Winchi, a nagyok imádják-a reméltnél jobban- ezért nagyon boldog vagyok.
Igaz engedélyt kértünk a kistesóra Tőlük, amit meg is kaptunk - furán hangzik, de az élet így hozta.
A lányom 17 lesz most júl 26-án, a nagy fiam pedig jan.-ban lesz 20éves.
Igen, Tőlük is kérdezték h az övéké-e....
De jól viselik
Te hogy érezted, teher vagy jó h volt???
Segítség nem sok van, de ha kérem Őket megoldják.Csak a suli, a házi,a haverok, az msn, a zene, fáradtak....szóval vannak vetélytársaink
Szüleim már nemélnek, apa anyuja sem, így nagymama nincs. Apai nagyapa él, de távol és elváltak apa kiskorában, így nem nagy a kötődés...
Szúnyogok...igen azt hiszem a nyár fő témája lesz..annyi van már most is...és hólyagosodik nagy piros duzzanat...ááááá
Tünci!!!! Szia!!!!
Húúúúúú a nyaralás,....ááááááá telelés volt...hazajöttünk és jó idő lett.
Iwiwen vannak képek róla,meglesheted őket
De a lényeg h pihentünk, kiszolgáltak bennünket kajával-nem is akármilyennel!!!!-nekem már ez is nyaralás .
Apa tudott többet pihenni így, mert aludtak Ákossal délben. Nem kellett ez alatt házimunkázni...stb...Mert azért egy kicsi gyerekkel a nyaralás is meló bőven...ezt tudjuk.
A hotelban meg minden egy helyen volt és ez volt a marha nagy szerencsénk,h nem kellett menni semerre sem tudtunk wellnessezni. Kicsi séta kabátban délelőtt meg vacsi után ha nem esett...
Szóval nehéz volt visszaállni a házi robotra az biztos
Ha valakit érdekel priviben megírom és iwiwen megtalál .
szívesen venném én is ha megadnátok az elérhetőségeteket ott.
Képeket ide én nem szívesen töltenék...hiába no én nem szeretném.
Jajj majdnem lemaradt, pedig akartam írni h a nemrég született babákhoz gratulálok, a várandósoknak meg drukkolok ám!!!
Csak lesek mennyi minden változott Ákos óta is....
Most rohanok tovább, de este jövök még...