Halihó!
Navared, Telokin külön sziasztok!
Egy napot hagytam ki és máris telejegyzeteltem egy a4-st!
Mindenki elemében van ezek szerint, hála az égnek: )
Ágica!
A duciság ilyenkor legális: ) a páárod meg tök fog csüngeni a képen az UH-n, az tuti. Mikor mi együtt mentünk alig akart elkísérni, most meg már Ő kérdezi mikor m,együnk, és megállás nélkül kérdezi a dokinőt, hogy ez mi az mi: )) Szupi lesz! Majd mesélj!
Gyancsi!
Én bárhol bármikor, bárkivel szívesen találkozom, csak egy kérésem van: ne szeptember elején oké???
Jó a pociképed, és a szoba is tetszik. Milyen lesz a gyerekszoba? Vagyis inkább babaszoba?
Dorka!
Igazad van! Pihenj és kicsit felejtsd el ezeket a roma fórumokat: )
Ami a babakocsit illeti: még vacillálunk. azt reméljük hogy hirtelen feltűnik egy szuperszónikus és szuperolcsó darab csak nekünk. Meg aztán annyiyra kicsi a lakás ,hogy egyenlőre nem is tudnánk hova rakni.... Majd egyszer csak hopp és rászánjuk magunkat.
Vörösmacs!
Drukkolok az amniohoz! Tesóm azt mondta Ő nem csinálná meg még egyszer , mert nem egy kellemes dolog. De TE érzed! HAJRÁ!
Mekkora a pocid?
Csillag!
Tök jó lehet hogy látod is mocorogni! ezt már nagyon várom! Én néha azt hiszem Ő az de aztán rájövök hogy csak a szuszogásom miatt van
Az érettségihez meg kitartást! Mennyire jók angolból a fiatalok??
Angie!
Remélem lebarnultál: )), és kapott elég D-vitamint a pocakod: ))
Merre felé voltál?
Az afp együótt van a hepával, csak nem egy papíron kapod meg az eredményt, mint azt már többen megírták: )
Rabbe!
Ami engem illet már nem vizsgázom többet! Befejeztem ezt a sulit! Ritka szar hely,l de mindegy, vége van hmmmm
Majd csak novemberben vizsgázom pelenkázásból
ne aggódj az oldal miatt, a lényeg hogy mozog, és érzed: )
VAYA!
A noni baba pontosan milyen névnek a becézése??
És a körmözni az nálad mit jelent? csak nem manikűrös vagy???
mesélj a genetikairól, mennyiben más mint a többi?? én 23 án megyek,l és ettől még tartok egy kicsit.....
Haynii!
Neked is Grat a genetikaihoz. Mesélsz kicsit?
Ebba!
Mi volt az UH-N???
Ami a vásárlás illeti: sajnos eddig csak egy kismamanaciit vettem...
Minden mást leörököltem a tesóimtól, ami valahol tök jó, de már azért vennék is pár saját darabot....
Ami vicces összesen van a szüleimnek 9 unokájuk, és egy kivételével mind fiú. A lány meg 16 éves, így sokféle babarucit , kapok csak éppen mostani kislányrucit nem: )) Azt még vennem kell párat (szerencsére)
Vikoo!
Amit a találkozóval kapcsolatban felvetettél az egy szuper ötlet!
HAJRAAAAA: )) Esetleg ötlet?
SZISSZ!
Babakocsi nincs még, de nézelődünk. Mindenki más helyet ajánl, hogy az tök olcsó... Megnézzük mindet aztán majd nyár végén beszerezzük(valószínű a legdrágábbat)
A szobáról majd csinálok előtte- utána fotót.. Egyenlőre minden ott van, és olyan mint egy raktárszoba: )
A kiságyat kölcsön fogjuk kapni egy rokontól, csak majd egy új szivacs kell bele. Amit így megspórolunk azt belefeccoljuk a babakocsiba. Aztán ha jön a második baba: )) akkor veszünkegy emeleteságyat.. feltéve hogy addigra nem költözünk el innen.
De ha kell tipp, van egy hely(Bp-en) ahol tök olcsón vannak jó kiságyak!
Remélem mostanában jobban alszol. Én 3kor megébredek és utána nem tudok visszaaludni, és ezért egész nap nyűgös vagyok.. Borzalmas, de legalább a focit tudom nézni: )
Sophie:
Mi az a barnázás, már bocs ha ez evidens kérdés... Remélem nincs nagy gond!
ECLIPSE!
Gratula már előre is a sikeres vizsgádhoz: )) Biztos sikerül! Aztán pihi ugye???
Nyusztika!
Köszi a sok infót a dolgok hasznosságáról! Mi az a kókuszpólya? Mármint miért gondolod hogy azt érdemes beszerezni?
Írj minél több tapasztalatot hadd tanuljak: )) Előre is köszi:
húú ez hosszú volt...... bocsi ráértem: ))
Pusssza Eta