Jó reggelt Kismamik!
Mikegirl, nagyon-nagyon örülök az örömötöknek, h kislányotok lesz (meg persze annak is, h nincs baj a babával, még az is lehet, h tényleg vmi hasonló a szitu mint nálam volt)… azért most egy kicsit én is elbizonytalanodtam. Nem tudom, Ti mennyire hisztek ezekben az előre jóslásokban, de nálam mondjuk Bendinél alapból nem jött be. Buktam a 700 éves kínai jósnaptárt, a naptármódszert. Boldinál, pedig a Jónás módszert, és az ingát. Vagy lehet, h mégsem.
1ébként Nekünk teljesen mind1, de tény, h a gyermekkori álmom egy kislány, a szívem vágya pedig egy kisfiú…
A CA, normál esetben is kell, mármint, h ekkora adagban. Nekem még a pezsitabitól is hányingerem van… Nekem még anno a védőnő azt mondta, h elég heti 1 pótlásnak, aztán mondjuk akkor már nagyobb pocakos voltam.. most meg ugye pont a csontok fejlődése van soron, lehet megerőszakolom magam és nyomom a lötyit.
Lucuzs, köszi a dicsit..
Nagyon örülök, h Rátok találtam, mert tényleg nagy segítségemre lesztek majd, jajj milyen kis önző vagyok.
. Szóval, olyan jó, h vagytok itt már babás mamák, így van tapasztalat, és az bizony aranyat tud érni!!
Jujj, most olvasom, h ma mentek 4D-re, ugye teszel majd fel képet??? Ez egyben a genetikai uhu is?
De jó, Nálatok már a Férjed is érezte? Ha Boldi mocorog is, akkor azt csak én érzem, még nem látszik a pocimon, és nem is nagyon lehet érezni.
Szisszka, lassan már teljesen mellőzheted az alvást.
Sajnos nekünk a középső szinten csak zuhanykabin van, a legalsón van csak kád, de azt a fürdőt nem szeretem… meg ugye a babaszoba legfelül van, szóval, Apa meggebedhet mire felhozza majd a pancsivizet. 1ébként, nem tudom hallottatok-e róla, vagy ez már egy régi dolog, de a most szült barátnőim, már nem mindennap fürdeti a csemetét, hanem csak minden másnap. Ancim erről még nem hallott, én sajnos nem jutottam el idáig, de állítólag ez most a védőnők ajánlása…
AFP eredményem:
16+3 , 0,93 Mom
Kérdés, Ti most milyen gyümit tömtök magatokba, csak, mert én egész télen nyomattam a narancsot, ami szuper is, mert rengeteg kálcium van benne, meg rostok, szóval, esténként 1 kg simán lement. De most az epret leszámítva nincs nagyon semmi.. én pedig, úgy kívánom a lédús gyümiket, már odáig fajultam, h konzerv barackot ettem.
Dorka, milyen kutyusod van? Hogy hívják? Jobban van már? Biztosan nem lesz semmi baj, víz mindig legyen előtte, nehogy kiszáradjon… És fel a fejjel!!
Én most megint nem érzem olyan aktívan Boldit, most meg biztos a meleggel van baja…
GyAncsi: nagyon édes a pocid!!! A napozással pedig óvatosan, nem nagyon szereti a testünk, legalábbis amiket olvastam, meg amit magamon tapasztalok, huhh. Azt tudni kell, h mi ugye víz mellett lakunk, és én már áprilisban totál fekete voltam. Most áprilisban csak a melegtől, nem a naptól ám, de napszúrást kaptam.
annyira nem bírom a napot, h csuda. Hulla sápadt vagyok, szinte már zöldes árnyalatom van.
A pocis képeket továbbra is várom!!!
Mindenkinek nagyon szép napot, ha mentek vhova, víz mindenképp legyen nálatok, nagyon meleg van!!!!!! puszi