Új privát üzeneted érkezett!

Ana, semmi gond ezért is írtam. :)
De írtam már korábban is, mikor idejöttem hozzátok!

Ez jó amit írtál!
A régebbiekhez képest két havi adag tuti meg volt! :lol:

Ami a hőt illeti, jó lenne ha még feljebb tolná magát!
Aztán ha marad megnézetem a progit is jövőhéten.Elvileg pé után 7 nappal kellene menni.De pontosan nem tudom mikor volt, de én keddre tippelnék a görbe alapján.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Hallali!

"Tetves" Niki :lol: , szerdától számold a 7 napot :wink:

Köszi csajszik a vígasztaló kedves szavakat, igyekszem tartani a lelket magamban és kis családomban, csak nagyon nem könnyű. Tudjátok én amúgy is érzékenyebb vagyok, mint egy átlag emberke, gondolom a művészlelkületem miatt. Na de már sokat edződtem az élet rögös útjain :roll:
Írtam már, hogy a drágalátos sógorom nem áll szóba velünk már jó régóta, mert tartozunk neki? Szép kis rokon, mit ne mondjak... :roll:, és nem érti meg, hogy nem azért nem perkálunk, mert nem akarunk, hanem azért, mert nincs miből. Egyszerűen nem értem :?
Férjecském vállalkozó, és ha kimondom ezt a szót, mindenki azt hiszi, hogy milliomos, pedig mínuszban vannak azok a milliók, és nagyon szar ez az egész. Pár éve jól átcseszték szegényt, azóta csak süllyedünk a lejtőn, és azt hiszem, már tovább nem is süllyedhetünk nagyon, talán még pár mm van hátra, aztán placcs... hogy utána mi jön??? Remélem, hogy jobb lesz, csak nem tudom, mitől.

Leti, remélem, anyukád gyorsan túl lesz a mai "kínzásokon", és jó híreket kaptok (már ha egy betegség lehet jó)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ó, még az jutott az eszembe, hogy a kiscicáink 3-an vannak, a kispintyeink is 3-an vannak, szóval amíg jó kedvem volt, azon gondolkodtam, ez talán egy jel, hogy nálunk is 3 porontynak kell lennie... de most meg vagyok zakkanva, majd ha csoda történik, belevágok 8)

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csodák márpedig vannak...
Vendég

Csillag, tetves????????? Ezt mire kaptam? :shock: :D

Szerda!!!!!! :shock: A franc, akkor már kíméltem apcit! :roll:

Szép egy rokon tényleg. Általában a norm. emberek a bajban is segítenek a másikon nem pedig belerúgnak mégyegyet!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Leti, hát remélem, hogy még nekem is jut néhány azokból a csodákból, amit az élet rejt. Régen kaptam csodákat, de mostanában... csak a sz@r füstölög :twisted:

Niki, tetves, vagyis laptetves, tiéd a laptető-tetűűűű, ééééted csáje? :lol: Laptető = babásodás előrejelző kézikészülék :lol:
Nem baj, ha kedden tettetek a babáért, az is tökéletesen jó, sőt, ha tegnap, még az is klassz :wink:

esthajnalcsillag

Értem!!!!!!!!!!! És tényleg!!! :oops: :oops:
Nekem már csak a babaporos tesztjeid kellenek!Még azokban bízok!

Képzeljétek vettem egy hullahopp karikát! Mert aztmondják az nagyon jó, hogy az óriás fenékből és a csípőből is menjen.
Mert sajna onnan nehezen megy le nekem!
Kivi leszek a hatására. :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nanicke

jó ötlet,jó kis alakformáló.bár én soha nem tudtam normálisan használni :D

KépKép
bettike83

Köszi :wink: , már ami a teszteket illeti :)

Niki, mekkora a haskörfogatod? :lol: Na ezt csak azért kérdezem, mert nekem sajna óriási, de ha neked jó a karika, és tudod is kőrözgetni rendesen, akkor én is beújítok egyet. Régen profi módon hulláztam :P , de amióta Mrs Óriásbél lettem, már nem hinném, hogy akár egy kört is tudnék vele csinálni, szerintem leesne azonnal, pákk. :lol: Tegnap elkezdtem hasizmozni, felüléseket csináltam, tyű, már rég nem csináltam ilyet, ahhoz képest 150-et nyomattam belőle, jó, nem egyszerre, ki pihivel 50-enként, de akkor is... olyan büszke vagyok magamra :mrgreen:

esthajnalcsillag

Hát azt nemhinném, hogy nálam méretesebb ember létezik.

Hogy hogy megy még nem tudom, mert ma kaptam meg és csak este szerelem össze,de a kolleganőm is rendelt és neki annyira megy és úgy tetszik neki, hogy most rendeltünk a barátnőinek is egyet.

De a kérdésedre a válasz kb. 123cm-es.
Amúgy innen rendeltem: http://www.magichoop.hu/

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Lányok, rémesen rosszak a hírek... most el vagyok kenődve :cry: :cry: :cry: :cry:
Tumor de lehet a nagyon rossz és gyorsan terjedő fajta is - még mindig több dolog van a pakliban...
Vendég

Leti, szegénykéim, sajnálom! Azért az a felháborító, hogy mire minden eredmény elkészül, sokszor már késő. Egy ismerősünknél úgy volt, hogy ha nem szarakodnak annyit az eredményekkel, hanem időben megvannak, akkor talán még megmenthető lett volna, rákos beteg volt, nem volt egy év, mire elment... :(
Drukkolok, hogy legalább ne a legrosszabb típus legyen, sajna máshogyan nem tudok segíteni!

esthajnalcsillag

Letti
Szegénykém! Nagyon sajnálom! Sírd csak ki magad rendesen! Nagyon nem irigyellek azért,amin most keresztül mész! Erősnek kell lennetek most anyud érdekében!
1 éve halt meg a nagymamám,aki nekem szinte az életem volt,nagyon kötődtünk egymáshoz! Januárban betegedett meg,megfázott,fájt a füle. Áprilisban eltemettük,mert az agya tele volt bevérzésekkel és rohamosan romlott. Rossz volt nézni,ahogy "nőtt"körülötte az ágy! Nincs nap,hogy ne jutna eszembe,folyton álmodom vele s ha lemegyeka házába,mindig elpityeredem. Mióta terhes vagyok,tele van vele a fejem,bárcsak láthatna most és mellettem lenne! Annyi tervünk volt,ami elmaradt! Az ő régi házát csionáljuk most magunknak,talán ezért is fontos nekem ez annyira!

Úgyhogy most a legtöbb,amit tehetsz,hogy fogod a kezét és nagyon-nagyon szereted őt!

Sajnos nem tudunk neked máshogy segíteni,csak bátorítunk így levélben és lelket öntünk beléd! Bárcsak másképp is lehetne! Kitartás!

Kép
Kép
k_inga

Chris!

Segíts, tényleg úgy kell menni TSH vérvételre, hogy akkor reggel nem szabad bevenni a gyógyszert? Ma egy pm es ismerősöm mondta.

Légyszi segíts, vagy Niki te is ász vagy az ilyenekben!!!

Még mindig nincs piri, de már holnap bizti.

Kép

Kép
anabana

Csillag, Kinga, köszi szépen, nagyon aranyosak vagytok!
Könnyet csaltatok a szemembe...

Puszi mindenkinek, most megyek családi életet élni...
Vendég

Leti nagyon sajnálom, de pozítivan kell a dologhoz állni, ne keseredj el, mert a babád ( ami szerintem cuki kislány lesz ) érzi, és nem jó neki, ha idegeskedsz. Szeresd anyudat, és legyél a legtöbbet vele, mást nem tudsz csinálni ilyenkor.
Maresz gratula a trónörökös kis Gergőhöz :)
Chris itt vagyok én esténként, csak válaszolni nincs mindig erőm, időm... meleg van, ilyenkor kismanó is nyűgösebb, megyünk strandra, parkba. A lakásban 29-30 fok van éjjel, a lábam a 2x dagad 3 napja...
Nah megyek még vacsorát kell csinálnom.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Letti!

Jajj, ez tényleg nem jó hír. Fel a fejjel, igaza van babának, legyél vele amennyit tudsz. Bízni lehet, egyszer már kilábalt belőle, lehet most is sikerül.

Amúgy van egy ismerősöm,40 körüli nő. Tehát tök fiatal, csinos, anyagilag nagyon jól állnak, több vállalkozásuk van, az ő lánya is Dalma. Tavaly sokszor fájt a hasa, elment kivizsgálásokra, de semmi. Diétáztatták, gyógyszerezték, de semmi javulás. Na egyszer csak a második, harmadik nődoki cisztát talált a petefészkén, megműtötték, műtét közben találtak valahol daganatot. Azt is eltávolították, Jött a sugár. Aztán debrecenben az a vizsgálat ami kimutatja van-e sejt szinten még elváltozás. A vizsgálat sikeres volt, nincs áttét. Eltelt egy félév, és a hasfalán újból megjelent, műtét és most a kemónál tart. Szörnyű végignézni hogy egy betegség egy fiatal anyát hogy rabol el a családjától. Anyagilag mindent meg tudnának tenni. Tudod mi tetszik nekem a családjából? Sem a testvérei, sem a férje, sem a gyerekei nem kezelik betegként. Látszik is rajta, mert mind ennek ellenére életvidám és tele van tervekkel. Látszik hogy nem siratják el, és nem sajnálatok közepette kell élnie.

Fontos a betegnek, hogy a környezete mit ad le felé. Ha rajtad látszik a remény, benne is lesz. LETTI millió billió energyt neked innen tőlem. Azért simizd gyakran a kis életet benned!!!

Kép

Kép
anabana

Szisztok!

Drága Lettim: bár nagyon rossz, és hogy mit is lehet ilyenkor mondani azt nem tudom, az embernek van ez meg az baja , totál hülyeségek, és amikor ilyenek hall, szinte átértékeli a kis bajait... Veled vagyok, szinte fogom kezed, és remélem ezt te is érzed! Itt mindenki tudod, jó ban-rosszban!!! A te örömöd a miénk is, a te bánatoddal mi is együtt érzünk! De tudod, lehetnek még csodák, és ha van remény, akkor azt meg kell ragadni, és anyudban tartani, mert ott a kis unoka a pocidban, akinek szüksége van majd arra, hogy a nagymama elkényesztesse!!! Bár anyud nem tudhatja ki vagyok, sok sok puszit küldök neki és kívánom, hogy igenis gyógyuljon meg!!!!!!

Holnap Kalocsán leszek, ballagás, talán vasárnap leszek, addig is mindenkinek pussszika...

u.i.: BAba- lábdagadás nekem is van , kicsi, de van..... :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Leti nagyon sajnálom Anyud! Csatlakozok a többiekhez, legyél minél többet Anyukád mellett és ne sírj lehetőleg a jelenlétében. Légy erős! (mondani könnyű :()
Akkor én is írok egy történetet:
Van egy ismerősünk, akit 10éve megkéseltek egy kocsmai verekedés során. A műtétnél derült ki, hogy veserákja van. Elkezdte szedni a Culavit-et, még él és nincs áttét, kemóra nem fog elmenni. Nálunk is lehet kapni, tulajdonképpen egy étrendkiegészítő. Nincsenek - még szerintem - csodaszerek, talán egy próbát megérhet:
http://tanacsok.atw.hu/culrov.html

maccs01

Sziasztok!

Ana: BE KELL VENNI A GYÓGYSZERT MINDEN REGGEL,VÉRVÉTEL ELŐTT IS!!!!!!!!EZ 1000%
Mikor mész?
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm nektek! Nagyon jó barátokra leltem itt és eszembe sincs innen elmenni. Nagyszerű emberek vagytok, köszönök nektek mindent!

Igazából egy-két nap alatt visszatér belém az erő és megyek tovább. Mi se fogjuk betegként kezelni, rajtam és a páromon ugyan semit se fog látni...most se látja, itt van velünk. Eltereljük a figyelmét.

Maccs, a Culevitet ő is szedi és még: Flavin, Fagyöngy kapszula, Cod tea, Penésznyelv gomba, vagy mi...tehát van egy csomó opció.

NAgyon szeretek veletek lenni!
Vendég

Jóreggelt!

Leti, valamelyiknek már működnie kell! Drukkolok Anyudnak. Pároddal meg ügyesek vagytok!
Örülök, hogy jól érzed magad itt, nekem is nagyon bejön a társaság :)

Ana, mizu? Megjött vagy nem jött? Csináltál tesztet?

Niki, érdekes ez a hullahoppkarika. Azt gondoltam, hogy sima, egyszerű, mint az enyém itthon. Mik azok a bigyók a szélén? :)

Egyébként pár hete elővettem enyémet, és konstatáltam, hogy már nem fogom vele végignyerni a május elsejéket, mivel nem tudtam a térdemről visszahozni a derekamra, csak a csípőmig, aztán, mint a balta nyele, egyszerűen lepottyant... A gyerekeknek viszont nagyon bejön a bénázás :)

Akárhogyis, ha segít neked a fogyásban, akkor jó befektetés. Én még nem próbáltam ilyen céllal használni. Viszont, amikor még 94kg voltam, a dokim szólt, hogy ne fussak, csak sétáljak, mert a nagy testtömeg szétcseszi a térdeimet, ha hirtelen nekiállok szaladgálni. Séta jópár hétig, aztán jöhet a lájtos kocogás. Ezt csak azért írtam, nehogy valaki ebbe a hibába essen. Most már van egy csomó finom gyümölcs, remélem, hogy mindenki le tudja adni a felesleget, velem együtt :):):) Nekem most 42-44-es a méretem, cél a 38!

Csillag, én is csinálom a pici felüléseket, 2hét és látszani is fog!

maccs01

Jó reggelt!
Nekem is 42-44 es a méretem most, és én is remélem, hogy visszamegy majd szülés után 38-ra :)
Hullahoppról nekem mindig az abroncs jut az eszembe, egyszer egy lagzin koszorúslányként az abroncsot 3 különböző méretű hullahop karikából csinálták.... sajnos (ahogy a kisfiam mondaná) "a hatalmas nagy pocakám" miatt nem tudok most hullahoppozni, marad a séta, meg a pörgés... De remélem nektek meghozza a kívánt hatást!
Nálatok is dög meleg van? Nálunk 29 fok van, és még nincs 10 óra :S :( A lábam meg dagad befelé, lassan már menni se fogok tudni, ha ez így folytatódik!

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Szép napot mindenkinek!

Leti, őszintén sajnálom ami történik veletek!Eltudom képzelni mit érzel,de higgy abban, hogy minden jóra fog fordulni.
Sajnos tudom milyen valakit elveszteni,aki igen közel áll hozzád.
Én a nagyim vesztettem el egy hét alatt 3 éve.Ő nevelt 14éves korom óta és megtanított mindenre. Még a mai napig nem tudom feldolgozni és még most is elsírom magam.
Erre fel a másik ember akit a legjobban szeretek az az apukám és az idén nagyon beteg lett,de erről már írtam. Örülök, hogy velünk van,de közben látom szenvedni és ez borzalmas.Állandóan attól rettegek, hogy nem bírja tovább és feladja.
Na de nem magamról írok, mert ez nem rólam szól.
De mos próbálj meg erős lenni, hiszen, ha anyud látja, hogy mellette állsz és segítesz neki az neki is erőt ad.És abba is biztos vagyok, hogy az is erőt ad neki, hogy kis idő múlva megszületik az unokája.
Úgyhogy én csak azt a tanácsot tudom adni, hogy légy erős és soha ne mutasd előtte ki a bánatod.Inkább sírd ki magad otthon, mert az megnyugtat, de ne előtte.
És ugyan én nem rég óta vagyok köztetek, de úgy látom itt is szívesen segítünk a bánatod enyhítésében.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

leti

annyira sajnálom a rosz hireket,de még mindig bizni kell nagyon ,jön a kis unokája is és ez biztos segit a betegség leküzdésében.remélem javulni fog a helyzet nála minél előbb.

KépKép
bettike83

Csillag, megkaptam a keresztem fertytől és milyen igazad lett szerdára tette. :D

Ami a hulahoppot illeti tegnap hazaértem és összeszereltem.
Hát az elején nagyon nehezen indult be, 1-2 kör után leesett.
De aztán egész kezdtem belejönni és talán 10kör is ment.
De ez volt az első és idő múlva csak belelendülök.

Chris, azok a bogyók a belsejébe ilyen masszás golyónak mondják.
Hát eléggé odavág az tuti. Tegnap 10percet csináltam, de úgy fáj az oldalam most, hogy nem tudom ma hogy fogom megcsinálni.
De mindig azt mondják a szépségért meg kell szenvedni. :D

Ana merre vagy strandolsz??? :D Piri?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Baba, nálunk 27 fok van a lakásban, ma még nem kapcsoltam be a légkondit. Minden ablak tárva-nyitva, sötétítők behúzva :)

Ma elmegyek normális ruhát venni, mert csak sportos szerkóim vannak itthon. Úgy volt, hogy anyu ma nem tud vigyázni a kicsikre, holnap mentem volna ezért, aztán rájött a drágám, hogy jövőhéten van szombaton programja, én meg nagyon örülök. Szóval veszek egy-két jobb ruhát, majd jó lesz, ha terhes leszek, mert addig mindenképpen lefogyok, addig nem is indulunk újabb babára, szeptember ide vagy oda. Mivel csaszim lesz és az utolsó (3. - majd egyszer), ezért nagyon oda kell figyelni, hogy ne hízzak el, mert a belek összenőhetnek, aztán szívok életem végéig. Továbbá általában minél többedik terhesség, annál több a nehézség, meg én sem lettem fiatalabb, szóval a fogyás az nagyon hasznos most nekem, meg hát a zsírpárnák amúgy sem egészségesek... nem vagyok fóka :)

Na, mék, este jövök. Kitartás kismamák, igyatok sokat!

Mindenki vigyázzon magára! Pussz

maccs01

Niki, én még fa karikával tanultam, akkor kék-zöld volt az oldalam, anyámék bementek az oviba, mert azt hitték, hogy vernek :) Egyébként én fából akartam venni magamnak, de sehol sem találtam, de még keresem. Nekem az számít, hogy legyen súlya.
Akkor csináld rendszeresen, állítólag, amit 30 napon keresztül folyamatosan csinálsz, szokássá válik...

Na, most már tényleg lelépek.

maccs01

Maccs, Chris bocsi az előbb összekevertem a neveket! :oops: :oops: :oops:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

GYerekek, mekkora hőség lesz már megint!
Nálunk is jóó meleg van. Alapesetben (tavaly)pl. ilyenkor már az orfűi tónál lennénk...
Vendég

Lányok!
Itt van piri!

Nincs se bánat se bú, csak új remény. :lol:

chris!

Köszi! TEgnap egy pm es ismerős azt mondta, hogy az én dokimhoz járt 2 évig, ő sosem mondta hogy mit tegyen vérvétel előtt. Most új dokija van és mindig elmondja neki, hogy nem szabad vérvétel előtt bevenni a gyogyit.

Köszi a választ.

Kép

Kép
anabana

ana

mostmár biztos szépen hatni fog a gyógyszer és szépen lassan babésodsz te is pár honapon belül

KépKép
bettike83

Köszi Bettike!

REmélem.

Kép

Kép
anabana

elviselhetelen ez a meleg,nagyon rosszúl birom...jó lenne egy kis enyhűlés..de kétlem h jönne.

KépKép
bettike83

hallottátok, hogy 2012 jan 1. től újra 3 év lesz a gyes?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!
Ana új hónap, új remény... a gyogyi tuti segít majd, ennyi idő alatt nem is tudta ezt rendesen helyre hozni.
2012-től? És visszamenőleg is? Vagy mi megszívtuk?
Kismamik, ezt töltsétek ki, kaptok egy jó dvd-t ami az utsó harmadban nagy segítségetek lesz:
http://www.corewellness.hu/altalanos-ga ... nes-dvd-t/
Bettike én se bírom a meleget, 31 fok van és megy a venti, a lábam 3xra dagadt :( Elvileg jővőhéttől mondd egy kis enyhülést, 23 fokot mondd péntektől és esőt... bár ezt egy héttel korábban erre a hétvégére mondta Onyutha Judit :S

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

na ez akkor jó kérdés,én azt hittem hamarabb vissza hozzák a gyest.akkor mi is lemaradunk rola vagy mi lesz?ez akkora szemétség..azért marhára nem mindegy h meddig kapjuk a gyest..

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Tegnap este én is hallottam, de ott azt is mondták, hogy akik az idén vagy jövőre szülnek azoknak is 3 év lesz. Majd mikor lejár a két év onnantól meghosszabítják még egy évet.

http://www.privatbankar.hu/frisshir/hir ... arna_88134

http://www.privatbankar.hu/cikk/hircent ... gyes_37039

Kép

nanicke
Székesfehérvár

köszi baba,ki is töltöttem gyors :)

KépKép
bettike83

Sziasztok LÁnyok!

Baba, köszi, én is letöltöttem.

Képzeljétek, ma itt, ahol lakom volt egy nagy bababörze - és Apukával lementünk, mert 50 m-re van tőlünk.:)
Annyira jó volt! De babonából nem vitt rá a lélek, hogy vásároljak!

Valahogy nem tartom még időszerűnek! De szeptemberben léesz újra, akkor király lesz már!

Mares, te nem voltál?

A meleget én se nagyon jól viselem, főleg, hogy a ruháimba már nem férek bele, csak a tavasziakba, azok meg jó melegek már ebben a kánikulában. Találtam egy jó kis webáruházat, 2500 Ft-ba kerülnek nyári gatyák...rendeltem is kettőt. Remélem, nem valami gagyi szar lesz.

A gyed is 3 évig jár majd? A gyes most mennyi összegű? Úgy tudom, az fix, nem?
Vendég

http://www.kismamabolt.com/

a webáruház - bár szerintem ti már ismeritek...én csak most találtam meg...
Vendég

leti

akartam már kérdezni h nálad mi volt a baj az előző terhességnél h elvetéltél 11 hetesen?

KépKép
bettike83

Leti!
Ezt még nem ismertem ezt a boltot, ez a legolcsobb, amúgy mindenhol drágább, ahogy elnéztem... mondjuk nekem szerencsém van, alulra nem nagyon híztam a 40-42 gumis gatyók jók rám, meg kaptam 3-4 kismama nadrágot sogornőmtől, felülre, meg csak 1 kismama polot vettem, inkább 2 számmal nagyobb trikókat vásároltam kik-be 1300 ft/ db. Később meg jó lesz pizsama felsőnek.
Megakartam kérdezni, h miért nem vásároltál? Babonás vagy?
Mi kicsivel több, mint egy évig vártunk Dominikára, és megse volt, de már vettem neki rucikat, fiúsat is lányosat is meg unisexet is... mert a szívem mélyén tudtam, hogy egyszer akárhogyis lesz egy babánk. Így kell hozzá állnod, és simán vehetsz neki rucikat. Minden terhesség más és más. Ez a kiscsaj (mert sztem az, ugyanazokat kívánod, mint én :P ) VELED MARAD! Pozítiv gondolkodás :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba! Igazad van. Én is vettem tavaly nov.-ben egy kis plédet, amikor eldöntöttük, hogy lesz második. Aztán azóta azon gondolkoztam, hogy lehet ezért nem sikerül. De rájöttem hülyeség. Nem a meglévő cuccon múlik. Ha nem akar jönni, úgysem jön, ha van már cucca ha nincs.

Az ember hajlamos a babonákra!!!

Kép

Kép
anabana

Csatlakozoma meleg témához! Majd megpusztulok idebent is!
Én januárban vettema babakocsit,mert akkor volt eladó, aztán márciusban letem terhes. Azóta csak kaptunk dolgokat,ja nem,mert vettem etetőszéket,olcsón adták,lecsaptam rá! Olyan mint az új,akkor nem veszek drágábban. Apu vett eddig neki egy kistakarót sapival meg cipővel,de a bevérzés óta nem mertem én sem vásárolni! Majd ha megtudom a nemét! Anyu vett egy kacsás csörgőt egy jótékonysági vásáron,csak hogy vegyen ő is valamit az ovi javára. Ő elég babonás, aput is letiltotta,aki már televette volna a lakást! Nagyon készül! Én is vennék,ha tudnám milyet vegyek! Talán majd kedden kiderül!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Betti,
A doki szerint sárgatest elégtelenség volt. Meg aztán 5 hetes koromban futóversenyen voltam, annyit melóztam és stresszeltem, mint az állat, nem lehet tudni...
Ez most teljesen más...

Baba,
sokan mondják, hogy lányom lesz, pedig még nem is látszik - csak a hájam.
Én se akarok túl sok rucit vásárolni, de valamiben el kell járni dolgozni is. 7000 Ft-ot nmeg nem adnék egy nyári gatyára... Azt' hordom 2 hónapot...
De ez a bolt ez jónak tűnik.
A felsőket én se viszem túlzásba.

Igen, kicsit babonás vagyok, vagyis beszari...Szeptemberre biztos leszek a nemében és akkor a börzén már vásárolok is.
Apuka szerint most kéne téli homit venni, mert biztos le avn árazva, de a Tesco-ban megnéztük a leárazottakat, hát hagyjuk...
Vendég

én nem vagyok babonás annyira.már igy is van több zsák babaruhám.de ujabbakat majd akkor veszek ha már tudom a nemét a picinek,az olyan aug vége lesz,addig meg bőven kibirom.

kismama ruhák,hár elég drágák mindenhol..

én arra gondoltam h régebbi nacikat átszabatok aztán annyi,és még igy is jóval olcsobban jün ki mint egy uj.sőt akár 10 nacit is átszabathatok egy uj naci árán.ami 11-12ezer kb.
tunikákat ugyis lehet olcsobban kapni,meg ezek a leggings nacik jók lehetnek tunikával pl.

KépKép
bettike83

Bettike, ezek jó ötletek!

Csak én úgy meghíztam, hogy a tavalyi ruhák kicsik... :cry:

6 kg-ot híztam :? tavaly nyár óta
JA és mielőtt mondanátok, hogy az nem sok, 156 cm vagyok... icipici töpörödött
Vendég

Sziasztok!

Leti, ha a futástól lett volna, akkor nem a 11. héten történik meg, hanem nem sokkal utána. Emiatt ne ostorozd magad!

Én első gyereknél cirka a 30. héten kezdtem el vásárolni... fúúú, akkor már nagyon nehéz volt rohangálni a cuccokért, úgyhogy ha mégegyszer lennék, akkor hamarabb kezdeném, persze nem túl hamar, de úgy a 24. héttől.

További szép babavárást! Jön majd a "hűvösebb" idő is :)

maccs01

leti

az én nacijaimat is csak akkor tudom átvarratni ha nem hizok combra,mert ha igen akkor hiába veszik le a derék részét,ha comba nem jön fel.

maccs

én is pont ezen agyaltam ma,mert már nagy pocakkal nem túl élvezetes a vásárlás,ezért kell kicsit korábban,de ugye fél az ember..de tudjuk h nem ezen fog múlni.

nálunk genetikai uht csinálnak,az milyen teszt?integrált vagy kombinált?mert olvastam neten és ott kombináltnak irják.

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?