Új privát üzeneted érkezett!

Szupppper hírek Macccs! nagy-nagy drukkok majd a szúráshoz, legyen minden rendben :) !!!

Hófehérke, beírlak :) Én úgy tudom, hogy aki endos, az egyből lombikra megy. Nekem nem láttak endot. elkezdtük az inszemet, de le kellett állítani, mert egy hét alatt nőtt egy 6 cmes endo. Műtétre mentem...
Mondjuk minden endos tünetem meg volt előtte (erős görcsös mensi..stb), nem is tudom, hogy nem szólt senki erről még életemben...
Szóval, sajnos ezek ilyen körök, hogy a hormonoktól megnő az endo és a ciszta (a dokik tagadják, hogy a hormonoktól, de mitől nőtt volna nekem, ha nem az inszem stimutól...). Aztán az első lombik után lett egy nagy cisztám...
Így az endosokat longporotokolra küldik, ami sokkal hosszabb injekciózás (nekem plusz 2 hét volt), de ezzel a long résszel visszaszorítják az endo kialakulását. Nekem pl. nem újult ki azóta.

Csucsu, neked az inszemet mondták? Csak mert az inszemesek között vagy :)
mieza

Nekem-nekem :)
mieza

Mara beírtalak, így egyben szép kis listátok van :x
Nagyon szurkolok, hogy mihamarabb kezdhessetek. Én tényleg úgy tudtam, hogy az endosok csak lombikosok lehetnek, de ezek szerint akkor nem, ha nektek eddig 4 inszemetek volt...
Engem emiatt rögtön lombikra tettek.
mieza

Kisborsó, Carla eltüntetek :)
Vbeni tudsz már valamit a kezdésről? :)
Angel, ha jól emlékszem tegnap kellett tesztelned… Milyen lett?
Maja, hogy sikerült döntened? Ott hagyod a RK-t?
mieza

Jaj, annyira örülök, hogy ennyien vagytok most pörgésben :)

várunk két pozitív eredmény megerősítést: a két Zsuzskánknál.
Aztán Juditnak és Kissangyalnak is mennek a minél sikeresebb egyesülések és majd beültetések :)

Andrea épp kezd majd :)
Vickanynál is most kezdődik a stimu :)

Makó előttem jár, ha jól emlékszem, épp a szívhangocskánál jár :)Sajti-Eszternél spontánkodásnak szurkolunk, ahogy Vbeninek is :)

Avarka, Mara és Csucsu, Vikus éa WikkaVerka nemsokára totál kivizsgálódnak és kezdhetnek :)

Kihagytam valaki?
mieza

Domi, nem akarsz szerepelni a táblánkban? Úgy szurkolunk neked és ugyen neked már sikerült, erőt adna a még nem babásoknak :)
Wikka, téged sem látlak a táblában, ha van kedved, írj :)
Carla, ez rád is vonatkozik :)
mieza

FRISSÍTETT TÁBLICSKU :)

Álmaink
mieza

Judit már tiszta idegek vagyunk, gyere már :)
mieza

Sziasztok!!

Macsek!!
Ezek ám a szuper hírek!!Örülök,hogy jól vagytok!!

Mieza!!
Nekem azt mondta Sz ügynök,hogy ezek az eredmények,amiket most viszünk majd,azok döntenek,ha oké,akkor mehet az inszem,de max!!!3,ha az nem lesz sikeres akkor lombik.Szóval tükön ülök a holnap miatt!!

Judit!!
Gyere már!!!!!!!!!!!Holnap Te is mész????Ha megismersz gyere oda hozzám,bár Mi fent fogunk ülni.11-12 között megyünk.

Angyalom!!
Akkor Apa marad itthon???De jó lenne Téged is megismerni,na majd leslek!!!De Én olyan hülye vagyok arc memóriába. :roll:

Andi!!
Hűű,pénteken kezdtek??De jóóó.eljött az idő.
csucsu99
Budapest

Csucsu holnapra a óriási drukkhegyek mennek, hogy kezdhessetek :arrow: :arrow: Kép

Rodina férjhez mész? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem ez eddig valahogy elsikkadt a nagy információtömegben. :oops: :oops: További sok boldogságot a frigyhez :lol: !!!!! Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Csajszik!

Rég jártam errefelé....

Zsunak és Miezának nagyon gratulálok és szorítok a babacsokhoz, hogy a helyükön legyenek és a szívhanghoz is!!

Mi jól vagyunk már a 23. hétben járunk, de sajna a nagy fiam minden időmet lefoglalja és ezért ritkán tudok benézni hozzátok:(

Janka

Kép

Kép
janka78

Szia Janka!

Jó hallani rólatok :)
mieza

Sajti!!

Te is gyere!!Mi volt ma????
csucsu99
Budapest

Csucsukám: remélem talizunk,bár én tuti olyan ieges leszek,hogy nem nagyon fogom figyelgetni a Csajócákat :oops: Bár már a 3. punkció lesz,de még mindig nagyon félek tőle :roll:

Köszi a drukkokat :D :D :D

Macsek: Nagyon szép pocakod van :wink:

Sajt: Mi volt ma a BMC-ben :?: Bódogságos szülike-napocska :D

Judit :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Hali!

Avarka:
Az inzulinszintem nekem 200 feletti volt a 120 percesnél, elég gáz érték. A tied szerintem ehhez képest nem rossz. Sajna a ref.értékeket nem tudom, ezérrt nem szeretnék véleményt mondani. A diéta amit küldtem, viszont senkinek sem ártalmas - úgy tudom, sőt! Fogyaszt, ha betartod.

Mieza:
Nekem az mk miatti injekciókúra miatt tilos a spontánkodás... :cry:
Majd augusztusban jöhetnek szóba a fagyisok.

Janka:
Örülök, hogy jól vagytok. Gondolom sok időd lefoglalja a gyerkőc és a pocibérlő, meg ez a dinnye időjárás sem lehet vmi kellemes. Hogy viseled magad?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Hófehérke: milyen vizsgálattal állapitották meg,hogy ellenanyagot termelsz a férjed spermája ellen és azt,hogy ő is???

Kép

kiss angyal

Sajti, de mi volt ma?
Nagyon szurkoltam. Ne légy olyan titkolózó mit Judit :)

Ja, sajnálom, hogy még spontán sem, de augusztus szép hónap!!!
mieza

Sziasztok!

Itt vagyok már, csak ma elutaztunk nagyikámhoz 83. szülinapot köszönteni ( mondjuk csak szombaton lesz a napja, de akkor a beülti után már nem akarok utazgatni), így aztán nem voltam gépközelben. Amikor meg hazaértünk kicsit ágynak dőltem egy órácskára :oops:
Szóval reggel telefonáltam, K2-vel beszéltem. 5 petécske termékenyült meg a 6-ból. :D És hát azt mondta, hogy mivel már nem vagyok húsz, sőt, már alig vagyok harmincas kategória is, :? így azt javasolja, hogy hármat tetessünk vissza, :shock: kettőt meg lefagyasztanak.
Hááát, kicsit parázok, de itt most az ő tapasztalatukra támaszkodunk (mivel még nincs sajátunk).
Így csütörtökön megyünk 11-re. Tehát még egy jó adag drukkot kérek! Bár már eddig is rengeteget kaptam, amit köszönök is, látjátok hogy használt? :D
Most gyorsan visszaolvasok és válaszolok is igérem!

Kép
judit0713

Angyalka:
Kösszönöm szépen!!! :lol:
Akkor neked holnap punci jó? :lol: :lol: :lol: :wink: Hurrá!
Tudom, h. be vagy tojva tőle, ezt nem lehet szerintem totál megszokni, de annyira erősen szorítok nektek!

Ja! Velem minden oké, 2 alá ment a HCG-m. :) Miknek tud örülni az ember?! :roll: :?
Szépen megkértem az ügynökömet, hogy ha lehetséges volna egy db IR kontroll... esetleg... Mert kéri az endokrines dokim és náluk ilyet nem csinálnak, mehetnék fizetősbe. Majd vmikor beiktatom, 4 héten belül meg kell történnie, glükózom már megvan, vénáim a vámPiroskáké, oszt jó napot!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Macsi,
ügyes macska módjára visszasettenkedtél a régi dokihoz :wink: , de jól tetted! Szuper, hogy szépen nőnek a babók és a különbség is csökken!

Mieza,
még mindig küldöm a hematómaűzőt :arrow: :arrow: :arrow:
Amúgy meg látom jól vagy, eléggé pörögsz :lol: Ez nagyon szuper!

Zsuzsik,
de jó, de jó! Szép kis pocakcsapat lesztek Miezával együtt!

Angyal,
holnap punkció? Naggggyon szorítok neked :!:
Nekem az összes 16mm feletti tüszőmből lett végül is petesejtem, plusz egy 16-osból, a többiből nem, de így is elég lett.
Remélem holnap te is szép számokkal jössz majd!

Csucsu,
sajna nem holnap megyek, de majd erősen gondolok rád is Angyal mellett!

Sajti,
hát ez is jó hír, amíg nincs jobb :roll: Na de majd ha nyit végre a jégovi!!!

Kép
judit0713

Sajti!!

Jessszzzz.Most mondja azt,hogy örülök?? :roll: :oops: :roll: Tényleg,hogy miknek tud örülni az ember. :cry:

Angyal!!
Hányra mentek holnap????Most jól megnéztelek iwiw-en,mondjuk Nálam ez nem jelent semmit. :lol: :D :lol: Simán elmegyek a rokonyaim mellett is.Sőt!!Apát is eszeveszetten tudom kutatni a szemeimmel mondjuk az auchanba,ha elcsavargok. :D :D

Judit!!

Na végre,hogy jöttél.Ezek nagyon jó hírek!!!Hajrá csütörtök!!!!!!Max nagy családosok lesztek... :wink: :D

Janka!!
Örülök,hogy jöttél,hogy telnek a napok!!!A kék vonalzó kisfiút takar??? :wink:
csucsu99
Budapest

Sajt: elég furcsa,hogy van olyan amikor azért szorítunk egymásnak,hogy lecsökkenjen a HCG...de,hát ez van :? ...és a legfontosabb,hogy megúsztad a műtétet...Holnap ha leszívták a gyereknek valókat küldök sms-t Neked :wink:

Kép

kiss angyal

hú Judit, ez izgi lesz :)

Hát, én már kezdek bedilizni... Nem látszik a mai 4000 hozzászólásomból?
De már csak két reggel és futhatunk és akkor azt mondják, hogy gyönyörű a szívhang és elmúlt a hematóma és újra emberként élhetek, nem rabként :)
Remélemremélemremélemremélem....
bediliztem.
mieza

Igen, Sajti, hol azért, hogy megjöjjön, hol azért, hogy ne jöjjön meg. Hol azért, hogy hcg legyen, hol meg azért, hogy ne... Hjaj!
mieza

Mieza: NYUGI!!!!!!!!!NEM LESZ SEMMI PROBLÉMA!!!!!!!CSAK ERRE KONCENTRÁLJÁL!!!!!!!!

Judit: Ez nagyon JÓ Hír :wink: :D :lol:

Kép

kiss angyal

Angyalka, amit írtál nekem, most magadnak is írhattad volna :)
Holnap nagyon gondolok rád!
mieza

Mieza: tudom,hogy magamnak is írhattam volna :wink: annyi a különbség,hogy én még "csak" magamat idegesítem...Neked meg már ott dobog a babád pici szivecskéje,szóval tényleg NYUGI :!: :D :!:

Kép

kiss angyal

Próbálom elterelni a figyelmemet, visszafojtom az aggódást. Én lettem a türelem mintaképe. Képes vagyok 10 percig is egy pontot bámulni. Ennyire nincs mit csinálnom :)

Már a teljes gyerekszobát megterveztem ma pl. :)
mieza

Lépek Lánykák :D Holnap jelzem,hogy mi volt...lehet,hogy megkérem Sajtit vagy Andikámat,hogy írja meg nektek,nem biztos,hogy tudok jönni netezni...

Kép

kiss angyal

Vaya:
Köszike szépen!
Na, van már uhu eredmény? Kíváncsacsi vagyok nagyon! :)
Mieza:
Köszike a szülinapit. Ja, ja, persze, javíthatod az életkoromat, mondjuk 28-ra?! Köszi! :lol: :wink: :lol:

Rodina:
Köszönöm! :)
Aztán csak óvatosan a vakon történő bozótirtással! :wink:

Vikus:
Neked is köszi! :)
Ha indokolt az IR, akkor bíemszíben is megcsinálják.
Az IR gyilkosa a gyógyszer+diéta+torna triumvirátus.

Andrea:
Kössszike!!! :)
Szegény virágaid és lelked... :cry: Szörnyű látni, hogy mennyi törődést, energiát nem kímélve egy dinka vihar pikk-pakk hazavág mindent! Persze, vesztek másikat, de azért az már nem ua., én értem. Léleksimi!
Péntekre nagyon szorítok!!! :)

Judit:
Gratula Misibámentességhez, de legfőképp az öt csodás bébibogyóhoz!!! :lol: Nagyon ügyesek vagytok!
Tényleg fura ez az egybeesés a kolléganőddel, hozzon nagy szerencsét! Nekik pedig nagy gratula az új élethez!
Nagyikádat Isten Éltesse Sokáig!
Hajrá három rajtoló baba, a másik kettőből pedig jut kistesóra is, ha egyszer úgy gondoljátok! :)

Vickany:
Üdv, mielőbbi babásodást! :) Én nem tudok infót adni sajna... Talán lesz aki segíthet. Próbálkozz több fórumon is, hátha...

Angyalka:
Szuper a mnyh-ád és pont annyi tüszőcskéd van, ez nem semmi! :)
Várom holnap azt az sms-t. :wink:

Macs:
Köszönöm a köszöntést! :)
Hm... szóval hiányoztam? 8) :) Ez tecc, nagyon. :lol:
Ó, de szuper híreket hoztál! Csodás, hogy a picinke kezdi behozni a nagytesót. Szerdára pedig az összes ujjam, kezem-lábam-fülem-farkam (? :shock: :roll: :lol: ) csuriban értetek!!!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Úgy-úgy Angyalka, jól mondod! Majd megírja vmelyikőnk, neked holnap kötelező a pihi! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Nyugi Mieza,
nem lesz semmi baj!!!
Jól olvastam hogy két nap? Akkor Ti is csütörtökön jöttök?
De jó lenne!

Holnap Angyal + Csucsu páros, csütörtökön meg mi :wink:

Kép
judit0713

Judit, csudálatos hírek! :lol: :lol: :lol: Visszajöttem a géphez, pedig ma már kikapcsoltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szépen növögessenek a picikéitek az oviban, aztán csütrtöktől mennek a babaragacsszállítmányok!
Kép

Maccs
vörösmacska

Angyal, Csucsu holnapra még egyszer sok sikert Kép

Mieza, nyyyyuuuuuugi! :wink:

Maccs
vörösmacska

Macsi,
köszike, nagyon édes a kép :D
De azért hármas ikrek :shock:
Mi azért egyeztünk bele hogy hármat kapjak vissza, mert a tiédhez hasonló duóra gyúrunk :wink:

Kép
judit0713

Jó estét! :D

Macs, ha még vagy... vagy bekapcsolod a gépet én is kérek varázslatot a holnapi uhu-hoz :oops: :? :D
Remélem, h. minden rendben lesz!
Örülök, h. nálatok jó hírek vannak... szupper! :D Igen, sokszor a józan ész győz. Pl. az én dokim kicsit furi néha, motyog magában és húszszor megkérdezi, h. akkor most hány hetes is vagyok? :lol: De tudom, h. nagyon jó szakember és mások is mondják, h. néha felületesnek tűnik, de nem az... hát meg kell őt szokni!

Mieza, nyugi, minden okés (lesz)! Ne dilizz be, most már nem egyedül vagy! :lol:

Angyalka, holnap puncijóóóó???!!! Azta, már itt tartotok :shock: Nagyon szorítok, de persze ehhez nem lehet hozzászokni, az tuti!

Rodi, hát akkor nagyon sok boldogságot Nektek! :wink:

Bocs, nem'tom ki kérdezte, de a stimu előtt (14. Decapeptyl után) nincs vérvétel, csak uh... én is hiányoltam, de ez van! Rá is kérdeztem, de nem csinálnak :roll:

Sajti, öröm az ürömben, de legalább lecsökkent! :? :wink:

Andi, nekem se élte túl minden virágom a szép időt... de azért nem olyan rossz a helyzet, mint nálatok :(
Megy a drukk neked is!!!

Janka, végre... már minden rosszra gondoltam, de szerecsére vaklárma volt részemről :D
Örülök, h. okés minden!

Kubu, nagyon vizsgázol??? :lol:

Judit, 3 mókuci... váoooo :lol: Szerintem tuti siker! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vaya, na mi volt???? Ne csigázz :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok,

Judit, szuper hírek, nagyon drukkolok az ugyanilyen szupi folytatáshoz!!! csütörtökön ne várass ennyit minket, mert tűkön ültünk. :-D

Csucsu, Angyal, mennek a drukkok holnapra!!!!

MiezaMiezaMieza, nyuginyuginyugi. szupi hogy jössz és írsz és pörögsz és táblázatozol, de azért próbálj pihenni is. :-D
a zárójeles bejegyzés tökéletes, köszi. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macs, köszi a varázslást, ránk is fér most ...
jól megoldottad a dokkerkérdést, a lényeg hogy ismered és megbízol benne, szerintem jó döntés!
beérte a kisbabó a tesót? lehet hogy megdől a hugi-bátyó elméletem??? :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nava, neked is drukkolok holnapra, gyere majd mesélni.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Olvaslak ám titeket, de nagyon nem egyszerű - ja ti mondjuk személyesen is jobban ismeritek egymást.

Szülinaposoknak még egyszer gratuládé: Sajti, Kubu és Eszter!

Mieza! Azért ugye pihensz is???

Rodina: már csak pár nap és bekötik a fejed, juhéjj!

Macsek: jól tetted, hogy léptél, most épp vissza, de sebaj.

Kicsi szorítást én is kérek: holnap fogdoki, hát majd meglátjuk mi lesz. Félni nem félek, de jó lenne már a végén lenni nem tudom, Karácsonyra megleszek-e? Lehet előbb születik majd egy baba, mint az én fogaim, nekem ez lesz nehéz szülés.

Na helló, a beültihez nagy szorítás

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Picit itt :)
Elmondom a fejleményeket :)
Jó sok időbe telt,mire végigolvastalak Titeket!
Épp a "randi" megbeszélésekor tűntem el 2 hétre,így azt már nem olvastam...

Sokminden összejött..

Szóval legutóbb talán írtam,hogy akkor kezdtünk volna máj. 25-én a 21. napon Sz ügynöknél, de az FSH értékem elég rossz lett,így elküldött még aznap egy AMH hormontesztre.
Csucsu tanácsára zaklattuk őket telefonon,hogy ne teljen 1 hónapba az eredmény,és lám, meglett egyből!!

0,2-14,6 ref. érték, mienk: 1,8

Pénteken telefonáltunk,recepción felvették,kérdeztük,hogy elfaxoljuk-e,vagy bevigyük,erre közölték,hogy nincs meg a nőgyógyászati vizsgálat eredménye, ezért 24-én menjek be újabb vizsgálatra... :twisted: :twisted: :twisted:

Sajti tudja,milyen ideges voltam múltkor is a 21. napon,hogy kezdhetnénk végre,ahogy ígérve lett,és akkor is ezzel jöttek,hogy még hiányzik a HIV eredmény is,meg a nőgyogyó is...

No de a jún.21-én van a 21. napom,így 24-én már megint késő menni nőgyogyóhoz.
Kérdem én:miért nem telefonálnak,hogy elkevertek valamit,és még időben pótoljuk????

Na mindegy,nem hagytam annyiban a dolgot,mondtam uramnak,hogy legyen csak hétfő, Sz ügynökkel majd megbeszéljük.
Párom felhívta (én dolgoztam),erre ő azt mondta,hogy jó az AMH eredmény,és minek hívtuk fel??
Erre párom: hogy megtudjuk,megvan-e minden eredmény,vagy kell menni még vmi vizsgálatra.
Erre a dokk: ha egyszer ő azt mondta,hogy menjünk a 21. napon,akkor minek telefonálunk,nem kell más eredmény!

SZÓVAL KEZDÜNK 21-ÉN!!!!

Úgyhogy kérem szépen,bejött a múltkori egymás utáni lapalja és laptetű :D

kéretik a táblicskuba beírni :)
Longra megyünk.
Ma meg voltunk ott a videjót megnézni,Sz ügynök volt a beszélgetőtársunk.
Kérdezte a mondandója végén,hogy van-e kérdés,párom körülnézett,és mivel senki más,ő feltette az összes kérdését :D :D :D :D
Szóval itt tartunk,hétfőtől szuri :D

Tudom hogy már írtátok,de kaphatok összefoglalót a long-ról?

Köszi!!

Zsuzsiknak nagy drukkok,hogy minden rendben legyen!

Mieza: GRATULA!!!

Sajtikámnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Aki bejelölne még wiw-en,küldjön privit :)
Vendég

Ja,szóval hétfőn megyek BMC, ha valaki még esetleg.... :)
Vendég

Mieza: Nyíregyházán nincs lombik, csak egy kis meddőségi szakrendelés. Az orvos nagyon jó, és nem akarom tényleg minősíteni, de ha elküld lombikra, akkor már nem az ő zsebében landol a pénz... Mivel gyakorlatilag nem volt peteérésem, így tünetem se, de ott a meddőségi kivizsgálás része a lapar. A közben derült ki, hogy endometriozisom van, de nem a petefészkek környékén, hanem a hasfalon, meg a beleknél. Kiégették őket, és leállították a hormonjaimat három hónapra. Azt olvastam valahol, hogy ez a kezelés nagyjából 2 évre ad garanciát. Nálam az lejárt... és most már tüneteim is vannak :( De örülök, hogy a doki nem a HSG-t, hanem a lapart erőltette, mert így ez is kiderült... és bár nagyon rosszul ébredtem az altatásból, szívesen nekimennék még egyszer, ha ez segít.

Angyalka: A kivizsgálás része volt egy ugynevezett PCT vizsgálat (Házasélet utáni teszt) Aminek az a lényege, hogy ciklus köepén reggeli házasélet után be kell menni, és mintát vesznek a hüvelyből. Azt nézik, mennyi katona maradt lábon. Nálunk ez gyakorlatilag 0. A teszt elég csalóka, mert akinek nincs ciklusa, ott nehezebb a jó időpontot belőni, így sokan elutasítják az eredményét, és nem is csináltatják ezt a vizsgálatot. Másrészt a spermavizsgálatnál ott nézték azt is, hogy egy szimulált ideális környezetben miként viselkednek a fiukák IGA és IGG ez van csak a papírra írva. Ez is totál pozitív, és azt mondták, hogy ez spermaellenes antitestektől van. Ahogy utána olvastam, többnyire erre is lombikot szoktak javasolni...

Most ennyi, mert a férjem már türelmetlenkedik, hogy neki is kell a gép. Nem mintha nem lenne kettő is...

A 6 óra után érzező mensi a BMC-ben is 0. napnak számit? Merthogy ideért végre :)

hofeherke

Hófehérke, én 0. napnak számoltam eddig és nem volt gond.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kisbéka,
jó kis kálváriát jártok Ti is, először a lelet, most meg ez...
a lényeg hogy kezdhettek végre, drukkolok!

Kispatak,
jajj, ez a fogmizéria! küldöm a pozitív túlélőenergiákat!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mindenkinek mennek a drukkok, akiknek ma kell. :) Kinek mihez :)
Én épp érettségiztetek.... pontosabban csak bent kell néha üldögélnem, mert nincs szóbeli vizsgázóm, csak írásbeli volt... elég szórakoztató... :?

hofeherke

Szép jó reggelt!!

Vagyis szebbet,mert cudar idő van,leszakdt az ég,jéggel széllel.brrrrrr

Békuci!!

De jóóóóó,szuper hírek!!!!!Hajrá hétfő. :wink: Jó,hogy telóztetok lelet ügyben,ügyesek vagytok,így kell ezt csinálni,nem tudom miért ülnénk rajta heteket.Nálam meg hónapokat. :roll: Ciki,de Én jelőltelek már iwiw-en???

És tényleg aki akar írjon nuygodtan,jelölöm szívesen.

Kispatak!!
Ez a fog mizéria,ááá,de úútálom. :cry: Kitartás hozzá,ügyes Csajszi vagy.

Vaya!!

Gyere mi volt tegbap adokinál??Ne csigázz.Annyira sajnálom,hogy nem tudjuk össze hozni a talit,de ahogy írtam péntek az oké.Írtam egy mélt!! :wink:

Mieza!!
Szúúúúszáááááááááá.Ne idgeskedj,nyugi. :wink:

Csajok ma vagyok a ciklus 4.napján,és az a kósza gondolat jutott eszembe,hátha esetleg ha jók az eredményeink kezdhetünk inszemmel,és talán még bele is férnénk.Mi a véleményetek????Lombik kezdéshez is jók vagyunk a 4.nappal?????

Macsikám!!
Köszi a varázslást!!Annyira vártam már ezt a napot,hogy megtudjuk mi,merre???és kezdhessünk,legyen fix időpontunk.Tiszta lázba vagyok.
csucsu99
Budapest

Mara!!

Kitartás a mai naphoz.Meddig kell bent lenned???Tényleg már nincs is tanítás ugye???

Navi!!
Gyere az uh után!!Tuti minden oké!!!!
csucsu99
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek!
de szar idő van,tegnap még megpusztulok a melegtől ma meg...

na végre megjött piri,de mint állat,

Kérdés:amikor normálisan megjön nem csak pecsételget akkor számitjuk,h 1 nap???ugye?

mert akkor holnap megyek vérvételre,vizeletet is kell vinni :shock: :shock:

Hófehérke!kitartást mára,legalább nincs meleg!
nem apróztad el a dolgokat,neked is minden féle problémád van :( :(
de csak pozitivan
kiváncsi leszek nekem mi van PCO?inzulin rezisztencia?mindenre fel vagyok készülve
vikus82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?