Folyt.köv.
Csajok alszanak, én is megebédeltem, belőttem a netet, közben meg nézem a meccset!
Vali!
A lényeg....Vikónak jobbulást!!!! Gyógypuszkók és ++++++++++
És mitől gyulladt be az ínye? Megsértette valami kajával? Láza is van? Mert az kegyetlen tud lenni!
És látod, Vikó kezd rájönni, hogy mégis csak az a jobb, ha csak apával van......ez azért sok mindent elárul!
Szóval Neked meló van vagy lesz? És Vikó melyik oviba fog járni? Oda Nagykovácsiba?
És tényleg.....Anyósék mit szólnak a leendő másik unokához? Gondolom azért kicsit sokkolta őket is a dolog....
Remélem még mindig jó a kapcsolatod anyósékkal. Vagyis lassan már ex-anyósékkal.
Tenci!
Jöhet a név.
Bár már alakulgatok név ügyileg, de János még nem tud róla!
Meleg marhára nem hat meg!
Nem vagyok én nyavalygós Sarka Kata......
"Ha tudtam volna, hogy ilyen nehéz nyáron terhesnek lenni, akkor biztos a másik gyerekemet is télen hordtam volna ki....." nem folytatom!
Klíma van, medence van, de egyébként is bírom és szeretem a meleget! Mondjuk ezt pont jókor írom, mikor itt szakad az eső!
Na mindegy, kell a fűnek meg a növényeknek meg hogy kicsit felfrissüljön a levegő!
Bogrács meg volt, nagyon fini lett a kaja.
Torta szupi volt meg a görög saláta is, amit csináltunk.
Adri meg azért nem megy nyáron oviba, mert minek. Összevont csoportok vannak és csak azok járnak, akiknek muszáj. Ha valakinek otthon van anyuja, azt jobban szeretik, ha a gyereket is otthon tartja nyárra. Nekem semmi bajom ezzel a felfogással. Könnyebb az óvó néniknek. Ilyenkor mikor már összevont csopik vannak, sokkal több a "hisztis gyerek", mert nagyon nem bírják, ha nem a "saját óvó nénijükkel/csoport társaikkal" vannak.
Meg minek rohangáljak vele feleslegesen napi 30 km-t??? Legalább Zizi is örül, hogy Adri itthon van vele egész nap!
Az utóbbi pár napban azt hiszem Adri kezd rájönni, hogy hogyan és miket játszon Zizivel! Szóval tök jó!
Igen, eper leki már kész van! De az üvegekre tényleg igényt tartok! Mikor lenne aktuális egy átadás-átvétel?!
Fiúknak jobbulást a szúnyog csípésekhez! Itt is annyi van este 7 után, mintha dézsából öntenék!
Pedig ide nincs is olyan közel a Duna.....
Vero!
Zöld köves fülbi meg van!
Végül is a "legnagyobbat" vettem meg Neki...mert ugye 4 féle méret van....., mert a másikat kicsinek találtam!
Ez biztos kihúzza felnőtt koráig!
Öreg uras lagzi....hát ez jó!!!
De ha jól éreztétek magatokat, akkor okés!
Bár azért a tánc az biztos hiányzott belőle. Legalább is nekem is hiányozna!
Gratula még egyszer Uncsitesódéknak! És ha tényleg megfogta az Isten lábát a feleségével.....akkor rosszul már nem sülhet el ez a házasság sem!
Akkor innentől hajrá baba/babák minél előbb!
A felesége egyébként hány éves?
Köröm meg.....Mindenki kezdő egyszer a munkájában!
De ha nem lett olyan rossz, akkor "mindegy"!
Ha meglesz a saját felszerelésed, akkor hajrá! Készíthetsz majd olyanokat amilyeneket akarsz! Csak fényképezni ne felejtsd el a körmeidet és megmutatni, hogy miket alkottál magadnak!
Lekvárok: az epren kívül mást nem nagyon szoktam venni. Meggy van a szomszédban....két meggyfája van a szomszédomnak és az sok lenne nekik, ezért abból az egyik fa az "enyém", annyi csak, hogy nekem/nekünk kell leszedni!
Sárgabarit általában Apukáméktól kapom, őszibari van a saját kertemben (nem Érden), bodza ugye szintén a szomszéddal közös, de lekvárt csak én rakok el belőle a szomszéd néni nem.
Befőttek: Birsalmát kapok apósoméktól meg van a Nagymamám kertjében is és onnan is szoktam szedni, körte eddig volt János haverjától, de sajna a fa már nagyon öreg volt és tavaly megadta magát, úgy hogy idén valszeg vennem kell körtét. Cseresznye szintén van a saját kertemben. Más meg most nem jut az eszembe!
Judy!
Okés, ahogy gondolod! A bót címe: Szekszárdi u. 12. A Váci útról be lehet fordulni, mondhatom, hogy majdnem a BBankal szembeni utca.
Epret azt attól a Csajszitól veszem, akinél mindig gyümit vásárolok. Ez a Budaörsi úton van a volt Sasad virágpiacnál. Mindig elmegyek mellette, ha Adrit viszem oviba. És egyszer megálltam vásárolni ott gyümit és nagyon jó és friss áruja volt/van és a rohadtat sosem dobja/dobta bele. Korrekt az ár is, semmivel sem drágább, mint máshol. Az eper egész idény alatt isten volt, mert nem a sz@r spanyol meg olasz epreket árulták....aminek se íze se bűze.....hanem görög epret! És az nagyon finom volt! Bár hozzáteszem, hogy a magyarnak párja nincs az egész világon!
Ja és mivel "törzsvásárló" vagyok
ócsóbban is kaptam az epret!
Meg hoztam a szomszéd bácsimnak is! És Ő is totál elégedett volt az áruval!
Gondold el, hogy egy rekeszben 6 kiló eper van és abból 4,8 kiló ment dzsemnek
kb. 20 szem epret kellett kidobnom, mert nem volt jó, a többit amit úgy ítéltem meg, hogy dzsembe nem, de még ehető, az meg fél kiló lett. Szóval jó eper jó pénzért volt!
Többiek?
Most tuti van egy kis időtök írni, mert kint nincs valami jó idő! Naaaaaa, csak egy uff-ra!!!!!
Szerimák, Sissy, Kriszti, Kata......
Megyek. Ha lesz még időm jövök! Pussz Mindenkinek! [/b]