Jura
Én hőmérőzésben elég furcsa eredményeket produkáltam.
Kezdjük ott, hogy soha nem azonos időben mértem és soha nem min. 5 óra alvás után.
Ha nappalra mentem dolgozni, akkor hajnali fél 4-kor hőmérőztem, ha éjszakából jöttem, akkor délután 3-kor, ha pedig épp szabadnapom volt, akkor kb. d.e. 10-11 körül. Szóval közel sem azonos időben, viszont ennek ellenére is tökéletesen értékelhető hőim voltam
Általában úgy nézett ki, hogy ciklus elején 36.5 körül volt, aztán tüszirepi tájékán lement 36.3-ra, majd fel 36.7-36.8-ra. Így maradt egészen a mensi napjáig, akkor újra lement 36.3 körülire.
Az a hónap, amikor cisztám lett a Clostytól, az érdekesen alakult. Mert annak ellenére, hogy 100%, hogy nem is volt tüszőrepim (hisz UH-gal nézve bizonyítottan nem repedt meg, hanem túlnőtte magát), a hőm mégis tökéletesen úgy alakult, mintha lett volna. Ezt a mai napig nem értem, hisz a megrepedt tüszőből lesz a sárgatest, ami termeli majd a progeszteront, ami pedig megemeli majd a hőt. De nekem ez az egész folyamat el sem indult, akkor mi emelte meg a hőmet?! Na mindegy.
Az utolsó hónapban már nem hőmérőztem, és mivel UH se volt, nem tudtam pontosan, mikor van tüszőrepim. Kiválasztottuk a 13., 15. és 17.napokat, akkor akcióztunk és hát sikerrel
A hőmérőt csak a 30.nap tájékán vettem elő, akkor pedig döbbentem láttam, hogy jéé, 37.0 a hőm. Ennyi még sose volt
És köszi az érdeklődést
Kristófom az éjjel kevésbé volt aktív, de hajnalban addig pocisimiztem, míg megrugdalt alaposan
Babus