Vanda
kiskatona vizsgálat és nálam első vérvétel lesz.
Szerintem úgysem bírom ki egy hétig, meg valószínű meg is fog jönni, ugyhogy, aki véletlenül újra a tábla aljára kerül, azt én nem hagyon sokáig egyedül!
De ha ezen múlik, akkor inkább esek én egy jó nagyot, de ti mind maradjatok fent, jó?
Szépen is néznénk ki ha végre rászáánjuk magunkat a kivizsgálásokra és pont abban a hónapban jönne össze! Nem ezért vettek nyilvántartásba és nem ezért füllentettem a dokinak! Persze azért örülnék neki, ha nem csak "normális" hormonokat, hanem egy ici-pici hcg-t is találnának a véremben!
Nicol
légyszi ne mondj olyanokat, hogy hányingered van, ha éhes vagy, mert rögtön én is elkezdem érezni!
Tiszta gyagya vagyok, így a ciklus végére!
Ha azt mondaná valaki, hogy az a terhesség első jele, hogy kinő egy új fülem, ami ráadásul kék, azt is megtalálnám magamon!
De most nem dölök be semminek! Erős vagyok és messze elkerülöm a gyógyszertárakat!
Kiváncsi vagyok meddig tart nálam ez a nagy elhatározás!
Lehet, hogy már csütörtökön azzal jövök, hogy: "teszteltem, és megint negatív!".
Hiába, ilyen az én formám!
Tündi
Remélem tényleg szükséged lesz arra a tesztre és végre megtudjuk, hogy melyik gyógyszertárban árulják a pozitívakat
!
Na, tessék már megint be nem áll a szám
Stella