Szöszi, Sting, Heni, Babszika, ... bocs nem jut több az eszembe, de gyertek bátran!
A tegnapi összeröff nagyon jól sikerült, bár meló után hulla voltam, kevés kedvem volt ismét összelegózni magam "bombanővé".
Képzeljétek! Nem vagyok naiv csajszi, de negem éveken át (min. 5 éve, ha nem több!) az egyik osztálytársam azzal oltott, akárhány találkozón megjelent, hogy épp most vált el, újranősült és nagyon szerelmes, de mindegyik házasságából született gyermek (már 5 van neki). Most is kíváncsi voltam, hogy alakult az elmúlt pár évben az élete, de messze ült tőlem, így a közelebbiekkel pletyóztam róla. Kiderült, hogy egy szó sem igaz az egészből, egy felesége van, sosem vált el tőle, na jó az 5 purgyé is igaz. Azt hittem lefordulok a székről, úgy nevettem!!!
Képes volt évekig sziv@tni engem és mást is?!
A másik viszont nagyon édi sztori. Első perctől kezdve bele voltam zuhanva egy oszt.társamba, szerintem ő is belém - mindkettőnket izgatta a másik a 4 év alatt, de sosem lett belőle konkrétum. Egy számomra is fontos problema miatt, én coli, ő meg short protkós. De a csintalankodás az folyton ment (szemezés, órai levelezés, ráutaló magatartás). Képes voltam megvenni az összes osztályfényképet a kirándulásokról, csak mert ő rajta volt az egyiken!
Így nem volt ciki, hogy pont csak az ő fotóját vettem volna meg. Minden évben az évnyitón azt vártam, hogy biztos nőtt már pár cm-t és akkor már nincs kasztbéli különbsége, akadálya az egymásba kavarodásnak. Nem így történt...
Szóval, tegnap, amikor elköszönt, a fülembe súgta, hogy drága ..., nagyon csinos lettél + nagy csillógó szemek + nyálelszívó.
Nagyon bírom a csáveszt, de mint pasi, ma már nem jönne be, de ez annyira jól esett tőle, mintha most mondta volna ki a 4 év elfojtott "szeretlek" vallomását.
Én örülök, hogy "csak" szép emlékek, plátóik voltunk egymásnak, mert a Zénurammal senki nem ér fel számomra (itt áll mögöttem, ezt azért írom... Ááá, dehogy, csak vicc volt!
) és ki tudja,hogy megismerkedtünk-e volna, ha máshogy alakul az életem. Ez így kerek!