Szia Bodza!
Ez az orvosváltás-téma nem könnyű, megértem!! Az első lányomat is itt az Istvánban szültem, de akkor (2006) más volt az orvosom. Vele nagyon meg voltam elégedve, és ha tehetném, még mindig az orvosom lenne
, de már nem dolgozik ott. A váltás oka (sajnos
) a pénz volt! Ő ugyanis magánkórházban dolgozik azóta, és az már nem a mi kategóriánk
!
Én viszont az Istvánban terveztem szülni másodjára is
, mert függetlenül attól, amilyen gáz a szülészeti osztály, a bababarát szemlélet mindenért kárpótol. Szerintem 3 napot (másodjára mi csak kettőt voltunk
) ki lehet bírni! Tényleg vacakok az ágyak, borzalmas a kaja, kissé koszos a WC, és eléggé ki tudtam akadni, amikor a takarítónéni osztotta a reggeli zsömléket
, de ez egy 9. kerületi kórház!!!!
Nekem volt másodjára fogadott szülésznőm, nála szültem elsőre is (akkor Ő volt az ügyeletes), és valójában a doktornőt Ő ajánlotta
.
A terhességem kb 4. hónapjában mentem először hozzá, és nagyon kedvesen fogadott.
A magánrendelése a kórházban van, az egyik vizsgálóban (ahol délelőttönként a CTG-t csinálják egyébként).
Valójában nincs fix tarifája a vizsgálatoknak. Engem Ő nem ultrahangozott sosem, azt mindig a kórházban éppen ügyeletes ultrahangos orvos csinálta (NA ezt eléggé utáltam
!).
Az árakról itt nem írok, talán priviben.....
A lényeg! Szerintem jó orvos, bár komoly bajom nem volt (sajnálom, hogy Te már átestél ilyenen!!!) és nem tudom, hogy milyen lenne akkor, de feltételezem, helytállna
.
Írok privit is nemsoká
!
Üdv: Csuri