Jó reggelt!
Lois gratula Zének, hogy egyedül evett!
Nem semmi!!
Hihetetlen, hogy hogy nőnek.
Emlékszem mikor írtad hogy babát vársz ugyan úgy mint Tilli ti nagyon meg maradtatokbennem, és most egyedül esznek és másznak és állnak aztaaaaaaaaaaaaaaaa!
Milánnak lehet, hogy melege van, de tetőérbe lakunk és innen nincs menekvés.
Na félreértés ne essék imádom és van is klímánk de azzal meg nagyon vigyázni szeretnék.
Ennél kevesebb ruhába nem altathatom mert akkor az már csak pelus, egy ujjatlan és lábatlan bady van rajta.
(bár még így is néha tiszta "víz" a haja.
kb 27 fok van a szobában ahol alszik.
Ma északa is felkelt és kb mindíg ugyan abban az időben 2-ő körül.
Nyöszörög vadul forgolódik úgy, hogy a szeme csukva van.
Este kenem az ínyét lidokainos izével, mert mondta a védőnéni, hogy lehet a foga is.
Na most azt csináltam, hogy csináltam neki tápit bepuszilta bevittem magunkhoz kinyitottam az ablakot és még mindíg alszik!
Jeeeeeeeeeeeeeee, most annyira nem is volt rossz.
Lehet, hogy felébred mert éhes?
Nappal kevesebbet eszik biztos a meleg miatt.
Kb napi 4-szer és ebbe minden benne van.
Én felkeltem, mert megyünk ugye 10-re úszni (nagyon kíváncsi vagyok és kicsit fo@ok, hogy tuti az én gyerekem is úgy működjön ahogy kell , mindenét szépen zárja be a víz alatt)
Most csinálok egy gyers joghurtos padlizsán salit (már a ütőben) mert délután sütögetni megyünk és ez isteni.
Tilli örülök, hogy jól vagytok, ahogy lovasom Lencsi 6800g körül van.
(Milán kb most 6300g bakker és még csak 4 hónapos
)
Baba, Keny szuper cukik a pocakok!!!!!
(bevallom irigy irigy bár ebben a melegben
)
Keny neked minden tiszteletem, hogy ennyi ideje kibírod a korházba és üzenek Kornélkának, hogy nagyon ügyes, hogy már 33-om hetes!
Lányok tanács kéne megint etetőszék ügyileg (tudom Lois te már írtál nekem róla csak nem találom
)
Na és, hogy mikortól lehet használni.
Milánnal megint meg próbáltuk az almát amit én reszeltem üvegreszelőn.
Nos az eredmény hatalmas öklendezés (nem jött be neki az állaga) és amit tápit megevett elötte 3-om órával visszajött!
Már nem eszik meg simán mindent mint régen a kis bélpoklos a köhögésre adott szirupot is szépen csorgatja kis a kis büdös ja és persze fülig ér a szája közben!
Lányok egy nyári talit én is simán bevállalok ha a nyaralót összerakjuk.
Ki kell takarítani (bababaráttá kell még varázsolni) és a medencét is ki kell tisztítani de utána bármikor lehet a tali.
Szigetszentmártonba van Bp-től kb 35km-re (Csepel szigetek Ráckave és hasonló)
Dobok egy két képet:
maszatka
persze anya az íííízlik mi?!
huncut
tudok én ha akarok