Bikfy!
Nagyon sajnálom a mensit. De tudod, jó úton haladsz, és fogynak a centik, jön az a várva várt baba!
Bazsa!
Ne add fel! Nagyon drukkolok, hogy a következő inszem már sikerüljön!!!
Vius!
Köszönöm a kedves szavaidat! Vigyázz arra a csodás kislányra, puszillak titeket!
Beze!
Kívánom, hogy elmúljanak végre az epegörcsök, és élvezni tudd te is a terhességed, és nyugodtan várhasd a kistesó érkezését! És a példaképem vagy abban, hogy jöttél Lexikével, és még nem is akartál kistesót, máris csatlakoztál, és rendszeresen írtál, remélem egyszer nekem is megadatik ez!
Monic!
Emlékezetes és sima szülést kívánok neked a kicsi fiaddal, optimális időben! Ölellek és kitartást!
Rodi!
Köszönöm a kedves szavakat! Te is a példaképem vagy, hogy túl lehet élni ezt a helyzetet és sikerülni fog nekünk is! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen nálatok! Aranyos dokinőt választottál, hogy felhívott, mi van!
Aagassi!
Gratulálok a kis családodhoz mégegszer, és drukkolok, hogy amint szeretnéd, még nagyobb családdá válhassatok! Biztos lesznek még nehéz napok, de ez természetes, és minden családban előfordulnak. Kitartást neked! És köszönöm neked is a bíztatást!
Bumi!
Nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön! Remélem, minden rendben, és szépen tapapnak a babák!!! ++++
Aviubi!
Szuper erdményei vannak a párodnak! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön most a kistesó! A dupla inszem még nagyobb esélyt hoz!
+++++
Lucuzs!
Drukkolok, hogy jól teljen a nyár, ne legyen beteg Bogi! És növeszgesd a kistesót a pocakban!
Eclipse!
Remélem minden rendben veled! Boldog terhességet és aztán boldogságot a kis családoddal!
Babicsek!
Kb. 5 hónap kihagyást javasolnak a dokik. Meg a Kaaliban a lombikoknál eleve is sor van, így én abban bízom, hogy idén lesz még egy lehetőségünk. Fizikailag teljesen jól vagyok, már csak lelkileg kell helyreraknom magam.
Nagyon drukkolok neked ehhez az inszemhez, hogy sikerüljön! És kitartást! ++++
Dy!
Puszilom Grétát és téged is!
Timejka!
Remélem teljesülnek az álmaid még idén! Ha lesz Bencusnak műtétje, akkor kitartást, gondolok rátok is sokat!
Syl!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Kitartást, mindjárt itt az ultrahang! Kívánom, hogy csodás szívhangot hallhassatok!
Nati!
Végül, de nem utolsó sorban, Nati, kívánok neked is kitartást a továbbiakhoz! És hogy ne várasson már annyira a kistestvér, hanem jöjjön és költözzön be a hasadba! És szép nyarat neked is!