Mi most jöttünk meg a klinikáról. Képzeljétek visszasunnyogtam a régi dokimhoz, akire panaszkodtam itt nálatok, mert nála előbb volt Uh időpontom és legutóbb azt mondta, hogy ha most majd megyek, átvisz a genetikusokhoz is. Az új dokival akivel váltani akartam, ahhoz még csak tanácsadásra mentem volna hónap végén a genetikára, ajajajaj
mikor lett volna belőle magzatvízvétel!
Úgyhogy győzött a józan ész és ez mégiscsak egy osztályvezető és évek óta az orvosom
, szóval visszamentem hozzá
, mintha mi sem történt volna
. Nem is történt semmi, mert mindenjel és viselkedés alapján az új dokikakolléga nem is szólt neki ezek szerint, hogy átmennék.
Na szóval a dokker tünemény volt
, olyan mint régen deeeeeeeee nem is ez a lényeg, hanem a babóckáink
, akik nagyon jól vannak, majd kicsattannak
, mindenük megvan, minden rendben velük, mindkettőjükkel.
Idősebbek (17 hét 4 nap, 17 hét 1 nap) az ut. mensi szerinti koruknál (16 hét 5 nap) és mintha csökkenne a különbség, jelenleg már csak 3 nap van köztük.
Sajnos képet nem kaptam
, nem tudom miből kifolyólag. Zuramdrága is bejöhetett, sőt egyből hívták őt is velem együtt, nagyon élvezte, a tanár úr minden egyes porcikájukat végigmutogatta, végigmagyarázta nekünk türelmesen…… kivéve a lábak közét.
Azt mondta azt még nem….hát jó lett volna tudni, de majd megtudjuk, sebaj.
Úgy csodálkoztam,
én el voltam tájolva: a terheskönyv szerint úgy van berajzolva 16 hetesen a méh, hogy még teljesen lent van egészen kicsi és csak néztem, hogy a B babát teljesen fent Uh-zta a köldökömnél
Tényleg átvitt személyesen a genetikai tanácsadásra
, hát nem tanácsolták egyértelműen, hogy szúrni kéne, ránk bízták a döntést, mivel nem rossz Uh vagy AFP eredmény miatt kerültünk oda, hanem az életkor és az IVF+ICSI miatt, ami annyira nem bír vészes kockázattal.
Szúrás mellett döntöttünk
, és így a megzatvízvétel jövő szerdán már meg is lesz
(a kisdokival csak valamikor a 20-22. héten került volna rá sor), eléggé fosok, de akár még addig dönthetek úgy, hogy el sem megyek, de nem merek, mivel nem volt kombinált szűrésem.
Minden egyéb rendben, meg is vizsgált, végre levették a vért toxoplazmára meg CVM-re és végre megkérdeztem és lehet házaséletet élni és kádban fürödni
….. de sokat pihenni, mert ez nem kétszeres megterhelés a szervezetnek, hanem minimum négyszeres.
Szóval felénk minden happy
(bár a szipirtyó már megint belerondított a napunkba, alig hazajöttünk, drágám már mehetett vissza hozzá a városba)