Sziasztok!
Rita! Te vagy édesszájú!
Egyébként szerintem téged láttalak az SZTK-ban a földszinten besurranni a laborba. Engem a földről szedtek fel épen...
Megvolt a fülfelszúrás, mindkét fülemet szúrták. Úgyhogy ma pihizek, holnaptól újra meló. A jobboldali még mindig fáj egyébként.
Rita! Én sosem tudtam, hogy épp mijét dugta ki a gyerek: fenék, lábacska...
levay Judit! Mosógép... nézz szét jól, mert egy-két év és nekünk is kell másik!
A miénk Indesit, de már az a baja szegénynek (ami lehet, hogy igazából az én hibám), hogy ami a dobot körbeveszi szürke gumi (?) az a víztől (ami megáll benne) tiszta fekete... Tehát nyilván előbb-utóbb tönkre is teszi az anyagát. Amúgy én úgy gondolom, hogy nem kell, hogy magától kiteregessen és vasaljon, elég ha van félprogram (vagy súlyérzékelő), legyen rajta késleltető indító, oszt jó' van!
A Tafi nem tudom melyik, de mikor mi 4 éve tapétáztattunk, akkor gyerkőcbordűröket az Abonyi úti, Tesco után, baloldalt nagy sárga családi házas tapétaboltban tudtunk rendelni katalógusból, 2-3 nap alatt itt van futárral (is).
Bocsánat, valaki kérdezte a Cetizirint, talán Vera? Attól gyilkos, hogy elaludni nem tudtam tőle, reggel viszont nem bírtam felkelni miatta! Még van 3 szem, azt be kell kapkodnom. Nekem egyébként nem segített, mondta a doktornő, hogy magasabban áll a folyadék, mint múlthéten...
De hát nem csoda, 5-6 hete sz@rakodtam vele már. Péntek reggel megyek vissza a rendelésre, megnézetem Balázst is, bár ő nem panaszkodott, de reméljük csak egy szimpla vizsgálat lesz az ő dolgából. Attól félek, hogyha én így megbetegedtem (és egyébként mindegyik! kolléga panaszkodott mostanában fülfájásra, vagy dugulásra), inkább megnézetem a drágám.
Dorka! Várom nagyon a híreket rólatok! Remélem Bálintnak nem lesz semmi a fülével! És persze, hogy Szabival is minden rendben lesz!
Szamiék holnap indulnak?
Jó utat!
Na megyek, jó dolgomban kicsit ledőlök...