Sziasztok Csajok!
Újra itt!Csajok nem tudom, hogy nálatok mi a helyzet, de itt hihetetlenül meleg van!Szegény Dorcsikát úgy sajnálom!Folyik róla ezerrel a víz, de már sok mindent nem tudok csinálni: isszuk a vizet ezerrel, egy szál bugyiban van és néha áttörlöm a kis arcát, kezét, lábát. Valakinek nincs esetleg egyéb praktikája?
Dbea:Nálunk sincs klíma a kocsiba és borzasztó a kocsi amikor közlekedünk!Nálunk az ablak marad csak!
De nálunk mindenhol ez a helyzet!A lakásban dög meleg van, a kocsiban....!Anyósoméknál lakunk, és hát nem egy ma épült lakásról van szó!A nyílászárók elég sza.ok, szóval olyan, mintha nem is lenne!Igyekszünk cserélgetni őket, de hát nem egy kis öszeg?!?!
Nagyon édes a kis Marci!Nagyon bájos kis arca van!Nagyon kis ügyes, hogy mászik!
Goldpast:Nagyon hasznos volt számomra az utazással kapcsolatos tanácsaid!Engem is érdekelne, mint Mocorgót, hogy milyen a jó árnyékoló?!?
Boszi72:Nagyon édes a kicsi Leányzóról a képek!Dorcsikám is szokott így aludni, ahogy a kis Niki!
Imádom ilyenkor kukkolni ŐT!
Linácska:NAgyon édes kisfiú a kicsi Levi!Nagyon jók a képek róla!És hogy bírta a kis Levi a nyaralást?!?
Tündi24:Örülök, hogy a kis Lucával nincs semmi gond!Lesz marcipános süti, kosárka, pogácsa és még almáson gondolkodom!De majd meglátom, hogy akkor, hogy lesz energiám!Végülis az első kettőt nem én csinálom, hanem Anyósom egyik barátnője, aki ezt nagyon kis ügyesen meg tudja csinálni, de a pogi és az almás az én programom lenne!
Tündi!Lehet, hogy végén tényleg mindenben igazad lesz a 10. hónappal kapcsolatban!Bár már írtam ezt neked, de úgy néz ki Dorcsi majdnem elindult mászni!Ebben a hónapban elkezdtünk kúszni, meglett két kis fogunk és jön a harmadik és még ha a mászás is beindulna??!
Madaran:Hát nagyja részét én fogom csinálni!Anyósomra a levest bíztam!Ő nagyon ügyesen megtudja csinálni a levest és örül is ha csinálhat valamit!A többit majd ügyesen megpróbálom elosztani!Szerintem a pörit megcsinálom már az előző nap!Meg ha úgy van bevonjuk Apát is!:)
Beusmimi:Gratula a kis Marcinak a nyolcadik kis fogához!Mi a harmadiknál tartunk!
Amgelita:Én is így voltam a fertőtlenítéssel, mint te!Inkább kifőztem Dorcsi cuccait!