Új privát üzeneted érkezett!

kubu: Bármikor jössz, nyugodtan hívj.

navared: Még először a tanpályán megtanulok elindulni a kocsival, de utána kezdhetnek a Bp-ek rettegni. :D Én jó pár hétig nem tudtam hogy a baba mozog, csak valami furcsa volt. Fórum meg majd alakul, de hát még csak most tesztelgetnek a jövő februári babák anyukái. Te szoktál írni a tiédbe? Mi nagyon jó kis csapat lettünk.

judit: Köszi, bár volánunk még egyenlőre nincs. :D

ancsyka: Milyenek lettek a cukros eredményeid? Sajnálom az újabb babácskát. :(

Ebédre meg babanézőbe is megyünk, szóval jó ha fürdésre hazaérünk holnap. De azért köszi az invitálást.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajszik,
a holnapi talival kapcsolatban egy kérdés:
Ugye nem csak én szándékoztam apát is magammal rángatni???
Ha jól emlékszem, mintha Kubu is írta volna :oops: , és még?
Mert ha mindenki szólóban jön, akkor én is hagyom őt otthon punnyadni, a Mammutig beevickélek egyedül kocsival (Mieza a tanúm, hogy a bíemszíbe is eltalálok :lol: )

Kép
judit0713

Szia Sajt@!

Köszönöm a jókivánságot már nagyon vágyunk igen a babára. Köszönöm a meghívást, holnap születésnapi buliba vagyunk hivatalosak, ez ilyen családi esemény lesz. De ha lesz legközelebb szívesen elmegyek.
angel82

sziasztok

Előbújok a zugból...

Mieza, gratulálok!

Judit, hajrá lombik!

Sajti, H ügynöknő kit takar?

Vicky, gratula a vizsgádhoz!

Angel, üdv itt, drukk a pozi teszthez!

Ancsyka, dobd fel az inzulin eredményedet, sokan vannak itt akik ki tudják elemezni!

Rólam: pihizek szerda óta, az uram ide telepítette mellém a sz.gépet, hogy ne unatkozzak. :D Egy hét múlva lesz eredményhirdetés.

Tényleg jó lenne egy fórumtali 2! Szívesen találkoznék veletek!
Vendég

Ancsyka!
Ment a válasz! Puszi és sok erőt kívánok!

rodina74

sziasztok csajok,

köszi a kérdést, megvagyok. próbálok kismamiként élni és gondolkodni, megteszem amit tudok a siker érdekében. ha nem felejtem el iszom a palástfű teát is... :-) viszont nagyon keveset iszom, ez egy gyenge pont. :-(
csajok ti is utáljátok/utáltátok a p.golyót? engem megőrít, főleg a déli... :shock: :-( írtátok hogy van helyette valami napi 1X használandó cucc. megírjátok nekem hogy mi ez pontosan? Sz ügynöknél ezt lehet kérni?

Mieza,
igen második inszem, biostrip nagggyon sokára, 06.14-én... :-( :-(

zsu,
drukkolok az eredményhirdetéshez.

angel,
üdv itt, egy napon tesztelünk. :-)

Vicky,
vizsgagratula! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok!

Akkor feldobom a cukorterheléses leletemet, hátha valaki....köszi, köszi, köszi :):):)

Glucose terhelés 0 perc: 4.43 mmol/l (ref:4.10-6.00)
Glucose terhelés 60 perc: 7.24 mmol/l
Glucose terhelés 120 perc: 5.04 mmol/l (ref:3.30-7.80)

Insulin terhelés 0 perc: 6.72 mIU/l (ref: 2.60-24.90)
Insulin terhelés 60 perc: 65.12 mIU/l
Insulin terhelés 120 perc: 55.36 mIU/l
ancsyka

Sziasztok!

Megint kölcsön net :? így csak egy másodpercre vagyok!

MINDEN RENDBEN A JAM FOGLALÁSSAL :)
HOLNAP 15:00TÓL ESZTER NÉVEN VAN AZ ASZTALUNK! a CSAJOK AZT MONDTÁK, HOGY NEM AJÁNLJÁK A TERASZT, MERT MEG FOGUNK FAGYNI, DE HA JÓ IDŐ LESZ, ÖSSZEDOBJÁK HAMAR! EGYÉBKÉNT MEG BENT JOBBAN EL LEHET RENDEZNI ÚGY AZ ASZTALOKAT, HOGY KÉNYELMESEN ELFÉRJÜNK ÉS MINDENKI HOZZÁFÉRJEN MINDENKIHEZ!
A TÖRZSKEDVEZMÉNYEMET IS KITERJESZTETTÜK MINDANNYIUNKRA,
ÚGYHOGY MÁR CSAK MENNÜNK KELL :)

én Lac nélkül megyek, mert neki robotolnia kell a Stargardenen :?

...jajjjj alig várom már!!!

puszi

eszter82
Budapest

Szia Zsuzsi!

Igen egy napon tesztelünk. Megy a drukk neked!!!!!!!!! Az utrogestan golyót használod gondolom, igen az egy picit macerásabb 3-szor alkalmazni. Én a Crinone gel használom egyszer kell csak reggel és "le van a gond róla". Az ára elég húzos 20.000.- ft, de talán jobb mint a másik.
angel82

Sziasztok Lányok!

Azt hittem nem fogok tudni holnap menni.

Ma este leesett az 5 tagu hidam, de találtam este itt a faluban fogdokit, ugyhogy nem kell ügyeletre mennem holnap. Tehát a jó hir, hogy én megyek és örülök előre nektek!

A rossz hir: hogy komoly bajok vannak a fogaimmal és meg kell nézni a fentieket. Nem tudom milyen kiadás előtt állok. De most örülök, hogy legalább ez a helyén van és valameddig tudok enni.

minden jót

kispatak
Vendég

ancsyka: Szerintem ezek azért nem annyira rossz értékek. Nem a legjobbak, de én csak a sajátommal tudok példálózni: terhelt 120 perces cukor 8,1, ehhez az inzulin 175! Szóval szerintem van remény. Szépen visszamegy a cukrod, csak magasabb inzulin kell hozzá. Lehet hogy egy kis met rásegítés kéne.

Egyre jobban irigylem a találkát. :( Érezzétek jól magatokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsu, Zsuzsó, Angel,
babaragacs szállítmányaimat küldöm :arrow: :arrow: :arrow:
Kívánom, hogy sikeres trió legyetek!

Túl vagyok a mai szuriadagon. Kéjes élvezettel döfködtem a hasamba a Merional és Gonal adagomat :lol:
Mivel a párom a köz érdekében szolgál, egyedül kellett eme kellemetes elfoglaltságnak hódolnom...na de holnap... micsoda orgia lesz :roll:
Csajszik,
lombik előtt is 5 nap cölibátus van?

Kép
judit0713

Ancsyka, üdv. Te kis elveszett :D
Sajnálom a 3. babát, de ennyi utánajárásnak meg kell hoznia a sikert! A lányok is besegítenek!
Hát igen, én is emlékszem arra a szép reggelre... :lol:
Te nem tudsz jönni holnap????

Sajti, úgy döntöttem, mivel épp elég húzós a vonatjegy (azt hiszem túl rég utaztam vasúton), már a metróval nem fejelném meg, úgy hogy villamossal megyek! Ha jól tudom a 61-essel kell mennem egy megállót?! Szóval inkább ott várj, ha nem gond, de a vonatról mindenképp jelentkezem! Ha ezt nem olvasnád már, akkor is küldök majd 1 üzit!
Aztán jó érettségitalit! :D De azért ne fáraszd ki magad túlságosan! 8)

Vicky, ja persze először rutin, de azt hamar lezavarod! Ügyi leszel! :wink:

Na most már a Zuram a hátam mögött áll, h. mikor fejezem be, úgyhogy gyorsan:
Minden okés a babucival, aki lehet, h. KISLÁNY! :D A doki szerint tutira, de a barátnőmnél is elnézte a 16. héten :roll: Szóval még semmi nem biztos, de nagyon örülök! Ahogy fiúnak is tenném :wink: :D
Viszont a hemoglobinom qrva szar, baromi alacsony... erre kaptam vasat, de vmi intravénás vas-adással riogat, ami a jobbik, mert a vértranszfúziótól a hátamon feláll a nemlétező prém! :shock: :shock: Szóval reméljük ez a gyogyó segít anélkül, h. a klotyón kínlódnék :roll: :?
De a lényeg, h. a baba jól legyen... holnap majd dobok képet!

Na mennem kell, pá!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja mert h. a villamosért nem fizetek, az tuti! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Örülök a holnapi talinak, már várom :D

Csucsu

Asszem te kérdezted a Boráros teret.
Szóval én útba ejtem, mert Szigetszentmiklósról jövök.
Ha gondolod, összefuthatunk.

Most megyek, mert álmos vagyok.

Jó éjt!
angi81

Jaj, Kispatak sajnálom!

Zsuzsó és Zsuzsi, annnnnyira drukkolok nektek!!! Hajrá- hajrá!!! Angelnek is. Gyere Maccs varázsolni :)
(nekem is kicsit, hogy legyenek szép petezsákocskáink :)

Vicky, belekukucskáltam a januáriak fórumába, de nagyon fura csapat.. Még szoknom kell, hogy ott majd nem mindenki lombikos, nem mindenki tiszteli ilyen szinten az életet... stb. Szóval, furi. De várom, hogy a februári spontán anyukák is megjelenjenek, ők még csak ott tartanak, hogy most először kihagyott a mensi és most jönnek rá, hogy mi lehet :) Bevárom őket és meglátom :) Ez itt annyira jó csapat, nagyon magasra lett rakva a mérce :)
Hajrá-hajrá a vezetéshez!!!

Judit, én
Hát, nekünk már a leszívás előtt is nagy cölibátust írtak elő (főleg apus jó eredményeire kellett nagyon spórolnunk :) és utána a beültiig lehetett finoman, majd utána 2 hétig nagyon semmmmi. Most azt mondta Skriba, hogy lehet, de finoman, most úgy fáj, hogy kevesebb kedvem van. Majd holnap délelőtt :)

Eszter, szuppppper hírek!!!!!!!
mieza

Judit, eltünet amit írtam. Én is viszem apát, és ha majd nagyon csajos lesz, akkor addig lelép :)
mieza

Navi szurkoltam a dokinál, meg azért is, hogy már láthassuk, milyen lesz a neme :) Lassan a többiek is megtudják, ugye?

Még egy kérdés: petezsák és szívhang kukucsnál milyen ultrahang lesz? belső vagy külső? Apu bejöhet velem?
mieza

Gyerekek!
EGY feregetegpartyból jöttünk most haza, tudjátok a férjem melóthelyet váltott, hát most a volt kollegákkal toltuk az estét.... de lefekvés előtt gondoltam benézek :)

Ancsyka: szeriintem a cukkero az nagyjából jó, de az inzullin az úgy tűnik nekem, hogy elég magas..legalábbis nekem az első vizsgálatkor alap inzullin 2,9 volt a terhelt meg 34 körüli amire azt mondták, hogy már sok, és kaptam rá gyogyót (3x500 meforál) ... .. most a kontrollkor az alap nzullin az volt 5 valamennyi a tehelt meg 27 és még erre is azt mondta az endokrinoógus hogy lehetne még alacsonyabb...!!!!.. Nekem egyébként most a kontrollkor a cukkero volt magasabb (alap 5,6 1 órás 10 ,4 talán??? 2 órás mg 7,4..... ne kérdezd, hogy mért??? szóval emiatt meg most még még emeltek is a dokik a gyógyszer adagomon (3x850 lett).... és nekünk ráadásul 2 hét múlva lesz a lombik indításunk!!!.. szóval szerintm azt mondom mielőbb lásson endokrinológus.......

Na megyek lefeküdni, mert már a Milike is veszettül nyávog...

csók Mindenkinek a holnapi csapatba!!!!
andrea-1

Én is mehetek?
vnbeni

Jó Reggelt! :)

Kisütött a napocska! :D

Vicky:
Gratula a vizsgádhoz, engem az első nap kizavartak a forgalomba pár elindulás után, be is voltam tojva rendesen. Húú de rég volt (1992-ben!), azóta nem vezettem, de már nem is akarok. Te biztos ügyes leszel, de egyre vigyázz, ne hagyd abba a vezetést, mert úgy járhatsz, mint én.

Zsu:
Sz asszisztense = H.
Ha megoldottad a fenti egyenletet, átmentél a vizsgán. :wink:

NAVI:
Ha akarod, odamegyek a vonatsínhez érted 14.45-re, nehogy kavarogjál.
Kislány? :D Na kíváncsi leszek arra a fotóra! Örülök, hogy rendben van minden, a vas majd helyretesz, az intravénás baromság szerintem nem kell, minek ijesztget vele - nem is értem... :roll:

Mieza:
Ezt a zabagépet! :lol: Jól nézhettél ki a konzervpacallal (a többi kajáról nem is beszélve), szerintem ez most nagyos stabil áldott allapot. :)

Andrea:
Akkor nektek is jól sikerált a tegnap este! :)

Vnbeni:
Ez nem kérdés! Ha ráérsz és van kedved, neked szinte kötelező!!! :lol:

MINDENKI jöjjön a talira, ha szeretne és tud - eddig is így volt meghirdetve! :D

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.06.05 07:08-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Szöszi, Sting, Heni, Babszika, ... bocs nem jut több az eszembe, de gyertek bátran! :D

A tegnapi összeröff nagyon jól sikerült, bár meló után hulla voltam, kevés kedvem volt ismét összelegózni magam "bombanővé". :wink: 8) :lol: :lol: :lol:
Képzeljétek! Nem vagyok naiv csajszi, de negem éveken át (min. 5 éve, ha nem több!) az egyik osztálytársam azzal oltott, akárhány találkozón megjelent, hogy épp most vált el, újranősült és nagyon szerelmes, de mindegyik házasságából született gyermek (már 5 van neki). Most is kíváncsi voltam, hogy alakult az elmúlt pár évben az élete, de messze ült tőlem, így a közelebbiekkel pletyóztam róla. Kiderült, hogy egy szó sem igaz az egészből, egy felesége van, sosem vált el tőle, na jó az 5 purgyé is igaz. Azt hittem lefordulok a székről, úgy nevettem!!! :lol: Képes volt évekig sziv@tni engem és mást is?!
A másik viszont nagyon édi sztori. Első perctől kezdve bele voltam zuhanva egy oszt.társamba, szerintem ő is belém - mindkettőnket izgatta a másik a 4 év alatt, de sosem lett belőle konkrétum. Egy számomra is fontos problema miatt, én coli, ő meg short protkós. De a csintalankodás az folyton ment (szemezés, órai levelezés, ráutaló magatartás). Képes voltam megvenni az összes osztályfényképet a kirándulásokról, csak mert ő rajta volt az egyiken! :lol: Így nem volt ciki, hogy pont csak az ő fotóját vettem volna meg. Minden évben az évnyitón azt vártam, hogy biztos nőtt már pár cm-t és akkor már nincs kasztbéli különbsége, akadálya az egymásba kavarodásnak. Nem így történt...
Szóval, tegnap, amikor elköszönt, a fülembe súgta, hogy drága ..., nagyon csinos lettél + nagy csillógó szemek + nyálelszívó. :lol:
Nagyon bírom a csáveszt, de mint pasi, ma már nem jönne be, de ez annyira jól esett tőle, mintha most mondta volna ki a 4 év elfojtott "szeretlek" vallomását.
Én örülök, hogy "csak" szép emlékek, plátóik voltunk egymásnak, mert a Zénurammal senki nem ér fel számomra (itt áll mögöttem, ezt azért írom... Ááá, dehogy, csak vicc volt! :lol: ) és ki tudja,hogy megismerkedtünk-e volna, ha máshogy alakul az életem. Ez így kerek! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

Judit köszi az érdeklődést jól vagyunk csak kicsit megijedtem mert tegnap elkezdett fájni a torkom és hőemelkedésem is volt 37,8-ra is felment.féltem nehogy láz legyen belőle. de hál isten most reggelre lement azért pihizek sokat nehogy baj legyen

Ancsy jaj sajnálom a babát nagyon okos vagy hogy kivizsgáltatsz mindent mert ennek biztos oka van hogy egyik sem tudott megmaradni. lehet hogy tényleg csak a cukrot kell rendbe rakni. mire mentek még genetikai lesz?

Navi szóval te is lányos anyuka leszel :lol: nem hiszed el de a napokban volt egy megérzésem hogy neked is kislányod lesz. gondolkoztam is hogy megirjam-e. szerintem te olyan igazi lelkizős barátnős anyukája leszel a kiscsajszinak, biztosan jóba lesztek :lol: amúgy igazad van hogy nem szabad teljesen beleélnünk magunkat mert bármikor kiderülhet hogy tévedtek a dokik.

Kép
vayacon

Vaya:
Sajnálom, hogy vacakul voltál, mielőbbi gyógyulást kívánok! Pihenj sokat!

Kispatak:
Brrr! Fogdokihoz járni nagggyon nem jó! :? Kevés melót kívánok neki a szájacskádban.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
Petezsákosnál tuti hüvelyi uhu, a másiknál szerintem nem, de ezt nemtudom...

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!
Ancsyka, szerintem nem olyan rossz ez az eredmény. A cukor az jó. Viszont az inzulin kicsit magas.
A 0 perceshez képet, max. az 5x v. 6x-osa lehet az érték. Tehát kb. 36. Én erre azt mondanám, hogy egy diéta és egy kis Met kell. Nekem a 10x-es volt 2,90 körül és 20 volt a 120 perces, erre kaptam 2x500g-ot.
Sajnos az inzulinnál az a helyzet, hogy korai vetélést okozhat, ezért kell szedni a 12. hétig és utána kontroll!
Én tuti elmennék egy jó endokrinológushoz...

Nava, gratulálok a kislányhoz!

Eszter és Navi, köszi a szervezést!

Akkor ma találkozunk! :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mieza, neked nem írtam nálam a BMC-ben csak hüvelyi volt. Ilyenkor még kicsi a baba, ezért van az. Nálam a 12. heti genetika volt hasi a Jánosban a dokimnál, addig hüvelyi volt nála is.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Én már készülök lélekben és jaj de jó, hogy hamarosan találkozunk! És milyen jó, hogy fog a számban, csak sajna fáj - nem lesz ez hosszu életű. Hogy aztán mi lesz az nagy kérdés mert fogbeülti vagy protézis vár rá előtte meg 1-2 ki tudja hány mütét. Előtte pedig egy jó kis rtg. ami mindent elárul - nyithatom a bukszám, nem mintha az idén már nem költöttem volna vagyonokat máshol magamra. De jó, hogy van egészségpénztáram, nélküle megnézhetném magam, szja visszatérítés már megjött 100 ezer pénz.

Vicky: te most tanulsz vezetni, most milyen vizsgád van meg?

Te biztos jóval fiatalabb vagy mint én, vigasztaljon én 48 éves koromban szereztem jogosítványt. Nem volt könnyü, főleg a forgalmi vizsga, ahonnan párszor kivágtak, de jogosan. Nagyon tartsd be az oktatód utasításait és ne sajnáld a pénzt a pótórákra, mert az is kell. Én még vizsga után is elmentem hogy többet gyakoroljak. Volt kis tanpálya, majd autópálya, előzés stb. És nagyon sok gyakorlás férjjel majd egyedül, meg egy jó adag bátorság, sok kitartás és bizony sok pénz. Azóta sokadszor olvastam végig a KRESZ könyvet, nem szégyellem.

Sajti: igen igazad van nem szabad abba hagyni a vezetést, de lehet ujrakezdeni, csak sok erő és energia meg pénz kell hozzá. Előzóek a KRESZ tanulmányozásához utóbbi órák vételéhez. De hidd el, olyan sok nem kell, pár 10 ezerből meg tudnád uszni - és itt vagyok én, vén fejemmel ültem volán mellé, sebaj - voltak nálam öregebbek is már. Olyan suliba jártam, ahol Budapest legidősebb női vezetőjét oktatták (nem én voltam az)

Na pá délutánig

üdv
kispatak
Vendég

Most csak gyorsan... mindjárt mennem kell! Na jó, annyira nem lakom Kukutyinban :lol:

Sajti, húúú, hát ezt nem is mertem kérni, h. esetleg a vonathoz :oops: :D de ha nem, az sem gond ám, tényleg! Annyira nem vagyok béna, csak pont számolgattam, h. egyedül kb. 10 éve utazgattam Pestre a pasimhoz... igaz akkor jó sokat! Azóta mindig csak kísérővel v. kocsival! :wink:
Vonyítról felhívlak... majd ordítok! :D
Nagyon helyes kis sztori a plátói gyermeki szerelemről :D Én is lehet, h. nemsokára találkozni fogok az egyik ilyen sráccal, bár ennyire nem volt közöttünk komoly, mint nálatok :lol: sőőőt!

Vicky, elfelejtettem válaszolni, h. nekem elméletileg már a 7. héten felszívódni látta a doki ketteskét... utána senki nem mondta, h. látna vmit/vkit :roll:

Vaya, hát a Zuram szerint csak 50% h. lány :lol: Én csak azt tudom, h. fiú nevekkel gondjaim vannak, nem úgy a csajszi nevekkel! :D
Baromi kíváncsi vagyok, de ha megyek vissza uh-ra, akkor rákérdezek (1,5 hét múlva a kórházban is meglesz a 2. kötelező (genetikai) uh!)

Mieza, mindkettő hüvelyi lesz! Csak a 12. héttől nézik hasfalon át!

Na megyek ennya, meg hajbodori, mert elaludtam a fejem :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK A TALÁLKOZÓRA!!!! Talán legközelebb én is tudok menni.
Vigasztal a csodás napsütés!

Vicky!
Biztos menni fog a vezetés! Amúgy is ha megfigyeled, egyre több nő vezet, lassan az utakon is többségben leszünk... :wink:

Szép napot mindenkinek!

Verka
wikka
Miskolc

kispatak: A kresz már meg van, most jön a többi. Van egy jó barátunk, aki hivatásos bkv sofőr és majd vele megyek vezetni. Nálunk sajnos senki nem vezet és egyenlőre kocsink sincs.

navi: Grat a csajszihoz ha tényleg az marad.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

Csajok!!

Fájó szívvel hoztam meg a döntést,de nem megyek a talira.Nem vagyok még túl jól,és tényleg nem szeretnék senkit megfertőzni.Remélem mihamarabb össze durranunk,és akkor mindenkit megismerhetek.

Szia Angi!!
Nagyon közel lakunk egymáshoz ám!!!!!! :wink: Legközelebb együtt mehetünk.

Jó szórakozást mára,csináljatok sok-sok képet,és valahová,valami albumba felrakhatnátok.Lélekben Veletek vagyok.

Puszi mindenkinek.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a szép délutánt én jól éreztem magam. Mint jó gyerekhez illik, este 8-ra haza értem a pompás kerti lakba, épp annyit harangozott a templom.

Még vissza kellett mennem, mert ott hagytam a szemüvegem sebaj meglett.

Akik voltak: remélem ti is jól éreztétek magatokat, akik nem ha tudtok menni legközelebb!

Eszter, Mieza: köszi a szervezést!

További szép estét

üdv

kispatak
Vendég

sziasztok csajok

nem fogjátok elhinni mi történt mikor hazaértünk este a kertből, jövök az utcánkban mondom az uramnak te összetörték az én kocsimat ezt nem hiszem el, hát képzeljétek egy öregasszony tanuló vezető egyenesen belehajtott egy szemben lévő utcából, nem tudta bevenni a balra kanyart, és beleszántott az autómba, mondanom sem kell hogy ajtócsere és hátsó ajtó helyrepofozás így esti első ránézésre.

szóval ma mondtam hogy 1 hete lett kész a férjem autója.....

kész vagyok teljesen..... még jó hogy látták hogy ki volt és rakott a szélvédőre egy telefonszámot.

a tali szerintem jó volt örülök hogy találkoztunk egy páran, mindenkinek jó hétvégét.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szép jóreggelt mindenkinek!
Itt gyönyörű az idő, csak az a fránya Duna nemhogy visszahúzódna, még nőtt egy kicsit az éjjel. Holnapra várják itt a tetőzést. Egész Nagymaros le van zárva, tegnap este mikor a taliról jöttem már csak a helyi lakosokat engedte be a polgárőrség.
Most dugtam ágyba az éjszakai őrjárátból hazaérkezett páromat és a fiamat. Totál kivannak purcanva, és délután ébresztő után még mennek vissza. Persze apának hétfőn reggel 6-tól szolgálat a Ferihegyen. Simon meg elvileg a szóbeli érettségikre készül. Hm :shock: :shock: :shock:

Most próbálok csendben lenni, kiültem a teraszra a géppel, aztán meg majd összedobok nekik egy fini sütit az ébresztő kávé mellé :)

Nagyon jól éreztem magam tegnap, kár lett volna kihagyni :wink:
Sajti,
hát felnőtt fotó az nem készült rólad :roll:

Patak,
köszi hogy eljöttél! Jó tudni, hogy nem mindenki néz minket és a leendő babáinkat marslakónak :D

Lukácsné,
nem is tudom mit modjak! Ez már túl van a határon... remélem azért bírod, így Filippel és Hannával a pocakban ezeket a megpróbáltatásokat!
Mindenesetre én azt hiszem, az összes jel arra mutat, hogy a legjobb döntésetek volt ez a költözés :idea: Valami van abban a környezetben, ami nem jó nektek. Szóval csak bátran azzal a lakáscserével :!:

Csajok,
azt elfelejtettem kérdezni tegnap, hogy tudtok valamit Domiról?
Domi,
ha olvasod, lécci jeletkezz! Aggódom érted! Mi lett a pöttömkéiddel?

Na egyek, teszek-veszek aztán jövök még!

Mieza,
küldjek fénypostán az elkészült sütiből? :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Csak megerősítettetek abban,hogy jó, hogy elmentem még egyszer köszi.

Miért is nézne valaki benneteket marslakónak???

Mint ahogy mondtam, én borzasztóan tisztellek titeket, és hatalmas lelkerőt lehet meríteni tőletek, ebből különösen Eszter vizsgázott - bár inkább másból tehette volna.

Lukácsné: sajnálom a kocsidat, de remélem valahogy sikerül helyrehozni.

Judit: az árviz, saja hogy ez van. De remélem legalább ott nem lesznek komoly károk. Itt előttünk is van patak nem is egy, volt benne viz rendesen de már nagyon leapadt - hála az égnek.

Az idén ismég bejött nagykabátból fürdőruhába, de nincs mit tenni.

Akit érdekel az utazós oldal, ha küld mail címet küldöm a meghívót

üdv kispatak
Vendég

Remélem jól éreztétek magatokat a atlin! Sajnálom, hogy nem lehettem ott :!: Mesélhetnétek, hogy végül ki volt a csapat, mi volt? Készültek képek? Meg lehetne nézni valahol?

Babaragcsok :arrow: :arrow: Zsuzsiknak

Én még tartozom a 14. hetes 1 napos fotókkal, mostanra sikerült kicsalnom a felvételből, ezúton köszönöm a segítséget Woody :D .
Felül A babszem, alul pedig a másodszülött :wink:

Kép

Maccs
vörösmacska

atlin= talin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

SZiasztok!

Vége a hétvégi pangásnak, tessék jönni :)
A tali szerintem is nagyon jó volt, én nagyon sok minden hasznos infoval jöttem el és jó volt hasonló cipősökkel beszélgetni :)
Egy csomót nevettem is.

Sajnos Macs kép nem készült, mindenki otthon felejtette a gépét :) De nem is baj, hogy nem lett megörökítve mieza a 7 szelet! padlizsánkenyerével. Köszönet navarednek, hogy nem hagyott mind a 10-zel egyedül :)

És megtudtuk a jó hírt, hogy Makó nem sokkal előttem jár, ő már tudja, hogy két kis zsákocskája van!!! Makó gyerek és mint jó zebratárs számolj be mindenről :)

Mindenkinek küldön, hogy ha lesz következő, akkor mindenképp tessék eljönni :)
mieza

Zsuzsó, Zsuzsi, Judit, gyeretek, meséljetek, hogy vagytok?

Kismamik, hogy viselitek a meleget? Csütörtökre 35 fokot mondott.

Csajok, az éhségkórom szép lassan múlogat. Nem is bánom, a szorulással nem épp jó párosok :)
Picit ma reggel hányingerem volt és hipp-hopp eltünt az étvágyam.
Éjszaka viszont iszonyú görcsökre ébredtem, inkább a szorulásom miatt.
Remélem minden rendben lesz. Vagyis minden rendben lesz. Pont :)
mieza

És akik eljöttek :)
(ha valakit kihagyok, lőjjetek le, mert mindenkinek egyformán örültem :)

Akkor így néz ki a leosztás ülési sorrendben, de aztán jól összekeveredtünk :)
Kispatak, Vbeni, Sajti, Woody, Judit, Eszter, Zsuzsó, Eszter, Kubu, Marci és Marcipapa, Lukácsné, Angi, Navi, mieza és a párom kicsit

Csucsu, Macsek, Pancsi, Angyalka, Rodina, Andrea, Zsuzsi és a többiek, legközelebb nagyon várunk benneteket is :)
mieza

Minden babásnak hasznos linkek. Minden mégnembabásnak pedig: rakjátok el, én is szép lassan gyűjtögettem a MAJD folderomba, és most annyira jó nézegetni :)

Nagyon jó videók arról, hogy mi történik pontosan a pocakban :)
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Épp hogy néz ki a manócska: (többfélében is meg lehet nézni, fent kell választani)
http://3dpregnancy.parentsconnect.com/c ... gnant.html

Heti bontás ( a legjobb, végignéztem az összest), a baba fejlődéséről):
http://www.szuloklapja.hu/baba/body/het ... hp?HETEK=4

Terhesen is szedhető gyógyszerek listája:
http://www.dokimami.hu/2009/08/10/terhe ... /#more-495
mieza

Szerettem volna 910-es oldal lapteteje lenni, mert még sosem voltam laptetős, de úgy látszik, nem megy :)
Na, nem ezért írtam annyit, ez csak most jutott eszebe az utsó bejegyzésnél... :)
mieza

Macs, csodaszép babszemecskék! Milyen jól külön tudták őket lefotózni. Szuper boldog lehetsz, ez nagy csoda ám :)
mieza

Na hát szép jó reggelt / napot mindenkinek!

Én már hajnal óta nyomom az ipart, de hát egyrészt eddig nem volt itt senki, másrészt meg engem se hagytak írogatni...

Macsi,
de jó látni a két pici manót a pociban :)
Mi is valami hasonlóra hajtunk, de ha "csak" egy kis lakóm lesz, hát akkor se fakadunk könnyekre (max. örömünkben, hogy végre itt van) :wink:

Mieza,
nyugi, mi is betermeltük Zsuzsóval kettesben az adag padlizsánkrémet, pedig közülünk most még csak Zsuzsó lehet pocakosodó :shock:
És drukkolunk is hogy az derüljön ki hamarosan :D

Kép
judit0713

Makó :D :D :D :D :D gratulálok :!: :!: , végre egy ikres kismamitárs :lol: :lol: :lol: :lol: . Gyere kérlek mesélj, hogy volt, mi újság, hozzál képet!!!!!

Irigy vagyok, biztos jó lehetett a tali. Padlizsánkrém nyami nyami..... .

Angi, Csucsu én is a környéken lakom, meg Eszter is.... az enyém H-val kezdődik és elek-re végződik:lol: :lol: :lol: !

Mieza én is nagyon féltem a szorulástól, de hála nagyjából elkerül, reggel mindig tejeskávét iszom és hozzá Győri zabfalatokat ropogtatok, egyet kettőt, ez jó rostos. Aztán a reggeli legújabban gabonapehely. Ha kenyeret eszek, szendvicset, akkor sok zöldséget (paradicsom, paprika, retek, ubi, jégsaláta) eszek hozzá, egy hari kenyér négy-öt falat zöldség arányban. Sok folyadék (víz) és így elkerül a szorulás.

Mai babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow:

Domi jelentkezz!

Maccs
vörösmacska

Köszi Macsek, most én is kicsit átállítom magam nagyon sok zöldég-gyümire, meg valami lekvárt is emlegettek, Tamarin lekvárt, ha minden igaz.

Azt mondta az endokrin., hogy a METhez ne fogyasszak reggelire tejterméket. IResek, tudtok erről valamit?

Még egy kérdés: Az gáz, hogy az összes gyógyszeremet este veszem be lefekvés előtt? (folsav, magnaB, elevit, fél tabletta Met).

Akkor nektek apa nem is hallotta a szívhangokat? Csak ti voltatok benn a hüvelyinél gondolom...
mieza

Szerintem a vitaminokat reggel kellene!

Nekem Zuram ott volt az összes UH-kor az ügynöknél, de nem a BMCben volt, hanem a magánrendelőben, többek között éppen ezért.

Maccs
vörösmacska

Mieza,
a vitaminokat én is reggelente szeden.
Lekvár: Tamarin, vagy ha találsz jó kis házi szilvalekvárt, az is tuti szorulásra, reggel egy evőkanállal éhgyomorra.
Kicsit bizarr, de működik :D

Macsi,
naggggyon édes ez a vonalzó :lol:
Jól értem, uhura te csak magánrendelésre jártál?
Vagy bmc-ben csak te, utána privát apával is?

Kép
judit0713

Jipppííííííííííí, hát laptetőm van :!:
Szeretném megosztani Miezával, Zsuzsóval és Zsuval is....a maradékot megtartanám a lombikra :wink:

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?