Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Nagyon édes Peti a ZsaruKépKép
Jó, hogy néha te is be tudsz futni ideKép

Hajni! Neked meg elfelejtettem írni, hogy milyen édes Alexa ilyen kócosanKép Jó csintalan ez a gyerek, mi?Kép

Buksi!
Öltöztetés:
harosnya+nadrág, zokni+cipő, body, hosszúujjú póló, mackófölső (kapucnis) és egy kötött kardigán. Ja meg sapiKép

Majd vennünk kell egy dzsekit a lánynakKép
Ha séta közben megfogod a kis mancsát és az hideg, akkor hidegen van öltöztetve. ha meleg, akkor minden szuperKép

PUSZI!! Majd megpróbálok én is albumot gyártani a soproni kirándulásrólKép

hicudzsi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulácit a nyelvvizsgához, arik vagytok! Kép

Manóka, tényleg rég jártál erre. Milyen nagy legény lett már Imikéből! Kép

Orsi, jobbulást a nagymamádnak! Kép

Judit, mit csináltál te az Állatkertben? Ettetted az állatokat?
Ezt a kitiltást nem értem. És a nővérednek ehhez nincs szava?
Léna a kutyussal tényleg zabálnivaló! Kép

Andi, gratula a 9 hónapossághoz! Kép

Rebi, nem semmi az élet nálatok a két gyerekkel. Kép KépRemélem a vírust megússzátok.
A fényképezőgéppel pont úgy van, ahogy írtad. A keresztelőre is vittünk két gépet, persze mindenki közölte, hogy ő nem ért a géphez, senki sem akart fényképezni. Ez egy ilyen család. Aztán végül akinél volt videokamera, ő fényképezett néha a digitálissal. De hát nehéz volt a fényképezőt és a kamerát egyszerre kezelni, ezért nem túl tökéletesek a képek. A normál gépben meg pont lemerült az elem, így azt a templomban nem tudtuk használni. Kint készült néhány kép, amihez nem kellett vaku, még nincsenek előhívatva, de majd én is kiváncsi leszek rájuk.

Noresz, örülök, hogy meglett a bugyid! Kép A többiek már mindenre válaszoltak, csak még egy tipp a begyulladt körömhöz, nekünk a doktornénink javasolta, hogy kenjük be a sima popsikenőccsel, és be is vált.

Bogi, fantasztikusak ezek a képek! Kép Köszi az infókat a holdfogyatkozásról.

Buski, albumhoz mél ment. Remélem így már sikerül.
Huncipanci, ez annyira tetszett! Kép Hadd lássuk azt a kisszandit, azt ígérted megmutatod. Kép
Nekünk is van már kiscipőnk! Kép Az egyik barátnőm Párizsban volt egy hétvégét, és ezt hozta ajándékba. Olyan kis édes, piros cipőcske. Persze még hatalmas, de addig eláll a szekrényben.
Öltöztetés, én is úgy vagyok az overállal, hogy ha most előveszem, akkor mit adok rá télen. Nagyjából hasonló az öltözék nálunk is. Néha a kabát alá jön egy mellény is, ha vékonyabb a pulcsi, vagy ha hosszabb időre megyünk el. De olyan is volt, hogy két nadrágot vettünk fel. Kép

Hicu, örülök, hogy jól éreztétek magatokat a nyaralás alatt! Kép Gyertek ti is holnap!

Hajni, de jó, hogy Alexával minden rendben! Kép És még a vizsgálat is milyen jó hangulatú volt. Kép Nagyon édi ez a kép! Remélem tudtok jönni holnap ti is.

Ines, jobbulást nektek! Hátha még holnapig meggyógyultok! Küldök nektek gyógyító manókat! Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Csillagászat hátulütője: Normális ember olyankor alszik, amikor mi a hobbinkat űzzük. Azért szerencsére vannak, akik képesek felkelni egy ilyen esemény kedvéért.
A mostanihoz hasonló teljes holdfogyira 2007-ig várni kell majd, úgyhogy érdemes megnézni.

Lili már nagyon profi mászó.

És eljött a nagy nap!
Felállt a kiságyban egyedül! Úgyhogy apa ma szereli a földszintre. Én is megpróbáltam, de nem jött össze Kép

Egyébként én is fele annyit tudok a csillagászatról, vagy még annyit sem, mint akikkel együtt csillagászkodok. Ennek ellenére jövő pénteken én tartok előadást Kép

MANÓKAAAAAAAAAAA!
Annyit gondolok rátok!
Akár hányszor ránézek a diétás könyvre, mindig eszembe jutsz Kép
Hogy van Imike? Remélem nem ijesztettelek meg. Le sem kellett volna írnom azt a hülyeséget!

Puszi: Bogi

Természetesen, ha megyünk Pestre, szólok, és akkor talizhatunk. Mostanában nem készültünk, bár én nagyon szeretnék, mert a Kikában, meg az Ikeában vannak jó cuccok.

KépKép

KépKép
farkasbogi

SziasztokKép

EGy gyors pontositás: holnap akkor hánykor is? 2 és 3 között??
Van pelenkázási és szoptatási lehetőség is, igy a kajcsival nem lesz gondKép NAh a szoptatásnál nem kell elájulni egy félig lestarpált fotel van, de jobb mintha állva kéneKépKép Etetőszék is rendelkezésre áll.
Ami a mi sütikézésünket illeti a játéktér területén nem lehet étkezni, csak a kávézó részben, még a gyerekeknek is csak ott. MEgprobálok sütni valamit, de sajna nem igérem tutira, mert már tegnap is szenvedtem a sütőmmel, alig akart elindulni a légkeverésKépKép

Minden kisbetegnek gyógyulást, anyuciknak kitartástKép Majd később jövök csak most megyek postára, bevásárolni és csak ennyire futotta, elment az idő a visszaolvasással, amit mondjuk nem bánok mert legalább van életKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

És végre ez is megoldódott! Íme a Vencel-napi tali:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3629

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Mi már valószínüleg 2-re ott leszünk, mert fél 4 körül el kell indulnom Kittiért az oviba!

Nagyon jók a Vencel napi képek!!!!!

Pusz.
Andi

Ui.
Hú, de megfájdult a derekam, remélem holnapra rendbe jön, mert k.o. vagyok. Kép
andi68

Sziasztok
Ma nem leszek vmi kommunikatív. Piszok módra megfáztam a Mszigeten, asszem. Ma azért, okostojás módra, kimentem újra, bár bundabugyit is húztam. Ami a rucikat illeti, én úgy vagyok vele, hogy naptár nem nézem, csak a hőfokot. Szóval ha hideg van, akkor hideg van. Múltkor vettem egy tuti kis zöld-rózsaszín cuccot, ma abban pompáztunk. Aki jön holnap, és ha addig nem bukná le Léna-baba, akkor meglássátok.
A 3. neocitrán után se látok jobban, szóval bocs, ha vkit kihagyok

Hicu
Isten hozott!Kép Szinte én is kaptam egy kis nyaralókedvet tőled KépKép Dudu látom nem hagyja, hogy az ideális 10nál többet magadra szedj a terhesség alatt Kép Van cicátok? Kiváncsi lennék Léna mit szól hozzá, a kutyákat imádja. (szüleimnél mindig énekel neki a kutyus)

Buksi
kitiltás annak köszönhető, hogy nem toleráltam, h úgy beszéljen velem, mintha a seggéből húzott volna ki. A nővérem béketűrő lány, NAYGON béketűrő. Konfliktuskerülés érdekében bármibe belemegy. Részletekkel nem úntatlak, de ha nem katsz vhol Romana regényt, vagy lemaradtál a legutolsó brazik filmepizódról, szívesen mesélek Kép (nem gondolom, hogy ilyet olvasol, csak amolyan szófordulat)
Képek édesek, kár, h lemaradtunk. Ja és féltékeny is vagyok! Kukis témáról pár év múlva szerintem kispapi lesz leginkább megrökönyödve. Szóval őt tessék riogatni KépKépKép

Andi
kaját nem piknikezésest gondoltam, csak amolyan suttyomban bekaunk, a törpék még úgyse ehetnek, és hát akkor meg úgy is titokban kell enni Kép
Ja én pisilek, kóla nélkül is KépKépKép Derekad? Micsi?

Tünde
a keresztelő lényege a 'mártogatás', a képek nem részei a szertartásnak. Szóval elég, ha a hangulata a fejedben marad. Én mindig ezzel vigasztalom magam, mikor nincs egy jó kép se hármunkról Kép
Állatkertben meg tuképp takarítottam és etettem nyáron, 1hónap Kós K reptető, 1hónap régi majomház.Év közben meg szakkörszerűen okosítottak minket.
Ja Kitti nagyon helyes lett a rövid hajával, anyós mit szólt, és azok a sonkák?

Bogi
én azt hiszem majd a TI képeiteken megnézem, és helyette szundizok Kép, mert hát nekem mégse esik bele az aktív napszakomba. Gratu a felálláshoz, akkor vége a nyugis időszaknak!!! PéntekKép Ne szerénykedj!!!

Ági
Süti ügyben csak amolyan bepróbálkozás volt a részemről, ne törjed magad, ha gáz van a gázzal!!

Boró, Noémi, Hajni????

Tali
Maradjunk abban, hogy senki ne fázzon meg, hogy 2-3között a játszóházban talizunk. Reméljük a kormányfői delegációnak nem holnap délután támad kedve megnézni a Vajdahunyadvárat és a tevéket Kép

Akkor a Néwshor:
Kisbuksi+Vencel,
Ági+Dani,
Andi+Peti,
Tünde+Kitti,
Rebi+Levi+Csenge,
Hajni+Alexa,(megelőlegeztelek),
Hicu+Dudu+pocak,
meg én+Léna

Holnap már nem hiszem, hogy idenézek, csörr meg (30-4455447), ha tudnom kell vmiről.
Nagyon várom a holnapot, akkor se leszek beteg!!!!!
J
holophernes

Sziasztok!
Megpróbálunk mi is menni holnap, ha belefér, mert délelőtt meg baba-mama klub lesz 10-12ig.

Noresz, a Heim Páltól merre laktok 2 megállóra? Mert ha kifelé, nem is vagyunk messze! Kép Szopidologban egyetértek az előttem szólókkal. Ha olyan korán megduplázta a súlyát, akkor addig "sietett", de ha azt a tempót tartaná, egyéves korára óriás lenne! Szerintem ilyen idős korban egy dolog nem egészséges: naponta vagy hetente méregetni.

Hajni, Hogy is van az alvás? Nálatok is külön nagy ágyban alszik, te meg vándorolsz éjszaka? Nálunk ez van, és néha éjszaka apát kezdem el csitítani, ha a háttérből a manó hangja hallatszik... Kép Nem mindig tudom ugyanis, éppen hol nyomott el az álom.

Kép
Kép
szilvih

SziasztokKép

Holnap megyünk mindenképpen, remélem két méteres hóakadály nem lesz, a többit meg legyőzzükKép

Süti sajna ugy nézem nem nagyon leszKép sütő azt mondta kiveszi rendesévi szabiját, mindezt a csirkecombok pirulásának közepénKép igy csak félig szoláriumozott volt a vacsiKép

A többit majd holnap élőszóban, remélem sokan leszünk, jah és szerintem bent talizzunk a hőmérséklet alacsonyságára való tekintettel.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Remélem összejön, hogy megyünk... Csengét itthon hagyom, mert egyedül kell mennem, de más miatt mindenképp be kell úgyis mennem, akkor összekötöm a két dolgot Kép
Akkor 2-3 között bent a játszóházban?

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Hajni
Még Neked akartam annyit írni, hogy Csengusnak 9ésfél hónaposan jött az első 2 foga... utána sokhónapos szünetekkel 1-1 (már az utolsónál tartunk Kép) A páromnak viszont 1 éves kor után jöttek csak a fogai, ráadásul nem is szenvedett velük...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Helló-helló!

Ha nem esik, akkor mi is nekiindulunk! Kép

Arik vagytok, hogy velem örültök a tökéletes szivecskének!

Fogunk biztos, hogy lesz egyszercsak. Amúgy itt a Babaneten a Klárus Jankájának is csak 13 hónaposan jött ki az első fogacskája. Tehát tényleg nagyok az eltérések minden gyerek között. Azt mondják minél később jön ki, annál erősebb lesz. Hát... Szegény amilyen géneket tőlünk örökölt... Kép

Alvásról még majd később írok, mert most mennem kell.

Buksi nagyon jó az album! Kép

Még valami eszembe jutott:
Ági te már voltál a játszóházban. A babakocsitól nagyon el kell távolodnunk? Azaz valahová el kell őket rakni vagy a közelünkben lehetnek?

Ja és még valami:
Mi jelenpill. úgy öltözünk, mint Buksiék. Viszont gőzöm sincs ha jön az overáll az alá mennyi réteg ruha kell! Gyakorló Pöttömmamik! Plízzzz!

Pussz
Hajni
tigribigri

De jó sokan leszünk Kép!

Hajni!

Mi ma overállban megyünk,mert tegnap kipróbáltam,és egy fokkal gyorsabbnak tűnt és nem olyan macerásnak. Mert ugye ott le kell vetkőzni,aztán meg majd megint vissza. Szóval overáll alá csak annyi egyenlőre,amit bent hord /pl. body,hosszuujjú nem vastag felső,nadrág/. Mi ezt tegnap este 6-8-ig csináltuk,és tök jó meleg volt Vencel keze,de nem izzadt. Télen ez még bővíthető. De jó,hogy bármiről és annak ellenkezőjéről is bármikor meg tudom győzni magamKép! akkor talizunk!

Buksi
kisbuksi

HajniKép

A babakocsikat az előtér részben lehet hagyni, bevinni nem tudod a játék térre. Viszont ha olyan dolgokat akarsz hozni magaddal, amit el akarsz zárni, ugy vannak kulccsal zárható rekeszek és oda mindent be lehet tenni, egy ezres a kaukció a kulcsra, amit a végén visszakapsz. Mi mindig ugy csináltuk, hogy kirámoltuk a babakocsit a szekrénybe, és a táskámba vittem be feltétlen szükséges dolgokat: pl cumisüveg meg textil pelus, amikor meg tisztába akartam tenni, kivettem a szekrényből a hozzávalókat.

Most huztam mert éppen kurálom magam fogfájás ügyben, reggeli közben egy szép darab fogta magát és megvált tőlemKépKép most pótolja tuti hogy a terhesség alatt nem romlottak látványosanKép

puszi
Ági

Ui: Rebi inkább bent talizzunk ne kelljen kint sokat ácsorogni a hidegben, mi kb fél három felé érünk oda, már ha végre hajlandó Dani elaludni, amire nem sok reményt látok.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nah ameddig itt irkáltam a hszmet a fiam bealudt, tök édi ahogy kilóg a kiskeze a rácsokonKép

Kép

Ági

Ui: esik a fránya esőőőKépKépKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági, köszi! De azért vigyáznak a babakocsikra is, nem?

Tényleg nagyon édi! Kép

Buksi, van egy overállunk, ami pont jó. Lehet, hogy ősszel még kihasználjuk.

Puszi
Hajni

ui.: Nem akarok esőt!!!!
tigribigri

Szióka Mindenki!

Még mindig k.o. a derekam, de egyik pillanatról a másikra minden hírtelen mozdulat és rándulás nélkül jött ez. Először úgy éreztem mintha meg akarna jönni, mondtam is tegnap a férjemnek, hogy vége a pirosmentes napoknak. Aztán mégsem az volt, hanem a gerincem. Kép
Most nem tudom mi lesz, mert ha nem mozgok még rosszabb, szóval jó lenne menni, de csak gyalog fogok tudni.
Meglátjuk, még mindig nem szántam rá magam....
Bocsi,ha nem leszek ott. Azért remélem összejön.
Mindenesetre elindulunk, max. visszafordulok ha nem megy a dolog.

Én találtam Kitti régi ruhái között egy óriási nagy overállt, de szerintem Peti ma azt fogja hordani. Max. nem fogom megtalálni benne. Kép
Tényleg azért jó, mert csak egy réteget kell le és felrángatni.

Pusz.
Andi és a fájós háta.
andi68

Sziasztok!

Nagyon irigy vagyok a tali miatt, úgy mennék én is! Nos most folytatom, mert kisfiam fél óra alvás után, úgy döntött felkel Kép

Így most itt kolbászol körülöttem egy szalvétával a kezében.

Nagyon örülök, hogy Tigri nálatok mindent rendben találtak szív-ügyben, és mennyi időt vett igénybe a vizsgálat? Ki lehetett bírni?

Juditkám jobbulást! Szerintem ma is rátok fog férni a bundabugyi, overall, kesztyű, sapka, síléc, napszemüveg...

Megyek porszívózni, a szalvéta cafatokban a földön. Majd este benézek, légyszi meséljetek a taliról!

Ja és a Buksi-féle képek nagyon jók!!!

Ági: nagyon édes ez a Dani fiú!!! Kép

Pussz, Zita
zitus

Sziasztok,
üdvözlet Mindenkinek, de jó, hogy még emlékeztek ránkKépKép

Anyit írtok, elolvasni is alig győzlek benneteket. Most aludt el a fiú, remélem végére jutok a hozzászólásnak.

Tigri Hajni,
legfontosabb, hogy minden rendben van veletek, remélem, megnyugodtálKép
Az alvással kapcsolatban én úgy vagyok, hogy nálunk is van előtte mindig cici, próbálom az ágyába szoktatni, de ha nem jó neki, akkor sír. A sírásából meg már tudom, hogy abbahagyja, vagy nem. Ha nem, akkor sztem sincs semmi értelme síratni, mert ugyanoda jukadnánk ki, amit te is elmítettél. Babáink egyidősek, de hajnalban, van, hogy éjjel is felébred, és akkor-írhat az irodalom bármit, csak a cici a jóKép

Holophernes,
Léna gyönyörű a képenKép

Öltöztetés: nálunk harisnya, nadrág, cipő, body+pulcsi+polár+mellény ha lent elalszik, még takaró rá. Meg, természetesen sapka.
Nem tudom, hogy a nagy Budapesten hogy van, de én egyik ismerősöm ajánlására, aki úgy öltözteti a kislányát, hogy csak bámul mindenki elmentem turiba. Mindig találok neki felsőruhát, de olyan aranyosakat pár száz ftért, hogy a boltban kb 10x annyi. Vettem neki zsekit 1300-ért, a legújabb szerzeményem meg tegnap egy adiads overall 2600-ért. Kicsit kifizetődőbb, mint a 8-10 ezer ftos átmeneti kabátocska.

Bogi,
talán, csak 1 pillanatig rémísztettél el, de aztán előjött a józan eszem, és rájöttem, nincs ezzel a gyermekkel semmi baj, hisz még egy mini rohamnak is vannak egyéb apró tünetei is, amiket látnék rajtaKép
Lili ügyeske, én azt mondom, most kezdődnek majd a kellemes napok, amikor mászik, és mindenhol feláll. Én már néha nem is tudom, hogy mit csináljak.

Buksi,
megnéztem az albumot, nagyon aranyosan a csöppségek, és Vencel is, milyen nagyfiú márKép

Ágiboszi,
Dani nagyon aranyos, már igazi magyfiú, és a fotó is tetszikKép

Nekünk éjjel bújhatott ki az 5. fogacskánk, volt is kis sírás, gyöszörgés, aztán reggel chamomillát, és elaludt tőle.
Olyan csudapofi a fiú, egész nap mászkál a lakásban, szerelget, pakol, tesz-vesz, de nem nagyon lehet tőle semmit csinálni, mert ő is mindent akar. A konyhapultra még nem merem feltenni, mert nem érti meg, hogy üljön szépen, amúgy meg áll fel, belémkapaszkodva, így a főzés elég nehézkes.
Minden nap nagy sétákat kell tenni, de úgy, hogy ki is jöhessen a babakocsiból mászkálni, mert anélkül nem séta a séta.
Sajnos, itt nincs annyi lehetőség, mint Pesten, így bele sem merek gondolni, hogy mit fogunk majd télen csinálni. Vagyis, addigra meg kell tanulnia lépegetni, és akkor már csak anya derekát kell kicseréltetni tavasszal.

A talihoz kellemes napot kívánok nektek, és bocsi, hogy sokat írtamKép

manóka

manóka
manóka

SziasztokKép

Most értünk haza, mert egy jó kis dugóba kerültünk a busszalKép, de sebaj, örülök, hogy sokan eljöttünkKép Képeket majd teszek fel éjjel, mikor már alszik DaniKép

Tök jó kedvem van, hogy végre élőben is láthattalak titeket, meg a szebbnél szebb babókatKép

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Mi annnnnyira jól éreztük magunkat! Legalábbis én teljesen fel vagyok dobva, olyan jó ez a játszóház,meg olyan jó volt találkozni Veletek! Amit már mondtam ott is,mostanra alakult ki bennem,hogy ez már csak topiktali,hanem hogy már annyi mindent tudok Rólatok,meg a manókról. Na nem kezdek el itt érzelgősködni,alényeg,hogy sztem ismételjük meg gyakran!

Judit!

Tudom,hogy ez csak spontán jön,de nem dobnál össze spontán egy kis beszámolót a taliról? Én a múltkor is annyira élveztem,igazán lehetnél a krónikásKép!

Hajni!

nagyon büszke vagyok ám Rátok,hogy így elindultatok,remélem kitart a bátorsága következő taliig Kép

Tünde!

Láttad milyen "messze" dolgozik Kispapink trolitól,ugye? Na ezalatt Vencel be is aludt,úgyhogy fagyoskodtam még félórát a levegőn Kép

Mindenki!

Mivel megbeszéltük,hogy túlléptünk már a "de szép ez a gyerek és de ügyes a másik" szinten,ezért nem írok ilyeneket,de mászkáló Danitól kezdve, autótologató Alexán át, bűbáj Lénáig és szundi Leviig mindekitől el vagyok alélva, és akit kihagytam,azoktól még jobban Kép Kép Kép

Puszi!

Buksi

Ui:remélem,képeket hamarabb látunk,mint amilyen gyorsan nekem sikerült Kép
kisbuksi

Szóval azt akartam írni,hogy NEM csak topiktali...Kép
kisbuksi

Sziasztok!

Már azt hittem ott maradtatok Kép
Jó volt találkozni Veletek... még ha páratokkal csak pár percre Kép
Nade tessék értékelni, hogy vidékről ott voltam, és ráadásul jó korán oda is értem ;-)

... alszik végre mind2... beájulok én is...

pááápussz
Rebi

rebi

Sziasztok!

Örülök, hogy a tali jól sikerült, tul.képpen ha nem csak ma délben olvason, hogy lesz, mi is ott tudtunk volna lenni ... Kép Legközelebb!

A lakás átalakitva, berendezve nagyjából.Kép Nagyim még mindig kórházban, és nincs sokkal jobban. Kép Köszönöm a jókivánságokat!!!

Bence jól van, lekopogom, nem volt beteg. Nagyon eleven kissrác, egész nap meg sem áll, mindenhol feláll, nincs akadály. Már sokszor csak egy kézzel kapaszkodik, illetve egy aligtámasz elég neki. Prógálgat egy kézzel kapaszkodva menni. Ügyesen leül, huppan, "esik", persze igy is van kékfoltunk! (megjegyzem föleg nekem) Továbbra is hat foga van, imádja a szendvicset, már kapott leveshusit, zöldséget. A nappali alvással ismét hadilábon állunk. Legtöbbször kb. 35-40percet alszik délben, bár továbbra is visszaalszik reggel az éjszakai 11óra után 1,5-2 órára.

Rólunk ennyit, elég is volt. Még mindig csak megpróbálok bekapcsolódni ... Fözni is alig tudok napközben, nemhogy irogatni Kép És borzasztóan anyás, sir ha nem lát, mindig velem van mindenhol, ma reggel pl. állt a kád szélénél amig zuhanyoztam ...

Pussz
Orsi
orsi17

Ines, elméletileg jó a szombat du., rám csörögsz? Bence dél körül alszik, de gondolom, csak utána futnánk öszze.

puszi
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Most csak gyors bekukk.
Nagyon jó volt a tali! Örülök, hogy ilyen sokan voltunk. Nekem is nagyon tetszett ez az állatkerti játszóház! Kép Kép

Buksi, hogy kívánságod gyorsan teljesüljön. Kép Készítettem néhány képet én is. Nem túl tökéletes, így sikerült. A lényeg látszik. Kép Most csak gyorsan felraktam a képeket, nem írtam hozzá semmit, én nem is tudok olyan jó dumákat kitalálni, ahhoz majd várom az ötleteket, majd utólag kiegészítjük. Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=3648

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Bocs, mi kimaradtunk. Fél ötkor kelt a kisasszony. Kép Kép Juditnak küldtem egy smst, csak neki tudtam a számát. De most már teljesen fel vagyok csigázva, milyen lehet ez a játszóház, Úgyhogy ha hamarosan nem szerveztek újabb talit elmegyünk a barátnőmmel "csak úgy"!
Majd szeretnék beszámolót olvasni, Judit, légysziii!

Pusz

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Közkívánatra KépKépKép:

Kedves Olvasóink!
Ma élő bejelentkezésünket olvashatják a Pöttömök oly spontán szerveződött ún talijáról. A helyszínről képes tudósításunkat fogadják sok szeretettel.

Temészetesen időben érkeztünk, de addigra az egyik sarokba összeverbuválódott a mi is csapatunk.
Rebi lábain Levi hevert, pontosabban aludt. Igaz, hogy dübörgött a gyerektüctüc, de Levit ez sem tudta kizökkenteni aktuális tennivalójától. Csenge otthon maradt apucival, viszont 'cserébe' Andi hozta Kittit. Kittike hamar lelépett, miután neheztelt ránk, amiért csak a Kispetivel fogalkoztunk. ('és engem senki nem dícsér??' kérdésből következtetek erre)
Buksit és Vencelt a terem másik végében találtuk, vszínű nem akarta Lénát megcsalni (igaz???), így a közös érkezésre várt. Hicu+pocak bőszen mászott az eleven, úgy is mondhatjuk élénk Duduka után. Dudu azt találta ki magának hogy minden játékot ő sokkal jobban tud megnézni, mint az aktuális szemléljője. Általában győzött a nyers erő, de azért volt, hogy mesterségesen beleavatkoztunk az evolúció ezen folyamatába.
A csoportosulásunkban egy idegenlégiós is helyet foglalt, kb 10percig bírták, utána kiüldöztük őket, és Vencel, no meg természetesen Dudu elkezték szétgyepálni a 6hónaposokra kitalált babygym-et.
A többiek ekkor még elég kukán gubbasztottak, Levi aludt, Léna álmosan pillogott az ölemben, Kitti olykor megpróbált négykézlábra emelkedni, visszahuppant és gekkópócba vágta magát.
Kompetitív ellenfele volt Dudunak Peti és a kissé késve érkező Dani is. Peti irtózatos tempóban közelítette meg az idegenlégiós, azt hiszem, ő volt, aki rásegített nekik másik kuckót keresni. Mellékesen jegyzem meg, hogy a hely minőségét tovább emeli, hogy az idegen légiós is Babanetes kismami volt, állítótag a SOTE topicból.
Alexa és Hajni nagyon decensen viselkedtek. Próbáltam noszogatni őket, hogy jöjjenek közelebb, de hát első alkalommal még elnézzünk nekik ezt a fajta visszahúzódást Kép
Ági és Dani nem voltak ilyen zárkózottak, Ági kettőt fordult nálunk, majd átsietett szomszédolni a SOTE csapathoz. Nem nehezteltünk azért rá, mert beígért nekünk egy kis kézimunkagyorstalpalót, miután elújságolta a legújabb csodáit.
Kiderült, hogy mi a hétköznapi foglalkozása (SEMMI köze a kézügyességhez!), így még jobban dühít a hihetetelen türelme és kézügyessége.
Miután Levi is felébredt vhogy, kúszásban ő volt a leggyorsabb, de ezt Rebi is igazolta már.
A játékokról is szóljak bővebben:
Nagy érdeklődés vette körül, amikor báboztam, s ki tudja miért, pont egy sárkány akadt a kezembe.Kép Hú, nem is tudtam mit is kezdjek ennyi gyerekszempárral egyszerre. Egy év múlva ígérem egész estés bábszínházat tartok majd!
Bábszínházról jut eszembe, mikor Kitti vetette magát a babygym alá, akkor pedig Vencel és Alexa bámulták némi irígységgel a mozgó micsodát.
Volt 2 varázshenger, amiben golyók gurultak lefelé, hát ez csudaizgi volt mindenkinek.(=Közelharc)
A készségfejlesztő varázstoliga inkább felállásra alkalmatos támaszték üzemódra volt kapcsolva.
Volt egy varázslatos nyuszi is, amin lovagolni lehetett, illetve pár faló is. Némi képzavarral élve, legény volt a talpán, ami megülte a lovakat. Minden törpe állati büszke volt magára, ki jobban, ki kevésbbé ült délcegül. Vencel például hamarosan szájába kapta és úgy vélte az jó neki. Alexa miután ülve únta, tologatni kezdte, és rémesen meg volt haragudva, mikor az út végén Hajni 180fokot fordított rajta.
A nagyobbak kipróbálták a pöttyös csúzdát is, a vagányak leengedtek kisautót is rajta (Pl Kitti, amitől frászt is kaptunk). Volt még a játszóházban homokozó, meg kistó pecázható halakkal, csomó társasjáték, mezemozi, tanoda, vonatok és jelmezek, meg pár lébecoló gyerekőr.
Lassan elfáradtunk. Peti szopi után elpilledt, aztán az etetőszék látványára megélénkült és ismét megtömte a kobakját. Rebiék hamar leléptek, és Hicuék is elmentek. A többiek a csordaszellem jegyében kb egyszerre hagyták el a terepet, azzal a felkiáltással: Ej ide máskor is jövünk még!!!!

http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=3649&page=1&image=81963

Aki nem tudott jönni, az sajnálhatja, aki nem akart, az bánhatja. Jó dolog barátok közt lenni, ha ez mostanában oly lejáratott szókapcsolat is lett.
Mára így is sokat lógtam a neten, holnap jövök. Puszi
J
holophernes

Sziasztok,

Vencel vmit el'll ott a billentyzeten,bocs,ha k
ainak t
0k. A k;pek ;s a besz'mol= fantasztikusak , a Levi&Rebi harcban ay 'llomman=kkal ,h't azon sz;tr0h0gtem magam,annyira elkaptad a pillanatot. Majd j0v0k

BUksi
kisbuksi

Ez durva,bocsi
kisbuksi

Sziasztok!
Hát nagyon irigykedem. Mikor lesz legközelebb tali???????????
A játszóház nagyon tetszik, Hanna is élvezné nagyon.

Judit!
A képeket amit Te raktál fel, nem tudom megnézni, a fotoalbum első oldala jelenik megKép

Gyerekek lassan gyógyulnak, de azért még eléggé hurutosak.

Orsi!
Szerintem ebéd után megyünk Lőrincre, mindenképpen hívlak.

Minden baba nagyon édiKép

Ines
ini

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.10.11
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 4 hónap 15 nap 21.szept 19.júl
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 7 hónap 13 nap 29.máj
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 7 hónap 17 nap 30.ápr 15.nov
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 7 hónap 24 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 7 hónap 25 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 7 hónap 25 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 7 hónap 28 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 8 hónap 1 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 8 hónap 8 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 8 hónap 13 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 8 hónap 17 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 8 hónap 20 nap 26.nov
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 8 hónap 24 nap 28.jún 29.máj
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 8 hónap 25 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 8 hónap 29 nap 29.ápr 18.ápr Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 9 hónap 3 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 9 hónap 4 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 9 hónap 5 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 9 hónap 8 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 9 hónap 11 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 9 hónap 14 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 9 hónap 16 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 9 hónap 22 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 9 hónap 23 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 10 hónap 2 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 10 hónap 3 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 10 hónap 8 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 10 hónap 10 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 10 hónap 28 nap 06.jan Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 11 hónap 3 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 11 hónap 10 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 11 hónap 11 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 11 hónap 20 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 0 hónap 1 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 0 hónap 10 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 0 hónap 12 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat veletek!

Judit!
Köszi a beszámolót és a fényképeket!

Megnyitni én sem tudtam, de ha bementek a fotó galériába, ott meg fogjátok találni a legfrisebb albumok között.

Tünde, neked is köszi!

Puszi!
Andiék
andi68

Sziasztok!
Andi!
Rátaláltam ott ahol mondtad.Kép

Ini
ini

cicák: a tovább gombbal (alias: >>>) műxik, de felteszem újra a kezdőlapot
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=3649

buki:
nem bírom elolvasni Kép
holophernes

Sziasztok!

Telefonos segítséget kértem,hogy Vencel bütykölését helyrehozzam,de itt vagyok,immár magyarul Kép

Remélem Rebi,nem bántottalak meg,de az a kép Rólatok egyszerűen csúcs Kép!

Judit! Köszi a beszámolót,én nagyon élveztem és remélem,a távolmaradók is kedvet kaptak. Aki meg távolabb lakik,az jöjjön hozzánk vendégségbe,és menjünk együtt Kép! Ja! vencel sosem csalná meg Lénát,alapvetően egy gentlemanus,csak mindig magával sodorják az események,és a csajok Kép!...de ha jól láttam,akkr Lénáról viszont nem tudni,kire mosolyog éppen, amikor nem Vencelre Kép!

Ini! Hanna tuti élvezte volna,kérdezd csak meg Kittikét! ...Kittikétől az volt a legjobb,amikor nagy büszkén közénk gurított vmi autót Kép!

Szilvi! Ja,hát persze hogy elaludtatok, aki már délelőtt is programot csinált!Biztos a barátnődéknek is tetszene a játszóház,de ha van kedvetek vmikor jövő héten,mi örömmel csatlakoznánk! ...ez egyben felhívás keringőre a többieknek is Kép!

Hicu!

Tényleg úgy viseled ezt a második terhességet,mintha csak véletlenül némi pocakot eresztettél volna Kép!

Puszi!

Buksi

Ui: Judit! Akkor ezek szerint már barátok vagyunk? KépKépKép
kisbuksi

Judit!

Csak így?! Per "buki" ? Kép

BUKSI
kisbuksi

Hali!

Ezt az autós dolgot nem is tudtam, Kittike megnyugtatott, hogy volt még pár centi a babák és a csúzda között!
Most már tudja, hogy ejnye-bejnye jár az ilyesmiért, amúgy olyan kis figyelmes szokott lenni, most nem jött össze. Bocsika.

Puszi!
Andi
andi68

Sziasztok!

Maximálisan felcsigázott engem is a játszóház!!! Legközelebb nekünk is ott a helyünk! Mikor is???

Ines, ok! Várjuk a hivásodat, remélem nem fog esni az esö!!!

pussz
Orsi
orsi17

jaj,Andi! Ne viccelj,ez autócsúszdáztatás teljesen belefért a játszóházi illemszabályok közé Kép Kittike meg valahogy fel akarta hívni magára a figyelmet,furcsa lehetett neki,hogy ez Peti bulija Kép!

Más téma,alvás. Tudom,ezt is százféleképpen gondoljuk,csak egy adalék,most találtam:

http://www.iboly.hu/faq_sleeping.htm

puszi:

Buksi
kisbuksi

Buksi!

Köszi a linket, mi is éjjel kelünk, van hogy háromszor. Ilyekor dédelgetés stb.
Este általában bealszik, de nappal simizem és dudolgatok neki és attól elalszik.
Az aludj jól gyermekemes sírni hagyom tőlem teljesen idegen.

Cipő:
Nekünk azt javasolták, hogy inkább mezitlább tanuljom meg járni a baba, de itt is szerintem annyira különbőzőek a vélemények, mint pl. a kuki húzogatással.

Ines
ini

Ini,

Igen, még semmiben nem tűnt egységesnek a szakemberek véleménye Kép vagy Kép. Ezért mi ebben a témában is elköteleztük magunkat egy szakember véleményének /gyógytornászunk/,a többiről nem veszünk tudomást,mert csak bediliznénk Kép.

Alvás: nálunk cicinaltatás van egy másfél hónapja,éjjel 1-4 ébredéssel. Éjjel néha elég a hátsimi,néha cici.

Kukihúzogatás: nagyszerű téma! Ti húzogatjátok? Többiek? Nekünk a dokinénink és a Schöpf-Mérei véleménye megegyezik abban,hogy nem kell húzogatni,illetve havonta egyszer óvatosan meg lehet nézni,meddig megy. Mi ezt követjük,de tudom,hogy sokan a rendszeres húzogatásra esküsznek

Buksi
kisbuksi

Buksi!
A mi dokink azt mondta, hogy fürdésnél húzzuk, mert akkor nagyon képlékeny. Ha nem felejtjük el, akkor megcsináljuk. Egy ismerősünknél azt mondták, hogy 6 hótól csinlják. Ehgyébként a babagondozási könyvben is ez van.

Fura, hogy a kukit a tremészet nem oldja meg rögtön(

Emő!
A 2. trehesség színte meg sem kottyan én szülés előtt egy nappal a kórházban felszaladtam a lépcsőn, 3 héttel a szülés előtt a kar.bulin szirtakiztam. Akkor azt hittem, hogy egy-két nap és szülünk emiatt, hát nem.

Ines
ini

Sziasztok!

Itt vagyok én is, már este nyomon követtem az eseményeket, amikor is Judit beírkálta a képek mellé a szöveget is, nagyon jó lett! A játszóház szuper volt, nekünk nagyon tetszett! Leginkább a kiskocsi, amit térden állva remekül lehet tologatni Kép Itthon az ovis kisszék a sláger, csak az állva-tolva Kép
Örülök, hogy személyesen is megismerhettünk titeket, bevallom nekem sokkal jobb volt így, mint a neten. A Judit által említett "decens"-séget meg nyugodtan betudhatjátok annak, hogy soha sem voltam-vagyok a társaság középponja. Valószínűleg Alexa sem lesz az. Meg tényleg most találkoztunk veletek először, még terepszemlét tartottunk Kép
Tényleg nagyon klasszul éreztük magunkat, mindannyiótokról szereztem magamnak személyes kis emlékképet. Leginkább most Peti Anyához való bújásos alvása lebeg a szemem előtt Kép

Ja és Buksi, Apával együtt mi a világ végére is elmennék bárhová babakocsistul,
én csak egyedül vagyok gyáva nyúl. Hú ez még rímmel is!
De most látva a hatalmas babakocsitokat és merészségedet, lehet, hogy ügyesebb leszek egyedül is.

Alvás:
Buksi, ez a cikk egy kis életet lehelt belém! Leginkább a többemberes, hányós babákról szóló rész igazolja saját magamnak, hogy jól döntöttem. Persze kinek a pap, kinek a papné. Én egyelőre maradok a cici mellett.

Visszatérve az alváslaboratóriumos orvosok könyvére, szerintük a szoptatás csak 6 hónapos korig táplálék-nyugtató, 6 hós kor után már csak táplálék. Én ezzel nem értek egyet! Számtalan példával tudnám bizonyítani, hogy hipp-hopp meg tudom nyugtatni Alexát a szopival. Na persze ez nem azt jelenti, hogy ha baj van, rögtön szopizik.

Aztán írják még, hogy a csecsemők a tanult éhségérzet miatt ébrednek, ha éjszaka szoptatunk. Meg kitérnek arra is, hogy éhes a gyerek (5-8 hós) éjjel, mert nem elég a tej és azért ébred. Ezt már nekünk is mondta a védőnő. Kipróbáltuk: bekajáltattuk hol főzelékkel, hol tejpéppel vacsira Alexát, de hiába, a cici győzött.

Az aludj jól gyermekem módszer Kép meg az amire gondolsz, meg amit Iboly is ír.

Szilvi,
alvást kérdezted: mi szobánkból nyíló, külön szobában egy matracon alszik Alexa. Helyes kis kuckója van. Azt már tudja, hogy ott a tente-tente Kép helyszíne, mert erre a tente felszólításra alvópózba vágja magát, csak hát ugye nem alszik el Kép
Itt melléférek én is ha kell. Hajnalig ált. egyedül alszik ott, de van olyan, hogy már éjfélkor hív. Ilyenkor sír és csücsül a matracon. Ha nem vagyok elég gyors: kijön. Nekünk ez a matracos különalvás dolog egész jól bevált, mert sokszor felsír egy picit, de képes visszaaludni. Így én is tudok még ügyködni a másik szobában este (vasalás stb). De már nekem is volt olyan, hogy nem tudtam melyik ágyban vagyok.

Most mennem kell, mert megint nekiindult a kisszékkel világot látni Kép

Puszi
Hajni

ui: Szirtakis pocakos Ines, húú de megnéztelek volna Kép
tigribigri

Buksi ezt a képet neked ajánlom KépKép
tigribigri

Szaszi

Csuda klassz buli volt, de ezt már előttem sokan elmondták, csak helyeselni tudok. Külön öröm, hogy megint nem siekrült senkit megbántani a kommentárokkal. gyakran csak a vicc kedvéért túlozza el az ember, igyekeztem nem elvetni a súlykot.
Ma Léna jobb formában volt, bár lassan 40perce nem hajlandó elaludni. Úgy látszik megérzi, hogy pont ez a téma...
Nálunk sajna az utsó betegségem óta no tej, no szopi. Szóval marad a cirógatás az ágyban, és a 'kibírjatovább,najóakkorénbemegyek' játék van, mert 5percnél nem bírjuk tovább. Általában alszik, kivéve mikor nemKépKépKép

Manóka
Ügyesen vásároltál cuccokat. Én is szoktam turizni, de olykor a turi árak is annyira magasak, mint az újak, és akkor ugye inkább újat vesz az ember lánya. Nekem szerencsém van, örökültünk a 7éves unkotahugitól. (nagy ruhamanci, szóval lesz utánpótlás, főleg, hogy most fiú született a nővéremnél)

Rebi
minden elismerésKép

Orsi
ilyet ne is írj, mert irgburg!!Kép

Ini
az én szülinapomat bosszúból törölted? Egyszer már megvolt KépKép
'Mezitlább' Kép Szerintem tapasztalatok alapján beszél mindenki, és az is lehet, hogy a cipőben járni tanult gyerekek és a lúdtalp/kacsaláb között semmi korreláció nincsen, szimplán genetikailag kacsa arrafelé mindenki.
Hanna biztos szeret szirtakizni!!Kép

Buksi
A buki baki volt, siettemKépKépKép Vencelről meg feltételeztem, hogy uriemberKép Ami a barátságot illeti, hát én is erre gondoltam, pedig nem olvastam. Jó dolgok ezek az egyszerre való megérzések/gondolatok, elég misztikusak.
Huzogatás ügyben nagy búúú vagyok.
Nagyon sokat fogytál, jegyzem meg, nem mellékesen. Irigy-irigy...

Hajni
minden belefért! Igaz a hölgy a magassarkú cipőjére húzott bugyiban kicsit furi volt, de még azt is toleráltuk volna. Édes volt a kissráca, ahogy Alexa is. Ja nem is mondtam, szerintem Alexa volt a legcsinibbKépKép
Jelzem, nem illik csábítgani a pasikat ilyen nyiltan!

Elaludt, szerencsére.
Pusz, jön a hétvége és kispapi csak 1napot dolgozik (KépKépKép)

J
na ki tud ellenállni???
Kép
holophernes

Sziasztok!

De jó nektek!
Majd ha megszülettek a győri topic babái, akkor mi is talizunk Kép Bár itt nincs játszóház. Vagy szervezzek egyet én? Kép

Gyönyörűek a gyerkőcök!
Én is teszek fel Liliről képet!

Vagy ha gondoljátok nézzétek meg a honlapját.

http://jaksy.different.hu

Recepteket is tettem fel, meg új képeket.
Webkamerával csináltam, éppen mászott Kép

Amúgy semmi különös nincs. Égető a csaj. Apja természetét örökölte, szemfényvesztő, villámgyors, és minden érdekli, mindent pakol, feláll, lépegetni próbál, ha vezetem akkor rohan Kép , mászik mint a villám.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Tündéri minden babó!

Judit!
Ezer bocsi, nem tudom, hogy sikerült a szülinapodat kivenni, azonnal pótolom.

Mikor lesz megint tali?
Változott a programunk, nem megyünk Grazba, elintéztem, hogy itt vi8gyázok a gyerekekre és apukám visszi vissza őket.
Most úgy érzem, hogy nincs elég energiám arra, hogy kimenjek, 5 óra utazás oda aztán vissza.
Kezd az ember begubózni ebbe a sz@r időben.

puszi

Ines
ini

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.10.16
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 4 hónap 20 nap 21.szept 19.júl
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 7 hónap 18 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 7 hónap 22 nap 30.ápr 15.nov
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 7 hónap 29 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 8 hónap 0 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 8 hónap 0 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 8 hónap 3 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 8 hónap 6 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 8 hónap 13 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 8 hónap 18 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 8 hónap 22 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 8 hónap 25 nap 26.nov
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 8 hónap 29 nap 28.jún 29.máj
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 9 hónap 0 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 9 hónap 4 nap 29.ápr 18.ápr Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 9 hónap 8 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 9 hónap 9 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 9 hónap 10 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 9 hónap 13 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 9 hónap 16 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 9 hónap 19 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 9 hónap 21 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 9 hónap 27 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 9 hónap 28 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 10 hónap 7 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 10 hónap 8 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 10 hónap 13 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 10 hónap 15 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 11 hónap 3 nap 06.jan Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 11 hónap 8 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 11 hónap 15 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 11 hónap 16 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 11 hónap 25 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 0 hónap 6 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 0 hónap 15 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 0 hónap 17 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Hahó!

A randa idő ellenére kellemes napot mindannyiótoknak! Képzeljétek csütörtökön már-már felmentünk Pestre, hogy talizhassunk, de az eső közbeszólt. Nem mertem elindulni, pedig annyira szerettem volna... És a képeket látva tudom, hogy Matykó is jól érezte volna magát( és én is!!!), de ami késik az még nem veszett fejsze!

Szóval mikor is lesz a következő találkozó? remélem valahogy el tudunk menni...

Alvással kapcsolatosan: mi sokfélét próbálgattunk, nyáron külön szobája lett Matyinak és azóta átalussza az éjszakákat, néhány kivétellel. De mint az utóbbi 3 éjjel, most is vannak olyanok, amikor felébred többször is és a többedik után, pl hajnali 3 körül már nem is akar elaludni. Ilyenkor ha a férjem Miskolcon van, akkor játszani kényszerülünk- illetve kényszerülni csak én kényszerülök- amíg el nem fárad és meg nem adja magát. Ma hajnal volt a csúcs, mert ma egyfolytában 3 órát játszott és aztán elaludt, És most dél óta piheni ki azt, amit éjjel nem akart. Már be-benéztem, de olyan szépen alszik, nincs szívem megzavarni, pedig ebből újra éjszakázás leszKép
Én bevallom éha hagytam sírni és úgy aludt el, ez akkor volt, mikor semmi, még apa sem használt. De mostanában olyan szépen elaludt szopival és semmi gond nem volt, csak néha. De talán újra a fogacskák a ludasak, mert nem engedi nagyon megszemlélni őket!
Tudom, hogy sokféle tanács létezik, de abban következetes vagyok, hogy ha felébred és szól, akkor bemegyünk hozzá mindenképp, mert valamiért biztos szüksége van ránk!

Na végre itt is megjelennek a fotók csodás gyerkőceitekről! Már igencsak hiányoltam ,hogy folyton csak olvasni-olvasni kell és semmi látnivaló! És a többiek?
Légyszi, ne rejtegessétek már őkelméket!

Fájó búcsú, de lejárt a mosógép, pussz, Zita

UI: Ide vágyom:
Kép
zitus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?