Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!
Cumi illetve cumisüveg: Timike is inkább játéknak használja azokat, főleg, hogy most már szerintem készülődik a foga (kb. 2 hónapja azt gondolom
), előszeretettel rágcsálja mindenhol (nemcsak a cumi részt). Itatni is inkább kanállal illetve pohárból itatom, mert a csőrös pohár műanyag részét csak rágcsálja és így a víz nagyrésze mellémegy.
Cipő: én egyelőre még nem használok, pláne, hogy ilyen jó az idő. Szerintem a keménytalpú cipőt elég akkor elkezdeni, ha már megteszi az első lépéseket, addig elég a puha mamusz, vagy bőrcipő.
Lida v.: szerintem egyelőre elég a cipőt csak sétához illetve a játszótérre felvenni, pláne, hogy itt a meleg.
Azt hiszem, majd erről már én is többet tudok nyilatkozni, ha meglesz a saját személyes tapasztalatom.
Balaton, illetve fürdés téma: ezen már én is gondolkodtam, idén még elég óvatos leszek, ha minimum 24-25 fokos lesz a víz, akkor egy kicsit a lábát belemártom, illetve lemosdatom.
Na és most magunkról egy kicsit: amennyire vártam a jó időt, most a változatosság kedvéért épp azért fohászkodom, hogy legyen egy kicsit hűvösebb-tudom szörnyű vagyok, de ez a hőség teljesen kikészít minket. Timike már 2 napja elég rosszúl alszik, 1-2 óránként felsír éjjel 1-2-ig, utána még hajnalban is 1x, reggel pedig már korán felébred. Ennek következményeként már eléggé zombi vagyok. Ráadásul tegnap este az agyalágyult, bunkó, őskövület szomszéd
, amikor már épp szellőztetni akartunk, elkezdett égetni az udvaron- legszívesebben megkérdeztem volna tőle, hogy "Csak nem fázol?".
Azért, hogy valami jót is írjak: tegnap óta Timike igaz segítséggel, de már feltérdelt .
Ja, Ole85, örülök, hogy Vivi újra a régi
!
Sziasztok, szép napot Mindenkinek!
Viki
[][/url]