No, itt vagyok
Basszus, hogy besötétedett már
Nagyon durva ami jön, már dörög az ég!!!
és szakadozik az internet
Pedig az előbb még sütött a nap
A fejem meg fáj, bár ezen most nem csodálkozom, ilyen időben.
Képzeljétek, este egész korán sikerült elaludni, 9 után, éééééés háromnegyed 7-ig aludtunk!!!! Nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára!!!!!
Biztosan benne van az is, hogy tegnap úgy döntöttünk Marcival, hogy meglepjük anyuékat és meglátogatjuk őket. Elmentünk játszótérre is, két órát játszott ott Marci. Utána vissza anyuékhoz, ebédeltünk, majd elindultunk haza, Marci végig aludta az utat
A tábát kénytelen voltam két részbe szedni, mert egyben már túl kicsire konvertálta.
EMESE
KÖSZÖNJÜK!!!!!
Én még nem váltottam ki a csomagot, csak tervbe van véve.
Nagyon nagyon szép a pocakod. Olyan szép lett ez a fotó!!!!
Ági, Vikoo
Gratula nektek a félidőhöz!!!!!!
Tali:
Dobjatok időpont és helyszín ötleteket... és akkor csak összehozzuk
Én nyitott vagyok
Eta
Gratula a suli befejezéséhez! És mi lett belőled???
Megírhatod a kiságylelő-helyet
Bár nekünk megvan a kiságyunk, Marci nem sokat használta, de biztos van, akinek jól jönne egy ilyen szupi lelőhely!!!!
Ha Gizikének szeretnéd hívni a kiscsajszid, hát tedd azt
Ne más érdekeljen!
A csúfolás nem ezen múlik szerintem... volt Réka nevű osztálytársam, őt Répának csúfolták. Enegem Szilvinek hívnak, és sokat hívtak Szilvának... vagy szilvia papírtörlő... sztem a gyerekek kreativsága nem merül ki, van egy ilyen időszak, és sztem bármelyik nevet ki tudják gúnyolni... szerintem nem is rossz indulatból, hanem mert viccesnek tűnik nekik...
Óóóóó, közben meg már szakad az eső
Sophie
Tőlem is csak 1 üvegcse vért vettek most. Egy hét múlva, 10 után mehettem az eredményért!
Én is kaptam felicitasos könyvecskét, egy anyák lapja mintaszámmal volt egy csomagban!
Nagyon nagyon szép a kismami pocid!!! nem értem, h milyen hájról beszéltél!!!
Henne
Beírtam a nevet a tábliba
Babaméret:
Nem vagyok egy ijedős típus
De azért utána néztem a neten, és azt találtam, h a babák súlya a 20. héten átlagban 340 gramm körüli. Na, most a törpinket kb. 310 grammnak mérték, és 19+5-nek. Úgy számolták még az elején, hogy nov. 13 a szülés időpontja, eszerint 18+4 voltam, a mensi szerint viszont 19+1
Úgyhogy szerintem nincs itt semmi baj
Megnéztem Marci leleteit is, vele 19+0 voltam az uh-n, és 293 grammnak mérték, és nem voltam terhességi cukorbeteg. És nem is lett nagy baba amúgy, mert 53 cm-mel, és 3000 grammal született
Telokin
Téged is betettelek a tábliba!
Vaya
Jobban vagy már?
Dorka
Na, akkor most kibabáztad magad
Nyusztika
Nem semmi, hogy bírod, ilyen sokáig távol lenni apától!
Nekünk az volt a legtöbb külön töltött idő, amig a kórházban voltam, bár akkor is ugye jött be, volt, h napi 2x.
Ebba
Sajnálom a pincét
A Balázs név nekem is tetszik nagyon, de apa nem akarja (tudod, Balázs nevű ismerősök, plusz a mostani főnöke is Balázs
) Tetszik a Bence is, apának az sem.
Kíváncsi leszek, h apa milyen név ötletekkel jön majd...
Navared
Te nem szeretnél bekerülni a táblába???
Ha igen, pötyögd be az adataidat és beteszlek
Angie
Hát nálunk Marci engem kedvesen ébresztget, plusz ha engem egyszer felkeltenek nagyon nehezen alszom vissza (legalábbis terhesen)
Előfordul, h Marci néz Elmo-t vagy Hannah Montanat még egy órán keresztül, de csak fent a hálóban mellettem. Addig esetleg tudok pihenni kicsit. Nálunk az nem megoldható, h a nappaliban nézze, az ugye lent van, és a kutyák is lent vannak... azért nem szeretem őket egyedül hagyni...
Köldökzsinór elvágás:
Apa parázott tőle, de amikor ott voltunk, annyira egyértelmű volt számára
Azóta is dicsekszik vele
Eclipse
Jól bevásároltál gyümikből
Mi epret vettünk, meg barackot, dinnyét is akartunk de nem volt
Meg persze Marcinak alap a banán. És vettünk még egy csomó paradicsomot, mert azért annnyira nagyon oda vagyok
Biztosan szupi lesz a hétvége
Ancsa
Nagyon szép a babátok!
Jajj, nagyon örülök, h ilyen jófej dokibácsit fogtál ki, drukk az otthon maradáshoz!!!
uuuh, mennyit írtam... de igy jártok, ha sokat írtok