Új privát üzeneted érkezett!

Zuzmooo: ezek szerint ti is hazaértetek:)

(átestem a tűzkeresztségen, nyilvánosan szoptattam :oops: )
Nagyon ódzkodtam a dologtól, de Levi a nagy melegben megéhezett és hosszú lett volna a bő fél órás séta hazafelé 30 fokban

geri: Levente nekem már forgolódik, de esze ágában sincs ülésbe húzni magát. Az egyik gyerek ügyesebb az egyikben, a másik meg a másikban, nem kell emiatt szarul éreznünk magunkat :)
stephie

Mi is itt. Mi sem jutottunk el a talira :(

Mi is oltáson voltunk. 7680 gr és 64 cm a pici Máté.

Vmire akartam reagálni, de jól elfelejtettem. :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Geri
Az én fiacskám még semmit sem csinál. Ha nincs rajta pelus az oldalára fordul, egyébként a hátán "mászkál" el a járókában.

Ma mondta is a védőnő, hogy 1 hónap múlva jó lenne ha már forogna, vagyis ez az előírás. Hát majd kiderül mi lesz addig.

Alvás
22 fok van nálunk, ujjatlan body és egy rugiban alszik Máté

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Ronci- OK, de forditva is mehet, habar nekem mindegy kinek kuldom, csak az sziv egy kicsit, aki nekem kell kuldje, mert gondolom kulfoldre dragabb. :oops:
Anita- koszi a vigasztalast, csak olyan furcsa, hogy a nala sokkal fiatalabb babak mind forgolodnak, o meg nem. Pedig nagyon eros, megkapaszkodik az ujjamban, es nemhogy ulesbe felhuzza magat, hanem befesziti a labat, es felall. sot, mostmar ugy is probal felulni- tobb- kevesebb sikerrel, hogy a sajat nadragjaba kapaszkodik.
Bori- ezzel a jo idovel hatha mar jobb lesz az ar es belviz helyzet. Drukkolok...
geri79

Bchris Ne izgulj a forgás miatt! Nekem a legnagyobb fiam fél éves volt mire elkezdte. Aztán hipp-hopp csinált mindent amit kellett. 1 évesen elindult. Persze amíg el nem kezdte, mi is aggódtunk kicsit.
Köszi Geri. Csak fel mindig gyorsabban jön a víz, mint ahogy levonul :( . Neeem szeretem a pince-medencét.
pammut

Sziasztok!
Csak most regisztráltam, új vagyok itt. Eszter kislányom február 27-én érkezett... Már a hasáról a hátára fordul, és a hátáról egyszer-egyszer oldalra... :D Ö kicsike, így könnyebb, most 4kg 30dkg körüli. De majd csak behozzuk a súlylemaradást... :)
Üdv:
Niki
Vendég

Zuzmoo! Köszike. Akkor megpróbálom azt. Mégegyszer köszönöm.

Niki! Üdv közöttünk.

Szaladok mert megyünk sétálni. A fiatalember nem alszik idefent... :roll:

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Remélem jó volt a tali! Majd tegyetek fel képeket!

Nem tudom ki írta, hogy keres Dada pelust! Én a hétvégén a barátainknál próbáltam ki (két gyerekük van). Tényleg jó! Ők pelenkadiszkontban vették, a gazdaságos csomagban van. De abba sem mindig ezt csomagolják, úgyhogy ki kell fogniuk. Szerintem a lakóhelyeteken, ha van pelenkadiszkont, ott érdemes körülnézni. Majd én is szétnézek, mert még nem voltam ilyen helyeken.

Kép
Kép
molmar

Megjöttem a taliról!!

Nagyon jól éreztük magunkat! :)
Kaja, pia, nők :) Berci volt az egyszem kisfiú, nagyon feszített a háremében.

Ágica és Kakti sütött finomat, Nóri meg fagyival rohamozott (végül is nagy kegyesen bevállaltam egy fél vödör epreset, mint nem szoptató anyuka :) ) Juci hozott cserkót, én meg muffint, szóval éhen nem maradtunk :)

Jucinak sajnos hamar el kellett mennie, pedig a lánya már nagyban flörtölt a fiammal, de sajnos így nem bontakozhatott ki a románc :)

Ja, és az én ritkásan kakáló gyermekemnek pont ott kellett egy napi második kakit rittyentenie a pléden, nyakig sz*ros lett, alátét, body, minden, és miközben törölgettem, ügyesen szemen pisilte saját magát :) Na ILYET azért még nem csinált itthon. Kivárta, amíg közönsége lesz (rítt szegénykém nagyon, csípte a pisi :( )

Szóval móka, kacagás, mindjárt mutatok képet is!

boruska

Ja, és Niki, légy üdvözölve!!

boruska

Kép:

Fentről lefelé:

Ágica Zsuzsója
Kakti Lilije (figyelitek a diszkrét szivecskét? :) )
Kismaki főhadnagy :) Lilienje
Boruska Berkója :)

Kép

És hogy a Balogh lányok is meglegyenek:
Kép

A többi megy a picasara!

boruska

Sziasztok!
Kérdeznék párat.... :oops:
Hol, mikor szoktatok találkozni? Elmehetnénk mi is egyszer? Az igazat megvallva, nem sok hasonló korú babát és anyukáját ismerünk.

A másik egy kicsit komolyabb téma. Van köztetek, akinek tejallergia-gyanús, vagy stridoros a babája?

Köszi!
N
Vendég

Niki, a talik idő és hely tekintetében elég ötletszerűek, most hogy itt a jó idő, gyakrabban fogunk sztem (illetve részemről igény lenne rá)

Most a Kopaszi gátnál voltunk, nagyon szupi hely, egész jó meg lehet közelíteni :)

Tejallergiáról nem tudok, Berci mondjuk olyan tápot kap, amit ők is ehetnek, de csak azért, mert attól nem fájt a hasa picinek.

boruska

sziasztok! jo nektek, hogy talalkoztok:) ennyi szep baba...
kesz lett a Mt, eleg szuper lett, majd teszek fel fotot(persze, kenyelem szempont miatt csattos...)mondjuk most epp szetbontottam az este, tettem a testebe vatelint es hat nem kellett volna, holnap osszevarrom, ma eperizt raktam el.
Szia Niki!
az en kisfiam is allergias tejre, tojasra, fuszerre es tartositoszerre. ezeket en most mind kerulom igy a bore nincs kicsattogva, mig meg nem tudtuk mi az ugy nezett ki, mint aki le van forrazva. ha barmennyi kicsi mennyiseget veszek magamhoz ezekbol a kov szopi utan 2 orara mar megint erosen csunya...
remelem kinovi, erosen nehez, alig ehetek barmit, de nem panaszkodom, legalabb most jol van ahhoz kepest, hogy volt olyan idoszaka, hogy annyira fajt a teste, hogy fel sem tudtam oltoztetni illetve akkor volt a legboldogabb, ha letettem es nem ertem hozza:(
Nalatok mik a tunetek?
csisza

Kedves Csisza!
Eszti rettenetesen sokat bukott, és közel 1 hónapig stagnált a súlya, sőt fogyott is. Mióta tartom a tejmentes diétát, és savlekötőt kap (refluxos is) sokat javult a helyzet, hízik szépen.
Mennyi idősen, hogyan vizsgálják ezt náluk? A Heim Pálban a gasztroenterológián az allergiával kapcs. konkrét vizsgálatot nem végeztek. :(
Vendég

Jók a talis képek, látom Morci is volt.

pammut: Tele vagyunk mi is szúnyogokkal, de szerencsére ez a gyógyszertári szúnyogirtó úgy látom beválik. Engem csípett csak egy meg. Barbust csak kerülgették.

niki: Üdv itt. Eszter lányod hamarabb jött, hogy ilyen picike? Vagy az allergia miatt fogyott? Csak mert Barbus is hamarabb jött, de csak 3 héttel és ő 5,5 kiló. Kicsit kisebb mint a többiek, de majd behozzuk.

boruska: Fiad akkor megmutatta a tudományát a talin.

Talit cefetül irigylem, remélem legközelebb lehet a Margit-szigeten és akkor mi is mehetünk (vagy Nóri elvisz minket). Nem sikerült Morcit visszacsábítani? Mondtátok mennyire hiányzik? Holnap sem leszek túl sokat, megyünk a munkahelyemre meg a dokimhoz is eljutok végre.
vicky79
Budapest III. kerület

Na, eddig nem tudtam írni, mert a kisasszonyt meg kellett fürdetni és le kellett fektetni.

Szia Niki! Üdvözöllek köztünk. Nekünk szerencsére nincs ilyen problémánk (kopp-kopp-kopp), de ismerek egy tejallergiás babát. Erre külön speciális tápot kap.

Megnézegettem a talis képeket. Irigy-irigy vagyok... :oops: Olyan szépek a babáink... 8) :P

Bchris! Nem semmi méretekkel rendelkezik Máté! :shock:

Az én drágám sem akar forogni. :? Viszont az ölünkben addig erőlködik, míg fel nem ül. :shock:

Kép
Kép
molmar

Na, én is lerogytam a gép elé...
Hosszú nap volt, de nagyon jól éreztük magunkat! Olyannyira, hogy összevissza két képet kattintottam - sajnos. Bocsánatot kérek a távollevőktől! :roll:

Fél hétre értünk haza, aztán rapidszopi, aztán kutysétáltatás, aztán fürcsi, aztán egy rendes szopizás és végre alszik a kis drágám. Nem sokat aludt ma, szerintem reggel 7-ig tuti aludni fog. De a holnapot is kint töltjük majd a kertben szerintem. Mókásan nézek ki: a karom tök barna de csak a vállam alattól indulóan (tekintve, hogy rövidujjú cuccban voltam - mint az Bori képén is látszik. Apropó! Bori! Köszi a cenzúrát! :lol:

Mikor ismétlünk?

Ja! Niki! Üdv köztünk és legközelebb gyere bátran!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

SZÉTROBBAN A FEJEM!!! :evil:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, mi a baj?
Néztem amúgy még tali közben, hogy megpirultál.
Azt a két képet azért felteszed a picasára a többi közé?

Berci is halál nyűgös volt estére, apját meg sem tudtam várni a fürdéssel, és úgy üvöltött közben a gyerek, mintha nyúznám.
Anyu közölte, hogy túl forró volt a fürdővíz. De mondom nem volt, megmérem hőmérővel, mindig ilyenben fürdetem. De, túl forró volt a víz. Mondom nem volt. De, biztos az volt. Na, jó éjszakát kívántam és letettem a telefont. :evil:

boruska

Pammut Bori: örülök neki, ha beválik a szemvidítás. Ne ijedj meg, ha hirtelen visszaesik. Szerintem valahogy így tisztulhat a csatornácska. De a bába is azt mondta, hogy újra meg újra elő fog jönni és egyszer csak nem. Így is volt, vissza vissza jött, de egyre rövidebb időre. (sajna a kis butus anyuka amikor nem volt nem is ápolgatta teával, így is működött). Amikor jó idő volt, én is a napon tartottam melegen a teát. Tökéletes!

Remélem a pince medence nem sokáig lesz meg nálatok. (jó kis szúnyogtanya)

Niki: üdv nálunk. Csudaszép neve van a kislánynak. Mellesleg Bulcsú sem a súlyban erős. :D Sose bánd, csak hízzon a szentem!

Bulcsú ma lépte át a lélektani 6 kilót.

És ma jött rá, hogy kell hátról hasra fordulni. Annyira örült neki, hogy azóta meg se áll. Rémálom volt elaltatni, mert folyamatosan jár mindene. Most már mindig ez lesz???

Zsó! Merre jársz? Tessék írni, hogy mi van Mircivel!

Morci is írhat most már!

zarja

Bori!
A pirulásom már tegnap megtörtént a kerti partin. :)
Hát inkább nem tenném fel, mert egy rohadt önző dög vagyok és csak a lányomat fotóztam. :lol:

Amúgy elég melege volt Lilinek. Mikor hazaértünk, kicsit melegnek éreztem a kis testét és popsiban volt 37,5. Gyorsan megfürcsiztettem egy laza 35 fokos vízben, aztán szopi és most alszik. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Niki!
masfel ev alatt allitolag nem lehet bizni az allergia teszteknek.
en osszetennem a ket kezem, ha lenne egy heim palunk... 1276367 orvost jartunk el maganuton, mig vegre megtudtuk, h allergia. onnantol meg en kiserleteztem ki: mosopor, poratka, etelek, stb.
emiatt iloyen kicsi sulyu a lanyod?
Szabolcs 7,5 kilo, igaz majd 4 kiloval szuletett feb 8an.
en egyelore abban bizok erosen, h kinovi de egyelore hacsak minimalis mennyiseget eszem, mare az egesz teste langol. ugyhogy nem is kiserletezem. sztem te is megprobalhatod, 3 kanal jaurt es ha visszajonnek ugyanazok a tunetek, akkor tuti az.
en ugy csinaltam, hogy midnent kizartam es lassan kezdtem valamiket beiktatni.
koraszulott Eszter, hogy ennyire kis sulyu? vagy az allergia miatt?
a johir, hogy nagyjabol kinovik 2-3 eves korukra:)
csisza

Sziasztok!

Én is szívesen találkoznék veletek, a kép is aranyos ahogy ott a földön fekszenek a babák. Nálunk sincs itt a közelben kisbaba, aki velünk egykorú lenne, és jó lenne néha beszélgetni egy kicsit.

Itt marha meleg volt ma nálunk, Ramóna feje a babakocsiba tiszta víz volt.

A kisasszony is csak hasról hátra fordult még csak meg 3szor, és akkor amikor nem volt rajta ruha és pelenka sem. Hátról hasra nem is tudom mikor fog, mert utál így feküdni. A babakocsiba is hason van.

Viszont ma megtalálta a hüvelykujját édi volt ahogy cuppogott.

Kinél mennyit alszik a baba napközben? Nálunk nagyon keveset alszik, semmire nem jut időm és még az éjszakát sem alussza át, igaz csak eszik és utána visszateszem a kiságyba és már alszik is de azért jó lenne már egy nyugodt éjszaka.

Tesztek még fel képeket ide?

Ha valaki rám akar keresni az iwiw-en Dósa-Pintér Olga néven megtalál.
ramiolgi

Ó, de jó hangulata van a tali képeknek. Jót vihogtam Boruska beszámolóján :lol: .

Vicky Nektek milyen gyógyszertári szúnyogirtótok van? Minden praktikára vevő vagyok. Én levendula olajat szoktam tenni a baba ruhakivágásaira, hajára. Feje alatti pelusra. Elég jól beválik. Csak kicsit drága. Viszont csodálatos az illata :D .

Zarja Na, akkor buzgón teázgatunk (sajna nem vagyok egy rendszeres ember, szóval tünetmentes időben előbb-utóbb én is el fogom felejteni :( ).
A pincében vígan szoktak úszkálni a szúnyoglárvák, mire levonul a víz. De akkor megdöglenek. Mert kiszivattyúzuk őket. (Gonosz kacaj.)
pammut

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norcogomorcogo 2010.07.06 17:02-kor.

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norcogomorcogo 2010.07.06 17:05-kor.

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nóri, Isten hozott újra köztünk! :)
Hú, jó melegetek lehetett a talin, de biztos jó volt.

Mi voltunk ma oltáson, csak a harmadik Di-Per-Te-t kapta, Prevenar a jövő hónapban. Ordított szegénykém. Minden elismerésem azoké a babáké akik szótlanul tűrik hogy tűt szúrjanak a combijukba. Tényleg, ez vajon babától, vagy orvostechnikától függhet?
Oltás után szopi, majd 2 és fél óra alvás következett. Aztán megint szopi és ordítás. Fekve, állva, ülve (mármint én), babakocsiban, ágyon, mindenhol és mindenhogyan. Cici sem kellett, cumi sem, semmi nem volt jó. Végső kétségbeesésemben felkötöttem a mei-taiba. Éppen sétáltam vele kifelé a teraszra, erre beállított anyám. Jaj, jó ez neki így? Nem szorítja? Meg: gyere a mamához, majd én elaltatlak. Ekkor már félig aludt Milán, én meg amúgyis gondoltam magamban, hogy persze, majd pont most fogom leszedni magamról amikor épphogy csak felkötöttem. Aludt is rajtam majdnem másfél órát. Igaz jól összeizzadtunk, de nagyon jó érzés volt. Apa is belátta hogy mégiscsak van értelme. Azt mondogatta, hogy "nem semmi". :lol:
Benivel csináltattam képet hogy véleményezze Gremese, jól kötöttem-e fel, de inkább nem teszem föl. 2 nagy csöcsön, meg súlyemelő karon kívül nem sok mindent látni. :evil:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

De ügyesen hordoztok!

Emese! Szeretnék én is felíratkozni a vándor MT kipróbálására!! Köszi.

Lányok, köv tali egy szombati napon lesz, itt az Üvegtigrisnél. Időpontokat írok, Jó? És szavaztok.

Szépek a babók és igenis az anyukák is. :P

Üdv az Újaknak!

Na jóccakát!

Móni
kokonya

pammut: A szúnyogirtónk Galaktiv Bio és kaptunk egy szúnyogcsípésre való krémet is, ez Halicar. A szúnyogriasztót tegnap próbáltuk ki, eddig bevált.

csuppancs: Szerintem az oltás inkább babától függ. Barbus is mindig sírt, szerencsére legközelebb kötelező azt hiszem 15 hónaposan van, addig meg csak a meningitis ellenit (vagy valami ilyesmi, tudjátok mire gondolok) akarom beadatni neki. Ne mááár, mutasd azt a képet.

kokonya: Most biztos én vagyok a tulok, de hol lenne a következő tali?

Nóri: HELLLLÓ!!!, TUDTAM HOGY NEM BÍROD NÉLKÜLÜNK SOKÁIG. Hiányoztál ám.
vicky79
Budapest III. kerület

Na helló Te Eltévedt Asszony! Örülök, hogy újra látlak körünkben! :) Puszi!

A Galaktív Bio - elvileg - ilyen pici babára még nem alkalmazható. Amikor gyógynövényboltots voltam, a forgalmazótól kérdeztem. Mi Bio-Bio Baby nevűt kaptunk.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri, jó hogy itt :wink:

Emese, tök rendi tőled ez a felajánlás, mi is élnénk vele. Mindjárt írok Neked egy privit a nevemmel és a címemmel. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Hello!
Eszti 38 hétre született, az allergia (és szerintem a stridor) miatt ilyen kicsi. (Bár annál mozgékonyabb és erősebb :D ) Most nagyon kell figyelnem mi eszek, ha becsúszik bármi, amiben tejszármazék van (vagy akár tejszármazékból készült aroma!! :shock: ), a következő szopi után szinte mindent kibukik. No de sebaj, itt a nyár, végre a jó idő is, zöldség-gyümölcsáradat...

A szúnyogriasztós tippeket kipróbálom, ugyanis a Rákos miatt rengeteg nálunk a vérszívó.

Csuppancs! A kis makettet a hordozókendő mindig megnyugtatja, nekünk az vált be... :D

Szivesen elmennénk mi is a talira, ha nincs messze (tömegközlekedünk). Bevallom, sejtelmem sincs hol az az Üvegtigris... :oops:
Vendég

Jó reggelt! :)

Idáig 8-an jelentkeztetek a mei tai kipróbálására. Ha valaki szeretne még feliratkozni, írjon privit, és hamarosan küldöm nektek a teljes listát.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na szia Nóri :)
Asszem én vagyok az a galád, aki elvitte Juci dobozának a tetejét :oops: a nagy kapkodásban lányos zavaromban elpakoltam :) következő talira hozom! Juci, akkor tessék full time maradni!!! :)

Csilla, nem ér cenzúrázni a képet! Én is felraktam a bálnakarú-mei-tai-alatt-has-kilógós képemet:)
Amúgy én is el vagyok hűlve a saját képeimen, mikor lett ilyen dagadt a karom? A nagy fenékhez, hashoz már-már hozzászoktam, de mikor növesztettem ilyen durva felkarokat?
:( :? :x
És nálunk is csodaszer a mei-tai - tegnap a talin Juciét kötöttem fel, és abban aludt kb. 20 percet (amíg le nem vettem :) ). El kellett volna vinnem a magamét.

Egyébként asszem legközelebb nem viszek babakocsit, csak hordozót, nem volt vmi praktikus, és úgyis csücsültünk, szóval csak ballasztnak vittem. Szóval ha nem viszünk babakocsit, befér még egy baba meg az anyukája, a következő talira szívesen elviszem, aki jelentkezik!! :) Ha így megy tovább, igazi mei-tali lesz :lol:

Babó üvöltve aludt el, és nyűgösen kelt :( Ma, amikor jó lenne, hogy egy kicsit eltoljuk az étkezéseket a babajóga miatt, juszt is felkelt 6 00-kor... :( Azóta folyamatosan sír, sztem álmos, de nem tudom visszaaltatni. Az lesz a vége, hogy lemegyek vele sétálni, muszáj lenne pihennie, mert nem bírja majd a jógát :)

boruska

Nóri, örülök hogy újra itt vagy! :)

Az Üvegtigris büfé itt van:
http://telepuleskereso.hu/map3/index.ph ... ity=tinnye

Vicky, ha legközelebb ott lesz a tali elviszlek és akkor legalább nem lustulok és tuti megyek én is! :wink:
(Jól emlékszem, hogy Békáson laksz?)
Vendég

Nóri! Na végre! Már nagyon vártalak. Nélküled alig halad a topik :lol: Nézd meg 3 nap alatt sem írtunk tele egy oldalt. Mostmár nehogy menj bárhová is... :wink:

Amúgy jó reggelt! :lol: Ismét gyönyörű napsütésre ébredtünk. Ha felébredt a drágám megyünk is sétizni egy nagyot.

Most megyek mert átadom a gépet az embőcnet.

bellerreni
Eger

Szép jó reggelt!

Én is itt :)

Norcogómorcogó :D :D :D :D Ez király, már nagyon törtem a fejem, hogy mit találtál ki ;) Most jól bele kell húznom, mert nem tart asszem sokáig az állapot, hogy több bejegyzésem van, mint Neked.

Tali szuuuupeeer volt! Én úgy elfáradtam, hogy 10kor már aludtam is, Zsuzsót 9kor ágyba dugtam és háromnegyed7kor kelt... Szóval Ő is elfáradt :D Ja, valaki mondja már meg, hogy mitől van izomláz mindenemben??? Az oké, hogy a kezembe cipeltem a hordozót és az 5 (! :)) kg-os gyereket, na de a lábam és a fenekem???? Bori, a mufflont nagyon bírta Apjuk, szóval virtuális buksi simi :)

Következő tali lehet bárhol, és bármikor (na jó, jövő héten nem leszünk, de egyébként tényleg bármikor :D) mi tutira megyünk!

Niki, üdv köztünk! Szegények, akkor nem lehet könnyű kitalálnotok, hogy mit lehet enni, de látom azért ügyesen próbálgatjátok :) Ne izgulj a súlya miatt, Zsuzsó sem egy szumós fajta, de legalább nagyon mozgékony. Már többször volt szó itt arról, hogy minden baba másban ügyes. Oszt majd csak megnőnek ;) Pesten belül merre laksz?

Na most ennyit, majd még jövök :)

Kismaki, tök jó volt megismerni Téged is :D A komoly és ijesztő rendőr néni :D

Kép

Ági
agic83

Ági, örülök, hogy ízlett a muflon :)

Kakti, bevettem azt a gyógynövényes bigyót, de így sem aludtam. Ill. 3-kor felébredtem, és 5ig kuvikkoltam.... És előtte meg utána csárdás nagy hülyeségeket álmodtam (álmomban anyám rá akart erőszakolni egy olyan rugit a gyerekre, amit én hordtam, de a teteje hatalmas, úgy 92-es volt, a lába meg icipici kb 56-os, és anyu ragaszkodott hozzá, hogy ez rám jó volt annak idején, alig tudtam lebeszélni, azzal, hogy "már kicsi rá"), de ez már csak a hab a tortán :)

Valamit kell csinálni az alvásommal, mert olyan vagyok, mint a mosott car... Viszont Berci visszaaludt a nagyágyon. Én pedig most kihasználom az időt ééééés... Internetezek :)

boruska

Halihó.

Én is nagyon jól éreztem magam a talin. Remélem azért annyira nem voltam ijesztő és komoly és legközelebb is mehetek. :roll: Most még csak ismerkedtem, legközelebb majd szófosásom lesz. Ja, sütni is fogok valamit, mert most csak én nem vittem semmit.

Boruskának köszönjük a fuvart. Remélem visszataláltál könnyen a hazafelé vezető útra.

Lilien is el volt fáradva meg én is. Sőt most nálunk is megy a sírás a fürdetéskor és utána. Nagyon örülök neki. :evil:

Nóri üdv újra itt. :D

Mindjárt felrakom a képeket a gmail-re.
Vendég

kakti: Akkor miért írja rá hogy csecsemőknél használható? Egyébként nekem a védőnő ajánlotta, de én inkább úgy használtam, hogy a babakocsira fújtam belőle. De a karját/lábszárát is be kellett kennem vele, mert különben felzabálták volna a szúnyogok amíg a fák közül kiérünk.

funky: Köszi a felajánlást, igen békáson vagyunk.

Már én is alig várom hogy megismerjelek titeket. Nekem mindig közbe jön valami.

Dobok egy képet, ami most a kedvenc (ha nem baj):

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

kismaki, biztos túl forró a víz :lol:
amúgy ügyesen visszairányított a GPS, szabályokat sem szegtem meg, ember testi épségében kár nem keletkezett :)

megyek nézni a képeket!!!

boruska

viki, hát ezek a lábak nagyon édik :)
(mivan Bori, alszik a gyereked, osztán itt lógsz? :lol: )

boruska

Bori!
Ne aggódj! Enyém nem alszik, oszt mégis itt lógok! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ági!
Rákosligeten (XVII.ker). Háát, Tinnye tőlünk igen messze van, azt hiszem, ez nem fog összejönni.... :( Sebaj, majd legközelebb ;)
Vendég

TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM (igen, de ő még most is tudja)

Üdv köztünk Norcogomorcogó! Tudtam, hogy nem leszel ilyen igazságtalan velünk. Mert az ok, hogy ti találkozgattok, de becses személyedtől megfosztanád a vidéki fruskákat? Tudtam, hogy nem leszel ilyen igazságtalan. :D

NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY MINDENKINEK ÍGY BEJÖN A HORDOZÁS. BOLDOG VAGYOK, MERT TUDOM, HOGY EZ A LEGJOBB A BABÁKNAK ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN A MAMÁKNAK.

Hétvégén irány a zöld: megyünk barlangászni Orfűre! Már be vagyok zsongva teljesen. Tegnap voltunk Kisasszondon epret és meggyet szedni, így tegnap és ma gyümölcsáradat van nálunk. Délután a meggyszörp készítés ideje lesz, este jövök, ha jövök

Zuzmooo merre jár??? Már hiányzik a kis BENDIKEEEE!

zarja

Most láttam egy videót a youtube-on, ahol kifelé rakták a babát a kendőben. :shock: Én úgy tudom nem lehet.

http://www.youtube.com/watch?v=awmsZJfdezU&feature=fvw
Vendég

Sziasztok! Köszi Eszter a hiányolást ;) (de ne Bendikézz, vagy nem jövök!):twisted:
Vagyok, de többnyire csak olvasni van energiám. Beszippantott a hordozó-halmozás. El kezdtem nézelődni a mamami piacterén és egyre több kendőbe szeretek bele, választani pedig szinte képtelenség. :roll:
zuzmooo

Hahó!

Üdv Niki! :)
Botond fiam is refluxos, ő motíliumot kap, napi 4x1 port. Már jó pár hete adom neki, és sokat javult a helyzet, szinte alig bukik. (kopp-kopp) És én sem ehetek tejes ételeket... (nálunk pici vér jelent meg a kakijában, innen a tilalom...; nem könnyű, és nagyon hiányoznak a tejtermékek...)

Lányok, nagyon klassz lehetett a tali! Szépek a gyerkőcök!

Bori, én is ismerem a Nervenpflege-t, de az csak több hetes szedés után hat. (ha hat!...)

Boti az éjjel átfordult a hasára! Teljesen! Már nem maradt a keze a hasa alatt. :) Az éjjeli evés után nem aludt el azonnal, hanem ment az akciózás a kiságyban: nagy nyöszörgés, forgolódás, szokásos lábcsapkodás... Már eltel fél óra, gondoltam, most már ránézek, hátha éhes még. Felkapcsolom a kislámpát, hát nem ott kukucskál hason fekve a kis drága. Látszott, hogy nagyon élvezi a helyzetet, és örült, hogy odamentem. :)

Kép
erusverus

Erusverus, gratula Botinak az átforduláshoz!!

Lányok, én akarok még talit, olyan jól éreztem magam!!
Gyertek el jövő hétfőn a parkba, nem szakad be, ígérem :) Gyönyörűen lenyírták a gyepet, most jó piknikezni!
Meg éppen jövő héten a szüliem (a védőhálóim) elutaznak, és szorongok egyedül :(

Naaa, hétfő, 13 óra, óhegy park? Sütök pizzát!!!

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?