Sziasztok!
Hű, volt ám termés a hétvégén rendesen... Mi a szokásos sűrű hétvégéink egyikét nyomtuk le, szombaton kertiparti Pilisvörösváron, tegnap babalátogató Bp-en, hazafelé gyors Ikeával.
Ágica, nagyon sajnálom, hogy ilyen sok megpróbáltatáson kellett átmenned eddig az életben és hihetetlenül csodállak, hogy ilyen erős vagy és mindig sikerült felállnod. Kívánom, hogy az élet most már csupa jót tartogasson számodra! Műtéthez drukkolok én is.
Ja, még akartam írni, hogy ifjabb Orosz doki nekem sem lopta magát a szívembe.
Ancsi, nagyon szép lett az új konyhád!
Dorka pedig csudaszép, bár még a szeme sem áll jól, bizti nem unatkozol mellette.
Mosogatógéphez én kombinált tablettát meg sót használok (ezt lidlben, müllerben szoktam venni), calgonitot az ára miatt még sosem vettem, somatot szoktam inkább, de most pl. dm-es van itthon és ugyanolyan szépen mosogat szerintem. Anyukám meg most mondta, hogy a tescoban vettek poppy márkájút és az is nagyon jó. Öblítőt nem használtam sosem, azt miért kéne?
Betti, Ati baba is hogy növöget, nagyon helyes kispasi!
Motorozás jó lehetett!
Tünci, Bátorka is milyen édes!
És milyen ügyes, hogy kinyomja magát!
Lara, már hiányoztál ám. De jó Nektek, hogy strandoltatok, mi a hétre terveztük, de ahogy így elnézem az időt, nem nagyon tudunk majd menni.
Any, drukk megy a házeledáshoz!!!!
Munkahely nem semmi, tényleg jól utána kell járni, mik a jogaink. Most én sem vagyok jó helyzetben, hívtak, hogy augusztustól kéne kezdenem, de még nem tudok/akarok, Lilinek is aug. 20-ig tart az ovi szünet. Szeptembertől tudnék esetleg kezdeni, remélem, nem lesz nagy gáz, ha most még visszautasítom.
Ja, a mobilklímáról én lebeszélnélek, mi még a régi lakásba vettünk, de sajna hangosabb volt, mint hatékony, meg ugye elől hűt - hátul fűt. Eladtuk a teszveszen.
Beze, Lexi is csudaédes!
Kitartás a meleghez! Folttisztításra én Vanish szappant használok, a kakis foltokon nagyon hatékony.
Mosás: nekem is a fehérek beszürkülése a legnagyobb bajom, bár az állítólag a kemény víz miatt is van. Most a Lidl-ben vettem mosószereket, anyu szereti őket, eddig nekem sincs rossz tapasztalatom velük.
Mancsa, jobbulást, ez a felfázás nagyon rossz tud lenni.
Megyek, mert a Kisasszony ezt a borús időt nehezebben viseli, mint a kánikulát...
Ja, kicsit szomorú vagyok, a tali ötletére csak Szösz reagált...