Totál készen vagyok. ugye korábban írtam, hogy Rebeka hasfájós, és a doki által felírt gyógyszertári lötty jött be. kedden mikor voltunk irattam fel újat, mert 1hó a szavi, meg el is fogyott. az volt az újonnan felírtánl a furi, hogy babónak amikor beadtam, fintorgott, visszajött neki, és kb 20percet sírt utánna. azt mondtuk apcival, hogy nem adjuk neki, és kapta az espumizant. de nem jött be. ma újra nagyon fájt a hasa, gondoltam adom neki újra. ugyanúgy sírt, öklendezett. anyukám pont ott volt és megkóstolta. hát majdnem elhányta magát, azt mondta olyan keserű, savanyú, ecetes volt. ja amúgy az volt még a fura, hogy az elsőre az volt írva a szavi egy hó, naponta 3x5ml, és fel kell rázni. erre pedig 2x1kávéskanál nem kell felrázni és decemberig jó a szavi.
délután visszamentem a dokihoz írt másik receptet. azt mondta a két gyógyszer amit ő felírt ugyanaz. lehet más szirupot raktak bele, vagy kevesebbet. visszamentem a gyógyszertárba. a nő csak hebegett habogott. azt mondja lehet elírták a cimkét
holnap megyek vissza a gyógyszerért, de még lesz egy osztás, csak ma az idegtől semmi nem jutott eszembe.