Sziasztok!
Bikfy! Gratula a hétfői beugróhoz, meg a vizsgához is, tutira jól sikerült! Akkor már csak 22-re kell koncentrálni és utána hawaii!!! Remélem, a nyáron megnyugszol, és szedsz magadra egy-két kilót is, mert ez a vizsgaidőszak nagyon látszik!
Monic! Hogy vagytok ebben a hőségben, Dávidka még odabenn?
Bumi, nagyon drukkolok Nektek! Remélem, Lengyelországban kellemesebb a klíma és jól érzed magad!
Lucuzs! Ez az uhu-kép annyira jóóóó!!! Olyan klasszul elkapták a pillanatot, és helyes nagyon a Baba!
Beze, remélem, ezek a fránya epegörcsök alábbhagynak Nálad, hátha ez is olyan, mint a hányinger, h elhagy a 12- hét táján!
Mné! Örömmel olvasom, h haladtok és szimpatikus az Intézet, az rengeteget számít!
Rodina! Holnap péééénteeek és végre 1000%-ig megnyugodhatsz! Találtál azóta ruhát? Hogy álltok a szervezéssel? Azért ne hajtsd túl magad!
Bazsa, szomorúan olvastam, h Te is elköszöntél; hiányoznak a pozitív hsz-aid, meg a képeid, meg Te! Remélem, kipihened magad a Balatonnál s újult erővel jössz ismét! Addig "ereszd ki a gőzt"!
Vius! No, szúnyogból van itt is bőven; ha nem a napon dekkol az ember, már támadnak is. Mi lesz még, ha elvonul az ár?! Darinka nagyon édes az új fotókon is, látom, a medencét valóban élvezi!
Amióta bejött ez a döglesztő meleg, mi az udvaron élünk, a Gyerekek pacsálnak; illetve a héten kétszer kimentünk D-ra, a fürdőbe is, így elviselhető a hőség.
Fiam igazi ebihal, nagyon élvezi a vizet, bátran bukik is; Lányom meg pont az ellenkezője, már a kicsi medencébe se hajlandó beleülni, amibe korábban igen, mert a fürdőben 2 napja nyelt némi vizet. Úgyhogy Ő medence helyett ma is egy lavór vízben áztatta magát a teraszon, abban nagyon elvolt, élvezte. Annál nagyobb mennyiséget egy darabig nem nagyon akar látni...
Közben meg ugye tanév vége van, s nekem le kellett zárnom a naplóimat, beszámolót írni, stb. Ezzel el is ment a délutáni alvások ideje, amikor egyébként tudtam volna jönni netezni. No de az előbb befejeztem minden ilyen jellegű dolgomat.
Tegnap du. alvásidőben meg be kellett mennem a munkaügyeshez a szabadságaim miatt. Annyira el vagyok keseredve...a hivatalok csak tökölnek, a szabadságom egyre fogy, a gyed-et meg nem tudom intézni, mert senki nem ért ehhez a helyzethez; félek, h elfogy minden szabadságom, mire elintéződik minden.
Holnap estefelé megint kimenőn leszek, a suliba megyek, meghívtak egy év végi bulira.