Sziasztok!
Kubu, én nem bírom a klímát, így nem is volt kérdés, hogy a tetőtéri lakásba nem szereltetünk be, inkább árnyékolunk és szellőztetünk. Egész nyáron a légkondiban ültem az utóbbi 10 évben, most idén végre élvezhetem a hőséget. Bogi a mai napot már egész jól bírta, valószínűleg idő kellett neki, hogy megszokja.
Mindenre lesz elég időd, ami nagyon fontos. A többiben meg majd Apa segít.
Szonce, de jó! Furcsa, hogy egy éve én is még csak egy kis kezes-lábas foltocskát láttam az ultrahangon, most meg itt van ez a kis vigyori. Olyan izgi!
1macsek, üdv köztünk. A dokidat nem ismerem, az enyém Szuromi András, biztos, hogy nála fogom a következő babámat is megszülni (a világ legjobb orvosa
), de én is magánrendelésre jártam hozzá. A kórházi személyzet egyébként nagyon rendben van, a legtöbb doki aranyos és hozzáértő, a szülésznők profik, a nővérkék túlterheltek, de aranyosak, egyedül a csecsemősöket kell nyaggatni, de ha kérdezel, akkor ők is segítenek mindenben.
Millye, hát igen, a kert ilyenkor hiányzik, de sétálni mi is újra sokat járunk! Tegnap délelőtt és délután is lementünk, Bogi meg nagyokat durmolt a babakocsiban, amíg mozogtunk...
Átküldöm a torta receptjét, egyébként tényleg nagyon egyszerű és isteni, főleg nyáron, mert jó citromosra szoktam csinálni.
Még nem kaptam meg a Te receptedet. Nagyon várom!
A láz szerencsére csak délig tartott, pár órával megúsztuk.
A hozzátápit múlt hét végén kezdtük almával, ma pedig kipróbáltuk a tejpépet. Hát, az almával már egész jól állunk, tegnap a rostos részéből egész szépen evett (Milka tojás kiskanalával adom neki, abból kb. 10 kanállal evett), de a tejpépre ma olyan fintorokat kaptam, mintha valami nagyon gusztustalan dolgot adtam volna neki. Nagyon röhögtem a grimaszokon.
Azon nagyon meglepődtem, hogy az alma rostok emésztés nélkül átmennek rajta, de a barátnőm megnyugtatott, hogy náluk ugyanez volt. A grimaszokkal is.
Kriszta, hát, tényleg jó lett volna kicsit többet beszélgetni, de én most senkivel nem tudtam hosszan dumcsizni. Persze idővel javulni fog a helyzet. Itt kicsit sokan is voltak és nagyon meleg volt a kert, de biztos lesz még alkalmunk bepótolni.
Bizony, kedden jött meg Bogi személyije, 1 hét alatt elkészült és meg is érkezett. Szuper az önkormányzat itt a XI. kerületben.
A fényképen sokat röhögtünk. Olyan kis meglepett képet vágott! 25-én megyünk, az autó már elkészült, hétfőn vizsgázik, szóval nagy az izgalom!
De jó, hogy Ti is jól bírjátok a meleget! A receptet Neked is küldöm. Anyumnak csináltam már piskóta nélkül, mert ő sem eszik lisztes dolgokat, de azzal még kell kísérleteznem, mert kicsit szétfolyt. Egyébként ilyen tortát csináltam Karácsonykor a céges bulira Gábor kedvéért, amire végül nem jött el.
Éljen Bogi első lépései és gratulálok az évfordulóhoz.
A babajelezésről már hallottam és nekünk is tetszett az ötlet. Szerintem majd mi is keresünk valamilyen tanfolyamot. Majd mesélj, hogy megy!
A cipőcskékről én is olvastam mindenfélét, de a csípőszűrésen megkérdeztem a dokit, hogy neki mi a véleménye a puha és a keménytalpú cipőcskékről. Ő annyit mondott, hogy a talp mindegy, de a sarkánál nagyon fontos, hogy legyen megfelelő támasz. A cipőmárkákat még érthető okokból nem néztük, de engem is érdekel, kinek mi vált be.
Ma egyébként a déli hőséget Bogi is átaludta. Anyunál hagytam, mert én mentem jógázni. Játszott egy ideig, aztán elfáradt, Anyu elaltatta és több, mint 3 és fél órát aludt. Nem semmi! Cserébe olyan kis mosolygós volt egész estig! És akkorát forgolódott! Most fordult először át a hátáról a hasára. Nagyon belendült, vagy fél órán keresztül gyakorolt, persze azért segítséggel!
Szép hétvégét mindenkinek!
Kati