Új privát üzeneted érkezett!

Bea!
A tékoff-nak mennyire dönthető a háttámlája? És vannak benne fokozatok, vagy csak ül vagy fekszik? Meg súlyra mennyire könnyű? Mert kezdek lassacskán keresni vmi sportkocsit, amit könnyű cipelni.
Mindeközben utálom az ilyen sportkocsikat, mert azt gondolom, pont abban a magasságban ül a gyerek, ahol a legtöbb ólomszennyezést kapja a kipuffogókból... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csilla, köszi! Még meggondolom, mert ha mi is veszünk szemcsit, úgyis kell az újság.
zuzmooo

Vicky, tegnap elfelejtettem neked írni, hogy Szentendrén ahol én tanultam ott nem volt lezárva a tanpálya. Azóta eltelt 9 év.. elmegyek ma és megnézem neked!
Az én oktatóm egyszer akkora satu féket nyomot mikor nem néztem körül egy elsőbbségadós táblánál.. pedig nem jött senki, de úgy rám ijesztett, hogy örökre megtanultam.
Én a jogsi megszerzése óta vezettem, viszont mióta megszületett Balázs kb. 2x. A párom mindenhová elvisz. Na most rájöttem, nem is én vagyok a paragép!

Még akartam valamit, de most megint elfelejtettem. :evil:
Vendég

Bori, te se nevetnél, ha a saját szekrényedben találnál ilyet, mint én is tettem a keresztelős nagytakarításkor. Már nem emlékszem ki lehetett a vicces kedvű ajándékozó. Ha egyszer eljutok a talira szívesen Neked adom, ha ennyire jókedvre derít :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Gyermekdalok jogász gyerekeknek:

Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.

Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.

"Minden olyan macskaféle, amelynek domináns genotípusa a szürke alapon csíkos (illetve ezeknek fejszőrzete külön), kéretik a köpült tejtermék pontos helyének meghatározására. Együttműködésük már csak azért is rendkívül kívánatos volna, mivel arcszőrzetükön tisztán kivehető a bűnjel, melynek alapján kemény retorzióra számíthatnak."
zuzmooo

Ja, tudom már.
A Görögországban meg annak van elsőbbsége, aki behajt a körforgalomba. :shock:
Vendég

Ezt háromszor kellet elolvasnom, mire rájöttem melyik dalocskáról van szó :lol: :lol: :lol:

"Környezetvédelmi hivatalunk megkér minden önálló tudattal és aktív mozgáskoordinációval rendelkező, folyamatosan fotószintetizáló fanyúlványt és fotoszintézis-receptort, hogy rejtőzzön el. Nyomatékosan kérjük őket, rejtőzzenek el! Ezen kívül a tisztelt várakozók figyelmét felhívnánk a nemesfém nyílászáró átjárhatóságának újbóli létrejöttére, amely alatt kiemelten javasoljuk számukra a fej lehúzása melletti áthaladást."
zuzmooo

"Értesítjük önt, hogy hő-és fénysugárzó tevékenységének elmulasztása esetén a kertgazdálkodásra kijelölt telkek mögött található baromfi állományának a súlyos hőveszteség következtében igen magas létszámbeli csökkenését lesz kénytelen elkönyvelni. Megértését köszönjük."
zuzmooo

molmar: Nekem szolnok nagyon messze van, de azért köszi a felajánlást. Vidékat max. szentendrét vállalnám be.

kattkat: Nekem az oktatóval igazából az a furcsa, hogy szerintem pici dolgokért is állandóan lebasz (nem durván de azért elég kellemetlenül). Meg hogy ő nem ezt mondta, akkor miért nem azt csinálom. Hát mert még nem megy b@szd meg! És ez most rohadtul flusztrál. A forgalomnál szerintem nekem is ezt csinálná, mert már a tanpályán is belenyúl meg állandóan szórakozik a kuplunggal. Más: reggel volt az atívban, hogy óriás bébi született mit tudom én hol. 5600 gr-mal. Szerintem akkor a magyarok között rekorder körül lehetsz, nem?

bea: Igen, én kérdeztem a babakocsit. Nagyon szuper. És annyiért tényleg nem gáz.

funky: Köszi ha megnézed nekem, ott tudnék gyakorolni egy kicsit.

zuzmoo: Nem mindegyiknél tudom hogy melyik mondókát takarja. De jók.

Egyébként én azt hittem hogy sok dologra tudok figyelni egyszerre, de tegnap kiderült hogy nem mindig. Mi lesz itt ha kimegyünk a tanpályáról?

Maradok Pesten, de ezen az oktató váltáson azért még gondolkozom. Ha még a jövő héten is így érzem magam, akkor a tanpályás vizsga után max. megválok tőle. Már nem akarok másik kocsival szórakozni, csak ha nagyon tapló lenne. Bár akkor meg a forgalomnál kéne megismernem egy új kocsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, én Szentendrén tanultam, itt néha olyan forgalom van, mintha már Pesten lennél. Plusz be lehet gyakorolni az útvonalakat, de lehet hogy ez Pesten is így van..
Milyen kocsin tanulsz? Ha váltasz, mindenképp olyat keress ami diesel, nehezebben fullad le.. :wink:
Vendég

Zuzmoo :D :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vicky:
Csiga-biga gyere ki
Aki nem lép egyszerre
Cirmos cica haj
Bújj bújj zöldág
Süss fel Nap

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nekem is üvöltözős oktatóm volt. És még rám is akart volna mászni.
Egyszer nekem is beletaposott a fékbe. Belátható helyen, nulla forgalom mellett, nem álltam meg a stop táblánál. Kis híján kivittem a szélvédőt, úgy beleblokkolt. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

cirmos cica haj = fejszőrzet külön....hát kész vagyok :lol: :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

zuzmoo, :D :D :D :D :D

Kép

Kép
editmk

Lányok!

Ti hogy álltok idén a nyaralással? Mentek valahova? Anyu megy a sógornőmékkel nyaralni jövő héten két hétre, és a férjem teljesen ki van, hogy ő is úgy menne valahova. Én meg nem kívánkozok sehova, úgy érzem Rékával macerás lenne még. Majd szeptember körül gondoltam pár napra elmenni, de csak belföldre.

Ági

KépKép
agci

Agci:
Mi megyünk. Azért nyáron már fél évesek lesznek a drágáink. Nyugodtan menjetek Ti is. Apa nyilván fáradt, kell neki is a pihenés.
Mi Bérbaltavárra és Balaton mellé megyünk július végén. De májusban már voltunk Cincivel a Mátrában is.

Ki az a marha, aki a cirmos cicában a hajt mint fejszőrzetet ért??? :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Az utolsó kettő nem volt világos. Köszi.

funky: Direkt azért akartam benzines kocsin tanulni, hogy később ne fulladjak le, mert szerintem nem dieseles autóm lesz. Mondjuk tegnap csak kétszer fulladt le, de nem tudom hányszor sikerült volna még, mert az ürge nyomkodja a kuplungot. Így rohadtul nem érzem.
vicky79
Budapest III. kerület

Nyaralás max pár nap belföldön.
vicky79
Budapest III. kerület

Agci, mi is megyünk 10 napra, Sárvárra. Én ellennék itthon, apa pihenéséért vállaltam be. Mondjuk nem vagyok besz@rva, viszünk minden kelléket, gond nem lehet. Szerintem jövőre már neccesebb lesz. :lol:

Viki, nekem sikerült már dízelt is lefullasztani. (Na jó, csak eccer.) Ez szerintem olyan dolog, ami még a nagyokkal is előfordul. Bár oktatót nem értem, hogy várja el, hogy megtanuld, ha állandóan korrigál?

Zsuzsa, én még csak a Csiga-bigát hallottam jogi megfogalmazásban, de a többi is nagyon jó. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

sziasztok!

Ígérem vissza fogok olvasni, de most SOS. kéne valami gyors fincsi recept csirkemellből! ha valaki tud ilyet, nagyon megköszönném. Vendégek jelentkeztek be hirtelen mára. :D

Kép
zsizell

Most ment el a védőnő.
"Nagyon szépen hízunk" "és még mindig csak anyatejet eszünk??" stb. mondatain ismét jót mulattam.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsizell!
http://www.mindmegette.hu/gombaval-es-k ... hus.recept
A recept sertéshúst ír, de én már csináltam csirkemellszeletekkel is és nagyon finom!!!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

köszi. én is valami jénais változaton elmélkedtem, azt csak össze kell dobni. :oops:

Kép
zsizell

Előbb hozok képeket, aztán talán vissza is tudok olvasni...

Ma így mentünk oviba. MT-ban is szépen bealudt Emő, de hamarabb felébredt, mint a kendőben (már ébren volt, amikor hazaértünk).

Gremese
, ha olvasol, s persze többiek is, kérek szakértést!!!!!!!!

Kép

Kép
ktc

Zsizell, van még egy olyan, hogy a szeletelt csirkemellet tojásba és reszelt sajtba forgatod. Egymásra rakod őket egy jénaiba, lelocsolod tejszínnel és kb. fél óráig sütöd.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs, ez is jól hangzik. Ehhez ráadásul minden van itthon, lehet, hogy ilyen lesz belőle.

Katica: az én mei-tai-on valahogy másképp áll... :shock:

Kép
zsizell

Halihó!

Hát a vezetést jól kivesézzük :lol: Én Miskolcon tanultam ami szintén nem kis város, de Pesten nem mernék vezetni az tuti :roll:

A Csilla féle receptet tudnám én is javasolni. Isteni fincsi.

Csajok! Help me! Benőtt a lábamon a köröm és be van gyulladva. Már volt egyszer műtve, de most nem akarom megvárni, hogy odáig romoljon a dolog. Sajna most nincs 15 e Ft-om a műtétre. Mit lehet vele csinálni? Valakinek valami praktika? Kokonya Móni valami homeos bogyót nem tudsz rá nekem? :oops:

Vettem a kölkecnek az ínyére ilyen fájdalomcsillapító gélt vagy micsodát, mert tegnap is nagyon nyügike volt és miután a hűtőrágókát rágta 2-3 percig utána megnyugodott úgyhogy nálunk tuti a fogzás :shock: Meg vettem Chamomillát is neki. Remélem segítenek.

bellerreni
Eger

Reni, én Chamomillát adok Samunak már úgy egy hete vagy kettő, már nem is tudom. A lényeg, hogy azóta nem sírdogál, és mióta este lefekvés előtt iszik,azóta reggelig alszik. Ez csoda nálunk!!
Oldalt nőtt be a körmöd legfelül? Nekem egyszer azt mondta az orvos, hogy minden nap csípjek le a sarkából, ha kell a bőrig, majd megszokja a körmöm, hogy nem nő olyan magason. Én így is tettem, teszek (bár már nem minden nap vágom), és azóta nem nőtt be. Ja, és használok rá vitamin ampullát (azt a kezemre is), 24 vitamin van benne. Más tippen nincs.

Katica: rájöttem. Én megkötöm a háta közepén is, és úgy viszem hátra.

Kép
zsizell

Jó reggelt!

Csilla, én is ezt mondtam volna. Nálunk ez a kedvenc!!! Kumplipürével! :lol:

Bekrepált a telefonom, vagy a kártyám. Megint nem vagyok elérhető!!! És még kereshetem a jótállási jegyet is! :evil:

Enyim nem hízik, hanem fogy. Tejem bőven van, éjjel 2óránként eszik, és most ruhástól annyi, mint múlt héten ruha nélkül... :roll: Nem tom mi legyen! Apa nyomatja, hogy etessem, vagy adjam neki a Sinlacot, mert úgy is kellene a bukás miatt. Viszont azt mikor? Nappal kibírja akár 3órát is a 240ml löttyel. Reggel szétrobban a cickóm, mert jól feltornázta a mennyiséget. Napközben kellene neki adnom, mert a mozgás nyomja ki a kaját, de akkor meg mit csináljak a tejjel közben. Mert az ugye van! Csak ezek szerint kevés neki a 2,5dl anyatej!
SEGÍTSÉG! Szopi tudorok! Én nem szívesen kezdeném el 4,5hósan a hozzátápolást!! Nagyon nem!!!! Fizikailag még ki is bírnám 1,5hónapig, hogy nem alszom, csak ne fogyna ez a kis Mazsola! Na jó, kap tőlem egy hetet, hogy összeszedje magát! :roll:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nyaralás: ha minden jól megy, szeptemberben mennénk 1-2hétre Görögországba kocsival. Ott van ismerősnek nagyon szép apartmanja. Addigra kiürül a falucska, jó meleg a tenger és lehet jókat pihenni! :D
Én már nem vágyom repülős, fullos szállodás helyekre... Tavaly ugye ilyenen voltunk Cipruson. Egy csomó pénzbe került, ehhez képest szar volt. Szóval maradunk a kocsival elérhető helyeknél. Olaszország amúgy is nagy szerelem nekem! Oda minden évben tudnék menni!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

ktc: Szerintem jól van felkötve Emő. Szép ez a mei tai.
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri!
[quote]N írta:álam is parasztmérő, ha vki befele indexel a körforgalomba...
Hát, nekem pont az volt az egyik hibapontom vezetés vizsgán (országúti vezetést húztam), hogy NEM indexeltem befelé!

Szopis kérdésedre: pont ezért nem mérem hetente, inkább havonta. Mondjuk ma vagy holnap fogom mérni, mivel holnap lesz 4 hónapos, utána meg másfél hét múlva, az oltás előtt, hogy ott friss adatot tudjak bediktálni. Ebben a nagy melegben ők is sokat kiizzadnak, Emőnek pár napig szinte pisi sem volt a pelusában.
ktc

Reni: Tegyél rá paradicsomot, az kiszívja. Szoktam rakni rá nedves gézt és egy kis zacsit húzok rá, hogy ne essen le. Ez ilyen dunsztkötés-szerűség.

Ági

KépKép
agci

Katica!

Köszönöm! De nekem pont az a bajom, hogy látom, hogy folyton éhes! :shock: Azért mértem le, mert ha meg hízik rendesen, akkor nekem ne rinyáljon itthen!!!! :roll:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Reni: anyának szokott benőni a köröm a lábán. 2 kávéskanál Szalicilt (pl Horváth Rozi) összekever ugyanannyi ecettel egy kis gyógyszeres dobozban (pl vitaminos) és minden nap többször kenegeti vele. Neki be szokott válni.
zuzmooo

Kakti: Igen, igazad van, biztos fáradt. Azért sok minden történt az elmúlt pár hónapban (nálunk sajnos még több is, mint kellett volna), és tavaly augusztus óta nem voltunk sehol. Na, majd találunk valamilyen kompromisszumos megoldást. :)

Ági

KépKép
agci

Van, az a dolog, amiért én is leülök Zsoltival megnézni a VB-t :D
http://www.origo.hu/foci-vb-2010/201006 ... staja.html
Nálatok ki a befutó?

Kép
zsizell

Reni: nekem most volt ilyen, friss az élmény. soha életemben nem volt benőve a körmöm, de legutóbb a pedikűrős nagyon bevágta, és be is nőtt. fájt-fájt, de két hétig húztam, gondoltam mi bajom lehet. na két hét után, amikor már alig tudtam menni, elmentem bőrgyogyóhoz, aki hozott egy akkora ollót mint a fejem, és se szó se beszéd, már le is vágta a fél körmöm. megszólalni sem tudtam a fájdalomtól, sokkal inkább egy szülés mint ez. úgyhogy valamit nagyon gyorsan csinálj vele...pl. kend be tetrán krémmel. vagy nézesd meg, de ne várj vele.

Kakti: :) ok, megírom Dani önéletrajzát, aztán körbe tudod küldeni a rokonoknak. :) Mondjuk sok izgalmas nem lesz benne, nem nagyon tudok beszámolni híres felmenőkről. talán ez valamit számít: apukája angolul beszél hozzá, úgyhogy már angolul is meg magyarul is tud gügyögni a gyerek. :lol: :lol:

Nyaralás: mi Balatonra (Révfülöp) megyünk, ismerősnek a nyaralójába, 1 vagy 2 hétre. Tényleg, légzésfigyelőt hogy rakjátok az utazóágyba? vágattok bele lapot? mondjuk még utazóágyunk sincs... :D

Nóri: bátrak vagytok, én nem mernék elindulni ilyen hosszú útra. mostanában nagyon nem szeret utazni a kölyök. Luca is ilyen jól bírja az utazást?

Kép

Kép
koviki

Viki!

Luca egy fokkal jobban bírja! :lol: Meg éjjel mennénk, amikor úgyis alszanak.
Luca 4hónapos volt, amikor ugyanoda mentünk. Fiúk kocsival, mi repülővel tesómmal meg gyerekkel. 60valahány E Ft volt a repjegy. Háztól házig 8óra volt az út! Laciék odaértek 10óra alatt. Mi 50szer babakocsi ki-be, csomagok detto. Ők meg csak ültek.
Na most Lucának is teljes áru jegy kellene. Én mennék egyedül a két gyerekkel=életveszély! Apa meg egyedül kocsival, nincs aki ébren tartsa! Az is az.
Ausztriából hazafele 110-es tempóval busszal jöttünk 8órát. Annál csak 2órával lenne több, szóval simán bevállalom! :lol:
Mi rengeteget vagyunk autóban, megszoktuk!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Deus!
Miért kérdezed a húsadást? Te is vega vagy?
Én részemről nem erőltetném, de azér csirkét meg pulykát kap majd, aztán eldönti később, hogy húst hússal vagy követi az anyját. Nem fogom ráerőltetni a saját dolgaimat.
De ilyen hardcore dolgokat nem akarok csinálni neki, mint pacal meg körömpöri és társai.

Zuzmooo!
:lol:
Nekem teljes a Baba magazinos és Anyák lapjás Brendonos kuponkészletem is. http://www.brendon.hu/Products/List/all/all?campaign=1
Szólj, ha kell!

Katica!
Hajnali 3:15-ig olvasgattam a negatív beszólások - frappáns válaszok topicot :roll: :wink:
Szerintem jól kötötted fel Emőt!

Kattkat

Kép
kattkat

Viki!
Na még csak az hiányzott volna nekem a kórházban, hogy valami hülye riporter faggasson, hogy hogyan lett ekkora babám...
:P :evil: Nem tudom hogy működik ez egyáltalán, hogy a kórházból adja le valaki a drótot vagy a delikvens jelentkezik, hogy tévésztár akar lenni?

Kattkat

Kép
kattkat

Reni, sajna én körömbenövésben nagyon jó vagyok, eddig kb 4szer szedték le változatos formában a fél körmömet :shock:

Úgyhogy én amint érzem a dolgot, paradicsom!! Ha ez pár napig nem használ, sebészet... Ugyanis lehetnek már ott olyan körömforgácsok ( a vágások nyomán), amint máshogy már nem lehet kiszedni...

Nyaralás: mi a Duna partra megyünk a nyaralóba. Alig várom már. Anyukámék is ott lesznek, úgyhogy én még pihenni is fogok tudni :D Tamás meg ilyenkor onnan intézi ügyes-bajos dolgait. Oda legalább Pest is közelebb van (merthogy viszonylag sokat kell neki mennie oda).

dalika

Judit!

Duna-parton hova?

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nyaralás: Mi júliusban megyünk 2 hétre Balcsira. Mondjuk ez inkább apának lesz pihenés, mert én ott is ugyanazt fogom csinálni, mint itt. Esetleg Jázmin megy anyuékhoz egy hétre, nekem az lesz a pihi. 8) Bár akkor meg valószínűleg lakást festünk...

Nóri,
Szerintem se aggódj a szopi miatt. Én már régóta nem mérem Mírát, csak havonta. Gőzöm sincs mennyit eszik; az látványos, hogy alig; lehet, hogy fogyott is. Nálunk a fogzás is bejátszik az étvágytalanságba. S most már azért irtó sokat mozognak a babák...
Kíváncsi leszek a hozzátáplálás hogy alakul. Jázmin anno dettó olyan volt, mint Ildi Lillája. Örültem, ha két bébikanállal evett bármiből...Szörnyű érzés volt. Azóta is rossz evő :cry:
Erről jut eszembe, gondban is vagyunk az autósüléssel kapcsolatban. A Priori már elég necces a magassághoz, kicsit kilóg a feje, viszont csak 13,5 kg – atyaég, leírni is fáj. Szóval megvettük az új ülést, de az csak 15kg-tól használható ugye. Na most ilyenkor mi van, rakjak a popsija alá 2kg sót, vagy mi?

Kép
Kép
szana80

Szana!

Most viccelsz, ugye! A bébihordozót miért cseréltétek akkor le? Az 13kg-ig "JÓ"! ?????
Az sem feltétlen biztos, hogy Jázmin volt 9kg akkor!!! Ha magasságra kell, hát hajrá! Rohadtul nem a súly számít! Akkor a legtöbb 2éves hordozóban csücsülne! Szívem szerint leütném azt, aki ráírta a 13kg-t. A sógornőm az extra magas 14hós lányát még a hordozóban vitte a kocsiban, mert hát még csak 11kg volt!!!!! :shock:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Ismétlés: megpróbálok csinálni egy kis montázst a csapat babáiról. Aki szeretné, hogy rajta legyen a gyermek, küldjön nekem képet (eddig 6ot kaptam a kb 30ból) baloghzsu kukac gmail pont com
zuzmooo

Jányok, kidobtam a hűtőrágóka papírját. Mennyi ideig kell a hűtőbe tenni? Nekem benne volt negyed órát, alig lett hideg.

Kép
zsizell

Nóri,
Persze tudom, hogy nem a súly a lényeg :shock: Viszont ennél az ülésnél tudtommal igen, mivel 15 kg-tól garantálható, hogy berántja az autó biztonsági öve.

Kép
Kép
szana80

üléssel együtt...

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?