Sziasztok Lányok!
Nagyon régen nem írtam a fórumba...! Viszont bele-beleolvastam az írásaitokba és megnyugodtam, hogy nem csak az én ágostonom hisztis, nyűgös és nem hagy még wc-re sem menni.
Ami azonban a legfontosabb; megnéztem a képeket, videókat itt is és az iwiwen is - egyikőtök sem panaszkodhat!
Gyönyörűséges, ügyes Kislányaitok, Kisfiaitok vannak!
Szerencsére nálunk csak a laktóz intolerancia maradt meg, de gyógyszerrel eddigre szépen kialakultunk. Reggel változó, hogy mikor kel a nagyságosúr, de az éjszakáink kb egy hónapja egy-egy felkeléssel megoldhatóak. Ez már önmagában csodálatos!
Eszik szépen, mikor felébred 6-6:30-kor anyatajet, illetve mostmár tápit, aztan 9-kor gyümölcs (180g), 13-kor főzelék husival (180g) és 17-kor rizspép gyümivel (ez kb 170g). Este 20-20:15-kor fürdés majd anyatej/tápi.
Tápszer ezen a héten kezdődött, mert mostmár nem kéri az anyatejet, és ezért nincsen napközben sem. Így nőttek meg a gyümölcs, főzelék adagok is. Sajnos a kaki beragadt neki sokaszor nagyon, így inni őszilét kap - hígítva.
Anyatejet pedig azért nem kér a szentem, mert 9 hetes terhes vagyok.
Nagyon nem mostanra terveztük a kistesót, de apa nem vigyázott jól.
Igazából nem bánom, csak sajnálom, hogy Ágoston így nem tud többet szopizni. De féltem a Pindurimat is, nehogy baja legyen.
Ágoston egyébként szépen feláll, mászik, mint a szélvész, akaratoskodik és nem lehet leültetni, ő állni akar, ha inog is már.
Mondjuk ülni éppenséggel nem is tud.
Így aztán a lakásban minden veszéjben van. Sajnos sokat dől el, de nem üti meg magát komoylan szerencsére. Azért persze visítás az van ilyenkor is.
Na, most mennem kell, mert közeleg a kajaidő és a Főnököm már itt arénázik a lábamnál.
A legjobbakat nektek!