Új privát üzeneted érkezett!

[quote="evilany"]S írta:evilanyzilvi,igen én(is) vagyok a Tetovált lány :)
:(

D.B.GY után szabadon? :-)

szilvás76

Sziasztok!
Reggel csak gyors bekukkoltam.
Most már "jól" érzem magam. :)
Bár 11 körül elkezdtem tüsszögni...azóta a jobb orrlukam folyamata el van dugulva... jááááááááj :(
Mi jön még????????

Mares!Nekem a házidoki írta fel köhögésre az Aktil Duo-t...Használt!!! :)

Évi
!Sajnálom ami nálatok megy :( Nem irigyellek!!!

Apa kiment,hogy elkezdje festeni a házat...jaaaajj neki!!!
Szegény annyit fog vele szívni :(
Iszonyat nagy meló (egyedül van rá) régi festés...még a mintás hengerrel lett csinálva...és dobja le a festéket.Most elkezdte áztatni,hogy lekaparja...aztán glettelés,majd festés...
Csórikám!!!
...és nem tudok neki segíteni :(
Lehet a többi szobában marad a fal...(nem vészesek,tiszták még ha régi is)
Manapság úgy is a "retro" mintás tapéták vannak divatban és elég húzós áruk van ... :)
Gyerekek nem ellenkeztek :)
Ha mindent meg kellene csinálnia akkor egy hónap sem lenne elég...
Úgyhogy marad az a szoba újrafestése,ahol mi leszünk babóval!!!

Mostanában fáj amikor babó mocorog...és még mindig nagyon lent,alhasnál érzem.
Holnap megyek dokibácsihoz,mondom majd neki!!!...nem tudom mi ez?
De ugye a védőnő rákérdezett múlt héten,hogy fáj-e illetve nem-e kevés a magzatvizem.
Hát ha ülök nagyon fájdalmas érzés ahogy pindurim rendezkedik :(
Para van :( :(

Akkor most vissza vágom magam vízszintbe...

Majd még bekukkolok!

Bévi!Pihenj sokat!

Csajok jók a blogok!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, tetoválás miatt ne aggódj...

Mi azt nem tudjuk, hogy tiltsuk majd neki...majd addigra kitaláltok ti is valami jót...
Nálunk is van mindkettőnknek, úgyhogy a gyereknek nehéz lesz azt mondani, hogy nem lehet...bár ha akar, majd később lehet neki, ha nem hülyeséget akar...de addig is kell valami szöveg magyarázatnak...majd szólok, ha kitaláltunk valamit...:)

Mondjuk nekem a derekamon van (ma ismét felfedeztem, hogy jé, van, az élet apró örömei...:) ), ott nincs vele baj...egy ideig el is tudom dugni a gyerkőc elől...:) Apájának a karján van, azt nem fogja tudni dugdosni...

Ilus

KépKép
badzsulka

Szilvás,ahamm,nemhiába van közös képünk is...egyik nagy kedvenc.

Csillag,biztosan nagy a baba,azért kellemetlen a mozgása.
Festés:jajj :( senki segítség? az kemény!!

Tegnap fejeztem be a Hobo könyvet,épp azon gondolkodom meg kéne nézni újra a Kopaszkutyát...
Ja meg az a Rockmaraton,de jó lenne....csak hát necces,július 2.hete...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nekem is annyira feszeng most, hogy ezt már csak egy hajszál választja el attól, hogy "fáj, amit csinál"...
A bordámat nyomja felfelé, nagggggyon. Mintha nekifeszülne...

szilvás76

Sziasztok!

Hűha. Becsületesen visszaolvastam de idő hiányában nem nyitottam meg 2x a babanetet így a reagálás is hiányos lesz.

Tina hétvégén szép idő lesz. :wink:

Csillag festés: húha....nem lesz semmi ha egyedül fogja csinálni. Ma Gábor is nekifogott valamelyik szobában az ablak alatti részt glettelni- csiszolni, előre félek mire megyek haza. Szerdán meglesz a tapéta is....

Mares képet-képet a szobáról....

Ircsi jól vagy?

Brik holnapra drukk, blogot mindjárt nézem...

Évi melltartó :roll: Ügyintézés :twisted:

Bévi állj, stopp! Pihenés!

Clárika már olyan kíváncsi vagyok mi lesz.....jobban izgulok, mint azon, hogy nekünk mi lesz. :lol:

Szilvi ja-ja Áron vagy Petra....majd kiderül. :wink:

Nekünk kérem szépen van lakáshitelünk, de forintalapú, így kb 25000ft-ot fizetünk. Nos ez nudli. Viszont a rezsi.... :twisted: Főleg a fűtés az ami sok. És igen, nálunk is az elszámolás az késik. Mert jó lenne ha leolvasnák a mérőket és megcsinálnák az elszámolást.

Enyém gyerek nyugis, nem rúgja ki az oldalamat bár tegnap este érdekes mozgást rendezett le a bal oldalamon, fel is jajdultam. remélem nem fordult meg fejvégűből....

királylány

Nos,jó ez a szopis melltartó de tart is valamit vajon? Mi a tapasztalat? nekem eddig csak merevítős volt,és azt éreztem jónak...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én is csak attól félek, nehogy má' visszaforduljon... Egyelőre jobbról-balra-és vissza pörög. Meg a fenekét nyomja felfelé... :-) Az előbb a kolleganőm s csak nézett nagyokat, nagyon aktív a Kiscsajszi.

szilvás76

Szilvi tényleg,én is kérek majd kis plasztikát is a dokitól :lol: :lol:

Dia jó h.jöttél. Akartam már kérdezni,a ruhákat neked kell vasalnod meg rendezgetned is? Felvarrás,ilyesmi?

evilany

[quote="evilany"]N írta:evilanyos,jó ez a szopis melltartó de tart is valamit vajon? Mi a tapasztalat? nekem eddig csak merevítős volt,és azt éreztem jónak...

A semminél jobb.
Én is a merevítősöket kedvelem inkább, hát a szopisak nem azok... :-)

szilvás76

Szilvi csak nem fordul már vissza? Fenékdugdosás: :lol: :lol:
Riszálom így is úgy is

evilany

Ja,a semminél. :shock: na,csalódtam :lol: (valahol éreztem...)

evilany

Évi nem a ruhákat a varrónők igazítják, anyukám mossa-vasalja, én a kiegészítőket vasalom. Enyém munka inkább a dumálós-próbálós része, meg a papírmunka ami vele jár, előkészítés, stb.

Melltartó a nem merevítős szerintem nem tart semmit sem. Plasztikára én is benevezek, de egyből egy mellkisebbítőre is :D
Most nyomakodik a drága nekem is a bordámnál.

királylány

[quote="evilany"] írta:evilany
Riszálom így is úgy is

He-he.....ez tetszik :mrgreen:

királylány

Sziasztok!!!!
Tegnap is beolvastam de nem voltam jó pozícióban az íráshoz.

Bévi, mikor a szombati programod olvastam :shock: :shock: :roll: valahogy ilyen volt a szemem is. Nem csoda, hogy rosszul lettél, lehet a meleg fürdő is "besegített" de kicsit sok volt lábon amit végigrobotoltál. Én vasárnap álltam vagy 2 órát (főztem, mosogattam) és éreztem, utána jó volt a pihenés. Vigyázz te is nagyon magadra!!!!

Ircsi mikor engednek haza?

Hitel, nekünk is van deviza, na de ez van inkább azt fizetjük, mint albérletet. Nem volt kiút, messze mindenkitől pont jókor vettük a házat, a bank még nem adott akkora kölcsönt, mint rá 3 hónapra amikor is a fizetés szinte 80%-áig eladósodhattál, na nálunk még csak 40% volt és nem is mentünk addig, csak sajnos azóta a jövedelmünk lett kisebb. De mégis megérte, mert szép, tiszta és főleg csendes lakásba lakunk, ahova szívesen járunk haza (albérletbe utáltunk hazamenni, de olcsó volt így hallgattunk)

Clárika tegnapra mondta, hogy megy 4d-re vagy nem????

Évi azért a cigit már rég megmondtam volna a tulajnak meg a mestereknek is, ne már te takarítsd az ő szemetüket :evil: :evil: Mell ismerős, nekem pl stirás alul :shock: :shock: az egyik, drótos melltartó meg nagyom nyom, nekem is kéne egy új, anya is a szoptatós ajánlotta és főleg drót nélkül.

Én érzem a méhem már nagyon fent van, pici meg mintha be lenne fordulva és a kis lábával rugdos felfele, van valami kemény a mellem alatt nehéz lehajolni is tőle, olyan mintha a lába lenne :lol:

Mares nagyon csini voltál a lagzin, látom növekszik a "dinnye" nálad is :lol:

Most nem olvastam újra vissza így csak emlékezetből reagáltam, aki és ami kimaradt bocsiiiiiiiii :!:

Kép
Kép
melisch

Mares végül kivasaltam. Igaz, hogy hanyat kellett feküdjek a felénél, de túl vagyok rajta :lol:

Évi szerintem a cigiért nyugodtan szólhatsz. Na meg megkérdezheted, hogy mennyi van még hátra a felújításból. Persze kedvesen, mosolyogva.... 8)

Melisch az a jó ha már lefővel van. Hajolni én is nehezen tudok. Zokon veszem ha leejtek valamit és persze ilyenkor (is) minden lefelé esik... :lol:

királylány

Melisch igen most hogy írod a meleg fürdőtől a védőnő engem is eltanácsolt a keményedések miatt.

Felmerült bennem egy őrült szexi jelenet,Évi este vetkőzik:ledobom a kismamafelsőt,a hasban bevágós gumijú kismamanadrágot,majd ott állok szoptatós melltartóban,bálnabugyiban és nylon térdzokniban... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezt muszáj volt megosztanom!! Hát ezért tanácsolt el a doki a keksztől!! :lol: :lol: :lol: ez nem a vágy villamosa :)
Elképzeltem Mikit :shock: :shock: :(
Jah,az is felötlött bennem hogy jó jó lehet csinálni de úgy hogy ne essen túl jól...fel akartam hívni a dokit,hogy mégis melyikünknek???? (hátha Mikire gondolt :) Ircsi UH társa alapján talán azért nehogy terhes legyek :lol: :lol: )

ja közben takarítok ám,épp törölgetek,csak már 2.szor keményedett a hasam a lenti polcoktól,pedig nem hajolok,térdelek :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.07 13:15-kor.

evilany

Tegnap nyomott a kisasszony és megpaskoltam a pocakom, erre a férjem jól rám förmed, hogy bizony ne üssem a gyereket :lol: :lol: :lol: :shock: nagyon durva szitu volt, tv-zet nem is gondoltam, hogy figyel rám. Én mondtam a kicsinek, hogy menjen arrébb, majd paskoltam a pocakom. Nem volt hangos a férjem de nagyon határozott, hogy csikoljam arrébb vagy inkább kérjem szépen mozogjon arrébb :? na és még ő gondolja, hogy szigorú lesz :o , mondtam neki az én gyerekem is és ha rossz fog kapni a seggére tuti. Csak motyogott az orra alatt. Én sem vagyok verekedős, de nekem akkor úgy jött és nem vettem annak, hogy ütném a gyereket. Na látom lesznek majd konfliktusok a nevelés terén 8) pedig meg voltam győződve, hogy majd mindig az lesz, hogy ne legyen annyira szigorú majd hozzá erre meg látom megvan a szeme-fénye.

Kép
Kép
melisch

Melisch na konfliktus nálunk is lesz,én nehezen veszem azt is ha a cicákat neveli Miki. Hozzátenném csak rá hallgatnak és tartanak tőle,engem csak kinevetnek..

evilany

Évi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én is jót röhögtem a 42. hetes kismamin, képzeld lehet keksz után 2 órára már szülési fájdalmai lennének, ennyire hamar teherbe esne :lol:

Portőrlés nekem is nehezemre esik, pedig szinte gyerekjáték de mégis.

Fürdés én is fürödtem és kicsit nem volt jó, pedig nem volt nagyon meleg a víz. Arra jutottam marad a tusolás, így meg is értettem Bévit mikor írta, hogy rosszul lett fürdés közben :cry:

Szülésről is irtatok, nekem is az a gyalum hamarabb kibújik. Anya is azt mondja 2 héttel előbb jöhet, mert lány. Bár én is meg az öcsém is annyival jöttünk előbb. Meg mondta régen anya jegyezem meg mikor éreztem először mozogni. Később kérdeztem miért fontos. Azt mondta első szülésnél azt az időt 4 és fél hónapnak veszik, másodiknál 4 hónapnak és attól is szokták a szülést számítani. Tehát ha veszem, hogy március 14-én éreztem először július utolsó szombatján-vasárnapjára jár le a 20. hét, pont két héttel a kiirt időpont előtt.

Kép
Kép
melisch

Mozgás szerint nekem azt hiszem júl.2 hétvégéjére esik a nap.

evilany

Hát azon a csajon én is kifeküdtem akiről Ircsi írt. Véletlenül nem szőke volt? Komolyan mondom nekem fájt.... :lol:

királylány

[quote="evilany"]M írta:evilanyozgás szerint nekem azt hiszem júl.2 hétvégéjére esik a nap.

Rockmaraton hehe.. ;-)

Időpont? Én nemtom. Én is ezt mondom, hogy talán hamarabb jön, de Bende is a 42. héten lett elindítva, mert még akkor sem jött magától... Akkor is azt hittem, október végén szülök, és november 14 lett...

Szülő-teherbe eső csaj... Azt észrevette vajon, hogy MOST várandós? :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.06.07 13:34-kor.

szilvás76

Jaja Rockmaraton
És ugye doki júliusban szabin...

Csajnak kellett volna mondani,használjanak óvszert :roll:

evilany

Úgy tudom, pont az a lényeg, hogy NE használjanak... :-)
De magyarázhatnád sztem az ilyennek...
Régen (emlékeztek még?) az IM -ben voltak ilyen rovatok, a suliban annyit röhögtünk rajta...
"Leültem a barátom után a székre, még meleg volt, teherbe eshetek? "

szilvás76

Sziasztok!

Már régóta akartam írni, hogy nekem is keményedik a pocakom, rendesen és tényleg kevesebbet bírok. Mindig Ircsi jut eszembe, hogy lassítsunk. Igyekszem, igyekszem... :roll: :) És megint fáj a torkom, olyan érzékeny lett, hogy pici hideg szódától tegnap estére már nagyon szenvedtem. :?

Gmailre nem tudtam képet feltölteni, mert a gépemen a képes mappa megmakacsolta magát, azaz konkrétan nem kínálja föl azt a képet feltöltésre, amit én szeretnék nektek megmutatni.

De megnéztem és kommentáltam is párat az újonnan csatlakoztak képei közül. Nekem iszonyat fontos, hogy tudjak arcot kötni a nevekhez, nagyon vizuális típus vagyok. Szóval, elnézést, hogy rátok kevesebbet reagálok, még bele kell rázódnom :oops:

Mosolyogva olvasom a konfliktusokat (Melisch és Évi). Nálunk is vannak. Igyekszünk mindent megbeszélni utána, akkor, amikor Kristóf nincs velünk. Amíg meg helyzet van, addig meg igyekszem közelíteni a feleket és csillapítani a kedélyeket (én is tudok szigorú lenni, de apuka még jobban, pláne, hogy egy fiúiskolában tanít kamaszokat :lol: ). Szerintem, igaz, hogy egy ilyen kis gyereknél (mint Kristóf) többet ér a figyelemelterelés, mint a zord hangoskodás, netán fizikai "terelgetés". Legalábbis én ezt tapasztalom a sajátomon. Azonban hazudnék, ha nem ismerném be, hogy bizony nálam is ki tudja húzni a gyufát, mert vág az esze, és ő ugyanolyan klasszul tudja manipulálni az embereket a maga módján :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bekri 2010.06.07 13:39-kor.

bekri

Bea akkor tényleg szigorú lehet!
(fiúiskola)

Hova fogtok költözni,lehet már tudni?

evilany

Szilvi ilyen okosak most is vannak pl az Orvostudakozón is :)

evilany

Lehet, hogy a plébániára a kántor lakásba. Még holnap dől el. De építkezni fogunk, ez már fix. Szóval, nem lesz piskóta az elkövetkező időszak :shock:

bekri

királylány :lol: :lol: :lol: :lol:

Nevelés nekem is Maya le se piruláz, bezzeg ha a férjem szól rá ugy spurizik a házába, hogy szinte a földön csúszik. Pedig én neveltem és babusgattam, mégis őt fogadta el főnöknek. De manapság már rám is hallgat jobban amióta nem babusgatom annyit. És beláttam nagyon elkényeztettem és már kicsi korától kellett volna szigorúbbnak lennem. De én akkor pesztráltam, mint a pulyákat, még jó, hogy nem szokott az ölembe. Tegnap volt egy kis kényszere, hogy az ölembe másszon, na de több mint 20 kg :shock: Míg nem voltam terhes néha engedtem, hogy odabújjon, ha leültem a földre betette a két lábát az ölembe, hogy simogassam.

Kép
Kép
melisch

Szilvás, mikor megyünk szülésfelkészítőre? Te tudod, mikor van és pontosan hol?

bekri

Bea, Gőzöm sincs, és ma sem kérdeztem meg. :shock:
Valahol a koriban...

szilvás76

Volt egy papírom, amire felírtam, de nem találom... :?

szilvás76

Na férjem most tervezi a szabit a kollégákkal erre kérdi tőlem mikor akarok pontosan szülni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Bekri építkezés? Nem irigyellek. Jó nagy fába vágjátok azt a bizonyos fejszét...Kitartást hozzá!
És igen a gyerek nem hülye csak kicsi....szokták volt mondani. Nagyon tudják ezek az apróságok hogyan feszegessék a határokat. Egyébként nálunk is apa a szigorúbb, pedig anno nagyon mondta ő mindent megenged majd a gyereknek. Verést még ezidáig nem kellett alkalmazni, reméljük ezután se lesz rá szükség, többre mentünk a büntivel, szép szóval, stb.

IM: :lol: emlékszem bizony a hülye kérdésekre....bennem ez maradt meg:

"Nem tudom másnak is ilyen nagy gondot okoz e, mint nekem az óvszerrel való védekezés. Olyan nehéz lenyelni...." :shock: :roll:

királylány

Melisch hát mondd meg mikor akarsz ponzosan szülni. Azt kérdezte. Nem azt, hogy mikor fogsz..... :lol:

királylány

Dia :-)
Bea: csütörtökön megyek Kondérhoz, ha gondolod, rákérdezek... Vagy ha egyszer ügyeletes, bemehetnénk szétnézni, ha lehet... Hátha megoldható...

szilvás76

[quote="evilany"]N írta:evilanyos,jó ez a szopis melltartó de tart is valamit vajon? Mi a tapasztalat? nekem eddig csak merevítős volt,és azt éreztem jónak...

Nekem viszont februártól csak szopisom van..nekem most ez kényelmes :D
Merevítős nem :(
De mindenki más... :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja, igen, én férjem is ilyen, pedig már másodszor éli meg a dolgot :wink: Egyszerűen nem érti, hogy vannak olyan dolgok az életben, amire ő nem tud befolyással lenni :D

bekri

Dia :lol: :lol:

Melisch ez nálunk is gond,a kollegái pont júliusban mennek szabira neki marad az augusztus,úgyh.ha előbb jön...lesz balhé.. :? 3 hetet itthon lesz velünk,ez a terv.

evilany

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976

és tart?

evilany

Hazajöttem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

hoppá... :-)
Itt egy Ircsi... Az újdonsült GRAFOMÁN KISMAMA. hehe... ;-)

szilvás76

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976

és tart?

Nem...de ez egyértelmű...mivel nincs benne merevítő... :(
De nekem ez kényelmes..."meghalok" a merevítősben...idegesít :(

Ircsi! Akkor minden ok! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mármint azért nem tart,mert eleve lóg a cickóm... :oops:
nem szép gömbölű,kerek,zsemle forma :(
(mondjuk soha sem volt az) :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mivel nekem SEMMIT sem nöttek a cicik, így nem tudom... :-(

szilvás76

Csillag de akkor nincs is értelme,nem? vagy miért húzzuk fel? (csak kérdem,mert ugyanebben a cipőben járok)

Ircsi hurrá!!!

evilany

Csillaggal egyetértek, nekem is kényelmesebb a merevítő nélküli. Csak vadászni kell az olyat, amiben van szivacs, de nincs merevítő. Én lelki szemeim előtt látom azt is, ahogy a merevítő rossz hatással van... Merthogy nem is túl egészséges állítólag... :roll:

bekri

Bea hát ahogy ma levettem a merevítőset a próbafülkében és láttam szegény melleim összenyomorgatva,bennük a merevítő nyomával..(pedig ez egy viszonylag passzolós fazon)

Na letörölgettem végre a 2 szobában,megpucoltam a tv-ket tükröket...még a wc polc van vissza és felmosok..aztán pihi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.07 14:10-kor.

evilany

[quote="bekri"]C írta:bekrisak vadászni kell az olyat, amiben van szivacs, de nincs merevítő. :roll:

Na, az milyen? :-)

Miért káros? :shock:

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?