Új privát üzeneted érkezett!

princzike!
gyönyörűséges :!: :!: :!: :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

princzike: gyönyörű
horibol

Princzike,
Gratulálok a szépséges lánykához! :)
mókica

Princzike!
Istenem,de gyönyörűséges ez a csöpp lány!Sok-sok nyugis éjszakát és szép napot vele! :D

Juli!
Ezen én is gondolkodtam,van is itthon duphastonom,de szoptatok :roll: Én így nem merek ilyen "akcióba" kezdeni.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 46400_.png
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zazzy 2010.06.16 12:56-kor.
zazzy

princzike

kis szépség,annyira aranyos :) gratulálok :)

KépKép
bettike83

Princzike!

Biztosan belerázódtok, összeszoktok!
Gyönyörűséges kis falatka kisasszony! Egyem meg a fityiszt mutató kis ujjacskáját!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyik kedves barátnőmnek ma hajnalban született meg a kislánya.
Ő is nagyon szépen, és jól vannak. Úgy örülök!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Princzike, gyönyörű a kislányod! Csodaszép! Sok-sok boldogságot Nektek!

Eclipse, hú hogy szalad az idő, már félidős vagy! :D Remélem könnyebbek a napjaid!

Nanicke, fel a fejjel, mindenkinél vannak holtpontok! És tény: azt is meg kell élni, amikor ennyire intenzíven foglalkoztat a babatéma... Nekem is volt ilyen, most, hogy nem foglalkozom vele napi szinten, így sokkal jobban vagyok...

Zazzy, szerintem se akciózz.

chrissy81

Princzike!

Nagyon nagy gratula, gyönyörű kislányotokhoz!!!! :D

Kép
mók

azért a sok jó példa bizonyitja h mindekinek lesz egyszer babája :) monyó,gota,zazzy,aisha,ők már babáznak,pedig ők is nagyon megküzdöttek.

és itt sok kismama ami ujabb bizonyiték,és remény azoknak akik még várják a pici babát...

szoval fel a fejjel lányok,jönni fog a baba,csak idő kell hozzá úgy látszik.

én is nagyon szomorú és elkeseredett voltam mikor nem jött a pici,de mindig reményt adott az mikor másoknak sikerült ebből a topicból.én is több int 2 évet vártam rá,és mikor elkezdtem a gyógyszert,nem sok időre rá már meglepiként zebrásodtam,el sem hittem,sőt mgé talán most sem hiszem el,pedig itt van ő :)

KépKép
bettike83

zazzy!
akkor ne is akciózz a gyógyszerrel!
szoptatás mellett egyáltalán nem is kell, hogy feltétlenül megjöjjön (bocsi, de erre hirtelen nem is gondoltam :oops: )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!
Semmi baj,nem vagyunk olyan sűrűn,hogy mindenki mindennel képben legyen.
Nem akarom feladni a szoptatást,ha akar jönni egy kistesó,akkor jönni fog :wink: Persze így még nehezebb,alig van próbálkozási lehetőség ilyen maratoni "ciklusokkal" :?
zazzy

Princzike,
gyönyörű a kisbabád!
Hamar összerázódtok, hidd el!

Velem semmi különös, Major doktornő csökkentette a met adagomat, és amíg nem áll helyre a cukrom, meg az inzulinom, addig nem folytathatjuk a lombikot!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Princzike,

gratulálok a tündéri kis falat lánykádhoz. tüneményes. jó egészséget, sok tejcsit, és nyugodt éjszakákat kívánok! millió puszi

Kép
gota79

sziasztok.

Princzike,gyonyoru babad van,megegyszer gratula.

Gota koszonom kerdesed megvagyunk.Noci ket napja ejjel nem alszik igy eleg hulla vagyok.Vasarnap keresztelo igy takaritgatok anyuval.
kepet rakok.
Kép
vacsizik a kiscsaj.

melinda,sajnalom hogy nem indulhattok,kivanom hogy mihamarabb rendezodjona helyzet es kezdodjona lombik.

Horibol hogy vagy :?: meg mindig forron :?:

csibuc,gyonyoru nevet talatatok ki.

Kép
monyo83

Princzike!
Gyönyörű a lánykád! Egy ilyen szépséget én is elfogadnék!
És ne aggódj! Mindig vannak könnyű és nehéz időszakok a gyereknevelésben. De mindig minden megoldódik.

Monyo!
Nóémi nagyon ügyes, hogy már egyedül fogja az üvegét.
franci

monyo

nagyon édes Nóci baba :)

KépKép
bettike83

Meli!
Kicsit kíváncsiskodnék! Milyen szintre kell beállni a cukrodnak és az inzulinodnak?
Én is a Major doktornőhöz járok. De nekem nem mondott semmit mikor menjek vissza, pedig még fel is hívott. Kérdeztem mi a teendő de semmi, csak annyit ha újra terhes leszek, majd a 13. héten vár. Pedig előtte egy inzulinos vérvizsgálat volt beütemezve.
franci

Franci,
hát, nálam az a helyzet, hogy met előtt sokkal jobbak voltak az eredményeim.Inzulinom igaz magasabb volt, de a cukrom teljesen normális.Aztán 1év met után az értékeim teljesen elszálltak, a terheléses cukrom magas lett.
Akkor mentem a doktornőhöz, és ő szigorú diétára írt ki, meg azt mondta, hogy sok volt a kezdő inzulinomra a 3x850met!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

monyo83: ma még nem zégetem de továbbra is nagyon melegem van csak a te kedvedért most mértem egyet ami 37,20
Amugy gyönyörű a kislányod és biztos jól sikerül a keresztelő.
melinda 84: sajnálom az inzulint
horibol

Monyó,

tündéri Nóci baba! az éjszakák miatt kitartás! neked amúgy még szopizik? nem emlékszem korábban írtál e erről valamit. nekem még mindig átalussza (kopp-kopp-kopp). tegnap pl. leraktam fél 10 körül és reggel 7kor kelt. annyi, hogy így egy étkezés kimarad, és a többin sem eszik többet, így most annyira nem hízott. de majd behozza. kedden megyünk a következő oltásra, ha megmérik és nem hízott annyit amennyit kellett volna, lehet kap valami étvágyjavítót. nekünk augusztus végén lesz a keresztelő.

Aisha, Ranita

néztem az iwiwen gyerkőc képeket, tüneményesek!

nem bírom kihagyni, hogy ezeket a friss képeket ne rakjam fel:

Kép

Kép

Kép
gota79

Princzike :

Gratula a babához! Nagyon-nagyon cukorborsó!
etike

Sziasztok Lányok,

Megjött a 3.vv és a terheléses cukor eredménye!
Segítetek értelmezni?

FSH:5.2
LH:3.1
Hemoglobin A1c: 4,8
TSH: 3.4404
Progestreon: 0.1
Prolactin: 9.0
Inzulin: 8.9

Vércukor : 4.1
120p vércukor 5.9

És nem találom a T3, T4-et a papíron, milyen néven szerepelhet?

Előre is köszi mindenkinek!
etike

horibol

Etike,
LH FSH aránynak 1/1hez kell lennie!
Szerintem kicsit magas a TSH-d is!
Prolactin nem tudom milyen mértékegységgel lehet,! :roll:
Éhgyomri inzulinod szerintem kicsit emelkedett!
Éhgyomri cukrod jó, viszont a 2órási értéknek hasonlónak kellene lenni, mint az éhgyomrinak!
Terheléses inzulinod nem volt?Mert az lenne a legjobb!

Monyo,
Nóci nagyon kis szépséges, formás kisbaba!
Majd kérünk ám képeket a keresztelőről! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

melinda,

Prolactin: ng/ml, a normál érték 1.9-25-ig
etike

tudja valaki mik a normál ovarium méretek??
horibol

Etike,
akkor az tök jó! :D :D :D
Bocsi, de nem emlékszem, te már szedsz metet?Túlsúly van?
Dokihoz mikor mész?
Tesztoszteront nem néztek?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ma voltam a 23.napi vv-n, 2 hét mire megjön az eredménye!
Utána megyek a dokihoz!
Met-et nem szedek, túlsúlyom van, de mióta próbálkozom a diétával ( azért csak próbálkozom, mert néha sajna kísértésbe esem ), azóta -4 kg az eredmény.
Nagyon sok mindent néztek még.
Nem tudom a tesztoszteront így kellene látnom, vagy valami rövidítéssel.
etike

Princzike:Gratulálok nektek a gyönyörűséges kisbabátokhoz!!! :D

Kép

Kép
syl100

Etike,
a tesztoszteront kiírják!
Miket néztek még?
Mennyi a túlsúlyod?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hali,

Babák gyönyörűek!

Etike, mozgással hogy állsz? A diéta önmagában kevés....
Nekünk fontos a hármas kezelés, met+ diéta +mozgás.
mókica

hoztam kepeket.

Kép
keresztapaval

Kép
ez meg mit akar :?: :lol:

Kép
megontoztek :)

Kép
monyo83

monyo!
nagyon komoly, ahogy rábámult a plébánosra (vagy mifene :?: ) :lol: :lol: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

monyó

cuki a kis csajszid a képeken :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Jajj de jó képek! Mindenkinek gratulálok a csöppségéhez!

Itt van lassan a nyáriszünet. :) Már csak immel ámmal kell bejárni ;) DE olyan álmos vagyok, hogy a délutánok többségét átalszom, és éjjel sincsenek problémáim. Megint 45 kg :( vagyok, úgyhogy nekiláttam komolyanvenni a diétámat. Van egy hónapom a következő konziig Major doktornővel, és 4 kilót kell addig magamra kapnom. Nem tudom, hogy fogom megcsinálni :( Egyébként nekem se nagyon mondta mikor menjek vissza legközelebb, úgyhogy én kértem időpontot megamnak, meg terheléses inzulin vizsgálatot előtte. A többi leletem úgy is friss, mert a BMC-ben épp most csinálják őket...

Bocsi a hosszúra sikerült beszámolóért :oops:

Pussz mindenkinek

hofeherke

hofehérke

akkor drukkolok h menjenek fel azok a kilók :)

KépKép
bettike83

monyo: jók a képek
mara: drukk a hízáshoz
hova lett mindenki? kacsi végeztél a vizsgálatokkal? hajni mi volt a központban?

én ma kértem időpontot kontrollra aug 24-ére kaptam
horibol

megint napok óta senki,hahó,gyertek :!: :!: :!: :)

KépKép
bettike83

vagyok :)
csak hát egész du és este meccsek mennek... azt meg egy jólnevelt fiús anyuka bámulja, mintha muszáj lenne (még akkor is, ah a kedvenc kiesett :()

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Princzike!

Boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!
Bár gondolom ettől boldogabb nem is lehetne. jól vagytok amúgy?
néztem az iwiwen, Adél baba gyönyörű!

Kép
gota79

Horibol!

Ha pajzsmirigy problémád is van és IR-ed és tejcsorgásod is, akkor mindenképpen hormonálisan kell rendezni előbb. Belőni a pajzsmirigy gyógyszerelését, kideríteni, h. mi áll a tejcsorgás hátterében. Ezek mind összefüggnek a PCO-s petefészek képpel, tehát valószínű, h. a met adagod emelése önmagában kevés (de az is lehet, h. azon is emelni kellene!).
Ha szét vagy esve hormonálisan, akkor az embrió megtapadásának és a terhesség kihordásának is kisebb az esélye
A clostyzást elkezdeni úgy, h. lehet, h. nem is vagy átjárható és a petefészkeid is csúnyák.......hát én előbb nézetnék átjárhatóságit. Minek stimuláljanak, ha a kiskatonák nem jutnak fel, a petesejt meg nem jut le?
Apa kiskatonavizsgálata az mielőbb célszerű, h. ha vmi gebasz van, akkor az ő kezelése is elkezdődhessen.
Számomra így logikusabb lenne.

Ja és a 3-as kezelés hatására a ciszták nagyon gyakran nem múlnak el, de a ciklus rendeződése és a hiperandrogén tünetek javulása mutatja igazán a betegség rendeződését, és a teherbeesés is létrejön mellettük. Szóval az UH kép nem a legfontosabb paraméter.
Ha viszont érezhetően nem javulsz, akkor a pajzsmirigyedre is oda kéne figyelni.
Írtad, h. fogytál, de az is kérdéses, h. mennyiből és hogy mennyi lenne az ideális súlyod. Előfordulhat, hogy a ciklusaid csak a teherbeesés szempontjából ideális súlyod elérésekor fognak rendeződni.
És ez beletarthat némi időbe.
Szóval kitartás!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

rambóka: jelenleg 156 cm és 61kg vagyok 75 ről indultam és az androgén tünetek is változatlanok. 66 napon vagyok rendes mensi sehol. Köv hormon nézés július vagy augusztus csak akkor veszem be ha tűű is azt mondja.
horibol

na megvolt az uh

12 hetesnek vagyok irva a méretei alapján.

crl:51mm(hatalmas:D)

nt:1mm

nb:1.9mm

négy végtag ábr,ennyi:)

ellemezzétek ki nekem:)

ja és jan 10 a kiirás időpontja :)

és a kombinált teszthez levették a vért..

KépKép
bettike83

bettike!
mit elemezzünk rajta?
hatalmas :D és megvan mindene :lol:
grt :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

hát igen,örülök is neki nagyon :) te hogy vagy?

most nagy dilemmában vagyok.van egy bababolt ahol végkiárusitás van,potom pénzért vannak dolgok.uj babakocsi 45,asszem drendonos.

akkor gyönyörű kombi baba ágy 35ezerért.

akor komplett baba butor,fehérben amiben van egy babaágy,szép nagy pelenkázó,4 fiókkal,egy nagyobb szekrény és egy kisebb sarokba állithatost szekrény sok sok hellyel.gyakorlatilag nevetséges összegért meg nézelődtem neten és durva árak vannak,sőt még használtban is kb ennyi lenne.szoval igy mindennel egyűtt 75ezer ft.
és egy komplett butor van már csak,a többit már eladták.és kb 1 hét múlva zárnak...nem tudom mit csináljak...

KépKép
bettike83

Bettike, grat!

Én majd szerdán megyek uh-ra, és 8-án terheléses cukor.
Én még nem veszek semmit, ráérek még vele, úgy őszig.
mókica

drukk neked is mókicza :)

KépKép
bettike83

bettike!
köszi jól vagyok... bár ma a pocim nem az igazi a torna után. majd szerdán mondom a gyógytornásznak... de persze lehet, hogy hip-hop elmúlik holnapra.

én a helyedben még nem vennék bababútort... de ez az én hülyeségem. az első rugit is akkor tervezem megvenni, ha megvan az integrált teszt eredménye és a 18hetes uh-n is rendben van minden.

mókica!
megy a drukk!
de hát minden OK lesz ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

pocifotó mikor lesz? :)

KépKép
bettike83

bettike!
a hét vége felé csinálok majd egyet.