Sziasztok!
Bibar, jobbulást Olivérnek! Remélem, azóta sokkal jobban van már!
Vikkata, Lőrinc beelőzte Gábort az önálló evéssel
Képzeld, továbbra sem hajlandó egy falatot sem egyedül megenni, zokog, hogy én etessem. A kanalat sem fogja a kezébe, mintha valami súlyos trauma érte volna, komolyan. A kiflit, kölesgolyót, csokit megfogja, de pl. a sajtot, túrórudit, stb. már nem. Ki érti ezt?
Én már feladtam, szerintem sosem fog egyedül enni, nem is idegesítem magam miatta.
Morzsa, elkezdted az utrót? Hogy vagy?
Süni, nagyon nagyot nőtt Zéti, helyes kispasi
Baby, szuper az esős szerelést, nagyon édes a fiad
De azért most egy darabig már ne legyen szükség az esőkabátra, emg a gumicsizmára, ha nem muszáj
Witch, Jaminak jó az ízlése, én szerelmes voltam Süsübe kiskoromban
Jobbulást neki!
Share, örülök, hogy sikerült "beiskolázni" a gyerekeket oda, ahova szerettétek volna! Biztosan jót fog tenni Máténak a sok gyerek, a nyarat meg csak kihúzzátok valahogy! Nyaralni mentek majd? Kornél mekkorát nőtt már megint, egyre kevésbé babás! Mi Gábornak a Brendonban vettünk egy kis sárga gumicsizmát. Annyira nincs oda érte, mert egy csomószor elesett benne, valahogy nem olyan kényelmes neki, mint cipőben.
Gabicsibe, nagyon sajnálom ezt a kálváriát meg szegény Botit
Én is leálltam az oltásokkal már, elegem lett... a második bárányhimlőt már be sem adattam. Elárulod a lánynevet, vagy titok?
Erika, jobbulást! Most már csak ideér a nyár, már nekem is elegem van, nem bírunk kimászni a megfázásból.
Rólunk: Gábor szerencsére már meggyógyult, és mi is túl vagyunk a nehezén, de azért még nem múlt el teljesen a megfázásunk. Tegnap megejtettük Gábor életének első éttermezését, jó volt
Mondjuk ezt főleg annak köszönhettük, hogy olyan helyet választottunk, ahol volt játszószoba, így Gábor ott töltötte az idő nagy részét, enni persze nem akart.
Mi is készülődünk - egyelőre fejben - a szülinapjára, az ajándékok már megvannak, a torta meg egy Daubneres példány lesz. Nem figurás, mert félünk, hogy a gyereket traumatizálná, ha felszeletelnénk. Ilyen kis érzékeny a lelkem, most mit csináljunk
Majd beszámolok én is, hogy milyen volt, de biztosan nem lesz túl nagy felhajtás, hiszen csak négyesben leszünk.