Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
micsoda pezsgo elet van mostanaban erre!
udv az ujjaknak, energizaltatok a topikot!
szana- neked megy legkozelebb az mt. ha nincs kedved romaniaba kuldeni, akkor kuldd el roncinak, es majd o kuldi nekem, es amikor majd debrecenben jarok meghalalom neki. ha megis el tudod kuldeni, majd kuldok privit az elerhetosegemmel- betennem a tablazatba, de hulye vagyok hozza... :oops:
hozzataplalas- en csak azt tudom, hogy ne csinaljatok. en ket kaja kozt kostoltattam meg vele az almat, delelott, ennek az lett a folyomanya, hogy cak akkor fogadja el. 2 hetig csak almat kapott, folyomanya, hogy csak azt fogadja el- nem kell neki se repa, se krumpli, se sutotok- pedig nekem mindbol van sajat termes, amit nyugodtan adnek neki- hiaba tettem bele anyatejet, vagy kevertem almaval, nem tudom atverni. csak akkor evett egy kicit a fincsi uj, edes repabol, ha huslebe fott. :oops: de akkor is csak nehany kanallal. meg keresem a megoldast...
talira meg mindig irigy!
pammut bori- nagyon jok a kepek, nagyon cuki hajasbabad van!
bori, kismaki- jok az uj avatarok!
geri79

Ági=Juti Hasonló a vonalzótok, bocs! :oops: :D

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

vicky- nem tolem kerdezted, de en itatom abelt. csoros poharbol kap vizet- a teat nem issza meg, a csorost viszont nagyon elvezi, mivel szilikonbol van, szereti ragcsalni, es meg akkor is szivja, mikor mar nem kell neki, mert husiti az inyet, es a pluszt kicsorgatja a szaja szelen.
geri79

Végül Eucerin 50+ napspray-t vettem, remélem jó lesz. Hétvégén kipróbáljuk.

Ági

KépKép
agci

SziasztoK!

Megintcsak Üdv, a legújabb újaknak! :D

Hogy tovább fényesítsem kicsifiam tegnapi nagy tetteit, ráadásnak végig aludta az éjszakát! Biztos az új Szupermenes napozójának köszönhető - merthogy az volt rajta! :lol:

A mei-tai tökéletes. Azt hiszem kicsit még gyakorolni kell a megkötést. Samu kb fél óráig bírta benne, aztán már siránkozott (abban volt, mikor a lakást mentünk megnézni). Viszont azt vettem észre, ha kissé lazábbra kötöm, akkor lecsúszik, ha meg szorosabbra feljebb, akkor meg ha nagy levegőt akar venni, túl szorosan vagyunk - pedig nincs nagy hasam, nem attól nem fér el :D De majd még gyakorlok.

Lakás is tökéletes, leszámítva, hogy a konyharész elég kicsi pakolás szempontjából. De azt hiszem költözünk! :)

Szegény Samuka, örül, hogy hasra tud fordulni, viszont utál hason lenni, és megbánja, mihelyst oda fordul :shock: A múlt héten még hasról hátra tudott fordulni, de mintha most azt elfelejtette volna, mert inkább sír, de nem fordul vissza. Ez hogy lehet???

Kép
zsizell

Zsizell,gratula az új lakáshoz!Meg a kis Szupermenednek is,nagyon ügyes! :)
Hozzátápi:bár még nekem nem aktuális,de mi van akkor,ha nincs lefejt anyatej?Akkor mivel kell pürésíteni?Én azt hittem csak turmix,aztán már eheti is csak úgy.Vagy nem?

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

erika: babaviz, esetleg tápszer. én most csináltam alma-banán-kekszet. alma lereszel, fél banán, annak a közepét kivettem, kis babavizet tettem hozzá, be a turmixba, és a végén darált háztartási kekszet tettem bele. imádja :lol:

csajok: mostanság babám nappal is sokat alszik. azért fura ugye, mert ő hiresen rossz alvo nappal. most meg... fél6kor kel, aztán alvás 8-10ig, aztán 12-13.30ig, aztán 15-16/16.30ig. :shock: :shock: de nem sír, nem lázas, eszik, kakil, stb. jokedvű.

Edit

Kép
ézsóné

Edit,köszi a választ!
Szerintem örülj neki,hogy alszik,ha amúgy minden rendben vele! :D

erika87

vicky: még nem itattam, de lehet hogy kellene.
Most tökre megkavart ez az egész dolog, mintha nem is a 3. gyerekem lenne...
anyám épp most b@szott le, hogy minek szoptattam most is, ha azt mondta a dokinő, hogy 3 szopi és a többi hozzátápi, mert hogy attól nem fog csökkenni az anyatejes szopik száma ha hozzátápi előtt szoptatok. Szerinte ha már csak 3 szopi lehet, akkor a többi étkezés tápszer+gyümi, vagy tápszer+zöldség

erika: szerintem ha nincs anyatej akkor tápszerrel vagy forralt vízzel

zsizell: szuperman Samu
stephie

Sziasztok!!!
Üdv az újaknak! :lol:
Geri! Én nagyon szívesen tovább küldöm neked és ha debrecenben jársz, akkor minden meghálálás nélkül találkozhatnánk! Zuzmoo, Stephie ez rátok is vonatkozik! Ha debrecenben jártok és van időtök zóljatok, hátha össze tudunk hozni mi is egy mini talit! :lol:
Naptej! Én vettem DM-es 50faktorosat: mindent sárgára színez. Még nem néztem, hogy ki jön-e a ruhákból, de remélem!
Szúnyogriasztó! a szobában használható elektromos-löttyös izéket már lehet 3hónapos kortól nem? Itt a neten azt írta egy dokinő, hogy lehet, csak ne a fejéhez dugjuk be.. Vélemények????

Kép
Kép
ronci

Nórci te mikor etetted Lucust ilyesmivel?

Juci gratt a druszának a kengyelmentességért! :lol:
Ugye boldog volt,amikor levetted róla?Kell még mennetek kontrolra?
Nekünk már nem...

Vicky te milyen tempóba haladsz a hozzátáplálással?

Erika te tényleg piszkosul fiatal vagy! :D

Hanna hasárol a hátára fordul,vissza még csak egyszer sikerült neki!Fejét szépen tartja gagyarászik,morog... :)))
Ma méretkezett a csajszi 6200gr és 62 cm.Átlagosan fejlődik,nem
sieti el a dolgokat!
Fruzsó 12kg és 89cm,ő is vékonyka a dokinéni szerint!

Eszter te már adsz valamit kajcsizni a tejen kívül?

Anita annyira aranyosak a lányaid,úgy szeretem a vonalzódat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2010.06.11 11:47-kor.

Kép
Kép
szintus

Ronci: mi már használjuk az elektromos szúnyogriasztót. Állítólag már lehet. Inkább, mint agyoncsipkedje a szunyi. De valóban nem a fejéhez van bedugva, hanem a szoba másik sarkába.

Már én is alig várom, hogy megkóstizza Szupermen Samu az almát. A védőnénim ellenzi 4 hós kortól, én meg nem adok a véleményére. 22 éves, gyereket meg csak a munkája során látott az elmúlt egy évben.
Tényleg, ha elköltözünk, akkor új védőnénim lesz... :shock:

Edit: szerintem, ha jókedvű, eszik stb. akkor semmi baj. Lehet, hogy egy kis ugrás van a fejlődésében, és jól rá kell pihenni. Vagy jól megrakja a bendőjét a kekszes banános csodáddal :lol:

Kép
zsizell

Ronci!

Én dugok! :lol: Sárga izé meg sanszos, hogy ugyanaz, amiről én beszélek!!! :cry: :cry:

Edit!
Váááá mire jó a fórum! Majd szívrohamot kap az én kis konzervatív lelkem a keksz hallatán!!! :lol: :lol: :lol: (duplán, mert apával is lassan kekszmentesen élünk, meg hát hű, meg haaa, hogy Te adsz kekszet annak a gyereknek, de attól, hogy én nem adok még, nem leszek én az überf@sza istenkirály mutter! Szóval ha szereti, hadd egye! Csak lassan át kéne iratkozni a 2009. januári topicba! Olyan nagyra nő Csanád! :D )

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Csajok!

Én a nagy konfliktus szító egyed szólok, hogy nem kell megkérdezni Edittől, hogy szabad-e kekszet adni egy ekkora babának! Sztem tudja ő jól, hogy nem ajánlják. Sőt, FÉLÉVES korig csak anyatejet kellene kapniuk. Én mondtam, hogy ez az ideális. Aztán vannak itten felnőtt emberek, akik meg tök máshogy gondolják. Ők úgy látják, hogy semmi baja nem lett tőle a szomszéd, meg Mariska néni gyerekének sem. Meg vagány dolog kanállal enni. Meg anyukájuk is azt mondja. Akkor meg hadd egye! Felesleges boncolgatni a témát, mert csak jókora vita lesz belőle!!! Egyik adja a kekszet a 4hós gyereknek, a másik szíve szerint fagyasztott anyatej tömböt adna az első szülinapjára torta helyett. Én később kezdek a kajábal , de 1éves kora után nem áll szándékomban szoptatni! Ennyit kap, tessék beosztani! Másnak ennyi se jut! :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nos, azt hiszem én sem adnék kekszet, de én is ismerek Mariskanénit, aki adott, és... tudjátok, én írtam a szalonna, tarhonya esetet 3 hósan... :shock:
De tényleg mindenki döntse el saját maga, és nem áll jogunkban ítélkezni. :D
Engem az EGY kiskanál almaléért leszólnak, amit tervezek neki adni ha elmúlt 4 hónapos, mások meg azért szólnak le, hogy miért nem tömöm már pacalpörkölttel... Ahogy Nóri írja, kinek a pap, kinek a papné..

Kép
zsizell

Én komolyan kérdeztem,hogy lehet-e,mert én
már elfelejtettem,hogy mit is adtam Fruzsónak,mikor.... :roll:

Kép
Kép
szintus

Ronci van olyan szúnyogriasztó is, ami ultrahangot bocsájt ki. Én azt vettem most 1500-ért a Conrad Electronicban http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Pr ... ZrVldNdz09és repkednek ugyan a szúnyogok felettem, de a 3 Balcsin töltött éjszaka alatt egyszer sem zümmögtek a fülembe illetve csíptek meg.
Tartottam a vegyszerestől, bár ez meg "zümmög".
Olyan, mint amikor ciripelnek a tücskök.
Lehet kapni 8ezre verzióját is, de nem ástam bele magam a dologba.
A Vape lapkás és társai nagyon hatásosak az biztos, mert a többiek lent azt használják és nincs cüccögés ott se.

Edit: hűha már httkeksz?:shock: :lol:
(nehogy megbántódjá)

Kattkat

Kép
kattkat

Jányok, mivel ti már túl vagytok a gyerekszoba dekoráláson, tudnátok olyan dekorációs cuccot ajánlani, ami nem leszedi le a falat, ha leszedem?

Még egy kérdés: van valaki, akinek úgy alszik külön szobába a babája, hogy nincs bébiőr?? van külön szoba számára, meg nekünk is külön háló, és nem tudom hogy hová tegyem Samu kiságyát. Talán még a mi hálónkba teszem, de egyszer úgyis át kell tenni...

Kép
zsizell

Jónapot pörgőstopic-társak! Még azóta is van új? :D Akkor üdvözlet :)

Berci tegnap este a fél 7-es (!) etetés után beájult, és másnap reggel negyed 7-ig ( :!: ) aludt!! Fürdés kimaradt :)

Edit, lehet, hogy a Tiedet is a nagy meleg csinálja ki, nekem is többet alszik a Berkó.

Napvédő: én asszem vmi 50 faktoros niveát vettem aranyárban, kék, spriccolós, de nem spriccelek rá, csak a kezemre, és úgy kenem. De még sokat nem használtam :oops: inkább nem viszem ki, amíg ilyen erősen süt a nap. (Szóval nem tom, cuccból kijön-e :? )

Ablak egész nap nyitva, levegőt kap :) Este viszem csak (mondjuk ez a bealvás miatt kimaradt).

Ma délelőtt eljutottam kozmetikushoz, délután meg fodrászhoz megyek, tökre kigyönyörítenek :) És fogytam egy kilót, úgyhogy ha így meg tovább, hétfőn Lady Gaga jön veletek talizni a személyemben :)

Hozzátápi: én még nem adok neki, de az almát és a banánt már megnyalhatta :) Kivárom a 4 hónapos kort, aztán próbálgatok mindent.

Geri, tök fura, hogy nem fogad el mást, mert a hozzátápi javaslatok ált. pont ezt mondják, hogy egy ideig, akár egy héátig is csak egy újfajta dolgot egyen. Na, most legyek okos...

Szóval, mindenki maga dönti el, én kb. az ahogy esik, úgy puffan elvet fogom követni, de azt nagyon nagyon keményen és következetesen :)

Nóri, a keksz nekem is csak emlék már, azt se tudom, hogy kell enni... :)

boruska

Hali csajok!

Azta, hogy nálatok már milyen témák vannak. Nekem ez még olyan távolinak tűnik. :roll: De gyűjtöm az infókat :wink:

Nagyon tündériek a kis drágák kendőben avataron mindenhol. :roll: Zsizell kérünk SuperSamuról is képet :lol: Meg mindenki más is tegyen fel friss képet kérem szépen :wink:

Hát mi még nem használtunk napvédő krémet, bár próbálom óvni a naptól, de akkor beszerzek én is valamit. A szuzikat én ma fedeztem fel a patakparton, de engem jobban szeretnek mint a kiccsávót hála Istennek. :roll: Nekem biztos a sok édességtől fincsibb a vérem :roll: (meg nagyobb a seggem)

Csajok! Help me!!!! 30-33 fok van a lakásban és a kis drágám folyton izzad meg forró a kis buksija pedig csak egy vékony kis body van rajta. Mi a francot csináljak? Sajna légkondira nincs pénzünk. Szerintem a meleg miatt alszik nappal nyugtalanul. Valami ötlet hogyna hűthetném a szobát. Próbáltam már, hogy nem húzom ki a függönyt meg hogy ablakot bezárom, de semmi. Ugyanolyan gatyarohasztó hőség van ebben a rohadt panelrengetegben. Valakinek valami ötlet? Nagyon megköszönném.

bellerreni
Eger

most olvastam vissza, ezt a leszedős dolgot jól megfogalmaztam :lol: :lol: :lol: :lol: (neeeem, nem én vagyok az újságíróóó, én tudok fogalmazni... :oops: ) :lol: :lol: :lol:

Kép
zsizell

nem bántodok meg, de akkor Nóri ötlete alapján átiratkozok a januári topicba :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Szilvi, nálunk 10 hetes kora óta külön alszik Berkó, én nincs bébiőr, és még megvan :)

boruska

Hát Reni, én őszintén szólva legyezni szoktam textilpelussal, meg fújni, és gyakran kibontom még a pelusból is, és szabadon van. Nagyon hálás érte, és mosolyog, meg nagyokat sóhajtozik. :) Egyébként már megjelentek rajta a melegpöttyök sajni.

Kép
zsizell

Edit nemáááá! :) az csak Nóri érdekes humora :)

boruska

Bori: tééényleeeeeg? akkor te egy szuperanya vagy, vagy szupernyugodt. Nem is attól félek, hogy Samu nem alszik egyedül, hanem attól hogy én nem fogok tudni aludni nélküle :oops: Neked cumizik? Még azon gondolkodom, hogy amikor elkezd hajnalban kicsit nyekeregni, akkor ugye cumi, és így nem jutunk el a sírásig, de ha másik szobában lesz, akkor már csak a sírást fogom meghallani, és nem biztos, hogy az után már vissza tud aludni.

Kép
zsizell

ja, és a melegre Bercinek is kijött a nyakán, hónalján némi pirosság, de nem pöttyök, hanem full vörös csíkok.

Na, mindenkit megkérdeztem, mindenhol utánaolvastam, főként a hintőpor pro- és kontra témában, de a doktornő mondta, hogy próbáljuk a hintőport, mielőtt nekiesünk Canestennel, mert közben lehet, hogy gomba... De, lekopogom, eddig múlik tőle

boruska

Lányok! Én sem akartam borzolni a kedélyeket a napi ritmussal, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja és ahogy a babájának is a legjobb! Csak egy biztos, hogy semmit nem szabad előre elhatározni és senkit nem szabad elítélni, mert minden baba, anya más és ez így is van jól.
A fórum meg azért van, hogy mindenki elmondja a véleményét, tapasztalatát. Nem is ismerjük egymást annyira, hogy másokat bíráljunk. Szerintem..

Én elektromos szúnyogriasztót nem használnék amúgy sem. Minden ablakon van szúnyogháló én arra esküszöm! :)
Vendég

Reni, mi párásítót használunk. JObb tőle a levegő. Besötétítek és párásítok. Persze ez valami hidegpárásító.

dalika

geri: Barbus elég sok mindent megeszik szerencsére. És nem számít mikor adom neki. Ezek szerint jó ha itatjuk közben őket. Nálunk jöhet a tea is, bár mióta megkóstolta a hígított gyümölcslét azóta még nem próbáltam a teát. Lehet hogy már nem inná meg üresen.

ézsóné: Barbus is sokat alszik mostanában, anyós szerint a meleg miatt.

szintus: Már elég jól állunk. Egész sok mindent megeszik már. A tejpépet mondjuk csak akkor eszi meg ha van benne egy kis gyümölcs.

Nekünk van léghűtőnk, olyan mint a ventillátor, csak lehet bele vizet is tenni. Nem irányítom a gyerekre, de be van kapcsolva.
vicky79
Budapest III. kerület

Funky!
Nálunk is van minden ablakon szúnyogháló, de valahol /sejtésem szerint az ajtónál/ csak bejut mindig 1-2 drágaság! Ugyhogy azért kérdeztem...

Kép
Az én tündérkém...

Kép
Kép
ronci

Vicky léghűtő nálunk is kavarja... :D

Ronci nagyon édes Blanka!!!
/apukám Blankának szerett volna engem elnevezni,
de győzött anyum így lettem Szintia!:)/

Kép
Kép
szintus

Szilvi, nekem egyszerűen csak mázlim van, mert a gyerek éjjel nem sír, hanem alszik. Meg én elég éberen alszom, és meghallom álmomban a kicsi vinnyogást is. Nem akkora a lakás, hogy a másik szoba túl messze legyen :)

Ronci, nagyon tündér ez a gyerek!

boruska

Edit- ha ez vigasztal, engem itthon - es a faluban - ezert neznek hulyenek, mert nem adok kekszet a gyereknek az almaval. Mindenki maskepp csinalja, vannak ajanlasok, amik mindig valtoznak. De mindenki maga latja a babajan mi jo neki...
geri79

Üdv a nálam is újabbaknak! :)

Zsizell, Dani is külön szobában alszik, bár van bébiőr. De sokszor van olyan, hogy mire kimászok az ágyból, addigra ő már bőven pityereg. Ettől függetlenül simán visszalszik (kb abban a másodpercben) ha benyomom a szájába a cumit, mert persze csukott szemmel, félig alvó állapotban reklamál. Ilyen ébredés egyszer van nála, valamikor 5 körül. a következő ébresztő már 6kor van, akkor már buksisimi meg ssssss is kell, de még akkor is visszalszik 7-8-ig.

Dani nagyonnagyonnagyon rosszul viseli a meleget, szuperalvóból szupernyűgös lett. úgyhogy most itthon is rajtam alszik. bár nem értem, hogy így miért nincs melege... de olyan szinten alszik, hogy az előbb épp porszívósztam, miközben rám volt kötve. :)

Vicky, köszi a tápos választ!!

Amúgy tápszeres babánál mindenképpen el kell kezdeni 6 hós kor előtt a hozzátápit?

Kép

Kép
koviki

Bori,kis ügyes Berkó a 12 órás alvással,Zsombi még sosem lepett meg ilyennel! :D Én is hintőport használok a hónaljára meg a nyakára,mert neki is van ilyen kis piros csíkocska és büdi is egy kicsit,fürdés után jó alaposan szárazra törlöm,ráhintem és a felesleget lefújom(jobb esetben nem megy bele a szájába,szemébe...hülye hintőporos doboz :? ).Na a lényeg,hogy bevált neki és rendben tartja.

Meleg:én reggel korán,vagy éjjel szellőztetek,nappal majdnem le van húzva teljesen a redőny,főleg míg ide süt a nap.A főzést meg valami extra gyorssal próbálom megoldani,hogy ne melegítsen.Estére azért már elég gázos a hőmérséklet,akkor én is legyezgetem,mikor igényli,meg pucérkodhat.Ja és a lakás leghidegebb pontja ugye a padló,van mikor leterítek egy kis lepedőt és oda telepedek vele játszani.Szereti.

erika87

Vmelyik hülye ismerős közölte, hogy a Berci, az kutyanév...
Grrrr......

Erika: én is néha a szájába is szórok, mennek a nagy tüsszögések :? Padlón nem üti meg magát? Berkó úgy hadonászik, félek, hogy kemény felületen még jobban üti-veri magát

boruska

Derűske ( ;) tudom, már mondtam, de örülök, hogy ilyen jó kedved van!), klassz ötlet ez a megnyalatósdi! :D Ezt hamarosan én is kipróbálom, így lehet, ha már élesben kóstolunk, nem lesz neki olyan szokatlan az új íz.

Boti is ezerrel alszik napközben, legalábbis a múlt héthez képest többet. Én is a melegre tippelek...
Ja, és kipróbáltuk a forralt, lehűtött vizet. Pár kortyot ivott, de szerintem nem jött be neki igazán. Vagy inkább úgy írnám, hogy csodálkozott, hogy ez meg mi!? :)

Kép
erusverus

majd elfelejtettem- egyik ismerosomnek 7 hos a babaja es "termeszetesen" mar mindent eszik. DE: nem osszeturmiolja neki a kajat, hanem megragja, es ugy teszi a szajaba, mert a nyal "fertotlenit". nem akartam kiabranditani, hogy az emberi nyalnal csak a varanusze fertozobb e nem o volt az elso, akinel ezt lattam. :roll:
az en nyugodt babam is nagyon szenved a melegtol, ma csak kezben volt el, es nem eszik semmit, csak nyuglodik a cicin. :cry:
geri79

Bori: nekem is van Berci nevezetű kutyaismerősöm. De ha ez vigasztal, Samu nevű kutyaismerősöm is van :D

Én a hintőport a fent leírt problémák miatt először a kezemre szórom, és onnan kenem rá.

Kép
zsizell

Ronci, tünemény a kis Blanka!! :)

Kép
erusverus

Bori,néha kék-zöld foltos a gyerek,de nincs melege...valamit valamiért(csak vicc)! :D Amúgy nem vettem észre,hogy fájna neki mikor néha beveri a kezét,ugyanúgy csinálja tovább a kapálózást! :D (ja amúgy csak laminált padló)

erika87

Sziasztok!

Örömmel látom, hogy a mei tai megérkezett első használójához. :)
Valóban próbálgatni kell, mert van akinek a kendő, van, akinek a mei tai jön be.
A kötéseket is gyakorolni kell, mert az egy dolog, hogy jó a próbálandó mt, azt jól is kell tudni megkötni. Nekem a mai napig előfordul, hogy az első felvétel után újra kell kötni. Előfordul. :)
A topik-vándor mt sávolyszövésű vászonból készült, még nagyon "friss", a pántokat be kell törni, de azért újonnan is jól köthető.
Íme a sorrend, e szerint küldjétek tovább egymásnak:

pammut
szana80
geri79
ronci
molmar
kokonya
beneildi

További kellemes hordozást és jó hűsölést! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Geri,nem semmi esze van az ismerősödnek!Vajon honnan szedte,hogy fertőtlenít???

erika87

Jesszus, Geri...
Teljesen egyetértek, hogy nem kell foglalkozni azzal, ha valaki kritizálja az etetési szokásainkat, mert egyikőnk sem olyan agyalágyult, hogy nagyon mellényúlna (pl. senki sem adna csigát a babájának, ugye...), másrészt biztos vagyok benne, hogy mindenki megbeszéli/megbeszélte már valakivel (védőnő, gyakorlott anyuka stb.), hogy mit mikor szokás adni a babának, és kb. ahhoz igazodva kezdi ő is bevezetni az egyes ételeket.
De ez a megrágós dolog, megspékelve azzal a tévhittel, hogy a nyál fertőtlenít... Kicsit húzós... Madárnak képzeli magát, vagy mi?! :? Elképzelem, hogy a gyerek hozzászokik ehhez, és a rokonoknál, barátoknál vagy az étteremben is csak így hajlandó majd enni... Akkor mihez kezd az anyukája?!

Kép
erusverus

Nooormáális? :D :?

Kép
erusverus

Sziasztok!
Én is bejelentkezek. Nem nagyon volt időm írni, mert ha lehet elhagyjuk a panel-dzsungelt napközben, este meg már hulla vagyok, mire elalszik Bende.

Üdv az újaknak!

Hintőpor: mi gyakorlatilag a kezdetektől porozzuk a hajlatokat. A védőnő ajánlotta, különben bepállik. Mostanában a talpára is szórok, mert izzad :oops:

Alvás: gondolom még emlékeztek, hogy Bende nem a jó alvásról híres. Olvasom, hogy az eddig "jó" babák elromlottak a kánikulától, na az én babám meg egyre többet alszik. Biztos elnyomja a meleg. Ma reggel 5kor kelt először!!! (fél9kor fürdettünk, evés és alvás), ilyet még soha nem csinált, de gyanítom, hogy nem fog belőle rendszert csinálni :( De mindemellet nyűgöske a panelban uralkodó 30-32 foktól. Most akartam átszaladni vele anyáékhoz, mert ott kellemes hűvös van (vályog-tégla ház), de mire magamra rángattam a ruhát, addigra bealudt. (ezért tudok most írni)

Hozzátáplálás: én örülök, amíg csak tejes! A legkevésbé sem várom a macerát a pépesítéssel és szanaszét prüszkölt répát és társait :? Most úgy vagyok vele, majd meglátom hogy alakul.

Anita! Ti ugye Huggiest használtok? Mekkorát? Nekem most lett belőle nagyon elegem. Mindig is kifolyt belőle a cucc, de mivel most a nagy ágyon játszottunk egy szál bodyban, még a matracot is takarítanom kellett :x Még van vagy 20-25 db 3-as méret. Kéritek?

hordozás olyan jó látni, hogy elterjedt a hordozás közöttünk! :D MOstanában kicsit sajnálom, hogy ilyen szép nagy fiam van, mert így hamarosan kénytelen leszek háton hordozásra váltani, de az nem adja ugyanazt az ölelős érzést :(
Teszek majd én is képet, ha megtalálom.

nem emlékszem, hogy miket akartam még írni... :roll:
zuzmooo

És a hidegpárásító az hűti a levegőt valamennyire vagy csak az érzés kellemesebb? Mert most utánanéztem az áraknak, háááát perpill lehet egyikre sem tudunk kiadni, de akkor inkább spórolok és később veszek valami komolyabb léghűtőt.

Én most arra gondoltam, hogy délután megmártóztatom a lábikóját egy kis hűs vízben. Úgyis majd menni akarok vele strandra is. :roll: Hátha addig hozzászokik és nem fog üvölteni :roll:

bellerreni
Eger

Ez az új kendőnk (Didymos smaragd indio): Kép
zuzmooo

Reni- en megmasziroztam fincsi babaolajjal. huti is es jol is esik neki.
geri79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?