Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi, jaj de jó!!!

Melisch, én is lány vagyok, mégis két hetet ráhúztam anyukám pocakjában. És a húgom is ugyanezt csinálta, ő még két hét után sem akart elindulni, de a doki azt mondta anyukámnak, na ma szülünk és kész :wink: Kristófot meg szeptember 29-én éreztem először mozogni, tehát február közepén kellett volna jönnie. Ehhez képest a terminus napján indították meg, és szerintem még jól ellett volna bent egy darabig. Ez szerintem a gyerektől függ, meg még pár lelki (pl. mennyire szoros a lelki köldökzsinór) és testi dologtól.

bekri

Állítólag a legkényelmesebb merevítő is nyomja a szöveteket.
C und A-ban vettem egy ilyen szivacsos, de nem merevítőset anno. Megmutassam? :lol:

bekri

Bea rajta :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja, Kristóf március 8-án született. Mindig úgy jön ki, hogy kekeckedem Melisch-sel :roll: 8) :oops: pedig semmi problémám nincs veled :lol:

bekri

Bea... :-) de ne a gmailbe, hanem ide tedd be a képet...

Mert én vagy merevítős-szivacsosat láttam, vagy olyan egy szál anyag melltartót.

Lehet, benézek a C&A ba vmelyik nap, hátha lehet kapni...

szilvás76

Ircsi de jó, hogy hazaengedtek. Akkor most már tudsz követni minket napközben is :wink:

Nekem semmi bajom a merevítőssel....egyelőre...

Nemsokára megyek a gyerkért az oviba :D
Igaz, hogy június 14-től lesz szünet, de pénteken már nevelés nélküli munkanap lesz. Szóval tegyem a gyereket a kirakatba. :?

királylány

C und A-ban is ritka, mint a fehér holló...
Bocs, mennünk kell ügyet intézni, kicsit sűrű lett minden...
Majd hozom a melltartót :wink:

bekri

Ircsi és hogy vagy(tok)? Feküdnöd kell?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Maccs
Nálunk a szülői indítás hiányzik. És sajnos, a Mo-i orvosi fizetések nem olyanok, hogy arra nagyon lehessen hitelt felvenni :cry:
(most már nem is akarok itt hitelt felvenni... :? )
Gyerekek jók lehetnek :lol: :lol: :lol: (mikor mi rosszalkodtunk a tesóimmal :wink: )

Badzsulka
Az még jó, ha a madarak csicseregnek... Nálunk a denevérek ricsajoznak.

Évi
A szülői örökséget mi tanulásra fordítottuk. :wink:

Woody
Érezzétek jól magatokat! Bécset nagyon szeretem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvás
Katus nem véletlenül lett Katus :lol: :lol: :lol: :wink:

Mellplasztika
Én is! Amit nálatok kiszednek, abból én kérek egy kicsit! :oops:

Királylány
Nem szőke volt a csaj... barna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Bekri
Kitartást!

Melisch
Mi lányok vagyunk, anyukám mégis mindegyikünket túlhordott.
Hugom fiai viszont 36 hétre születtek (bár ők ikrek)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bekri ez jó, jó ráhúztatok! Na anya azt mondja függ attól is, hogy szült az illető nő anyukája, általában öröklődik DE a dokim erre azt mondta az anyukámnak (aki kihúzta előtte magát, hogy milyen ügyesen és hamar szült), hogy ennek a gyereknek vannak nő rokonai is az apuka oldaláról és onnan is lehetett örökölni. Szóval orvos szerinte semmi nem kiszámítható, de jó a jóval áltatni magam :wink: Neked majd akarok írni, de nem tudom pontosan mikor írok gmailre hozzászólásnak.

Évi nálunk az a baj, hogy két kolléga az irodából akar egyszerre menni, na a könyvelő csaj, aki helyettem lesz, 10 napra - amiből egy hetet a tengerre, a kollégám, akire nagyon számítottunk, kapott egy ajánlatot, hogy menjen az Osztrákokhoz 3 hónapot dolgozni (ha a férjem megígéri, hogy visszaveszi utána elmenne, mert többet keresne és házat akar építeni). Emberek vagyunk megértjük, hogy a pénz nagy úr és sajnos nekünk nem megy úgy, hogy nagy fizut adjunk, mert egyszerűen nem sok a munka sem. Nagyon meg vagyunk a sráccal elégedve, jól ki is jövünk és szerintem a férjem nem lesz a jó elrontója, csak kicsit rosszkor megy én tudtam helyettesíteni a kolléganőm nem tudja még annyira a járást de megoldható. Azt azonban nem szeretné ha nem lenne senki az irodában. Mikor szülők gondolom ő is ott akar majd lenni, tehát ő sem tud az irodába lenni. Azt mondja meg kell szervezni, hogy minden jó legyen és mindenki tudja a saját dolgait is intézni.

Na most kicsit hagylak benneteket, szerződést kell készítsek :wink:

Kép
Kép
melisch

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi és hogy vagy(tok)? Feküdnöd kell?

Fokozott pihenést javasolt a doktor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát érthető...akkor nincs mese....

evilany

Átaludtam a fél délutánt! :twisted:

Ircsi! De jó, hogy otthon vagytok, még a pihenés is jobb így! De aztán tényleg kimélő életmód legyen!!!

Melltartó: merevítőspárti vagyok! Eddig is volt mit tartani, most meg... Szóval van súly, ami ha nincs kellően megtámogatva... ajjjjajjj!!!! :roll:
limo73

Na, visszaolvastam két oldalt...

melltartó...kb. a harmadik hónap óta nem hordok...mondjuk amúgy nem vagy egy nagymellű, de nem bírom magamon elviselni...amikor fel kell vennem, akkor is kiborít...

Mozgás...ha tényleg az a fela, akkor manómnak a 34. héten kéne megszületnie, nem biztos, hogy annak annyira örülnék...remélem ezt ő is tudja...most mondjuk a drágám úgy feszít odalenn, alig bírtam mosogatni...

megvan a felicitas csomagom is és kék cumi volt benne...mondjuk virágmintás, úgyhogy ettől sem jutottam előrébb a nemét illetően.

Ircsi, örülök, hogy hazaengedtek... :D denevérek :(

Ilus

KépKép
badzsulka

Limo jól tetted én most nyomok be kis joghurtot müzlivel és eldőlök egy könyvvel...

evilany

Megyek....mára végeztem, futok még egy kört a városban hazafelé Bencével. Sziasztok!

ha nem jelentkezek akkor takarítok... :lol:

királylány

Anyuéknál (lakótelep) is van denevér, a macskák (akkor még kettő volt) levadászták, és vitték Anyunak a "zsákmányt"... szegény denevér betévedt a nyitott erkélyajtón... Utolsó tévedése volt...

szilvás76

Sziasztok, indulok én is...
Talán este belesek, nem bizti.

Kisasszony a gyomromat nyomja épp a torkomba, jáááááj, naggyon jó érzés... :shock: )

szilvás76

Na sziasztok!

Nagyon hosszú, s tartalmas hétvégém volt....
Szombaton volt két esküvős frizim, utána főztem, felporszívóztam, felmostam, ablakot pucoltam, s elmentünk még bevásárolni is a városba.
Vasárnap volt 5 vendégem, utána meg anyóspajtinál voltunk.....

Reggel(vasárnap) mondta a párom, menjünk ki a vásárba, de ugye lejárt 5.-ével a bérletem, s mondtam neki, h én nem veszek buszjegyet, odáig meg nem tudok már el- s visszasétálni....
(előző héten kigyalogoltunk, de már nagyon szenvedős volt, vissza meg a busz hozott....)
Pécsiek tudjátok a távot (Vasútállomás--->vásár).
Én most egy pár hete kezdtem érezni, hogy terhes vagyok = belassultam, kevesebbet bírok....
Csak sokszor utólag veszem észre. :)

Holnap 4D! :D:D:D:D:D:D:D
Már nagyon várom.... :)

Bocs, h nem reagálok az írottakra, de mindjárt lejár a munkaidő, azt sietek is haza, mert jön 2 vendégem.
Utána összedobok egy gyors spagettit. -nyami.... :)
Este lehet h írok....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

denevér én irtózóm tőlük :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
melisch

Nálunk a Klinikán voltak éjjel denevérek :( fú de féltem tőlük.

Dia jó pihenést ---- nem takarítást!!

Csillag eltűntél?

Tündi,eredmény?

Ilus én cumim is kék :)

Szilvi fúúúúúj anyukád örült neki?

evilany

Clarika én is pár hete vagyok ilyen nyomi,de lehet csak a kényszerpihenő miatt lustultam el ? :( téged csodállak,jól bírod a tempot!

UH---nagyon drukkolok!!!

evilany

Na írtátok, hogy adnak pénzt ha szültök itt is volt eddig, nem sok de jól jött, most nagyon azt mondják levágják. Na én erről is lemaradok :cry: Tehát tessék utánanézni!!!!!

Kép
Kép
melisch

Pécsiek Ti mit tudtok erről?(önkormányzati támogatás)

evilany

Limo
Engem nem kell bíztatni a pihenésre :oops: :wink:
Amíg dolgoztam, akkor se hajtottam nagyon.
-egyetemistáknak, ápolóknak tartottam órát
-szakrendeltem
-szakorvosi felügyeletet adtam a műtőben (rezidensek dolgoztak, én csak ellenőriztem őket, segítettem, ha gondjuk akadt)
Itthon... a házi munka nagy része gépesítve van, ami meg nem, ott sokat segít a párom!

Badzsulka
A 34. héten még ne szülessen meg a babácskád!

Clarika
Még olvasni is sok a programodat! :oops:
Kiváncsi leszek, holnap megmutatja-e magát a babácskád! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaClarika
Még olvasni is sok a programodat! :oops:
Kiváncsi leszek, holnap megmutatja-e magát a babácskád! :wink:

100% egyet értek Ircsivel.

Kép
Kép
melisch

Évi! Pécsen nincs semmi önkormányzati babapénz :( már megkérdeztem, csak az állami! :( :( :(

Ircsi! Tudom, hogy vigyázol magadra(magatokra)!!! Én is sokszor már a pihenésbe fáradok el :)

Clárika! Még jó, hogy nem vállaltad be a sétát!!!! Irgummmburgummm!!!!!
limo73

Évi!
Bolban voltam Lacámmal :)
Valamennyire a szoptatós is tart...de közel sincs olyan mint a merevítős...
Jobban nem tudom elmagyarázni :(
Nekem kényelmes viselet :D
Szeressem :D

Clárika!
Távot ismerem gyalog :(

Bocsi ezt muszáj megmutatnom :D

Tablókép:
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Mai kép :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
Helyes pasid van :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!
Köszike.... :D :wink:
csak 17 évvel lennék fiatalabb...és nem a fiam lenne....
jajj nekem...lehet megint szerelem lennék első látásra (akkori fejjel) :D

Szép pocak :D
Gömbölyödsz te is...Katusnak jó kis albija van :D
Egyébként csúcsos a pocakod?vagy széltébe is híztál ? :oops:

Abból indulok ki hogy Fannival csúcsos voltam Lacával széles...és most is csúcsos vagyok...(széltébe nem híztam-hátha kisjány) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Nem akarlak elkeseríteni... :wink:
Én úgy széltében terebélyesedem.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:( jááááááááááááááááj

azért még van remény...uh-ig :D
főleg ha ki is derül a neme babónak :wink: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

a remény hal meg utoljára :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép

Azért örülnék még egy ilyen kis szépségnek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én fiúnak is örülnék... :wink:
(csak akkor nem lenne egy igazi Makrancos Katám :oops: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tényleg!
Van a Makrancos Katának fiú megfelelője???????????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

hmmmmmmmmm....
szerintem nincs :?

Durci Peti? :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde? Milyen volt? Merre vagy?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mai UH
KépKép

BPD: 83mm
FRO: 97mm
THQ: 75mm
THAP: 73mm
FL: 60mm
Lepény: hátsó fali, II. fokban érett
Átlagos magzatvíz

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

jajj de kis ééééééééédes pofika :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi szép pocak,és baba. A te lepényed is II.fokú.
Akartam már kérdezni mi ez a kék valami az ágyatok előtt? Olyan mint egy járóka?

Csillag szép fiad van :)
Mikor mész már UH-ra?

evilany

Nekem ilyen adataim nincsenek,HC és AC van még BPD-n és femuron kivül.

evilany

Enyém pedig Hitetlen Tamás :)
No,nekilátok babaruhát vasalgatni...

evilany

Évi
Utazó ágy... pillanatnyilag LOMTÁR :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!
Uh...remélem jövő hét hétfő...de majd holnap doki megmondja... :(
nekem nem lesz 4D-m :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

II. fokban érett lepény a 30-36. hét közötti időszakra jellemző!!!!!
Teljesen normális!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi majdnem eltaláltam...

Csillag nem baj,2d is jó,nekem is látták 2 hete is,meg is akarta mondani a csaj a nemét :) ill.meg is mondta,csak kérdezte tudom-e,mondom úgy tudom,fiú,akkor bólogatott.

evilany

Ircsi,igen,remélem nem lesz hamar III.belőle...holnap kiderül.

evilany

Nálunk is látszódott már a 2d-s UH-n is, hogy Katusunk lesz...
Attól függ, hogy látszik-e, hogy a baba őnagysága/őurasága milyen hangulatban van, hogy mutogatja-e magát, vagy rejtőzködik :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?