Új privát üzeneted érkezett!

Mieza, Zsuzsik,
na, még most se akartok osztozni velem?
Látjátok, van elég laptetőm, jut is, marad is :wink:
Mindenesetre Zsuzsiknak a közeledő tesztekhez millió drukkot itt küldök :arrow: :arrow: :arrow:
Mieza,
holnapi napra neked is szorítok! Kiváncsi vagyok, te milyen fényképpel jössz majd? Ugye csinálsz képet a petezsákocsá(k)ról?

Kép
judit0713

Jó reggelt,

Mielőtt belekezdenék a mai anyagba :?

Csucsu,
Szupi hogy nincs most fejfájásod, nekem szinte minden reggel, pedig egész éjszaka megy a klíma a lakásban, tehát melegben sem alszunk, erre sem lehet panaszom, nem tudom, biztos valami légköri hacuka okozza.
Oké oké ígérem enni-inni fogok.
Még 5 vizsga, péntek 2, szombat 1, többi két héten belül, brühühü.
Húúúú de ügyi vagy a nagytakarítással, nálam az július elejére marad.

Judit,
Remek hírek, csak így tovább :!: Ja és hogy még laptetű is, hát szupper !
Marci jól viseli, látszik hogy jegesmaci szülők gyereke, hiszen napközben itthon vagyunk, nem megyünk sehova, és a lakásban is 22-23 fok van :lol:

Macs,
Köszi, képzeld tegnap csak ilyeneket produkáltam hogy 120/71, 125/75, pulzus 80-85 szóval teljesen jók !
Le tudnád írni a tonhalas tészta receptjét ?
Szupi hogy jól vagytok.

Nava,
Görcsök ? biztos a szalagok.
Örülök hugi teszt és vizsgaeredményeinek is.
Jelentem tegnap beszereztem egy csomó gyümit :lol:

Lukácsné,
Autóról hír ?
Lényeg hogy jól vagytok és Hannával is minden oké.
Képet várjuk.

Kispatak,
Ügyesen a fogdokinál.

Mieza,
Parancs értettem :lol:

Mako,
Igen igen igen igen ! Szívből gratulálok, remek híreket hoztál.
Várjuk a képet, most látom, de szééééééééééééép !

Eszter,
na hogy döntöttél ? Holnap vizsga ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Woody, hát akkor ezt buktam... csak van néhány nyilas lányismerősöm és hasonló dolgokat véltem felfedezni benned is... :D

Mako, nagyon nagy gratula!!! Gyönyörűséges a 2 picúr és külön petezsákban, de jó! :D Most már gyere gyakrabban!
Nem biztos még h. kislány (ugye te gratuláltál most? :oops: ), na én persze nagyon örülnék! :lol: de sajna "kislányoknál" gyakran kiderül, h. tévedett a doki :roll:

Viszont van más nevünk, talán ez már neki is jobban tetszik, ill. nektek is :lol: : Zorka Léna (ez így egyszerre), ha fiú, akkor a Noel még maradt, ehhez szeretnénk egy rövid frappáns másodikat, de még nem tudjuk... Remélem, ezek a nevek már jobban teteszenek a picinek is!

Macs, te mennyiért mentél 4D-s uh-ra? Itt a legolcsóbb 11.000,- Én azt hittem, ez nem ilyen qrva drága! :shock:
Örülök, h. minden rendben pisivel, vérrel, és ennyi gyarapodás nem a világ! Tényleg nem azt jelenti, h. minden 2 hétben híznál ennyit!
Na jó, én még csak 1 kg-ot híztam kb. :oops: :D

Zsuzsik, mi most a helyzet, mikor van vmi eredmény? Tábla nem tudom, hol van felrakva... :oops:
Ugye minden rendben?!

Judit, de a hétfői punkció az úgy néz ki marad, ugye? Vagy csúszik kicsit?
Lapteteűűűű :lol:
Nem takarítottam! :lol:

Lányok, ez a nagy meleg... :shock: Én imádom, de most nem viselem túl jól! Tegnap voltam olyan állat és 3-kor elmentünk sétálni... odafele jó volt, de vissza már vánszorogtam :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu, helyes, tessék csak sok-sok gyümit enni!
Akkor hatottak a vérnyomi csökkentő enerdzsik :D király!
A szalagok nőnének... erre nem is gondoltam :? ma már semmi fájdalom! :)

Lukcsné, én még nem is írtam, h. sajnálom a történteket :oops: :( De tényleg szuper, h. a kiscsaj jól van! :wink:

Eszter, holnap vizsga??? Hú, hát tudjunk róla, különben hogy gondolunk rád és hogyan küldjük az intelligens enerdzsiket? :wink: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi a drukkokat, de a tesztem nega lett egyértelműen! :cry:
Vendég

Navi ez 4D-re egy átlagos ár. Általában 9-14 ezer között van. Ráadásul valahol nekem ikrekre felárt kérnek. Három hét alatt jött fel a 2 kiló. Úgy olvastam második trimeszterben heti fél kiló a normális.

Zsuzsi nagyon sajnálom, ha tényleg nem sikerült. :cry: :cry: De ez még idő előtti tesztelés? :roll:

Maccs
vörösmacska

Én nagyon csípem egyelőre ezt a kánikulát. :lol: :lol:
Így itthon könnyű elviselni, felöltöm a fürdőrucit (persze ügyelek, hogy senki se lásson :lol: ), elég murisan nézek ki Kép, kiteszem a napágyat az árnyékba és ott olvasgatok, ábrándozok, szunyókálok egy-két órát, mindig elmesélem babsziknak milyen kék az ég és játszunk a felhőkkel, hogy éppen milyen formájúak. Hála a lakás még jó hűvös. Persze ha be kellene járnom a városba biztos nem tetszene ennyire.

Maccs
vörösmacska

Ultrahanghoz még annyit szeretnék hozzátenni, hogy a Praxisban a Bartók Béla úton genetikai uh-t Hajdú doktornő csinálja, akinek a nevéhez ugye nem kell semmit hozzátenni; és a 4D-t Győrfy Mátyás szonográfus csinálja akit megint csak nagyon-nagyon dicsérnek. ott 10.000 a genetikai 2D és 12.000 a 4D. DVD-t adnak az egészről és nyomtatott fotókat. Csak ajánlani tudom.

Maccs
vörösmacska

Nava,
Zorka Léna nagyon szép választás.
Óvatosan a napközbeni sétával.
4d 11-13 között van általában. Marcussal itt voltunk http://www.hepinet.hu/, Lizával pedig itt http://www.babavizio.hu/
Hát tulképpen ideje hogy elinduljon valami ott lent, mármint ami a szalagokat illeti, de örülök hogy most nincs fájdalom.

Zsuzsi,
Sajnálom hogy nem sikerült. Nem teszteltél korán ?

kubuspace

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat. :D :D :D

Vörösmacs te milyen és mennyi vitamint szedsz? Neked mit ajánlott a dokid? Az ikerterheség miatt kérdezem, mert én egyelőre csak a femibion 800-at szedem. Nem tudom, hogy ez elég-e. Most néztem az elevit és a femibion betegtájékoztatóját, az elevitben több minden van, de azt meg sokan nem bírják.
Nálad tuti császár lesz, akkor is ha jól fekszenek a babák?
A Sebestyén név nekem is tetszik, hátha sikerül még meggyőznöd a párod. A lánynevek is jók. Mi majd csak a 12. hét körül kezdünk el gondolkodni a neveken, addig még százszor meggondolhatjuk magunkat. Bár biztos a család is bele akar majd szólni, de ez szerintem a kettőnk döntése kell, hogy legyen.

Jövő héten szerdán még megyünk a bmc-be uh-ra, szerintem már utoljára. Szerencsére már akkor lesz Sz ügynök.

Kispatak nagyon bátor vagy, szerintem a legszadistább orvos a fogidoki.

Mieza holnapra megy a drukk, és várjuk a fotót. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsi sajnálom, :cry: de még ne ad fel amíg az orvos azt nem mondja.
mako30

Köszi az együttérzéseket, de a punkció után a 12. napon már kell látszódnia, a múltkor is látszódott.És vasárnap óta görcsöl a hasam, szerintem ez egyértelmű.Még nem jött meg, biztos az utro és a crinone gél miatt.De azért még nem hagyom abba, hivatalosan pénteken lesz az eredményhirdetés.
Vendég

sziasztok

most tudom küldeni a képet a feje és a fél pocakja fért el az uh-os képen.

a kocsit úgy néz ki meg tudják javítani remélem jó lesz, de most megyünk a kertbe Apa is tud jönni és készül Filipnek a kis kuckója amit nagyon élvez.

mindenkinek drukkolok. Kép Hanna baba

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Szóval fogdokinál félni kellene, na én nem teszem, főleg a mostaninál nem fogok, mert nincs miért. Inkább talán csak az asztmám miatt lehet, hogy közben hogyan fogok fulladni - ez a kérdés, a többi már nem is annyira izgat.

Zsu: nagyon sajnálom, pedig annyira vártam a jó hireket részedről is.

Kismamik: a sétákkal vigyázzatok, nagy melegben ne.

minden jót

kispatak
Vendég

Mako, K ügynök utasítására a Femibiont szedtem a 12. hétig, aztán a mostani dokim meg heti max 2 szemet engedélyez, mivel úgy látja hízásra hajlamos vagyok, azóta Elevitet szedek, mert abban a vas is benne van.
Nem beszéltem még ezzel a dokimmal a szülésről, mert annak a híve, hogy mindent csak idejében :roll: . Sajnos azt hallottam, hogy ikreseket a SOTE I-en befektetik a 24. héttől, de remélem ez nem teljesen igaz és inkább dokifüggő.
A lányneveim évek óta várakoznak, azon nem kellett gondolkodni és nem is engedek beleszólni apának. Hála nekem a családom nem is próbálkozik ilyennel, hogy belekotyogjon a névválasztásba, persze nem is engedném, mert szerintem ez nem az ő dolguk. Persze más ha kikérném a véleményüket, de nem teszem :P .
Hová mész terhesgondozásra? Nekem azt mondta ügynököm, mivel PIC csak ezeken a helyeken van, ezekben gondolkodjak: SOTE I., SOTE II., ÁEK, János Kh.

Zsuzsu :(

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Igen lányok!
Bátor vagyok és holnap megyek államvizsgázni :shock: :shock: :shock: reggel 8:00kor kezdődik a kínzás

ezért is ez a nagy eltűnés!
Mikor nagyon besokallok, akkor elolvaslak titeket, de nem írogatok, mert az már túl lenne az engedélyezett 10 percen és utána képtelen vagyok visszazökkenni a büntetőjog rejtelmeibe :?
de ha minden igaz, akkor majd hamarosan már szabad neteznem ...csak legyek már túl ezen az államvizsgán :roll:

de a drukkokat mindenkinek küldöm amint olvasom az eseményeket :)

Macs!
A SOTE-n valóban befektetik az ikreseket, de nekem van olyan ismerősöm, akit a két pici lányával csak a 32. héten fektettek be és végül a 38. hétig húzta. Tehát van esély a későbbi rabságba esésre is :)

na tényleg megyek, mert már most nem tudom, hogy zökkenek vissza!

puszi

eszter82
Budapest

Eszter holnapra :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Eszter,
csuriban az összes ujjunk :-) ügyesen holnap !!!

kubuspace

agyam elszállt

hugi sintértelepen (S. I-n) éppen amniocentézist csináltak neki,
3 perc alatt kellett dönteni, huh nagyon ki vagyok borulva,
eredmény Július 6-án marha jó
még jó hogy pénteken megy Hajdú Krisztinához uh-ra reméljük megnyugtatja,
húúúúúúúúúúúúúúúúúú most tombolok

kubuspace

Kubu,
ezt most nem mondod komolyan :shock: Ott rögtön el kellett döntenie hogy vállalja-e? Tényleg ekkora az esély arra hogy baj legyen, vagy csak "bunkóztak" vele?
Nem csodálom hogy ki vagy bukva, ráadásul egy hónapig kell idegeskedni az eredmény miatt :evil:
Remélem pénteken a dokinő mond majd valami értelmeset neki!

Eszter,
drukkok itt mennek holnapra :arrow: :arrow: :arrow:
Aztán gyere majd a jó eredménnyel :wink:

Lukácsné,
aranyos kiscsajszi Hanna, már így pocin belül is!

Makó, Macsi,
a kolléganőm is ikreket vár 39 évesen, a 32. héten fektették be a kórházba (Tatabánya). Most épp ott dekkol, de császárról még nem regéltek neki :shock:

Navi,
Zorka Léna tuti befutó név, nekem nagyon tetszik :) És hát úgyis csajszika van a pociban :wink:
Még nem tudom pontosan a puncijó napját, de én hétfőre számoltam, a ciklus és a tüsző méretek alapján is. Max. kedd lesz ha tévedek :roll:

Zsuzsi,
ne add még fel!
Tudom, ilyenkor az ember lánya elkezd szépen letörni, de hátha pénteken mégiscsak jó híreket mondanak...én azért még nagyon szurkolok neked péntekig!

Kép
judit0713

Mako, nagyon gratulálok az ikrekhez! :D

Lukácsné, csoda jó kép!

Zsu, sajnálom a tesztet. :(

Eszter, nagyon drukkolok neked holnapra!!!

Navi, nagyon szép nevek! A Léna meg igazán, talán majd ha Lili kistesója lány lesz, ezt a nevet tuti berakom a listámba....

Kubi, :twisted: ezt nem hiszem el. Miért csinálták, van valami gond? Ilyen, hogy most kell dönteni, ez nem egy kedves dolog!

Most pár napig nem leszek, elmegyünk pihizni a férjemmel, a Fertő-tóhoz és hétvégén meg Bécsben leszünk. Egy kis kikapcsolodás még kettesben, na jó "hármasban" a pocakomban Lilivel. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Na, én most osztoznék Judit :) Holnap megyek és már annyira várom, izgulok is, nem is merem elhinni... stb....

Csajok, a képet kapom, vagy mobillal kell lefotóznom?

MInden vizsgázónak nagy drukkkkok!!!

Navi, a Zora a mi nevünk, szerintem nagyon szép, én erre szavazok, az tuti :)

Zsu, még egyeltalán ne add fel, mert 2 nappal előtte teszteltél ha jól látom! Szóval, nekem egy nappal előtte is olyan halvány volt, hogy csak az látta, aki nagyon akarta!!!
(egyébként elraktam a teszteket és képzeljétek, annyira kihalványultak, hogy alig látszik csak.. azt hittem örökre ott marad).
Szóval Zsu, ne add fel még!!!
És nekem egyértelmű mensi görcsök voltak, amik Skriba szerint félidőig normális. :roll:
mieza

Lukácsné, ez tökéletes, ilyet-ilyet szeretnék :)

Kispatak, szép fognapokat :)
mieza

Sziasztok!

Lukácsné nagyon helyes Hanna!

Mieza, amikor csinálják az uh-ut, szólj hogy szeretnél képet, és akkor adnak, sőt még a párod is bemehet, csak szólj, különben nem hívják be.

Eszter megy a drukkkkk holnapra, biztos ügyes leszel.

Vörösmacs, lehet, hogy tudnom kellene, de mi az a PIC? Mivel Egerben lakom én itt szeretnék majd szülni is, de még fogalmam sincs, hogy kinél. Sokan mondták miért nem megyek Bp-re, de túl messze van, ha valami baj lenne és gyorsan kellene menni a kórházba. Meg amúgy sem ismerek egy nőgyógyászt sem Bp-en.

Itt Egerben úgy tudom az ikerterheseket 30. héttől fektetik be.
mako30

Ja, nem mondtam, hogy semmi görcsök, eltüntek, tegnap és mai is remekül voltam :) (hát, lehet, hogy a gomba, vagy a magnaB vagy kitudja mi okozta :)
mieza

Pici szünet, miközben a gazdasági jogról átteperek a nemzetközi kereskedelmi ügyletekre, aztán még este egy kis geopolitika :shock:

Zsuzsi,
Azért még úgy reménykedem.

Lukácsné,
Gyönyörű Hanna.
Hajrá kert, éljen jó hír autóról.

Macs,
Úgy érted hogy az ikres kismamik 24 héttől fekszenek a kórházban ?

Eszter,
Mégegyszer: nagyon szorítok !

Judit,
De komolyan mondom, eleve szar az egész mert hogy vérzékeny a húgom és anyám presszurálása miatt csakis a SOTE I jöhet szóba (mert a piacon is azt mondják hogy csak ott van jó kezekben). Időközben ahogy írtam is nektek minden infót összeszedtünk a vérzékenységgel kapcsolatban stb. stb. én is folyamatosan segítem amivel tudom, erre a kis hülye (hugi) nem mer váltani (gondolom) mert hogy mit szól anyu meg stb. stb. stb.
12 hetes genetikai istenhegyin, überállatszuperjó eredmények, közben volt mégegyszer uhun talán ügyeleten mert görcsölt és most a mai: ahol kiderült hogy több a víz (uhus szerint cukrot kellene nézni) meg echodensebbek a belek (lehet egy fertőzés miatt is) illetve AFP 0,9 és ezek mind olyan borzasztó értékek (orvos szerint) hogy ennek tükrében a dokker azonnali szúrást írt elő. Nem bántom ő a szaki, de most jobban utánanéztem és banyek AFP elfogadható (főleg hogy 0,5-2 a határérték) és minden más is rendben lehet.
Jaaaaaaaa és holnapra berendelték SOTE-ra mert az intézet elhagyta ! hugi vércsoport leletét és újabb vért akarnak levenni tőle, főleg a mai ektivit után amikor 1 hetet feküdnie kellene.
Én már úgy beintettem volna nekik, butus a hugi is hogy pl nem jön át az én dokimhoz, de pl anyósa más orvost javasol (mert a jánosról nincs jó véleménye – belgyógyászatról). Szóval dühöngök magamban hogy könyörgöm 1,5 éve szültem tök jó tapasztalataim vannak, megbízható, szuper 24 órában elérhető orvosom akkor mi a fenének tökölünk még mindig.
Az én dokim pl összeségében legalább egy órát beszélt velem az amnicentézisről hogy legyen vagy se. Nem folyosón, kutyafuttában 3 perc alatt.
Ma is mondtam huginak egy igen kell a szájából máris hívom az orvosom és még ma délután megnézi ő is uhuval és lehet hogy tutkóra meg is nyugtatta volna, de ehhez el kellene szánnia magát hogy orvost vált.
Még jó hogy pénteken megy a dokinőhöz szintén 18 hetes genetikaira, mert persze azt a SOTE nem fogadta el ezért kellett ma a kórházba is bemennie.
Ja anyámnak csak most mondta el hugi hogy mi volt ma, persze neki a legnagyobb gondja hogy ugye nem down-kóros a gyerek (mert gondolom mit szólnak a szomszédok ha beteg a gyerek)….. mondjuk én is vetéltem el úgy hogy 1 hétig kórházban feküdtem és anyám meg sem látogatott…….. befejeztem, próbálok lenyugodni…. De nehezen megy

Woody,
Jó pihit.

Mieza,
Kapsz képet holnap :lol:

kubuspace

sziasztok,

kicsit eltűntem, voltak bizakodóbb és kevésbé jó napjaim, két napig nagyon görcsölt a hasam :-(, kicsit fel is adtam. holnap lesz a 14. nap, ha nem jön meg, akkor pénteken talán tesztelek...

Lukácsné, helyes Hanna.

Judit, drukk a remélhetőleg hétfőhöz. pénteken derül ki,ugye?!

Mieza, gyere holnap, remélem jó híreket hallasz.

Mako, gratula az ikrekhez! :-)

Zsu, sajnálom és sok erőt a folytatáshoz.

Eszter, drukk a vizsgához!

Kubu, hugi sztori rémálom, de nyugi Missy miatt (is)!

kispatak, kitartást a fokdokihoz!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szépséges reggelt mindeninek :)

Woody,
jó pihenést, kellemes romantikázást Lili érkezése előtt :)
Kicsit irigyellek, enyhén kifacsart citromra emlékeztetek most, rám férne egy kis kikapcs...na de jövő héten már betegácsi :oops:

Mieza,
persze hogy kapsz a laptetűmből mára :wink:
Aztán gyere gyorsan a képpel, már nagyon-nagyon szeretném látni!
Király, hogy már sokkal jobban vagy! Jó kis kellemes, álmodozós terhesség lesz ez :idea:

Kubu,
őszintén együttérzek veled hugid miatt! Az aggódásoddal és a dühös tehetetlenségeddel is, hiszen én is gyakran vagyok így, amikor annyira segítenék, de nem hagyják :evil:
Mindemellett azt hiszem, legjobb ha most inkább magaddal, Lizával és persze Marcival foglalkozol. Hagyd, (persze ha tudod) hogy mindeki egy kicsit próbáljon saját lábán megállni, hiszen neked bővel elég ez a rengeteg vizsga, a pocak meg a manó!
Tudom, hogy ezt nehéz megtenni, de gondolj arra hogy a skacok érdeke így kivánja!
Türelmet, kitartást itt küldöm fénypostával :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsó,
a görcsök simán lehettek a beágyazódástól! Ne add fel, sikerülnie kell és kész! Én ezerrel drukkolok neked :wink:

Kép
judit0713

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Hát sehol senki a mai napon :?:

Kép
judit0713

Na, itt vagyok.

Szóval, napok óta elmúltak a mensigörcsös jeleim, amitől annyira beparáztam, hogy tegnap teljesen befordultam a nagy nihilbe, hogy ne jöjjön ki rajtam az idegesség. Már próbáltuk mindennel elvonni a figyelmemet, tényleg midennel. (még társasoztunk is!) Ma reggel teljsen kész voltam. Skriba később jött be, kb. 8:15-kor engem szólított először, jött a biológus is. Nagyon jó fejek voltak mindannyian, mondjuk megint éreztem, hogy idegesítem S. ügynököt a kérdéseimmel, meg, hogy többször vissza kellett mennem...

MÉg tartozok egy történettel, de nem mertem leírni eddig...
Nem tudom emlékszetek-e, egy kutyusnak kerestem gazdit, mentettük, tacsi. Szombaton jött a hír, hogy sajnos meghalt, egy nagykutya megtámadta és átroppantotta a mellkasát. Iszonyúan kiborultam, mondtam is, hogy jó, hogy du fórumtali, mert így egy kicsit fel tudom majd dolgozni, nem rá koncentrálok. De iszonyúan bőgtem délelőtt, nagyon féltem, hogy a babának is baja lesz, azonnal haza is mentünk lefeküdni, pihenni.

(egyébként lehet, hogy égetverő bar.ság, de picit úgy érzem, hogy azért kellett meghalnia, mert az ő lelke a babónk lelke... Hogy jött, nálunk lakott, körülnézett és most hozzánk szeretne költözni... úgy jutott eszembe, hogy ezt álmodtam..)

Tegnapelőtt a párommal elmentünk kutyát sétáltatni. Pórázon mind a két tacsi, mire jött egy golden ret. idősebb, édes, tudom is hol lakik. Odajött, megsimiztük, kutyák ismerkedtek, indultunk tovább, mire rátámadott Kairóra. Teljes egészében ráfeküdt és tépte. A párom elengedte Pannit, Próbálta a nagykutyát leszedni, én meg kapásból felkaptam a 10 kilos tacsit, hogy nehogy ott maradjon. A másik kutyunk annyira megijedt, futkosott, pont a lábam alá és én Kairóval együtt elestem. Először a térdeimre, majd hasra (a hasam alatt az ölbevett kutya volt...)
Iszonyúan megijedtem, még fél óra múlva is remegtem...

Szóval, ez az incidens előtti este voltak a görcsök, aztán ettől az estétől semmi jel. Tiszta para voltam.

Most jöttem a dokitól, ma léptem az 5. hétbe. (4+1 nap). Látott S. szép 5 mm-es petezsákocskát, egyenlőre egyet, de nem volt jól kivehető.
Viszont van mellette egy 15 x 5 mm-es hematóma is, úgyhogy most nagyon feküdnöm kell egy hétig, akkor megyek újra.
A lapomon is az van, hogy szigorúfekvés. Most fogok utána olvasni...
A hematóma lehet attól, hogy ki akart ez a kicsi lökődni, vagy a szorlós görcsöktől is, illetve attól is, hogy a méh még nem minden irányban tágult ki. ( ez most folyamatban van).
3x3 utrot kell szednem lentről és 3x1-et fentről. Ugyanazt a bogyót, nagyon undi a számba rakni, alig tudtam lenyelni. És iszonyú kemény.

A januári topicban olvastam valamelyik nap, hogy a csajnak volt egy 10mm es embriója és egy 8 mm-es hematómája és feküdte egy hétig és eltünt. Mondjuk nekem csak petezsák van és az is 3x kisebb mint a vércucc.

Légyszi-légyszi nagyon szorítsatok. Most komolyan veszem a fekvést, muszáj.
Egyébként eddig is sokat feküdtem, mert ha szurkált, azonnal mentem pihenni.
S. első kérdése az volt, hogy ugye fekszik? Mondtam, hogy igen, elég sokat. Kicsit az volt az érzésem, hogy ha nem feküdtem volna ennyit, még talán ő sem tapadt volna meg.

Csajok, most már nagyon beleéltem magam és nagyon szeretnénk ezt a babát, nem csak magunk miatt, miatta is. Jaj, csak minden legyen rendben.

A párom szerint ezek nem rossz hírek, azt kell figyelni, hogy ott van, hogy meg van, hogy meg akart tapadni, hogy ha már feladta volna, nem lenne ott. Most harcolnunk kell érte. Én a poztizmussal és nyugival!

Egy hét múlva Sz.nél minden kiderül, addigra kellene majd szívhangnak is lenie.

Én ennyire be vagyok tojva, Szóval, ne fogjátok vissza a laptetőkölcsönt, szorítást, varázslást, biztatás, bármit!!!
mieza

Kubu, nyugi, csak ne idegeskedj. Neked elsősorban a szűkcsaláddal kell foglalkoznod.
Nem mentheted meg azt, aki nem akarja...
Képet el ne felejts.
én este fogok felrakni, a páromnál maradt minden cucc reggelről.

Zsuzsi, Zsuzsó, Judit, gyertek majd hírekkel!!!
Zsuzsó, a görcs jó jel, ha nem vérzik!
mieza

Jajj Miezácska, minden rendben lesz!!! Higgyél benne, muszáj! Biztos itt akar maradni a babci, mert akkor már eltűnt volna, szerintem! Együtt tudok érezni veled, mert én is épp elég parás voltam (vagyok), pedig nem is voltak gondok... szóval próbálj csak pozitív dolgokra koncentrálni, bármire, jó?!

Nagyon sajnálom a kutyusokat, azt is, aki meghalt és a tiéteket is, akire rárontott a roti :( Hát biztos nem tett jót, h. hasra estél... nem lehet attól a vérömleny?

Zsu, nagyon sajnálom, ha tényleg nem sikerült, de holnap majd gyere a hírekkel! Nagyon szorítok!!!

Lukácsné, nagyon édes Hannus!!! Már nemsokára kint is megcsodálhatod! :wink:

Zsuzsi, neked is megy a drukk! Próbálj meg nem befordulni, jó???!!!
Sikerülnie KELL!

Kubu, szegény hugid :( én is iylen anyámasszony katonája tudok lenni néha! Remélem, jól dönt!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sejtettem, h. a Zorka Léna nagyobb tetszést arat, mint a Larissza :D

Bocs, ha kihagytam... sokmindenkit, de már lökdös a Zuram, h. jönne :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza,
biztató ölelésem küldöm! ((((O))))
Igaza van a párodnak, csak arra koncentrálj, hogy ott a babó, és ott is marad, mert a ti gyermeketek szeretne lenni :idea:
Én ezerrel szorítok nektek, és minden laptetőmet megosztom, ííííííííííígérem!!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Mieza, ne idegeskedj, fogadd meg amit a dokinő mondott és biztos minden rendben lesz.
A kutyusokat nagyon sajnálom. :cry:
Az egyik babóm nekem is csak 5 mm-es volt még a múlt héten, ezen a héten meg már 11mm, a tied is nőni fog :idea:
Küldöm a hematoma zsugorítót :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Nagyon várjuk a képet is.
mako30

Sziasztok!
most jöttünk haza Zalakarosról szép,de inkább nyugdijasoknak való!

Rádöbbentem,h az uramnak is 2x kell menni sperma leadásra????ez hogy van????a spermaszámot,telefonon megmondják?de azt mondták ha gáz van hívnak,
mindegy mikor megy a másik sperma leadásra?
Csajok tök gyogyi vagyok ettől a melegtől!!!!
Zsuzsi szoritok!szép napot
vikus82

Sziasztok!megint én!
hol lehet méhpempő kapszulát kapni,olyat ami nem drága??
Köszi a választ,ha még nem kaptatok síkitó rohamot tőlem! :lol: :? :cry: :roll:
vikus82

Fehívtam a dokimat, azt mondta, hogy ő is , hogy fekvés, nyugi, kevés okoz vetélést, a legtöbb haematóma felszívódik...

Navi azért is lehetett, mert iker terhességnek indult, de az egyik baba fel adta a létért való küzdelmet, és ott ahol volt a petezsák, ott keletkezett ez a haematóma! de senki nem tudja, mindenki találgat csak, kb. annyira tudják, hogy mitől alakul ki, mint az endot...

Vikus, hívd fel a recit egyik du 12 és 13 között és megmondják. Mindenkinek más az elején, hogy milyen vizsgálatok kellenek.
Sztem vegyél sima méhpepőt, 3 hóanpig elég és sokkal jobb, mint a kapszula. (3 havi kapszula többre is jön ki...)

Na, megint futok pihenni... áááááááááá
mieza

Köszönöm a szorításokat :) Jól jön, főleg majd jövő héten, amikor elkezdek majd bedilizni...
mieza

Mieza, nagyon drukkolok, hogy minden oké legyen és az is lesz.

Eszter, vizsga? remélem azért nem vagy itt, mert ünnepelsz.

reggel tesztelek, ha addig semmi. aki ráér drukkoljon! :-)

Zsuzsi

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi Mieza! :lol:
vikus82

Sziasztok!

Megpróbálok felzárkózni…
Fogdoki: Szerintem sokkal nagyobb para mint egy meddőségi program, bár én könnyen beszélek, mert még csak az elején tarunk. … mondjuk a lapartól én kevésbé féltem mint a fogorvos fúrójától….
Mindenesetre a jövő heti programomban nekem is benne van a fog dokihoz való bejelentkezés… ki kellene cseréltetni az amalgámtöméseimet. Valami infó rémlik a távoli múltból, hogy azok is hozzájárulhatnak a meddőséghez…
Vizsgázóknak egy kalappal!
Kubu: Nem mindenkinek könnyű orvost váltani… bár azért ennyi hercehurca után erősen fontolgatnám a húgod helyében. De jó, hogy egyszerre vagytok kismamák :)
Mieza: Drukkolok nagyon, és kitartást a sok fekvéshez! Mivel múlatod az időt?
A meleg teljesen odavág… képzeljetek el egy 3. emeleti tantermet tetőablakokkal + 20 működő ősrégi géppel ami zúg és fűt mint a nyavalya és ugyanennyi gyerekkel. Ha az ajtó és az összes ablak nyitva akkor is áll a levegő. Felváltva jártak a mosdóba inni, meg mosakodni.
Egy ilyen óra után olyan bambán estem be a BMC-be, hogy alig tudtam válaszolni a kérdésekre. Skriba doktornő a 20 fokos vizsgálóban meg csak úgy pörgött. Nem voltunk egy súlycsoportban. De közlékenynek nem mondanám. Még jó, hogy a monitort láttam. Volt valami érett tüszőre hasonlító dolgom, meg az is szépen látszódott mennyire PCO-s a petefészkem. ezen kívül levette a kenetet meg megcsinálta a rákszűrést (bár azt nem ők szokták… de akkor ezt miért nem mondták az első beszélgetésnél? )
Jó hírt is kaptunk. Párocskám bacimentes. A többit majd a szakorvostól tudjuk meg. Ennek most tényleg örülök, mert régen sokat küzdöttünk velük
Vikus 82: Nekünk nem mondták meg a számot, csak az, hogy van-e baci. A két vizsgálat között minimum 2 hétnek el kell telnie. Pénteken adott mintát, és ma már volt eredmény.

Lassan orvost kellene választanunk. Ti mi alapján döntöttetek?

hofeherke

Hófehérke!
És a spermaszámot a választott orvos mondja meg?Nálunk sincs baci,gondolom az is jó hír :shock:

Skriba doktornő elég érdekes volt,elhadarta,h nincs tüszőrepedés vékony a méhnyálkahártya,mindkét petefésukem tele cisztával :shock: :shock: :shock: dehogy milyen ciszta?Pco?érdekes!
És Nektek mikor kell vissza menni?
vikus82

Eszter ?

na most én is indulok, ma két vizsgám lesz :-(

kubuspace

Vikus82: Nekünk még hiányzik a második mintaadás a férjem részéről, és a 2 vérvétel tőlem. Szerintem csak július közepén lesz a következő konzultáció, arra majd megint időpontot kell egyeztetni

Kubu: Egy kalappal a vizsgához!

hofeherke

kubu: Ha még nem indultál el, nyugodtan ugorj fel egy kis hűsölésre meg egy kis ásványvízre ha gondolod.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok Csajok,

most munkából csak annyira van időm, hogy megírjam a reggeli teszt sajna negatív lett, de a hivatalos eredményig még egy picit bízok.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sziasztok

Megjöttünk a kh-ból...és képzeljétek van egy kis pislákoló reményünk!!!!!!! a hcg-m 39-es.Ezért nem mutatta szerdán a teszt, de tegnap már egy lepkefingnyi 2.csík volt, először azt hittem hogy csak oda képzeltem, de Ati is látta!A drnő azt mondta, hogy majd meglátjuk!Pihennem kell, és folytatni az utrót és a crinone gélt. 24.-én kell mennem petezsák nézőbe.
Vendég

eszter
mi van az államvizsgával?

zsu

látod látod nem szabad feladni utolsó percig kell reménykedeni, volt már olyan hogy az otthoni teszt negativ lett bent meg pozitiv :)
tessék sokat pihenni....

kubu
egy nagy kalappal.

zsuzsó
itt a zsu példája tessék bízni....

mindenkinek jó hűsölést csajok ebben a melegben....

mi estére megyünk a kertbe és Filip már alig várja hogy pancsoljon a medencéjében.

sajtikám
el vagy tűnve, mi van veled?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Hurrá laptető, ez csak szerencsét hozhat!

Tényleg: Sajti merre jársz?

Zsu: Hajrá remény!! Ne add fel! Sikerülnie kell, nagyon megérdemlitek.

Mieza: drukkjaim neked is ezerrel. Kutyákat inkább ne sétáltass és ne szaladj, most első a picike élet. futhatsz még eleget. Feküdj sokat.

Kubu: te is pihenj amennyit csak teheted, bár a vizsgák és Marci mellett nem tudom mit lehet. Még jó, hogy annyira apás a tünemény fiad. Szülni mikor fogsz?

Woody: remélem nem visel meg a meleg és még kirándulsz egyet Lili baba előtt?! Te is vigyázz a kis manódra!

Macsek: pocakfotó?

Rodina: nagyon eltüntél, tud valaki valamit róla?

Nekem jövő hét fogdoki: nem félek,nincs mitől. Nagyon jó helyre kerültem az biztos, és ha félek sem lesz jobb, sőt rosszabb.

Vigyázzatok a nagy melegben.

Remélem hamarosan szép kerti képekkel jelentkezem, a rózsáim nagyon igéretesek. valakinek még? Én is megnézném, hol mi terem!

üdv

kispatak
Vendég

Zsuzsó, nagy drukkok, még ne add fel!

Zsuzsi, nagyon szorítunk, gyerünk hcg növekedés!!!! Nekem mondjuk fura, hogy 24-ig nem csinálnak még egy vérvételt... Én nem bírnám ki addig... szóval, te is ágyhoz vagy kötve mostantól? :)

Én ma elaludtam a napon, szerencsére csak 10-11-ig, szóval, nem égtem le, de szép színem lett :)
Sokat olvasok (nekem munka mellett nem volt időm :) és rákattantam az enkicsitanyam.hu-ra, amivel viszonylag fekve is el lehet múlatni az időt.
Nagyon kiváltságos helyzetben vagyok, mert van ugye a kert és ma a napsütés mellett a napernyő alatt szuperül fújt a szél és úgy éreztem, mintha egy tengerparton lennék...
Aztán bejöttem a légkondis lakásba :)

HIggggyétek el, ez a jutalmam azért, hogy majd meghalok a fekvéstől... nincs kivasalva, elmosogatva, kimosva, elpakolva, porszívózni is jó lenne és a kertemben a gyomok... azt sem tudom, hogy hova nézzek, hogy ne a munkát lássam. Na, de nekem most ez a feladatom, hogy a fenekemen pihenjek!
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?