Új privát üzeneted érkezett!

Vicky: 6 órát vettem forgalomból pluszba de nekem kellett is, nem azért mert béna lettem volna csak biztosra akartam menni, hogy átmegyek.
ramiolgi

Nóri! Na mán mé jobb a te ergod? :lol: :lol:

Egyébként ergo-t csak képen láttam, nem ismerem. A beco-nak azt mondják, hogy az a nagy előnye, hogy simán át lehet adni úgy egy másik személynek, hogy nem kell kivenni belőle a gyereket. Meg fel is lehet úgy venni, hogy már benne van a kölyök.
De nekem azért tetszik, mert totál béna vagyok, és ezzel teljesen biztonságos a hátra kötés, mert előre felkötöd, aztán magadon megfordítod.
http://www.becobaby.hu/becorol/design-mintak/

Kép

Kép
koviki

Ja!
Ezt mondom én is, a BECO a jobb! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Fanni!

A tulajdonomban levő hordozóeszközök összértéke 75.000Ft :oops: És már eladtam a rugi kendőt. Az 17 volt. És Lucával volt egy 22eFt-os kengurum. És tetszik a BECO! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lassan házat vennék belőlük! :roll:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Funky!
Mikor van a párod szülinapja? Mert lehet, addig mi nem készülünk el - karácsonyra szeretnénk megcsinálni. Csak még azt nem tudom, hogy mekkora méretű tappancsot csináljunk. Mármint hogy mikor csináljuk meg... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky! Nekem forgalmiból kellett csak pótóra. Elcsúsztam elsőre, mert benéztem egy táblát. :? :oops: :roll: Egyébként minden szuperül ment, a vizsgabiztos még meg is dicsért, hogy ügyes vagyok, de sajna a tábla miatt nem engedhetett át. :? Az oktatóm egy szuper jófej pasi volt, nagyon tudtunk beszélgetni.

Höhö Nóri! Ha neked Liszt Ferenc, nekem Deák Ferenc volt a vizsgabiztosom. :lol: :lol: :lol:

Örökbefogadás: mi nagyon gondolkodtunk rajta. Lehet el is kezdtük volna a második sikertelen lombik után. De elsőre sikerült. :wink: Ettől függetlenül nem zárkózom el a lehetőségtől a későbbiek során.

A Beco-val én is szemeznék nagyon, de az ára nekem eléggé húzós! Pedig naaaagyon tetszik!

Kép
Kép
molmar

Kakti, július végén van a szülinapja. Szerintem csináljatok többet és akkor minden rokonnál más méretű lesz! :wink: Akár már el is kezdhetnétek! :lol: :lol:

Már feltettem a kendőt a teszveszre, most jön a babasling, majd a Gremese, ha mindent eladok veszek egy Becot! :)
Vendég

Hihi, én a forgalmi vizsgámon kicsit szűken vettem egy kanyart és nekimentem egy másik autó visszapillantójának. KOccant a két tükör... A másik tükör egy vizsgabiztos feleségének az autójához tartozott :D

De másodjára már átmentem.

dalika

Viki:
a családom információkat akar kapni Lili lovagjáról, Daniról! :lol: Szóval?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Juci!
[quote] írta:llítólag a Pethő és a Dévény módszer is arra épül, hogy pl. az agysérült gyerekeknél mozgással igyekeznek fejleszteni a sérült területet.
Ez így van, mi TSMT tornáz(t)unk Borival, de azért azt hozzátenném, hogy nem mindegy, milyen mozgással. 8) Ezért nem volt jó nagyanyáink idejében a pólya, és a teljes lekötözés (van olyan tájegység, ahol ezt csinálták). :(

Jogsi: kresz és eü. vizsga elsőre, még februárban, de autóba csak jún. végén ülhettem, 17-dik szülinapomon jött értem az oktatóm. :D Asszem csak a kötelezőket vettem, minden simán, elsőre ment, bár a lejtőn megáll-majd-elindul formációtól féltem (kézifékkel ment, pedálokkal kevésbé). Na meg a parkolástól. :lol: Viszont nekem oltári szerencsém volt, hogy Keszthelyen szereztem jogsit, BP-en képtelen lettem volna rá - szerintem. Amikor meglett a jogsim (elég hamar történt), onnantól 4-en osztoztunk: apum szeretett vezetni, de ha nem ő volt a volánnál, akkor ihatott; anyum csak kényszerből ült volánhoz; Bátyám és én imádtuk a vezetést, leginkább egyik oda, másik vissza volt a felállás. Ezt egyszer jól megszívtam, jó 40-en kilométert vezettem hazafelé, nyugatra tartva, lenyugvó nap szembesüt... Aki élte már át, tudja, milyen. :roll: VISZONT! Fősulira felkerültem BP-re, ha 2 hetente hazamentem, akkor vezettem csak, majd egy idő után úgy jártam, mint Bea, már nem szívesen ültem a volánhoz. Egy időben férjecském próbált eldugott vidéki utakon újra rávenni a vezetésre, de már nem érzem magam biztosnak. BP-en meg pláne nem!!!!!!!!! Ha 2 év múlva lejár a jogsim, meghosszabbíttatom azért, azt egyszerűbb, mint valaha újra megszerezni. Ki tudhatja, ha egyszer nyugdíjas korunkban vidékre költözünk egy családi házba... :lol: :wink:
ktc

Már most elegem van ebből a kretén oktatóból. Szerintem nem ment olyan rosszul, erre állandóan úgy beszél velem mintha teljesen hülye lennék. Még azt sem tudom melyik pedál melyik és az hol van. (Mondjuk ebből tényleg az jön le hogy teljesen hülye vagyok, de inkább a távolságokat nem érzem a pedálok közt.) Ez meg azért baszogat hogy elviszem a szegélyt. Mikor még azt se tudom hogy meddig tart az autó. Tiszta ideg vagyok, pedig még forgalomba nem is mentünk. Hát most azon gondolkozom, hogy ezzel a hapsival nem is fogok. Nincs valakinek egy jó oktató ismerőse? Kakti, Molmar: A ti oktatótok jó volt. Ő hol vezet? Priviben megírnátok? Funky: Te hol tanultál vezetni? Helyileg. Félek tőle, hogy utálni fogok vezetni ha ettől az ürgétől tanulok meg. Csak egy példa: honnan a p.csából fogom megtudni hogy hogy engedjem a kuplungot, ha ő állandóan nyomogatja. Azt mondja hogy engedjem fel finoman és a kocsi még mindig nem indult el, pedig már nincs a lábam a pedálon.Amikor már vagy kétszer lefulladtam, akkor már kezdtem ráérezni. De rettegek a hétfőtől. A pénteket lemondtam, mert mondtam hogy fáj a térdem, erre húzza a száját, hogy így nem fogok megtanulni. Hát mondom úgy se, hogy itt nyomogatom 1,5 órán keresztül a pedált, utána meg nem bírok kiszállni a kocsiból. Bocsi a panaszáradatért, de akkor is gggggrrrrrrrr...

juci: Sok netezés-0 házimunka. :D Nem főzök, mert úgyis mindig útközben ér az ebéd. Takarítás hétvégén apával. Mosás, vasalás amikor már a gyerek alszik. Hogy vált az ember oktatót? Mert ha ugyanannál a cégnél maradok, akkor ciki. Ha meg átmegyek másikhoz akkor meg el kell kerülnöm messziről.

ramiolgi: Köszi, forgalomnál nekem is szükségem lesz plusz órára szerintem. De azért addig nem szeretnék ha nem muszáj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.06.16 20:44-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Azt tudjátok, honnan lehet tudni, hogy egy lakásban lakik-e gyerek, s az mennyi idős? Nézd meg, milyen magasra vannak rakva a törékeny tárgyak. :lol:
ktc

Viki! Vidékre menj!!!!!!!!!!!!!!
ktc

ktc: Lehet hogy igazad van.
vicky79
Budapest III. kerület

Anno én augusztusban kezdtem a jogsi-szerzési procedúrát és december közepén kaptam a kezembe a jogsimat. És nekem még mindig a régi fajta van! :) Az oktatóm azt mondta, télen jobb tanulni, mert ha télen tudsz vezetni, akkor nyáron gyerekjáték. Amúgy Zapa is azt mondja, hogy eleinte ijesztő volt a szolnoki forgalom után a budapesti. De ma már - köszönhetően nekem - egyre jobban ismeri a várost. :)
Zsizell, azt hiszem, te mondtad, hogy Suminak neveznek vezetés közben? Nos, rám azt mondja mindenki, olyan vagyok, mint egy taxis - mert elég jól ismerem a várost. De életem legszebb bókja (vezetés-ügyben) az volt, mikor valaki azt mondta: nagyon férfiasan vezetek. Vagyis határozottan, lendületesen. Na jó. Lilivel azért óvatos vagyok - néha túlságosan is.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Köszönöm a fogadtatást! Bocs, hogy eltűntem, de nagyon sokat írtatok.

Nagyon szépek a babáitok! És örülök, hogy a találkozó ilyen jól sikerült! Remélem legközelebb nem mossa el az eső!

A kersztelő szerencsére jól végződött. A szervezés szakaszában a család sokat variált, hogy ki mit szeretne, ezért kicsit feszült voltam. A végére azért majdnem mindenkinek sikerült a kedvébe járni.

Már nem emlékszem, hogy ki, de kérdeztétek a nevem. Dea a teljes kersztnevem. Ritka ugyan, de nekem nagyon bejön.

Vezetés: Én elsőre mindenből átmentem, szeretek is vezetni. Viszont nem emlékszem, hogy vettem-e pótórákat. De az ember nem is ott tanul meg vezetni, hanem később a forgalomban. Ne izgulj Viki biztosan sikeülni fog!
Arra viszont tisztán emlékszem, hogy az oktatóm folyton Negróval tömött. Ha sikerült valami azért, hanem akkor azért. A vizsgautam pedig a vizsgabiztos garázsához vezetett, ahol bűszkén mutogatta a Náci szerzeményeit. Ez nem volt túl kellemes.

Tesó: Én csak egy babát szerettem volna, de rájöttem, hogy nem lehetek olyan önző, hogy nem lesz Bendegúznak tesója. Így lett Helka. Több viszont valószínű nem lesz. Bende és Helka is 4,7kg fölött született, és az orvos szerint még egy ekkora babát nem tudnék koplikációmentesen kihordani, pedig jó volt pocakosnak lenni.

Hozzátáplálás: Egy kérdés a vegetáriánusokhoz. Ti adtok a babátoknak majd húst?

Ígértem képet: Kép

Kép
Kép
deus

Ááááá alig bírtam visszaolvasni. Pedig csak fél napot hagytam ki. Pfffff. Reagálni nem nagyon tudok. Hulla vagyok. Na megyek eldőlök.Pusszpá. Ja és ma fél 1-kor megszületett a Kornélkám második menyasszonya is. :lol:
Jó éjt.

bellerreni
Eger

Viki, ha nem szimpi a pasi, még tényleg most válts! Átmehetsz másik céghez, csak kicsit hosszadalmas a papírmunka, addig viszont legalább rendbejön a térded. Tavaly nagyfiam pesti céghez járt KRESZ-re (elsőre sikerült neki, pedig akkor is az utolsó pillanatban állt neki tanulni), aztán átkértem Tbányára, mert ott van ismerős oktató és úgy gondoltam, ez egy életre szóló valami, olyan ember tanítsa meg vezetni, akiben nekem is bizalmam van. Kaptam az ismerősöktől ezért hideget-meleget, merthogy miért nem Pesten tanul az a gyerek, de engem marhára nem érdekelt. Beni élvezte, mert tényleg haver az oktató, levezette amit kellett, nem parkolókban várta az oktatót hogy elintézze a magánügyeit. És rutin és forgalmi is, eü vizsga is elsőre sikerült neki.
Nekem a forgalmi anno csak másodszorra, KRESZ elsőre. Igen ám, csak az volt a bibi, hogy decemberben vizsgáztam és januártól jött be az a rendszer hogy kettévették a 2 vizsgát. És nem lehetett többé 4 személyes autóval vizsgázni. Ez a kis Polskis karrierem végét jelentette, Lada-ba kellett átülni. Ekkor viszont elsőre sikerült rutin és forgalmi is. Ha nem ment volna, haza se mertem volna menni, ember így is cikizett. :roll:
Ami viszont jó, hogy Esztergomban tanultam, így merek most oda suliba járni kocsival.

Jaj, csajok, úgy megkönnyebbültem hogy túlvan a gyermek az érettségin.

Kisebbik gyerekegyeden viszont továbbra is megvannak a pöttyök. Most azon agyalok, lehet hogy mégiscsak melegpöttyök?

Bocsi, kicsit hosszú lettem.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hahó!

Vezetés: én későn csináltam, kb.25 évesen asszem, a kreszen azonnal átmentem 99%-kal, de rutinból 1szer, forgalom meg tán kétszer is meghúztak. Rutinnál először ki sem jutottam a pályára, mert kitartóan behúzott kézifékkel akartam elindulni, 3 szor lefulladtam, aztán 'szálljon ki'. :lol: :lol: :lol:

VISZONT mikor végre meglett a jogsi, rögtön tudtam venni egy kocsit, és azóta folyamatosan vezetek, és aztán meg is szerettem, pedig oltári parásan vezettem jópár hónapig. Egy kocsit ugyan rommá törtem :oops: de jó lecke volt, sokkal óvatosabb vagyok. Most is én vagyok a családban a jobb vezető, a férjem 17 évesen megcsinálta a jogsit, aztán alig használta, csak most, hogy vettünk közösen, meg a Bubut kell szállíthatni, most vezet többet.

Parkolni én sem tudok! Ill. nagyon lassan és bénán.

Hasra tevés: Berci is üvöltött először, mintha nyúznám, de most már akár percekig is elvan, ami nagy előrelépés! Nem tudtam, hogy ettől fejlődik az agya! Akkor jobban megacélozom magam, és nem fordítom meg az első nyikannásra. Ja, és trükközök: elalszik háton, és megfordítom - hosan jobban és többet alszik, de elaludni úgy nem hajlandó.

Jaj, lányok a mai nap fő hírét nem is mondtam!! Lőttem a vaterán egy játszószőnyeget!!! És KACSÁÁÁÁÁÁS! Majd rakok fel képet.
De előbb tippeket légyszi: hogyan tisztítsak / fertőtlenítsek egy használt játszószőnyeget? Kimosni nem merem, nehogy összefogja a sötétkék tó a sárga kiskacsát...

boruska

Dea, de szép neved van! De nem kérdeznek vissza 100szor, hogy miii?:)

És Helkának is ez a teljes neve? Hellát már hallottam, de Helkát még nem! Hú, meg is tetszett, potenciális lánytesónév!!

Édesek a gyerekek!!!

boruska

Bori!
Gőztisztító?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

oanom nincs :(

boruska

Csuppancs, még nem is gratuláltam nagyfiadnak a megéréshez!!!!!!!!!!!!!!
ktc

Ismerősnek sem? Esetleg kölcsönözni?
Én is úgy kértem kölcsön múltkor... Sajna nekem sincs...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Deus, nagyon jó a kép, édik a gyerkőceid! :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hordozóknak- egy kis nevetés: http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=138&page=1

Na jó, eldugulok mára. Férjecském hokizni ment, azért uralom a gépet. De fáj a fejem, állandóan folyik az orrom, s mivel már vagy egy órája csend van a szobák felől, megpróbálok beosonni és ALUDNI! Jó éjt!
ktc

jogsi: én 18 éves koromban szereztem vidéken. és elsősegélyből buktattak meg:)nem tudtam megmutatni az összes vérzéscsillapítási pontot :shock:
a többi meglett elsőre, bár a forgalmi necces volt, minden oké volt, csak a végén a leparkolás ment nehezen, két út mellett álló autó közé. előről próbáltam :lol: :lol: na azóta se szeretek tolatni, nem is tudok jól. női agy....

csajok, szerintem ne mossatok naponta százszor kezet...kell egy kis kosz is hogy fejlődjön az immunrendszer, nem??? jó a papás sztori az más. meg lehet hogy én már lazább vagyok a 3-askával.
erről jut eszembe a vicc..mit csinálsz ha leesik a cumi a földre? első gyereknél azonnal kifőzöd, fertőtleníted, másodiknál lemosod, harmadiknál szólsz a kutyának hogy hozza ide...

Deus
szépek vagytok, meg a neveitek is:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Boruska, kölcsönözni kölcsönzőből?

Katica, köszönöm. Most csak azon agyalok, miért nem voltam rámenősebb és jelöltettem be vele az általam favorizált szakot és sulit. Mostanra kiderült hogy amiket jelöltünk, nem valószínű hogy bejut, amit meg nem jelöltünk be most mégis tetszik neki. Hát no comment. :roll: Remélem hirdetnek pótfelvételit, vagy marad egy OKJ + nyelvvizsga addig.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, és Anita, nem ingyenes a fősuli GYED és GYES mellett. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vicky! Én Szolnokon tanultam lassan 15 éve. Nem tudom, hogy ott dolgozik-e még az oktatóm, de utána nézhetek. Vagy van egy-két ismerősöm, akik most szerezték meg a jogsit, megérdeklődhetem, hogy kinél és mennyire vált be, mint oktató. Ha nem akarsz vidékre menni, akkor passzolom. Egyébként tényleg sokat számít, hogy mennyire tudtok együttműködni az oktatóval, szerintem is cseréld le!

Boruska! esetleg kérdezd meg az eladót, hogy tisztította. :oops:

Csilla! És lehet már tudni, hogy mennyire érett meg a nagy fiad? :D Egyébként gratula neki!

Deus! Szépek a gyerkőcök! Hmmm... cseresznye? De megkívántam, megyek enni.

Kép
Kép
molmar

Köszönjük a névdicséretet!

Bori! Szinte mindig visszakérdeznek, de nem bosszant. Eddig az volt a legrosszabb, amikor a bankártyámra Beát írtak, mert azt hitték nem tuom leírni a nevem.
Helka egy balatoni név. Helka és Kelén szerelmes pár legendájából tetszett meg igazán.
A játszószőnyeg, ha ereszti a színét, rakj a mosóvízbe ecetet. Utána nem fogja engedni. De a biztonság kedvéért én kézzel mosnám.

Csuppancs! Gratula az érettségihez! Drukkolok, hogy sikerüljön valahova bejutni!

Dea

Kép
Kép
deus

Jajj, Katica!
Potyognak a könnyeim ezeken a szövegeken! Csak nem röhöghetek hangosan, mert rajtam kívül mindenki alszik. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Helka és Kelén a két nosztalgiahajó Balatonfüreden. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki! Nehogy elmenj vidékre,mert agyon csaplak! :) Már bocs,de az marhaság! Egyenes út,h soha ne merj Pesten vezetni! Ott kell tanulni, ahol vezetni fogsz. Sőt, Pestnél rosszabb nincs. De ha ott megtanulsz,máshol nem lesz gond!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Én sem mosok folyton kezet, ha hozzáérek Domóhoz, mert amúgy minden után szoktam, ami után kell. Csak másban nem bízom.:oops: vagyis csak kevés emberben
Az én koszomat úgy is kénytelen megszokni. :)

Zsír ez a Beco, de ha valaki nem dob meg egy ilyennel én biztos nem veszek.
Nem akarok, meg nem is engedhetem meg magamnak, hogy halmozó legyek.

Viki!
Nem biztos, hogy egy baszogatós oktató rosszabb, mint egy jó fej.
Enyém is inkább csesztetős volt, és folyton "büntetett", de azokat a dolgokat meg is tanultam rendesen.
Volt olyan rutinpályás óra, hogy az araszolgatást gyakoroltuk és mivel nem mentem elég lassan, kiszállt és sétálgatott előttem tyúklépésben (közben trécselt valakivel) nekem meg követni kellett.
Izomláz befigyelt másnap.
Amit gyűlöltem, hogy forgalomban időnként váratlanul és indokolatlanul beletaposott a fékbe meg rángatta a kormányt miközben vezettem. :evil:
Katica, életem első autópályás forgalomban vezetésekor épp naplemente volt és természetesen szembe velünk. Ráadásul ott nincs mese, nyomni kell a gázpedált...

Nekem volt kocsim, de ellopták. Fél évig sem használtam. Az akkori pasim kocsijait viszont sokat vezettem. Mindenfélét, személyautótól a kisteherautóig.
Viszont mostanában nem kerül alám sűrűn járgány és ha mégis, hát jobban szeretem, ha csak én ülök benne.
Hiányzik a rutin.
Bár mikor anyós időnként azt ecseteli, hogy ugyan sokat romlott a távolba látása mostanában, azért még a színeket felismeri, hogy zöld vagy éppen piros a lámpa, akkor elgondolkozom rajta, hogy beüljünk-e mellé egyáltalán.
Nem beszélve arról, hogy a múltkor sikerült az ablakmosó tartályába fagyállót locsolnia. Kék, kék.Aki még nem tapizott fagyállót, az valami nyálkás cucc. Glicerin vagy szilikon vagy mi van benne. A képzeletetekre bízom hogy nézett ki a szélvédő, amikor az autópályán!!! elkezdte ráfröcskölni ezt a sűrű, olaj szerű cuccot. Félre kellett állnia.

Kattkat

Kép
kattkat

Egyébként én vidéken zéró forgalom mellett hajlamosabb vagyok baromságot csinálni autóval, mint Pesten.
Tegnap itt a Balcsin majdnem leszorítottam egy robogóst, mert annyira ingerszegény volt az út, hogy totál elbambultam. :oops:

Kattkat

Kép
kattkat

Alapvetően egyetértek Nórival - már megint. :lol: Tanulj a pesti forgalomban vezetni. Akkor nem okoz majd gondot a vidéki - max a tempót kell csökkenteni, mert ott mindenki lassabb - tapasztalataim szerint. Persze nem a vidéki városokban, hanem a kisebb településeken.

Az én nagy élményem vidéken:
már nem emlékszem pontosan, hogy hol láttam (ha mesélik, tuti nem hiszem el), de valahol a déli parton a Balatonnál. Előttem egy régi szuzukiszviftben egy tupírozott hajú szőke nő ment, haladtunk egy körforgalom felé. A bejáratnál megállt, mindkét(!) irányba körülnézett, majd elindult BALRA!!! Én csak tátott szájjal ültem ott! Még röhögni sem tudtam, annyira megrökönyödtem!
Amúgy is halálosan irritál, hogy az autósok nagy részének fogalma sincs, hogy egy körforgalomban mikor és hogyan kell irányjelzőzni...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nálam is parasztmérő, ha vki befele indexel a körforgalomba... De mondjuk mindenki úgy van vele,h a kresz az,amiből ő vizsgázott. Akár 20éve. A húgom is egyfolytában lekapcsolja a lámpát,ha nála a kocsim. Hiába mondom,h pilács on!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Molmar, pénteken lesz eredmény. Kíváncsi vagyok nagyon.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Baba Magazinos Brendonos kuponok továbbra sem kellenek senkinek? Tényleg nagyon szívesen odaadom.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, lehet Nálad parasztmérő, de a románoknál úgy tudom a kresz úgy írja elő... Befelé kell indexelni és bevenni az indexet amikor kijön a körforgalomból. :D

dalika

Megérkezett a mobilnet :D Végre, már csorgott a nyálam ;)

Visszaolvasok, képeket lesek... Kb 8 oldal 8)

Csók!

Kép

Ági
agic83

Jóreggelt!

Ma este szalonnasütés lesz, és kilátásba helyeztem sütit, de tegnap nem bírtam megcsinálni, és ma meg egész nap dolgozom, szóval 6kor kipattantam, és megsütöttem 30 muffint mire a ded felébredt - segítség, Nórivá változtam!!! :lol: :lol:

boruska

sziasztok.

meglestem a kepeket a gamilen,imadnivaloka a kolkecek,egytol egyig gyonyoruuuu.

csuppancs,drukka fiadnak a vizsgahoz.

nikolett,te tenyleg egy gyereket szeretnel :?: toled nem kerdezik mikor jona teso :?: tolem ha megkerdezik es mondom hogy nem lessz tesoja Nocinak akkor tok hulyen neznek ram.

vicky naygon szoritok hogy sikeruljon a vizsga,biztos uyges leszel.
en szerelmes voltam az oktatomba,de hazs volt csaladdal,na meg volt koztunk vagy 20ev korkulobseg :lol:

mi sem mosunk kezet csak annyit mint azelott,nem hasznalunk domestost sem,meg kell hogy erosodjon Noci szervezete mert nem lessz mindig csak itthon es ha bekerul egy masik kornyezetbe tutira osszeszed mindent.

boruska hogy megy a hasaltataa :?: Noci is uvolt ha hasra teszem,probalunk elebe targyakat tenni hogy eroltesse kicsit a kuszast de semmi,a hasan dulongel mint egy partravetett balna.

Kép
monyo83

Vicky, please ne vidéken :wink: neked Pesten kell boldogulnod.
Én 18 éves korom óta vezetek rendszeresen. Pesten éltem, Pesten tanultam, ott vezettem.
Másik Viki kérdésére is válaszolva közben 5 éve lakom Monoron, azóta javarészt vagy belvárosban dolgoztam és vonattal jártam vagy gyerekkel itthon Monoron közlekedtem kismama stílusban gyereket/gyerekeket ki-bepakolva.
Nóri szavaival élve még érvényes a jogsim a fővárosba, de már kialakulóban vannak a parák :lol: Szerencsére még a pesti rutin nem kopott meg annyira és aránylag jól ismerem a várost Dél-Pestet leszámítva, mert ott csak nagy utakon kifele/befele a városba jártam.
Szóval válts oktatót, de várost ne!

És biztatnálak, én sose voltam egy született vezető típus, de mindent szépen meg lehet tanulni. Parkolni, garázsba ki-beállni, emelkedőn indulni. Én baromira féltem emelkedőn, hegyen vezetni. Aztán úgy alakult az életem, hogy mindig Budán kellett átvágnom, Kuruclesi és hasonló utakon. Megtanultam. Ma már ennél komolyabb helyeken is merek menni. Aztán egy tréningre nekem kellett egy autót Brnoig elvinni, úgy hogy senki nem ismerte az utat, senkinek nem volt jogsija, szlovákul, csehül senki nem beszélt angolul is csak én, mégis meg és visszaérkeztünk gps nélkül, én aki térképet is bénán tudok olvasni. Azóta merek külföldön is vezetni. Szóval az én szintemet utol tudod érni és az elég, hogy kényelmes legyen az életed :wink: Ne add fel :lol:

Én a kifele nem indexelőktől kapok hülyét a körforgalomban :lol: Meg itt nálunk simán tudok olyan bácsit, aki eltéveszti az irányt és szembesávban közlekedik, Te meg kerüld ki :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Viki!
Ugye te kerdezted, hogy mennyi itthon a babakocsi?
Nah, eleg valtozo, ezen a multkor mar ertetlenkedtunk is.
Ugyanis Vateran mar 30ezer alatt is van.
http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ho ... 31385.html
Egyeb oldalakon meg 60ezer felett is. Szoval eleg nehez arat mondani.
Vendég

Viki!
Szerintem is Pesten vezess, ha kesobb is itt fogsz. En anno azert is nem surgettem a jogsit, amig videken laktam a szuleimnel, mert tudtam, hogy nem ott fogok elsosorban vezetni. Valamiert nem Kisvardan akartam megtanulni, ahol konkretan van kb ket jelzolampa es ket korforgalom. OK, par orara felkocsikaznak Nyiregyre, de azt meg ki lehet szamolni, hogy mennyi ido jut egy alkalommal Nyiregyhazi vezetesre, ha az odaut maga 40 perc...
Szoval en inkabb megvartam az elso nyaramat, amit Pesten toltottem es akkor jogsiztam.
Ettol fuggetlenul nem vezetek. :lol: :lol:

Bar apukam mindig azt mondja, hogy ha muszaj lesz, akkor hirtelen vezetni fogok. Merthogy anyamnak is hiaba volt jogsija, nem ult volan moge. Egeszen addig, amig engem az ugyeletre kellett vinni babakent es apa dolgozott. Nah, akkor anyam szaguldott velem, pedig igen durva nyari zivatar volt, raadasul ejszaka.
Errol jut eszembe: Feri tok agressziv volt, amikor koltozeskor a LOMOK-EGYEB feliratu dobozban a legypapir, penisz alaku bogre, meg egyeb hasonlo dolgok mellett talalta meg a jogsimat. :lol: :lol:
Vendég

[quote="ananácska"] írta:ananácskakoltozeskor a LOMOK-EGYEB feliratu dobozban a legypapir, penisz alaku bogre, meg egyeb hasonlo dolgok mellett talalta meg a jogsimat. :lol: :lol:

jaja, ezen a pénisz alakú bögrén sírva röhögtem

boruska

[quote="csuppancs"]B írta:csuppancsaba Magazinos Brendonos kuponok továbbra sem kellenek senkinek? Tényleg nagyon szívesen odaadom.

Csilla! Hiányzik belőle valamelyik? Engem a napszemcsi és a szúnyogriasztó érdekelne.
zuzmooo

Zsuzsa, a napszemüveg hiányzik, azért vettem meg én is. :oops: Szúnyogriasztó megvan, meg az összes többi is. Ha kéred, szívesen elküldöm.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?