Új privát üzeneted érkezett!

Kenetvizsgálat
Az emberek kb.30%-a streptococcus-hordozó. Alapesetben ez nem okoz gondot, de terhességben baj lehet belőle.
-koraszülés
-baba fertőzése
Megelőzhető szülés alatt adott antibiotikummal.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lányok!
És most már tessék visszavenni a tempóból!
Lehet, hogy én vagyok nagyon becari, de inkább most a pihenés, a fekvés, mint az inkubátor feletti aggodalom!

Vigyázzatok magatokra, a babákra!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi jó h.jelentkeztél :) látod le kell adni a voksot reggel különben felhördülnek a grafománok,keresik a topiktársat :)
Igazad lehet,már nem is megy minden úgy mint rég.Pedig még van vissza bőven...képzeljétek,az itthoni pólóim kicsik!! Akkor az utcairól nem is beszélek...a terhesgatyák gumija bevág..le kell tűrjem őket...

Ma mentünk volna szülinapozni barátnőmhöz,csináltam neki tortát is(sütés nélküli almatorta)most írt h.lázas betegek,ne menjünk :(
Most pedig indulunk a Lidlbe,vannak babacuccok is,zenélő felhúzható virág meg ilyenek,1500-ért,áll.tök jó zenéket játszanak(pl Somewhere over the rainbow...)júúúúúj remélem nem veszek :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Jobbulást a barátnődéknek!

Én már előszedtem a fogyásom előtti pólókat, pizsamagatyákat... :wink:

Elküldtem Katus-aput a piacra. Katus epret akar enni... :oops:

Bocsi a hibás írásért! Ezen a netbúkon olyan kicsik a billentyűk, hogy nem bírják az én gépelési sebességemet... Igyekszem javítani a hibákat....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vannak "felejthetetlen" élmények... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Várakozunk UH-ra, van ott egy aránylag jó kinézetű kismama óriás pocakkal... már a 42. hétben jár... orvos javasolta nek, hogy kapja el a férjét...
A csaj azon problémázott, hogy mi lesz, ha most terhes lesz? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Szerencsére, hamar behívtak engem, mert ha sokáig kellett volna hallgatnom, lemarom magamról a bőrt.... :oops: :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi: ez kemény, mármint a 42. hetes kismama története!!!

Évi: jó vásárlást :)

Bévi, Melisch: szerintem jobb ha az ember itt elmondja a bánatát, főleg , ha már nincs máshol..... és mindenkinek vannak problémái, fóbiái... :) én már csak tudom :)

süt a nap, ugrott az esküvős divat : esőkabát-gumicsima

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi húhúúú :lol: :lol:

Na nem volt zenélő izé a Lidlben.
Volt helyette fagyi,túrókrém :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

http://bama.hu/baranya/kozelet/egyetemi ... ult-309373

:( :(

Anyukám meg tegnap hívott h.a barátnője a Képalkotón dolgozik,és 8 embert küldtek el onnan,rtg asszisztenseket,ápolókat,és h.máshonnan is repülnek az ápolók.Egyrészt felháborítónak találom egy ilyen helyzetben(takarékossági okokból,tartozás miatt az ápolókat kell elküldeni...),másrészt nem nyugtat meg :? :? azért én mégiscsak tp-n vagyok még... :?

evilany

Sziasztok, szép hétvégét!

Én sokáig aludtam már megint, szeretek aludni :oops:
Még nem tudom mit csinálok ma, kicsit rendbe teszem a lakást, mosok kell valamit főzni és sokat lustálkodom!!!

Mares te csak filózd a festést :wink:

Ircsi jó pihenést és eprezést. Én tegnap sárgadinnyét ettem és nagyon finom volt, soha nem vettem szezonon kívül, pedig semmi különbség az izében. Ha epret nem ehetek :roll:
Kismama a kórházban :shock: :lol: na van mit mesélni. Anya is mondta este szült egy 18 éves, úgy ordított, hogy minden ajtót ablakot be kellett zárjanak. Még ha nem is volt fájása akkor is visított. Adtak neki fájdalomcsillapítót de ő csak ordított. Beszélni se volt kivel, levegőt sem vett fájások közben hiába magyarázta neki, hogy a babának kell a levegő :evil: és bármit mond nekik a baba egészére a legfontosabb és legyen már szíves hallgatni rájuk, mert csak jót akarnak. Doki is ideges volt, aztán könnyen megszült szerencsére. Mondta, hogy volt még 3 kismama a szülészetes, szegények biztos jót tett nekik végighallgatni a koncertet. :evil: Apuka az ajtóban várt, anya már arra is gondolt, lehet neki volt a jelenet, hogy hallja mennyire nehéz és fájdalmas volt a szülés :lol:

Kép
Kép
melisch

Évilány itt is azokat eresztik szélnek akikre szükség lenne, lassan több lesz az adminisztratív személyzet sok helyen, mint a munkás :cry: :evil:

Kép
Kép
melisch

Tina neked tegnap lemarad, hogy nekem is kellett vizuális erő a sok negatív hónap után. A babanetten kaptam a következő képet (lehet sokan ismerik), azóta is ez a laptopomon a hátérkép, jót tett a lelkemnek mindig és sokat néztem. Sokan kérdik is, hogy az enyémek, vagy ikreket várok:lol:
Kép

Kép
Kép
melisch

na megyek teregetni pá

Kép
Kép
melisch

Melisch hát ezek tündériek!!

evilany

Melisch: copy-paste , nagyon jók!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ma nagyon lusta a babám,alig mozog :( másoké?

evilany

Mai ebéd: fél pogika és hozzá üveges cékla, desszert meg 4 kiskanál tejberízs :) most már szep sóspálcika :) - > kis bentlakómank ízkavalkád lesz :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi: lehet hogy a hidegben kimozogta magát??? és most pihen ? :) biztos jól van Tomika! Túrós jégrkém, nyáááááááááááááám :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

csajok, készülök, mert még elkséek a nagy eseményről aztán bátyám ismét kiakad rám, kaját viszek, ott ugyse kapok, fel4-fel6ig meg azért simán megéhezek :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Evilány!
Az mi babánk sem aktivizálja magát :-(. Az előbb már kitapogattam, hogy merre lehet, akkor egy kicsit odébb vonszolta magát... de giga passzív. Na mindjárt eszem valamit és hanyatt vágom magam, akkor talán mocorászik majd a kis Drága.
Lehet, hogy a melegfront?
szilvi35

Szilvi,hát lehet,ha nagyon abalygatom kicsit arrébbmászik ő is.Na mindegy,hagyom szegényt. Ebéd megvolt,most eldőlök olvasni.

Mg-Ca piruláról akartam írni: az Édesanyák úti patikában sikerült kiváltanom 200 db-ot(receptre) 1200 ft-ért,a másik patikában a 100-asra azt mondták h.3500 ft,mert nem pasztilla hanem kapszula formában van nekik :evil:

Mares,azért érezzétek jól magatokat,képeket hozhatsz,sok boldogságot a párnak!

evilany

Évi, hiába vagy táppénzen, téged nem rúghatnak ki, mert védett vagy! bent tudják, hogy babát vársz, és a szülés után is, a gyerkőc 3 éves koráig védettek vagyunk! szóval nem te leszel az, akit elküldenek, ha valakit el fognak! ez tutttti! :)

Melisch, nagyon édi ez a kép! :)

Ircsi, örülök, hogy minden okés nálatok! 42. hetes kismami nagyon komoly!

na, én is megyek a lidl-be :P Évi, köszi a tippet, hátha itt vannak ilyen játékok!

sophie27

Rájöttem, hogy ma még nem ettem. Lehet ezért volt a passzivitás ...
Most kajáltam én is, meg is mozdult a bébi.
Most meg csuklik szegény... biztosan mohó volt.
Éheztettem szegénykét ...
szilvi35

Zsófi,ezt tudom,de a csoportos felmondás pl érintheti a kismamát,ha létszámleépítés van :( :( de nem parázok...

evilany

[quote="evilany"]M írta:evilanya nagyon lusta a babám,alig mozog :( másoké?

Enyém babócka is lusti és csak alhasnál érzem a kapirgálást néha :(
Biztos fáradtak :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Utólag is sziasztok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja,Lidlben még:pihe puha babatakaró 75x75 1500 ft,body 2 db/csomag 900 ft,frottír kapucnis törcsi+fürdőkesztyű 3 színben 1800 ft,kabátka+nadrág 1500 ft (de ezt nem vettem mert roskad a szekrény...most mostam ki a 2.adag nagy méret babaruhát - 74-es,80-as - de ezeket csak átmosom,nem vasalom...csak az 56,62-est)
És,gyümölcsfagyi 500 ml 200 ft :wink: :wink: nagyon finom,vettünk eprest,banánost..

Szilvi,nahát,ilyet ne csinálj...

evilany

Mg-Ca pirula....
Vásárcsarnoknál lévő patikában a 200db(kapszula) 3080ft

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kertvárosban sehol nem lehet kiváltani...nincs kapszulázógép :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]M írta:csillagfeny1976g-Ca pirula....
Vásárcsarnoknál lévő patikában a 200db(kapszula) 3080ft

Na,ezért írtam. Legközelebb vidd fel a Klinikához a recepted. Nekem is van egy 100 szemesre való még,majd kedden kiváltom.

evilany

nekem kapásból 200 szemet ír a doki...és én ritkán megyek a klinikára...de ha most ír akkor kiváltom ha megyek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

basszus az agyam nem káptalan :(
elrontottam a töltött paprikát...jesszusom :(
nem raktam a gombihoz tojcit...szétesett...
na mindegy így is megesszük :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares...jó szórakozást

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag én is így jártam a múltkor,de ízre jó volt :wink:

evilany

[quote="melisch"]T írta:melischina neked tegnap lemarad, hogy nekem is kellett vizuális erő a sok negatív hónap után. A babanetten kaptam a következő képet (lehet sokan ismerik), azóta is ez a laptopomon a hátérkép, jót tett a lelkemnek mindig és sokat néztem. Sokan kérdik is, hogy az enyémek, vagy ikreket várok:lol:
Kép

IMÁDOM EZT A KÉPET Melisch!!!! Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

Lementettem magamnak :)

Kép
xtina75

Melisch
Nagyon jó a kép! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én ezt imádom nézni

http://www.youtube.com/watch?v=V8Om4_G0k4A&feature=fvsr

és

http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk

olvasandó pedig

http://lustanyu.blog.nlcafe.hu/

:lol: :lol: :lol:

Tomikám arrébb költözött...nincs a hasam jobb oldalán,alul rugdos is..nem tudom most hogy fekszik,de azért egyet-egyet mozog,főleg ha piszkálom.

evilany

Sziasztok!

Látom elvan mindenki...azért jobb, hogy már nem esik...bár kezd nagyon meleg lenni...

Mi pihizünk...délelőtt kitakarítottunk, aztán voltunk vásárolni...

Ebédre rántott sajt volt, meg krokett...meg csináltam ivólevet (alma-répa-narancs)...fincsi lett, csak az alaprecepten kellett ezt-azt módosítani...

Megnéztük az Alice csodaországbant is...bár baba nehezen bírta végigülni...

Amúgy még mindig hiperaktív...komolyan nem értem, miért nem alszik már napok ota, csak ilyen max. fél órákra van nyugi...ami nekem nem lenne baj, mert mozogjon csak, de szegénykém nem alszik?
Este Gáborral megint játszot (azaz kb. fél 1 volt)...megint visszatapizott apájának, aztán kinyomta a könyökét, alig bírtuk rávenni, hogy húzza visza, engem tök szúrt már, apája meg csak simizte, de nem akarta elvinni, csak kb. 5 perccel később...úgyhogy elvan...most is dugdossa kifelé a kezét lábát...:)

Na, ennyi voltam mára, jön apa a géphez, úgyhogy én meg megyek pihizni...:)

További szép napot mindenkinek...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Huhh Ircsi ebben van valami!

evilany

Lustanyut végigolvastam. Katus biztosan azt hitte, hogy földrengés van, annyira nevettem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]L írta:lombikbabaustanyut végigolvastam. Katus biztosan azt hitte, hogy földrengés van, annyira nevettem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ugyanezt írtam :) Tomika is csak kuksizott szerintem :) az Anyarengésen :)

Aranyos a naptár is :)
És blog is van :shock: nem is láttam eddig :? megyek olvasni :lol:

evilany

Szép hétvégét mindenkinek,most értem idáig!!!

Melisch én nem merek semmi dinnyét meg ilyesmit enni félek beteg leszek tőle,viszont epret szoktam enni egyet-kettőt a kertből,az tudom nincs permetezve!!!!

Mares jó szórakozást nektek!!!

Évi kár mifelénk nincs Lidl tök jó dolgokat írtál.Lili is kicsit lusti vagyis nem éreztem ma annyira mozogni,de azért mocorgot.

Ircsi örülök neki,hogy jól vagytok ezt már szeretem,és jó a kép :lol:

Csillag jobban vagy már?????

Szilvás ,Dia biztos pihen arról híresek :lol:

Én velem egyetembe,ma mostam,kitakarítottam az egész házat főztem húslevest holnapra,meg csirkecombit hagymásan sajttal és tejfölel,sütöttem egy fekete erdő tortát,meglocsoltam a virágokat,és most itt vagyok pihenek,holnap már csak újkrumplit csinálom meg és a rántott húsit.És képzeljétek párom nem sejt semmit annyit tud anyósék jönnek ebédre,a tortát átt vittem a szomszédba a hűtőbe ne vegye észre :lol: Kentem a tortára a krémet a hasammal meg töröltem lefelé jó volt :lol: olyan voltam mint egy koszos malac!!!!!De remélem örülni fog!!!!

Kép
bévi

Bévi ne is mondd ha sütök tiszta liszt a hasam környéke mindig :shock: :lol: :lol: remélem jól sikerül a meglepetésed,és mi a helyzet a pocakoddal? Epe gondok?

evilany

Lustanyu:azért 1-nél sírtam is :oops:

evilany

Kép :? :? :lol:

evilany

Évi nem eszem zsíros kaját de azért ugy csipegetek mértékkel mindenből,és most nem fáj annyira kicsit érzem de nem túlzottan,azért jövőhéten elmegyek dokihoz egy hasi uhra,és pl nem eszem bolti újkrumplit,meg zöldséget nehogy szeres legyen,vigyázok amennyire lehet.És te hogy érzed magad Tomika???Nekem tudjátok mit szokott mostanában csinálni ott lent alul mintha reszketne olyan érzés fél percig vagy egy percig ne tudom mi lehet az olyan mintha bokszolnák a hasam megállás nélkül nem tudom mi lehet az.......

Kép
bévi

Bévi
Te csak nem tudsz pihenni!!!!! :?

Évi
Blog... eddig nem is volt :wink:
Hogy lehet olyan klassz, mintás hátteret varázsolni????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi minden nap eltervezem mától már nem csinálok semmit de valahogy nem jön össze ,persze meg megállok közben mindig átt megyek a szomszédba nagyon jóba vagyunk szeretem őket és ők is engem és akkor ott pihenek,mert itthon mindig eszembe jut ez is az is,de már alig várom kifessük a szobát és anyával kitakarítok és vissza fogom magam,sokszor gondolkozom el azon nem fékezem magam,lehet jobb lenne pedig.Van egy ismerősünk nem közeli és most szült meg és a kisfiának a szívén polip van és most megfigyelés alatt tartják nézik növekszik vagy sem,az ilyet nem veszik észre ultrahanggal???
Ircsi ti hogy vagytok hogy telnek a kórházi napok???Neked lehet könnyebb mert ismersz ott mindenkit magad vagy a szobában,mikor mehetek haza????Fogsz még dolgozni????

Kép
bévi

Ircsi, jó a blogod :) Itt tudsz nézni háttereket: http://annusblog.blogspot.com/, és oldalt le van írva, hogy kell beállítani.

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?