Új privát üzeneted érkezett!

vikcy

emlékeztem én h januári a csajszid,szoktam nézni a képeiteket,nagyon édes :) hogy birja ezt a döglesztő meleget? :?

azért is csodálkoztam azon h nem szabad fürdeni ,mert annyi kismama járt medencés fürdőhelyre.akárhányszor mentünk,mindig volt pár kismama.persze nagy pocakkal már nem,inkább olyan félidősen.mert azt én is megértem ha nyitva van a méhszáj akkor nem szabad,de h ilyenkor miért nem?!

j

ebből a szempontból nehéz lehet,a szunyogok borzalamasak.hozzánk legközelebb a tisza van,de az is vagy 60-70kmre,szoval nincs közel.de én valahogy jobban szeretem a medencét mert abban nem érhet meglepetés :D :D értem ez alatt,rettegek attól ha valami hozzáér a lábamhoz az élővizben,visitva rohanok ki.meg utálok belelépni a hináros részekbe nehogy valami legyen ott :D :D :D tiszta dili vagyok,mikor kisebb voltam megijesztettek azzal h van egy 30 kilós harcsa a tóban és nem egy ember eltünt...na nekem sem kellett több,azóta is megvan ez a fóbiám :D :D medencében meg nem érhet meglepetés :D most épül egy új uszoda és lesznek élmény medencék is,az új legalább tiszta.bár a rgire sem volt soha panaszom.

KépKép
bettike83

bettike!
a hínárt én is nehezen tűröm a lábam alatt... és a halakat is. ennek némileg ellent mond ugyan hogy vagy 10 évig minden nyáron egy öntözőcsatornában áztattuk magunkat, amikor a duna még hideg volt (érsekcsanádon a vajasban :))

viszont nálunk ugye éppen a természeti adottságok miatt nincs is rendes uszoda, csak egy 25m-es és egy melegvizes gyerekmedence.
viszont a sugovica és a duna homokos. vagyis a dunán akinek van esze, csak a zátonyokon fürdik, a sugó pedig homokos/iszapos néhol (itt a kagylók a zavaróak csak)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

szép helyen laksz :) még a párom előtt én is viz mellett laktam,szelidi tó :) de itt sajnos nincs semmi ilyen.

KépKép
bettike83

bettike: Nehezen bírja Barbus a meleget, de kezdi megszokni.

j: Ha a dokid azt mondta nincs gond, akkor biztos nincs. De azért kérdezz rá gyakran ha ő nem nézné magától.
vicky79
Budapest III. kerület

bettike!
köszi :) megboldogult tini-koromban szelidre járt a banda bulizni nyáron :) most hogy jobban belegondolok: világosban nem is jártam soha arrafelé :shock: :oops:

vicky!
mivel ritkán megyek csak a dokimhoz, így ha megyek, vizsgál is. hivatalosan nem ő terhesgondoz, ő csak "rámnéz időnként" :D no persze legutóbb el is felejtettem tőle megkérdezni, hogy mikor menjek legközelebb... de majdcsak összefutunk valamikor (mondjuk ha szerdán nem esik, akkor úgyis megyek a terhesgondozóba), és akkor lebeszélem.
furcsa, de amíg ő nem aggódik, addig én se. semmin.
viszont ha ő igen, akkor én is halál ideges vagyok...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

oh... már megint paraszt vagyok :?

jó reggelt!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok.

Julcsi gratula a kisfiuhoz :D

Eclipse,nagyon szep pocid van,na te sem fogsz sokat felszedni ahogy latom.

gota,Rebeka gyonyoru baba.hogy vagytok :?:

aisha,nem dobsz egy kepet Zyvarol,oylan regen lattuk mar. :?:

Kép
monyo83

jó reggelt

bettike83, j: ugylátom mi elég közel lakunk egymáshoz
adjatok légyszíves tanácsot a ferty át rakta a keresztet 34napról 48-dik napra, de kb a 34 naptól vagy kicsit később folyamatosan meg akarok gyulladni mert 37-37,5 vagy kicsit több között van a hőmérsékletem de nem fáj semmim max. néha kicsit a pocim. A párom közelébe se mehetek mindig elzavar hogy forró vagyok és a sex is fura mindkettőnknek neki túlságosan égetek nekem meg mintha valaminek neki menne. A méhszáj zárt, és rengeteg fehér folyásom van olyasmi mint a krém ahogy a párom fogalmaz. Az idén eddig mindig megjött 35 napra 50 nap után meg mennem kell dokihoz gyógyszerért. Elvileg ma délután rendel de nem tudom érdemes lenne e mennem a párom persze zavar.

Nektek volt már ilyen? Érdemes elmenni dokihoz?
Légyszíves adjatok tanácsot!!! Előre is köszönöm!

Kép
horibol

horibol szerintem varj meg,ha jo helyre tette a pet akkor majd tesztelj.
a hod lehet a kinti idojaras miatt magas.
szerintem varj meg.

Kép
monyo83

horibol!
én ezen a görbén aztán ki nem igazodok :o
de amúgy simán a 32-34 cn környékére raktam volna a pé-t. viszont ha ez így van, akkor talán illenék egyet tesztre pisilni ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j: múlthéten párom unszolására csináltam egyet péntek délután de az teljesen negatív és igen a ferty legelőször 34 napra rakta és elvileg holnapra írta a tesztet, de ma átrakta későbbre

monyo83: ha most volt pé felesleges tesztelnem mert a férjem a közelembe se jön, még meg érintenem se lehet mert hogy "tűzelek" anyósom sose megy orvoshoz de azt mondta ez már tuti nem normális mert ha bárkit megérintek akkor huzák el a kezüket mert hogy forró vagyok

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

ui: lehet attól hogy ebben a ciklusban kezdtem el szedni a thyroxint?

Kép
horibol

j: Nem gond ha nem aggódsz, csak figyeljetek rá oda. Tudod én nagyon megbíztam a dokimban, mert ő nem bagatelizálta el a dolgokat sosem, de van olyan amelyik igen és ebből gond is lehet. Persze nem paráztatni akarlak.
vicky79
Budapest III. kerület

horibol!
de hát délután tesztelni? reggel, első pisiből.

hőd: nekem 2 éve 37,5 körüli... van hogy magasabb, van hogy alacsonyabb... de szinte mindig 37 felett van napközben. ez van. az orvos azt mondta, ne törődjek vele.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

vicky!
ez az orvos vizsgált életemben először... lényegében neki köszönhetjük a babócánkat... ráadásul amikor kiderült, hogy jó helyen van a kismanónk (akkor még nokedli :lol:) úgy örült neki, mintha a sajátja lenne :)
igen... bízok benne. az életemet is rábíznám :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

sok féle helyről jártak szelidre,én is jártam az éden discóba meg a fregattba,jó helyek voltak.csak már messze vannak.

lányok

mi a véleményetek az integrált v kombinált tesztről?érdemes megcsináltatni?ti megcsináltatátok?

KépKép
bettike83

j: tudom hogy reggel kell de a párom nem hagyott békén megvan róla győződve hogy tuti terhes vagyok szerintem meg nem. Nekem az átlag hőm 36 körüli és nagyon remélem nem marad így mert elég rosszul viselem nem tudok enni csak hideget akarok és szédelgek össze vissza. Hát kíváncsi vagyok mitől van, és úgyis mennem kell dokihoz labor beutalóért, mert augusztusra vinnem kell friss leleteket. Te is megakarsz gyulladni? A hideg vizet is csak langyosnak érzem pedig sose tudtam meginni.

Kép
horibol

bettike!
én integráltat csináltatok. a terhesgondozóban az orvos azt mondta, hogy ha csak megteheti az ember, csináltassa meg... ha másért nem is, a tapasztalata szerint a kismamáknak biztonságérzetet ad, és megnyugszanak.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

horibol!
nálam ez a hőemelkedés vsz a gyulladás velejárója. igazából egyáltalán nem zavar. 37,8 felett szoktam csak kellemetlennek érezni (az alatt max annyit érzek, hogy ég a szemem). mondjuk az nagyon gáz tud lenni, amikor minden ok nélkül felkúszik 38-38,5 közé... és hetekig ott marad. az már kimerítő a szervezetnek... de hát ugye erre figyelni kell... 38 fölé semmiképpen nem engedhetem a babó miatt.

ja, és én is tutira nem voltam babás!
mikor felhívtam a dokit, hogy mennék uh-ra, kérte, hogy teszteljek előtte. minek :?: aztán így jártam :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

nálad a 12 hetesen mit csináltak?

KépKép
bettike83

-j-: jó lenne ha én is így járnák, de szerintem valami más lesz az oka. Szerintem lassan veszek egy hideg fürdőt az legalább lehűt 10 percre. Semmi tüneted nem volt a teszt előtt?

Kép
horibol

bettike!
12hetesen vérvétel van, meg kell hozzá a genetikai uh eredménye. aztán majd jövő hét pénteken megyek a következő vérvételre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.06.14 08:27-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

horibol!
fájt a cicim (mint az utóbbi idők összes -2 db- nem megvonásos vérzése előtt) és baromira görcsöltem, mint az utóbbi másfél évben a mensik előtt.
nem... semmi tünetem nem volt.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

és vérvételből mit néztek?

KépKép
bettike83

-j-: nekem nem fáj a cicim sem egyszer fájt eddig meg utána egy darabig amikor beköltözött az életembe a tej. Már csak ezért se hiszem hogy az lennék. És a mensesnél is csak akkor görcsöltem amikor a szuper is elázott míg a földszintről felértem az emeletre lehetett öltözni mintha bepisiltam volna máskor meg szinte semmi. Most csak néha görcsöl kicsit ha a hasamon fekszek de ha elfordulok abba marad. Igazi rejtély vagyok az orvosom szerint
horibol

[quote="bettike"] írta:bettikes vérvételből mit néztek?

1. vérvétel: papp-a meghatározás
2. vérvétel: afp, hcg, szabad ösztriol, inhibin-a

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

no, lépek lányok. van egy kis varrnivalóm.

tsók!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- : ez elég rosszul hangzik (mármint a szúnyoghelyzet). Mi is kaptunk meghívót a halászléfőzőre (már 4-5 éve rendszeresen járunk), de most kicsit elbizonytalanodtam a szúnyogok miatt... Bár a sok füst talán valamennyire távol tartja őket...

zazzy: köszönöm a hiányolást, aranyos vagy meg jól is esik, de igazából (szerencsére) semmi sem történik velünk. Ma voltam védőnőnél, egy másik topikban már leírtam, hogy mennyire nincsen a helyzet magaslatán a szentem :roll: No de ez van, nem tudok vele mit kezdeni.

horibol: néztem én is a leírtakat, én ehhez hüle vagyok sajnos :roll:

Még egy friss hír princzikéről: elvileg ma mennek haza a pici lánnyal, aki egyébként gyönyörű (tegnap meglátogattuk párommal), majd kérünk szépen képet ha olvassátok :D

Nah menek ebédet főzni, vagyis inkább már csak befejezni.
Vendég

csibusz: én is az a baj de azért köszi

Kép
horibol

sziasztok

voltam dokinál terhesség teljesen kizárt, bár ezen nem lepődtem meg. A hőemelkedés oka valószínűleg hogy egyre nagyobbak a petefészkeim és fáj ha megnyomja. Ezért azt javasolta hogy mivel nem hat a metformin 15 kg mínusz után sem,nincs kiszámítható ciklusom, peteérésem sincs így laparoszkopiát javasol egy év leteltével azaz ősszel. (amikor elkezdetem szedni a metformint akkor az ultrahangon nem látszott semmi a most márciusin már nagyon is és szerinte azotta is nőttek pedig már 3X850 et szedek) A laparoszkópia alkalmával megcsinálnák az átjárhatósági vizsgálatot is a vakbél műtétem után mert nem kizárt az elzáródás sem. Őszig azt javasolta próbáljuk ki a clostit a páromnak meg sperma vizsgálat lesz júliusban utána meg megbeszéljük a többit mi legyen. Annyit mondott nagyon szorít az idő úgy hogy most tényleg indul a babaprojekt. Ja amúgy nagyon műtét ellenes.

Szerintetek???
horibol

Horibol!

Nálunk a nőgyógyász valamiért nem támogatta az átjárhetóságit, laparoszkópiához meg nem tudok hozzászólni. Viszont apa volt vizsgálaton /minden ok volt/, ez szerencsét hozott mert rögtöön után beköltözött babóka.

Nagyon szorítok nektek, viszont nem értem ha ennyire fájnak a petefészkeid, és egyre nagyobbak, akkor hogy mer stimulálni mellé? persze értem meg gondolom szoros ellenőrzés allatt, de azért vigyázz magadra.

Nanicke???
Nyaralni mentél??? Merre vagy, hol tart a fogyás? Jelentkezz!!!

Bettike!

Nálunk 12. héten általános vérkép, és vizelet vizsgálat volt + uh. Én nem csináltattam integrált tesztet, de ha megteheted csináltasd meg.Mikor megjött az afp-m, nagyon izgultam, de rendbe volt, viszont ha ott lett volna az integrált eredmény fel se izgatom rajta magam.Meg biztosabb mint egy afp.

-j-!

Örülök hogy újabb kisfiú lesz a topikon4 Nagyon örülök hogy rendben vagytok! :D

Csibuc!

Örülök hogy olvastalak!Te leszel a következő anyukánk?!
Mikorra vagytok kiírva? És mi lesz a kicsi neve?

Kép
mók

bettike: Én kombinált tesztet csináltattam, mert vannak kórházak ahol ingyen van. Meg a 18. héten mentünk 4d-s ultrahangra az istenhegyi útra és így a genetikai uh is jó géppel készült. Meg elég jól meg lehetett nézni a gyereket meg a nemét. :)
vicky79
Budapest III. kerület

horibol!
én éppen készültem arra a lapara, amikor is zebrásodtam.
ugyan a dokim abszolút műtét-párti, mégis egy teljes évig szóba sem hozta (de igen: még a legelején, met előtt)
szóval ha a dokid azt mondja, hát hajrá!!!
clostihoz is ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

én meg épp a petefészek átfujásra készültem mikor zebrás lettem :) :) :)

KépKép
bettike83

mók, j: köszi a drukkokat
kicsit tartok a műtéttől mit találnak a vakbél műtétem után, mert évek otta tudom hogy összenövéseim vannak, így a doki is mondta hogy nem biztos hogy átjárható vagyok. De addig van még 3 clostis hónap és kitudja :)
horibol

horibol

reméljük h átjárható vagy :) pl az egyik ismimnél is úgy volt h probálkoztam de nem jött a baba,elmentek vizsgáaltokra és kiderült h a párjának kevesebb a katonája.csajnak csináltak átfujást és a következő ciklusban összejött a baba :) :) :)

remélem nálad is igy lesz :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Horibol,
szerintem a closty nem a legjobb megoldás, sőt!Semmit nem old meg!
Pár hónap met még nem feltétlenül hoz csodát!
Vagyunk itt jópáran, akik évek múltán vették csak észre az igazi javulást!
Szerintem rendezni kellene a ciklusod, és ahogy van rendes peteéréssel egybekötött ciklusod, és még akkor sem jön a baba,na akkor kell egy átjárhatósági!
Ne értsd félre, szerintem nagyon fontos vizsgálat(saját tapasztalat sajnos), de nem ezzel kell kezdeni, mert sokaknak nem is volt rá szüksége!
És nem győzzük itt hangsúlyozni, hogy a 3as kezelés mennyire fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tessék olvasgatni a pcos honlapon az igaz történeteket!!!!!!!
De persze minden majd a Te döntésed lesz, én csak leírtam a véleményemet! :roll:

Többi témához sajna nem tudok hozzászólni!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Monyó,

köszi jól vagyunk. Rebeka (és így én is) elég nehezen viselte a múlt heti meleget. napközben szinte semmit sem aludt, így este már extra nyűgös volt. kezdte 8kor, és 10után sikerült csak leraknom. sajna az elején nagyon elkapattam, csak ölben ringatva, illetve babakocsiban alszik. de hát ez van. nem volt szivem hagyni sírni. ha lesz, a másodiknál már okosabbak leszünk. neked is Nóci már elmúlt 4hónapos. nagyon megy az idő. ti amúgy hogy vagytok? Raksz fel képet a nagylányról?

Meli,

jó hallani rólad. Jól vagy amúgy?

Mók,

te is már túl vagy a félidőn. pedig még most mondtad hogy babás vagy. te sem vagy itt túl gyakran.

Princzike,

várjuk a képeket.

többiek? Timcsi, Loviné, ... ?

Kép
gota79

Horibol!
Mióta szeded a metet?
Ilyen petefészkekre azért óvatosan tényleg a clostyval! :shock:

Gota!
Lara 1 éves koráig csak ringatva aludt el(kézben)Persze amíg pici volt,akkor tényleg ringatás volt,ahogy nőtt,utána már csak leültem vele az ágyra,háttal nekidőltem a falnak(vagy szopipárnának)és pici ringatás volt.Aztán egyéves korától egyik napról a másikra nem igényelte,sőt,nem tűrte,ugrott ki a kezünkből,azóta egyedül alszik el,szóval van remény! :wink: :D

Mók!
Tényleg te is nagyon ritkán jössz!Hogy vagy?Milyen érzés túl a felén? :D

Lányok!
mondjatok már valami okosat erre a hőre!Tűkön ülök,hogy mehessek 3.napi vv-re,de nem tudom,mi lesz ebből(azon kívül,hogy lejár a beutalóm :lol: )Először megörültem végre 36,9-nél,hogy pé,de másnap már kevesebb lett,most megint(valahogy éreztem,hogy a hőség közrejátszott,szerintem csak amiatt ment fel,erre ma kaptam egy keresztet :shock: :shock: :shock: Tudom,hogy a ciklus.hu hülye,de már én is meghülyülök lassan :lol:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 60000_.png
:roll: :? :roll: :? :roll: :?
zazzy

zazzy: én ehhez a görbe-elemzéshez nem értek sajna :S

mók: hát nem tudom, lehet hogy tényleg én leszek a következő anyuka :D Manónk neve Korinna Nóra lesz, apukája ragaszkodott az első, kicsit különlegsebb névhez. Aug. 25 a terminus, eleinte 1 héttel kisebbnek látták a lánykánkat, de mostanra behozta a lemaradását, úgyhogy valamikor augusztus közepétől számítunk arra, hogy kezünkben tarthatjuk a pici csomagot :)
Ti mikorra vagytok kiírva?

horibol: nekem is 1 nappal a + terhességi teszt előtt átjárhatóságit javasolt egy doki, de szerencsére nem került sor rá. Szerintem ha van mód rá, mindenképpen érdemes megcsináltatni.
Vendég

Zazzy!
Kérdésedre válaszolva, így félidő után érzem hogy valóban várandós vagyok. Eddig olyan hihetetlen volt, meg minden, de most már nagyon mocorog babóka + ugye egyre nagyobb, természetesen a pocakom is vele.Nemrég eléggé fájdalmas volt felkelni reggelente mert a csípőm valahogy nem bírta a megterhelést, így 3 hete tornázom, és azóta helyreállt. Ezt csak azért is írom hogy aki fiatalabb kismami, gondoljon előre erre, és ha teheti tornáztassa a csípőt, derekat, stb....

Csibuc!
A mi időpontunk október 18. Apa most jött bele a dolgokba, és nagyon várja a kislányát. Én néha /biztos csúnya ilyet leírni/ elég depis vagyok,meg félek is ....Persze máskor meg olyan boldogsággal tölt el hogy akire annyit vártunk nemsokára megérkezik! :D
Most már kezd nagyon is valóságossá válni. Ugye én elenite nagyon féltem hogy elveszítjük, most már kezdem kinőni a paramami korszakot.
Jól kifogtuk ezt a meleg nyarat mi?????? :lol:

Kép
mók

melinda84: tudom hogy nem a closti a legjobb, de most vizsgálat után hirtelen mindent mondott fogalmam sincs mit látott de nem volt túl vidám. Másfél éve tudok a pcorol és augusztusban lesz egy éve hogy szedem a metet márciusban amikor megállapította a pco gyanut az ultrahangon nem látszott semmi a doki még meg is kérdezte hogy tuti nem vagyok-e terhes. Az idén márciusban úgy hogy szedem a metet tartom a diétát mindkettőben számtalan 4x4 es van megemeltük a met adagot most már 3x850 re és most a vizsgálatkor mondta hogy érezhetően újra nagyobbak. 16 kilótól szabadultam meg így már normál a súlyom is. Amit még tudni kell anyukámtól eddig mindent sikerült örökölnöm és őt 24 évesen teljesen ki kellett pakolni méhnyakrák véget ezt ugyan örökölni nem lehet de a pco véget a hajlam meg van rá. A fogamzásgátlótól is max 1 napra volt valami. Ezenkívül van még pajzsmirigy alulműködés, ir, és tejcsorgás. Én se vagyok biztos benne hogy ez a legjobb.

Kép
horibol

zazy: tavaly augusztus elején kezdtem el
horibol

melinda84: a vakbél műtétem meg csak ráadás péntek hajnalban műtőttek vasárnap délután mehettem is haza és előtte kivették a kapcsokat is. Anyúval vigyorogva közölte, hogy egy hajszlón mulott csak. Nagyon csúnya a heg is mivel otthon többször felszakadt és műtét után teljesen össze kapcsoztak nem volt olyan cső sem. Biztosra tudom hogy összenövések vannak a hasamban mert több orvos is jelezte. Így szerintem már érthetőbb az átjárhatósági
horibol

Horibol,
nézd, én nem azt mondom, hogy az átjárhatósági hülyeség, sőt!Én nagyon is támogatom, mert nekem is ott derült ki, hogy csak lombikbabánk lehet!
De ha lesz átjárhatóságid, akkor szerintem addig teljesen fölösleges clostyznod, hiszen Te mondod, hogy lehet nem is vagy átjárható!
És a closty csak elrontja azt, amit eddig elértél!
De mondom, természetesen a Te döntésed!
A fogyi pedig nagyon jó!
Hidd el, meglesz a jutalma a küzdésnek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Mók itt vagyok!De jó is lenne nyaralni.Mit nem adnék egy kis kikapcsolódásért. Velem semmi nem történik, várok és várok!
Most amúgy is csak zugolvasó lettem, mert baromi sok dolgom van. Ha nem a melóhelyen akkor itthon tevékenykedem.
Ma mondjuk szabit vettem ki, de egész idáig takarítottam reggeltől már.Nagyon ráfért már a lakásra.

Kicsit elfáradtam és belefáradtam ebbe a baba kérdésbe.
Túl intenzíven foglalkoztam vele.
A diéta is nehezen ment az elmúlt 1 hónapban.Talán ha 1kg lement.
De persze újból bele kell lendülnöm, már vettem is egy hulahopp karikát mozgás gyanánt.És minden este pörgök vele.Mondjuk eddig sem a mozgással volt annyira a gond,hanem a diétával.
Kicsit többet engedtem meg magamnak a kelleténél mostanában.

De most már ezektől függetlenül jól vagyok!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

nanicke

fel a fejjel,menni fognak lefele azok a kilók és lassan jön a bébike is :) :)

KépKép
bettike83

Köszi Bettike! :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

zazzy!
a beutalóknak nincs érvényességi idejük...

de én egy ilyen görbének max 1 hetet adnék, aztán hajrá norcolut! nem ígér sok jót a hőd... kár tovább várni... de ne legyen igazam :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt....
Csak gyorsan jövök néhány képpel

Első fityiszem a szülőszobán
Kép
Ezt a képet apa csinálta rólam :)

MÁr otthon:
Kép

Apán alszok éppen:
Kép

Most hirtelen ennyire futotta, mert a kiscsaj most rajtam alszik. Addig is gondoltam kihasználom egy kicsit az időt.
Egyenlőre még kicsit kaotikusak a napjaink, próbálunk valami normális rendszert belevinni, hogy mindenkinek jó legyen. Annyi szent, hogy a mai éjszaka már sokkal jobb volt, mint a tegnapi. :)

Addig is mindenkinek szép napot. Még ennek a fránya esőnek az ellenére is!

Kép

Kép
princzike

Princzike! Nagyon-nagy gratula, ehhez a gyönyörűséges tündérhez!!!! :D Igazi szépség!!!! :lol:
Puszillak titeket! És hamarosan egyenesbe fogtok jönni, meglásd! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?