Sziasztok
Muszáj írnom, de sajna rövid lesz, mert már iszonyú fáradt vagyok! De már csak 2 hét, aztán jön a papírmunka, de én azzal hamar végzek és utána már csak lazaság lesz évzáróig!
Csak nehogy olvassák a kollégák, mert ezért kicsit utálják a zenetanárokat.
Egcsi
Képek szuperek, srácok édesek, mint eddig és baromi nagyok már! Olyan gyorsan megy az idő!
Rita
Csajok úgyszintén szépek és nagyok!
Már nekem is kéne feltenni képeket, Gergő óriási, Flóra igazi csajszi, de tényleg nincs időm még kiválasztani sem, nemhogy kicsinyíteni, meg ilyenek.
Majd azért próbálkozom, jó?
Anikó
A szülinap szuper lehetett!!! Igazi kis angyal vagy!
Tök jó lezs majd visszanézni a videót, meg a fotókat, mondjuk5 év múlva! Mi vagyunk így Madeirával.
Alvás
Elég gáz! Te nem nyugszol, valamit mindig ki kell találnod, hogy ne érezd jól magad! Te lány, Te lány! Remélem a turizás jó volt!
Vera
Pusssz!
Rólunk csak annyit, hogy jól vagyunk, gyerekek nagyok, okosak, de néha kiborítóak.
Viszont az oviban csupa dicséretet kapnak, főleg Gergő! Nagyon szépen rajzol, eszméletlen sokat, nem győzzük válogatni és egy doboz már így is tele van! Be is küldtük egy rajzpályázatra, kíváncsi vagyok!
Képzeljétek, mi meg végre eljutottunk az Avatar-ra! Lányok, aki még nem látta, az gyorsan nézze meg!!!! Életem legnagyobb mozis élménye volt!
Igaz az IMAX-ben néztük, amiben tényleg csúcs! Ez lesz az a film, mit még tuti 5x meg fogok nézni! De komolyan! Szóval ajánlom mindenkinek!
Na, ma ennyire futotta. Próbálok majd jönni!
Puszi mindenkinek
Orsi