Angel!
Igen az aventesből
Tegnap tesóméknál felejtettük a szilikonost, este poharazás volt, az is ment ügyesen, megivott 1 dl-t egyben, után még ennyi öntöttem, és mondtam neki hogy
"na akkor most nyakon öntheted magad", és a jól nevel t gyerekem imigyen is tett
Ma meg bevetettem a szelepest, jó szomjas volt, rögtön megszívta, és azóta is ügyesen iszik belőle. Szilikonost el is tesszük szerintem.
Belga
Bevallom én csak egy számot ismerek, azt valami irtóztató módon rühelltem, és le is írtam emiatt őket
Elfekvő mobil vagy távirányító nem kell enyémnek sem...simán kiszagolja az átverést
Baba!
Szép pocakod van neked is
Sajna a végén vág főleg üléskor így is úgy is ahol véget ér a farmeranyag
Én beszereztem olyan vékony lenszoknyát aminek olyan széles passzés a dereka, az nagyon bejött a melegben
Twist!
Na Dorka is eléggé Anyája
Rani!
Belevágott
Huhh, biztos vettem volna nagy levegőket, hogy ne vágjam tarkón
Tali
Hunci volt oly drága, hogy felajánlotta az otthonukat talira, szóval talán összejött a közeljövőben.
De amúgy hogy most már jó az idő, lehetne akár szabadtéri tali is, én nemrég voltam, tök jó volt. Meg jövő héten is megyek a Kopaszi gátra babatalizni, az is szuper hely állítólag
Skrisz!
Görögdinnye fej?? Ejej Anyuka, hát miket tetszik irkálni már
Copfok nagyon cukik, én annyira nem értem mikor a kiscsajoknak fiúsra letolják a haját
Keny!
Nekem ilyenkor tavaly, napi egy kiló eper/cseresznye volt az adagom
Vanda!
Stipstop vidd inkább az én kilóimat
Katerina!
Még semmi konkrétum nincs a talit illetően, igazából az lenne jó, ha jönnének a javaslatok azoktól aki jönnének az időpontokat illetően
Sannah!
Huhh, miket is........ 12 pizsamát, három térd/halászgatyót, fürdőgatyát, fürdőponcsót, melegítőszettet, két gatyásat egy felsővel, kovbojos kalapot (tudom hogy nem így kell írni, de nekem így teszik
) Meg három nagycsomagos Huggies popsitörlő is hazajött velem, mert az is nagyon akciós volt, és én azt szeressem
Meg nekem is lett egy cuki fürdőruci, meg egy szoknyácska, meg két nagyon szép (rózsaszín és barna) melltartó
Auchanban még semmitse vettem Zének, babailag nagyon tré szerintem.