sziasztok
LINACSKA
Sajnálom Levit és az idegeidet. Most már nagyon együtt tudok érezni, igaz Miló még mindig nem üvölt csak hiszti van de ez is az idegeimre tud menni ha már órákban lehet mérni.
Nem tudom mi lesz ha ilyen mértékben elfajulnak majd a dolgok, mert már most telefonáltam anyunak vmelyik nap hogy ha nem jön le pár napra átvenni Milót tőlem kiteszem az utcára!
Valószínűleg meghallhatta a fenyegetést mert másnap már lényegesen normálisabb volt és azóta is szó nélkül elalszik. Előtte meg olyan hisztit lerendezett mikor merészeltem 5 óra nem alvás után letenni. Déltől estig egy másodperc nem sok annyit nem aludt szinte. Az én kis álomszuszékom duracell nyuszi lett.
Felvettem videora miket rendez fürdés előtt, még én is szétröhögöm magam amikor visszanézem pedig én készítettem a felvételt és látom nap mint nap.
Sajnálom hogy nem tudsz képeket feltenni szívesen megnéztem volna Levit (benneteket is) hogy mekkorát nőtt, és mennyit változott.
Köszi az infokat, azt hiszem a hétvégéinket azzal fogjuk tölteni hogy gyerekbiztossá tesszük a lakást mert ezek szerint nagyon rohamosan jön egymás után az új tudományok arzenálja.
VIKI
Megzabálom Lackót!
Annyira okos kis fickó.
Nem tudom meséltem-e hogy tegnap eszem az epres fagyimat olyasmi tálkával meg kanállal amivel Miló is eszik. Rámnéz a játszószőnyegről megszólal: hamm!
Ezt a szót már rég mondja, ha éhes és meglátja a kaját de nem adom neki rögtön nyújtja felé a kezét és mondja hogy hamm.
Azért első szónak az anyának jobban örültem volna, de ez is megteszi
Nem hiszem hogy a foga miatt nyüglődik, mert csecsemő kora óta ezt csinálja. Cumifüggő. Nappal is elpipázna ugyanúgy mint Lackó de én sem engedem csak ha már nagyon nyüzsi. Estefelé már hiába mesélek, kötöm le valamivel csak cumival hajlandó mesét hallgatni is.
MONIC
Én is pólóbarna vagyok. Milónak is szép színe van. Vettem neki 50-es naptejet mert a babakocsiban sokszor eléggé rásüt a nap.
Amikor megszületett ráírták a kórlapjára hogy fehér és érzékeny bőrű. Most már egyáltalán nem úgy veszem észre. Szerintem az a tünet csak a tejtől lehetett mert mióta a tejmenteset eszi gyönyörű egészséges a színe is meg minden.
Nem tudom hogy bírod idegekkel a 20 perces hisztiket. Anya is mondja ki kell kapcsolni, nekem egy perc is egy órának tűnik ha hiszti van. Lehet hogy már most be kéne szereznem egy füldugót???
A homeos ügyben már küldtek a csajok segítséget?
A skypon is kérdeztem de biztos kiléptél már addigra.
RODINA
Sajnos nem jelentkezett vevő nem is hirdettem csak a neten.
A jövő héten újra beteszem a helyi lapba azt mindenki olvassa. Pedig már nagyon mennék Dkeszire. Sokszor megnézem azt a netes oldalt ahol kinéztem az új lakásunkat.
Ti hogy vagytok, készül lassan a babaszoba? Mit vettetek meg ezidáig? Annyira irigyellek, nekem olyan szép emlék marad amikor Miló holmijait rendezgettem a terhesség alatt. Mindennap átnéztem átsimiztem őket.
Mai napig nagy örömet okoz vasalgatni eltenni a szekrénybe a kis holmijait.
Én nem szedtem Magne B-t csak ha itt volta párom fia. Akkor viszont én is zsákszámra tömtem magamba hogy ne keményedjek. Hétköznap nem volt rá szükségem.
TWIST
Ne haragudj de én nem tudtam szavazni Dorcira. Elolvastam az üzidet de pont akkor hányta le Miló a játszószőnyeget (mert természetesen kaja után is egyből hasra kell fordulni meg pörögni ezerrel) aztán közben le is merült a gépem.
Mi lett a végeredmény?
SUSKA
Jöhetnél már végre biztos neked is vannak tök jó történeteid Olcsával kapcsolatban!
Jó éjt csajok! Elpakolok aztán elteszem magam holnapra mert tegnap éjjel is csak 4 órát aludtam azt is 3 részletben.
Este fürdés után elaludt Miló mire megcsináltam a tápit. 23 körül mocorogni kezdett de aludt még gondoltam megpróbálom megetetni. Úgy evett hogy totál aludt közben. Én meg éjfélkor lerogytam hogy na most remélhetőleg min. 7-ig alvás van. Majd felkeltett fél egykor pont mikor elaludtam majd ezután óránként és 5-kor már sehogy sem akart visszaaludni megint etetés volt. Utána is csak fél órátszundikált. Pedig reggel ha 7kor kel akkor is még visszalaszik másfelet legalább.
De ma szerencsére napközben már jót aludt: 10-13-ig majd 15-17-ig majdnem. Én barom meg nem feküdtem le mert mondom úgyis mindjárt felébred.
Apa ma is jó esetben csak 22 körül érkezik haza. Azt mondta hogy nem akar elmenni mert szeret minket. Én érveltem hogy márpedig ez így nagyon nem jó mert nem akarom hogy Miló folyton sírni lásson. Aztán ha jobban belegondolok sokszor nem is látjuk mert tényleg hajnalban megy éjjel jön, legalább fizeti a rezsit.
Egyedül nem tudnám kipengetni. De a ház továbbra is eladó és most már ő is tudja.
Megyek most már tényleg....... jóccakát!