Katiéknak,gratula,sok boldogságot kívánunk!!!
Moncsi,Dévény nagyon jó,nálunk a családban láttam,hogy milyen hasznos,igaz"komolyabb"gondok voltak.Jó,hogy ilyen kis figyelmes vagy..Ott az is volt a baj,h a szülők"ráér még a gyerek"logikát követték(ami szerintem nagy hiba,és rossz hozzáállás),de szerencsére helyre hozták a dolgokat.Kb.úgy állt a dolog,mint amit Libus írt mailben a tesójáéknál,1 évesen még nem mászott,max kúszott,de azt is féloldalasan,és egyébként úgy közlekedett a kislány,h ült a popsiján,és kézzel"hajtotta"magát..rossz volt nézni,kb mint akinek nincs lába.Na ezt látva szólt a védőnő(a doki ott sem),h vmit csinálni kéne.Eltelt több mint fél év,mire felállt,de azóta már"megy".Az az igazság,h mi kicsikora óta beszéltük a férjemmel,h vmi nem oké,mert annyira gyenge volt a lába,h érezni lehetett..mintha gumiból lett volna,semmi ellentartása nem volt,sem pelenkázáskor,sem amikor már nagyobb volt,és az oldaladra ültetted,nem volt meg az a kis"makiszorítás"a lábaival.
De nagyon örülök,h helyrejött,mert imádom.
Na,ez kicsit hosszú lett,de gondoltam egy kis pozítiv példa jól jön.
Meg szerencse,hogy nekünk van Bodzink,aki enni mindenkit ismer,meg járatos a dolgokban!
Esztilinek cuppantás!
Chilike,de jó,h te is írtál,jól ellehetsz havazva a lányokkal!
Kislibus,mostmár tényleg te jössz!!!!Kezdesz izgulni már?Ablakok kész vannak?
Melike,sztem is a porszívós a legjobb,nem olyan"vadállat"dolog,mint ahogy tűnik..Csodaszép ám Milán baba!Kezdtek már összeszokni?Jó a vonalzód szövege,én is ezt kértem a"nagyonbabán",de egyszer már megcsinálták,tele hibával,aztán kértem h javítsák ki,azóta semmi..
Úgyhogy nekem még mindig nincs szép saját vonalzóm..
Rencsi,remélem Domikával minden rendben lesz,és tényleg csak a ciciizgi hozza őt ilyen helyzetbe!!Bukásával mi van?Adsz már neki vmi más kajcsit?
Szurikátának üdvözlet,még jó,hogy tényleg ő is idenéz néha,így Kislibusnak volt kihez szólnia..Lassan jöhetnek az újak is át,mert elfogynak a kismamik..
Remélem Micike is hamarosan csatlakozhat ilyen minőségében is!!!Mert ő is hűségesen írogat,ha ideje engedi!
Mindenkinek pusszantás!
Csomeeval mi van?És Rózsafa(ha jól emlékszem a nevére??
),vele mi lehet?
Ui:bocsi,de nekünk is kevés az időnk,állandóan menni kell(ha épp nincs zuhé),mert a fiam nem hajlandó bennt megmaradni..