Jó reggelt!
5:11-kor kelt ma.
Sissi, remélem jól sikerül a mai buli! Na hogy aludt Márk?
Angelita: végül brokkolit vettem és krumplival főztem. (Tettem hozzá megint egy kis cukkinit és csirkehusit is, másnap meg tojást ,msot először.) Meg karalábét is vettem, de azt még nem csináltam meg.
Mediterrán rizottó, ez jó
Egyébként nagy a sikerélmény, mert az utóbbi 4 napban, hogy az én főztömet ette, mind megette a kaját, amit kitettem neki (110-140 g körül) - lehet, hogy többet is evett volna, ha kapott volna... Adnék többet is, de olyan gondban vagyok a kajálás kitalálásával. Én úgy gondolnám, hogy vannak kis meg nagy étkezések, és most nálunk pont a földi kaják a kisétkezések. Eddig ez rendben is volt, mert nem nagyon evett, de most hirtelen már enne. A gyümölcspépekből is lecsúszik egy egész üveg, ha hagyom - de többnyire csak felet adok neki. Most nálunk úgy van, hogy reggel 8 körül szopi, 11-12 körül gyümölcs (mondjuk fél üveg, de néha 1), fél 2 körül szopi, fél 5 körül uzsonnára zöldség hússal/tojással, este fél 8 szopi. És éjszaka 1 és fél 5 körül is szopi.
Most hogy így enne, gondoltam arra, hogy átteszem a zöldséget ebédre, és kap rendes adagot. Csak az a gondom, hogy akkor két egymás utáni étkezésnél marad ki a szopi. És azt egyrészt nem is biztos, hogy jól bírnám, másrészt nem akarom, hogy ez elapassza a tejem. Most már ezen rágódom egy pár napja, nem tudom, hogyan legyen.
Most újra elolvastam, hogy
mocorgóéknál hogyan van a kajálás, főleg, hogy többen írtátok, hogy nálatok is hasonlóan.
De én egyrészt nem értem, hogyan fér bele még az esti szopi előtt egy vacsora is a napba- már így is úgy érzem, hogy állandóan kajával tömöm, soha nem "kér", magamtól adom.
Másrészt ő már 8-kor alszik, nem tud fél 9-9-kor szopizni. Ha viszont minden 1 órával előbbre hozok, akkor reggel 8-kor gyümölcs tízórai, az azért mégis túlzás.... Meg utálok fejni is.
Szóval.... nincs valakinek valami jó ötlete?
NA végre, mindjárt 8 óra, lemegyünk a pékhez friss zsemléért... Nagyon lassan vánszorgott az idő ma reggel. Mire feljövünk, már szopizhat és talán elalszik majd utána... És akkor én is.