között, doki bácsi azt mondta, hogy biztosat nem tud mondani, tippelni meg nem szeretne, így 3 hét múlva kell mennem legközelebb, genetikai Uh-ra ( képzeljétek itt nincs benne a rendes protokollban a genetikai UH, úgyhogy 80 euróért mehetek a Welsi kórházba megcsináltatni)!!Amúgy doki bácsi tök kedves volt....Ezért baromira haboztam, hogy megint felhozzam ezt az otthon maradást....És képzeljétek, hogy megkaptam a zöld utat a tiszti orvoshoz, ráadásul azt írta a papíromra, hogy meg van rövidülve a méhnyak és koraszülés veszélye áll fennt, azaz veszélyeztetett terhes vagyok persze ebből egy szó sem igaz, na de ilyen indokkal a tiszti orvos elmehet a náthás francba, erre nem fog tudni mit mondani :lol: Azaz ha minden jól megy, többet nem kell mennem dolgozni a szülésig, juhéééééééj :D :D Annyira boldog vagyok, hogy azt nem is tudom elmondani, szép az élet :D

Ja és egy kép a szépségemről:

Kép

Mindenkinek szép hétvégét!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi:
Hát gombócka egyre szebb és nagyobb.
Tiszta izgi,hogy milyen nemű lesz. Nem akarja mutogatni mije van :wink:
Az meg végre tök jó, hogy most már otthon maradhatsz...Rendes volt ez a doki, így a másik már nem kötözködhet.

Itt megint esik ez a trágya eső tök sötét van. De már megfigyeltem aznap amikor fodrászhoz megyek tuti szakad és ma megyek.
Ráadásul a kocsink szerelőnél, tegnap megadta magát szóval tuti szétázok a fodrászig meg visszafelé is.
A férjecském motorral ment dolgozni szóval neki is jók a kilátásai mára :wink:

puszi
szrityi

Bocsi, csak gyorsan jövök, nincs jó kedvem... :(
Eddig 1 db. embri van sajna....

Mindenkinek drukkolok továbbra is, és puszilok mindenkit......ne haragudjatok, hogy csak ennyit írtam....

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, én nagyon drukkolok a többi kis drágának is, hogy növekedjenek! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Gyancsi, végre pihenhetsz végig, ez tök jó hír!Édes kis Gombóckád!

Szrityi, köszi a drukkokat, a múltkor én szarrá áztam fodrász után.. :twisted: de hát valamikor el kell jutni oda is...
:D
Vendég

Betty- Sajnálom, de még beindulhat a többi csöppség is, imádkozom értetek-értük :( :!: De de nem szabad feladni, egy embrike is elég a sikerhez, gondolj erre!!!!!! :wink:

Szrityi- Az nálunk is mindig úgy van, hogy ablakpucolás és kocsi mosás után 100%, hogy jön a zuhéj :D :D :D

Zsu- Köszi a képdicsit Gombóc nevében is :wink:

KépKép
gyancsi

Betty ne szomorkodj Gyancsinak igaza van legtöbbször egy is elég a sikerhez, de még szorítunk hátha lesz több is hisz az utolsó percekben lett csak több petike is hátha az osztódással így vannak....
szrityi

Gyancsi!
Na végre,hogy sikerült elintézni ezt a táppénzt.Most aztán mehet a pihi ezerrel.Gombócka nagyon szépséges.
Nincs nálatok ebben a korba genetikai uh?Akkor a magyar egészségügy mégse olyan rossz???
:shock:

Szrityi!
Én ma elmentem vásárolni,hát persze hogy akkor szakadt az eső :twisted:

Betty!
Nagyon drukkolok a többi csöppnek,hogy elinduljanak!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Hát úgy tűnik,hogy ez a terhességem is igen rövid volt, akárcsak februárban! :cry: holnap megyek dokihoz, majd megírom hogy mit mondott!

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Olvasgatlak ám Benneteket, de írni sajnos nem nagyon tudok, nincs semmi különös velem!
Csak szeretném, ha tudnátok, hogy drukkolok mindig Nektek, és nagyon szépségesek a picurkáitok!

Gyancsi,
cukorfalat a picikétek!Örülök, hogy sikerült végre elintézni a táppénzt!

Gabi,
hogy repül az idő!!Már túl vagy a félidőn! :D

Suzy,
hogy vagy?
Gratulálok a jó eredményekhez!

Lbh,
üdv itt köztünk!
Kívánom, hogy az endó ne okozzon sok bajt, és kezdhessetek minél előbb!

Szrityi,
Ti most hol is tartotok?
Mikor kezditek a lombikot?
Ugye jól emlékszem, te is IR-es vagy? :oops:

Zsu,
mi történt?Elkezdtél vérezni?Pedig én nagyon drukkoltam, hogy minden rendben legyen!
Ha mégis rossz történne, akkor nem gondolkodtatok el azon, hogy tovább kellene vizsgálódni?Mert biztos, hogy megvan az oka, amiért nem sikerül!
Ölellek!!!!(((((((((((((((((((((((((((((((((((Zsu))))))))))))))))))))))))))))))))

Betty,
osztódó drukkok mennek!
Hidd el, egy embrike is bőven elég lesz!Nem a mennyiség, hanem a minőség számít! :wink: :D :D :D :D :D :D :D

Rólam csak annyit, hogy voltam az MM-be, Major doktornőnél, szigorú diétára fogott az IR miatt, meg csökkentette a met adagomat.Aug. közepén lesz egy újabb terhelésem, akkor majd kiderül, hogy hogyan alakul a cukim, meg az inzulinom.Ettől függ, hogy mikor kezdhetjük a következő lombikot!
Valahogy most nem is bánom, hogy várnunk kell!
Kiélvezzük a férjemmel ezt az időt!

Mindenkit puszilok, akinek nem írtam külön, annak dupla puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok :!:

Zsu
Szívből sajnálom, nagyon várom, hogy mit mond a dokid :!: :roll: ölellek drága :!:

Betty
Nagyon szorítok, mint mindig :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
Örülök, hogy Gombóckával minden rendben van, nem mozgolódik még nálad sem :?: :roll:
Akkor most már ezerrel lehet pihenni és nem kell minden munkát egy napra besűríteni :!: :roll: :wink:
Méreteket nem írsz :?:

Meli
Kitartást a diétéhoz, biztosan nem lehet könnyű :!: :roll: dolgozol :?: megy még a torna :?:
köszi, Én nagyon jól vagyok, már szépen alakul a pocakom :wink: kívánom, hogy minél előbb éljétek át ezt a csodálatos hónapokat :!: :wink: megyek uh-ra, már alig várom :!: sajnos apácska nem tud velem jönni, tiszta ideg is emiatt, mert tegnap ment vissza Pestre, motoros vizsgáját csinálja, reméljük sikerrel pénteken lesz a nap napja :!: :wink:

Sokat gondolok Rátok és drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szebb napot, mert itt esik az eső már megint :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Decapeptyl kezelés/lombikos long protokoll előkészítő szakaszában/ alatt spontán terhes lettem.HCG:812.

Ezért a következő gyógyszerein megmaradtak:hütőben tárolom, bontatlanok:A következő árakra gondoltam:
Gonal-F 900 -as hütőben tárolt.Lejárati idő:2011.07 Patikai ára:29.837 Ft. Eladási ára:26.000 Ft.
Menopur 75 NE 10 ampulla és oldószer.Lejárati idő:2012.06 .Patikai ára:15.625 Ft. Eladási ára 12.000 Ft.
14 előretöltött fecskendő Decapeptyl injekció .Lejárati idő:2012.05 Patikai ára:24.592 Ft. Eladási ára 21.000 Ft.
2 doboz bontatlan Ultrogestan:Lejárati idő:2012.07 Patikai ára:1660 Ft. Eladási ára:1400 Ft
1 doboz bontott 29 szemes Ultrogestan /Crinonera váltottunk a Decapeptyl Kezelés miatt./.Lejárati idő:2011.04.Patikai ára:1600 Ft. Eladási ára: 1300 Ft.
Gynazol 2% hüvelykrém.Lejárati idő:2011.08. Patikai ára:1615 Ft. Eladási ára :1400 Ft.
Pregnyl 5000 NE 3 porampulla+3 oldószer injekció.Lejárati idő:2012.09. Patikai ára:4250 Ft. Eladási ára 3800 Ft.
Metypred 16 mg tabletta 28 szem bontott/4 szem hiányzik belőle/.Lejárati idő:2013.10 Eladási ára:300 Ft.

Ha érdekel írjál:vickany@citromail.hu email címre
Vendég

Helló Lányok!!

Zsu- Nagyon sajnálom :( Tényleg kikéne ezt a dolgot vizsgáltatni, mert szépen megtapadnak a babók, aztán valami miatt még is történik valami.....Jobb lenne utána járni!!!

Betty- Nagyon sokat gondolok rád/rátok!!!!!!!!!!!! :wink:

Melike-Örülök, hogy jól vagy, sugárzik az írásodból a jó kedv, csak így tovább, élvezzétek a nyarat, aztán mikor itt az idő az újabb menetnek akkor úgy is érzitek azt :D

Suzy- Ma mész UH-ra????Egy nagy kalappal neked Drága :wink: Nekem is már növöget a hasam, Gombóckát még olyan erőteljesen nem érzem, csak néha-néha valamit :D Méretét képzeld nem tudom, annyira elvoltam varázsolva, hogy mindent kérdeztem csak ezt nem :D Kicsit se vagyok szétszórt, áááá, dehogy :lol:

Gabi- Ilyen vizsgálatok szempontjából jobb otthon , alaposabbak sokkal szerintem, meg több a jó szakember :wink:

Képezljétek mától hivatalosan is itthon vagyok, ma reggel voltam a tiszti orvosnál, magához képest még majdnem rendes is volt, csak megint megkérdezte mi az az inszemináció, de kb ennyi volt és oda is adta a papírt, juhéjjjjjjjjj :D Boldogság van nálam, meg is jutalmaztam magam egy melltartóval :D

Mindenkinek szép napot!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Voltam a dokinál, jó sokat vártam, megnézett uh-gal, nem talált semmit sem!Elküldött vv-re, két órát kellett várni az eredményre.Mikor bementem akkor mondta, hogy vetkőzzek megint, mert magas a hcg-m (4290)Kb negyed órán át uh-zott, de nem talált semmit sem.Így mondta, hogy valószínűleg méhenkívüli.Holnap megint kell mennem vv-re és uh-ra.
Szóval most egy kicsit kibuktam!

Puszi mindenkinek

Betty, remélem ma minden rendben ment!
Vendég

Sziasztok lányok!

Meli!
Jó,hogy jelentkeztél!!!Pihenjetek rá a dologra és újult erővel indulhattok újra.

Gyancsi!
Jó pihenést neked!
Nem rendeltél vonalzót a nagyonbabától?

Zsu!
Méhenkívüli? :shock: Lombikkal lehet?Véreztél is vagy csak görcs volt?
Holnap mindenképpen írj sms-t légyszi,hogy mi volt!

Betty!
Kép Kismukinak!

Mindenkinek pusz!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu,
jajjj,ne! Van valamilyen tüneted is???
Én nagyon drukkolok neked és remélem csak elbújt ez a babó és holnap megmutatja magát.
ranita1979

Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
ET után vagyok 5 nappal,mikor éedemes tesztet csinálni.
Egyáltalán érdemes?Jöv. héten kedden lesz a vérvételem addig megesz a fene.
Köszi.... :roll:
eddys

Szia Eddys!
Én nem csinálnék csak hétfőn,hogy felkészülve menjek! :wink:
Tudom,hogy sok még addig az idő,de nekem még akkor is nagyon halvány volt.

Kép
cukigabi
Budapest

Szia Cukigabi!
Cuki vagy,h.írtál :lol:
Gondoltam csinálok pénteken és hétfőn is ,erre tényleg fel kell készülni.
Ugyanis a 4.-ik.
eddys

Gyancsi
Majd csütörtökön megyek uh-ra és egyedül kell mennem, apácska ugye Pesten, de sok értelme nincs, mert ott is szakad az eső és nagyon, de nagyon mérges és már fel is fázott ebben a nyirkos jó kis időben, sajnálom nagyon, mert így tényleg semmi értelme, hogy ott legyen :!: :roll:
Tegnap védőnéni volt nálam, de csak jól elbeszélgettünk, nem volt semmi különös :!: :wink:
Milyen melltartót vettél :?:
Én is elég feledékeny vagyok :oops: :wink:

Zsu
Mennek a drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eddys
Én biztosan nem tudnék várni hétfőig, szombaton vagy vasárnap már tuti tesztelnék :!: :roll:
Látom már sajnos a 4. volt, eddig mikor teszteltél :?:
Drukkolok a pozi tesztért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy szia!

Eddig türelmes voltam,nem teszteltem.
Bár az első kettőnél csak tesztet kért a doki 2 hét múlva de az már rég volt.Az előzőnél nem teszteltem.
De most kivagyok,h. nem tudom mi van :roll: Mi lesz :roll:
eddys

Eddys
Értem :!:
Milyen teszted van :?: mikor kaptad/adtad a tüszőrepesztőt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Nincs még tesztem nem vettem.
Beültetésem volt az inj. már túl vagyok most a progeszteron szuri megy.
eddys

Csak most a progi szuri megy, nem kell már repesztőt szúrnod pluszban :?: milyen progi szuri megy :?: ezt mindig kaptad beülti után :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Zsu- egy lombikos baba , hogyan lehet méhenkívűli????Én ezt nem értem......Drukkolok, hogy csak azért nem látta, mert annyira picike, de meg lesz végül és jó helyen :wink: Mindenem csuriban!

Betty- Nagyon drukkolok az egykédnek!!!! :wink: Lehet ez lesz a befutó, lehet csak egyedül fogja magát jól érezni odabent!!Nagyon szurkolok és gondolok rátok++++++++

Gabi- De rendeltem vonalzót, de még nem merem feltenni , mert kisfiús és hát ugye még nem 100%, hogy kukacos van odabent :D Még várok egy kicsit :D

Eddys- Hány naposan kaptad vissza a babókat???Szerintem attól is függ, hogy mikor érdemes tesztelni, meg persze attól is, hogy mikor kaptad a tüszőrepesztőt ( mert abban van HCG ).....Azt hiszem olyan ET+9 körül már elvileg kimutathatja egy 10-es erősségű teszt!A neten lehet rendelni, kb 100 ft darabja, csak egy kis papírcsík, ilyennel érdemes szerintem először próbálkozni :wink:

Suzy- Sajnálom, hogy Apácska nincs veled, ez az idő valóban nem túl kedvező motorozni :? Csak egy sima melltartót vettem, mert nem fér bele már semmibe sem ( eddig 75 b-t hordtam, most meg 80 D kell :shock: )Csütörtökön sima Uh lesz?Remélem megmutatja magát, kiváncsi vagyok, hogy kisfiú vagy kislány :D Ti mit szeretnétek jobban?

Bri-????

Lányok velem semmi különös nincs, ma hordozókendő kötéseket fogok gyakorolni :D

Szép napot mindenkinek!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Eddys!
Mindenféle képpen 10-es erősségű tesztet vegyél!Főleg,ha hétfőnél előbb akarsz tesztelni.
Ha jól emlékszem a clearblue a legjobb.Drukkolok,hogy pozi legyen Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi
Én most nem akarom tudni a nemét, mert azt szeretném, hogy ez legyen nekem a legjobb meglepim, majd amikor kibújik :!: :roll: :wink: de apácska kérésére az orvosom ráírja egy kis cetlire és egy borítékba beleteszi, hogy Én ne is lássam és odaadom neki :!: :roll: :wink: de azt mondta a dokim, hogy pont Én ne látnám majd az uh-on :?: :roll: :lol:
a havi uh lesz :!:
micsoda elfoglaltságod van :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy- Aztaaaaa, te nagyon erős egy csaj vagy :shock: Én tuti, hogy nem bírnám ki, most sem bírom, már felbíztattam a páromat, hogy kérjen nekem időpontot az egyik dokijától a hétre, hogy nézzen a baba lábai közé :D ( párom véreket szállít és vannak nőgyógyász dokijai is)....Mondjuk nem azért érdekel, mert egyik vagy másik neműt jobban szeretnék, hanem hogy tudjak végre vásárolgatni neki :wink: ...Mondjuk az biztos, hogy nincs annál szebb meglepi, mintha kibújuk és akkor tudod meg, hogy milyen baba lakott benned, nagyon becsüllek ezért :wink:

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?