Sziasztok!!
Ildi, ezeket a kajákat Te csináltad? Biztosan olyan finomak is, ahogy kinéznek!! Szerintem baromira számít a tálalás is, legalábbis nekem (eszembe nem jutna mondjuk lábasból enni semmit sem!) Szóval köszönjük!!!
Messy, az öt hónapos oltást kapja Zétény? Kitartás, drukkolok! Mi két hó múlva a 15 hónaposra megyünk.
LÁNYOK! A FIAM 2 NAPJA ÁTALUSSZA AZ ÉJSZAKÁT! hipp-hipp-hurrá!!!!!!!!!!!!
A múltkori állandó ébredések oka: pecsenyepiros torok és egy enyhe húgyúti fertőzés, no meg a nátha, ami tegnap indult meg, szegénykémnek egy hétig tapadt az arcüregében. No meg a vacsi-szokáson is változtattam: 6 körül kenyérke, sajt, vagy a déli főzelék (nekem megeszi kétszer egy nap, hallottam már olyat, hogy csak egyszer fogadja el)és lefekvés előtt a tápszer (ami már 3-mas, tehát babatej). Így nincs éjszaka ébredés.
Szirom, mi a végcél kiló-ügyileg? És méret-ügyileg?
Mindenkinek gratula a fogyáshoz.
Én stagnálok, mindent betartva ugyan, de egy hete egy dekát sem fogytam. (persze nem szó szerint, szerencsére nem digitális mérlegem van, a párom szerint meghülyülne-először ő, aztán én is
)
Még egy fontos: nem tudom, használtok-e aszpartam alapú édesítőt (pl Canderelt). Iszonyú dolgokat hallottam róla, akit érdekel, szívesen elküldöm mail-ben! Mindenesetre be akarták tiltani, mert erősen rákkeltő hatású, rombolást visz véghez a szervezetben a rendeszeres használata. Mégsem tiltották be, mert olcsó, és a fogyókúraiparnak dollármilliárdokat hozott. Mindenesetre én nem iszom több cola light-ot, és inkább Sacharint használok (lényegesen olcsóbb, igaz, van utóíze), ha meg nagyon olyanom lesz, inkább kristálycukrot használok.
Gabi, gratulálok a farmerhoz, mesés érzés lehet!
Subesz, a 6-7 liter folyadék szerintem is túlzás, és lehet, hogy pont az ellenkezőjét éred el, tehát esetleg nem túl egészséges (mennyit mész WC-re egy nap, jó ég!?
)
A tejapadásról: nálam 9-10 hónapos kora körül kezdődött. A helyedben megpróbálkoznék mindennel, hogy fenntartsam a tejtermelést a maximumon, legalább hat hónapos koráig! A gyerekorvos biztosan sokat segít a megoldásban, a kisfiad súlya pedig szintén jó útmutató. (ha továbbra is jól hízik, ne aggódj)
Lányok, a ruhámról: egy A-vonalú ruha, de mégsem annyira, hogy a legkisebb abroncs kelljen. Uszályos, ekrü színű, nyakbaakaszthatós pánttal. Ami miatt beleszerettem: egyszerű gyöngyökkel és strasszokkal a mellrésztől olyan minta indul lefelé, mintha indák lennének, és egyszercsak a szoknya közepén végetérnek. Tehát ízléses, abszolút nem túldíszített és az ára is meglepett, pedig egy világhírű tervező ruhájáról van szó. A többi szalonban szinte csak drágább ruhákkal találkoztam.
Majd meglátjátok!
Szirom, nem lehetett túl felszabadult az osztálytali egy lázas lurkóval otthon! Meggyógyult már? Megfázott vagy baci?
Kopog a szemem. Ma zöldségnapom volt, holnap tésztanap, hurrá-hurrá!!!
puszi mindenkinek,
*Dirtha