Szép napot!
Küldtem képet a pihiszékes babahintánkról, a 6 hetes nagyfiúnkról,és Hiberniának két "ó"-zós képet.Általában jobban csücsörít,de csak így sikerült most lekapni.Meg küldöm a táblázatot is,mert megtelt,pár adat hiányzik,de azért már minden sorban ott van a baba születési ideje,súlya és hossza.Még egyszer Gratula minden anyukának,apukának és persze babának!
Nekünk jó éjszakánk volt,bár szegény Balázs nem tudta magát ebbe a melegbe hova tenni 9- éjfélig.Addig kézben hurcoltuk,meg hideg vizes zsebkendővel törölgettük a kis fejét(persze a kutacs környékét kihagytuk),attól kicsit jobban érezte magát.Aztán éjfélkor kicsit elkezdett hűlni a levegő,szinte rögtön elaludt és majd csak 4-kor kelt(ez azért volt fura,mert 11kor kajált,tehát 5 órát aludt kaja nélkül.)Ma már jobb a helyzet mert legalább van szél,van légmozgás.
Nektek mennyit van fent a babátok?Nekem Balázs a tegnapi napot végigaludta,de gondolom a meleg miatt.Egyébként 1-2 szer van fent két etetés között,tehát napi 3-6 óra+ugye amíg etetjük,pelusozzuk,fürdetjük.Nem kellene többet fenn lennie?
Zsu:hááátt....könnyebbnek nem mondanám,inkább csak rutinosabbak vagyunk és így könnyebbnek tűnik!
Cintia:én kb másfél hét után kaptam meg az egyszeri anyaságit.A tgyást rendesen hó elején,a családit meg pont ma reggel,azaz kb 2 hét után.
Törpi:szeretem amikor azt mondják hogy túl sokat eszik a baba.De ha egyszer ennyit kér???Hogy magyarázd meg egy pár hetesnek hogy nem kéne ennyit enned babám???
Mayday:kitartást az egyedülállósághoz,biztosan így is helyt fogsz állni.Én napi 24 órát vagyok Balázzsal,amikor apa dolgozik(24-48 ba van).Utána meg mikor hazaesik akkor álmos,szóval majd csak délután számíthatok rá,így kb másfél napig totál velem van a gyerek.Persze nehezebb de elvagyunk így is.Hajvágásról fogalmam sincs.Szerintem amíg nem zavarja a babát,vagy nem izzad emiatt,addig fölösleges levágni.
Charlott:grat a z éjszakához,és persze még sok ilyet nektek!
Lányok,akik itatjátok a babát,milyen hőmérsékleten adjátok nekik?Én szobahőmérsékleten,éppen amilyen.Nem merem hűteni,nehogy baja legyen Balázsnak,vagy lehet?
Barba:de,én is úgy érzem mintha Balázs ezer éves lenne
Meg mintha mindig is ezt csináltam volna,főállású anyuka
Nagyon fura belegondolni,hogy milyen volt baba előtt,terhesség alatt,meg most szülés után.Én kicsit se kivánom vissza a "régi" életemet,imádom az anyaság minden percét, a nehézségekkel együtt.Persze néha kiborul nálam is a bili,és ingerültebb vagyok a keleténél,de ki nem?
Ettől függetlenül én vissza nem cserélném semmi pénzért.
Találka:szerintem várjuk meg míg mindegyik baba betölti a 6 hetet,valahogy az a vízválasztó ugye.De persze ha Hibernia nem tud addig maradni akkor előbbre is hozhatjuk,mert én nagyon meg szeretném ismerni,mert marha jó fejnek tartom(Hibernia ne néz ide most
).A lényeg hogy kicsit kevésbé melegebb napot kellene találni majd.Amikor nem sülünk meg se mi,se a babák.
Csajok tényleg merre vagytok?Kismami,Kovmarti,Anita,Kriszta,Csigaby,Nadi?Hogy vagytok?Hogy bírjátok ezt az időt?Nadina vajon otthon van már a bébivel?Milyenek lehetnek az első babás napjaik?
Megöl a kiváncsiság,képet akarunk Grétáról!!!!!
Na megyek rakott krumplit gyártani.pussz,még majd jövök.