Új privát üzeneted érkezett!

Ez az időjárás nem normális ma még egész nap esik nem állt meg öt percre mikor lesz itt jó idő,mikor tudunk már festetni,fogalmam sincs.

Kép
bévi

Szilvás jó utat és vigyázz magadra........

Kép
bévi

Bévi nyugi van! Vigyázz magadra. A párizsis kenyér is finom vacsira...

Évi ja, nem én voltam a lényeg, nem is készült rólam kép.

Tina nem én fogok tapétázni, majd csak nézem vagy inkább dolgozok és majd kitakartítok utána. :lol: Pihenek is közben ám. :wink:

Gábor elment Salgótarjánba temetésre, különbusszal. Most mondta az egyik barátnőm, hogy a rádióban bemondták lehet lezárják Szécsénynél az utat mert kint van az Ipoly. Nem tudom hogy jön haza akkor....Itt van tőlünk nem messze, 15-20km. Most izgulhatok ezen.....

Brik mindjárt olvasom, de válaszolni lehet csak holnap fogok. Mennem kell Bencéért.

El is köszönök, mert a gyógyszertárba is ki kell ugorjak még.
Sziasztok!

királylány

Dia remélem férjeddel minden rendben lesz nem lesz fennakadás az úton!!!!!

Kép
bévi

Barbi szerintem is inkább halassz. Most fontosabb a bébid:-)) Meg neked veszélyes is kémia, fizika.
Én Jogi egyetemre járok Igazságügyi igazgatási szakra. Nagyon szeretem, nem könnyű, de szeretem.

Dia oké várom holnap:-)) Puszi Bencének:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Dia ne izgulj, minden rendben lesz.

Én most ettem halászlét úgy kívántam:-))) Olyan jól esett. Nem sokat ettem, mert a fiammal szoktunk enni mindig felezzük, így jó mert így kevesebbet eszem :-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csillag, jobbulást kívánok!

Barbcsi, örülök, hogy mindent sikerült megvenni.
Nyugi, tuti nem lesz gond Bencével, a lényeg, ha doki fekvést mondott, akkor azt is kell csinálni. Most tényleg hagyd a sulit!!!

Ircsi, jó, hogy jelentkeztél!!! Remélem és persze tuti még bent marad Katus 6 hétig….

Bévi, nem kell főzni, pihizni kell!!! Szerintem a párod is ezt akarná, elég egy hideg kaja. Egy sima szendvics vacsira!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lányok, segítsetek!

Ha a bal oldalamon folyamatos lüktetés szerű dolgot érzek, az mitől van? Létezik, hogy Törpicur ennyire egyenletesen rugdosson? Vagy valami baj van? Fekszem a bal oldalamon, tehát a vérkeringés így tök jó, de ülve is ugyanezt érzem! És ezt éreztem már egyszer napokkal ezelőtt. Folyamatosan= több perce
Most nagyon megijedtem! :( Nyugtassatok meg, hogy ez a mocorgás normális!!!

Kép

Kép
barbcsi

Megjöttem :) Jókora fagyit tömtem be :oops: megszűntek a régi kelyhek így a feketeerdő ugrott...de volt helyette más..teszem g-re(na rólam készült fotó nagggyon gáz,ki is akadtam hogy mekkora debella vagyok,gyorsan csináltattam a férjjel pár fotót itthon is,felteszem az albumomba kicsit javítsam a renomét...ehh)

Barbcsi balra fekve nekem is ütemesen rugdos(vagy mit csinál) rendszeresen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.03 19:20-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi,ezek szerint jó volt a tali! :) Hmm fagyikelyhek! :roll:
Akkor jó. Csak az a baj, hogy hiába feküdtem egész nap, hiába szedem a magnéziumot, mégis keményedik a pocim rendesen és görcsöl. Már úgy várom a szerdát, mint a Messiást. :oops: Csak attól félek, ha halasztom a vizsgáim mondjuk szeptemberre, hogyan fogom itthon hagyni szegény kis Bencét? Oké, hogy nagyszülők, dédszülők vigyáznának rá, de nekem meg folyton felé járna az eszem. Én már csak ilyen vagyok. :( De ezt a halasztást előbb a dokimmal is meg kell beszélnem, mert mégis ő ad papírt arról, hogy baj van. De írok a TO-nak is, úgy gyorsabban válaszolnak, mint telefonon... Tapasztalat...

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!!!!

Évi nem vagy debella áááááááááá csak kismama mikor szoksz le róla,tudod majd együtt lefogyunk!!!!Nézem a képeket hátha felraktad már.

Barbcsi ne izgulj nekem Lili egész nap pörög mint egy kis golyó olyan és este kezdi mikor lefekszem hajnal 1 kor szóval tuti kisfiad is csak mocorog ilyen kor ebben a korban a legaktvívabak azt olvastam30-31 hét.És utána majd lesz aggódás mert már nem nagyon fog mozogni mert nem lesz pörgére hely.

Én kifőztem :oops: mézes mustáros csirke és ettem belőle kicsit remélem nem fog fájni a pocakom,de annyira kívántam,és kimostam Lili ruháit ami még nem volt kimosva :lol: most meg pihenek!!!

Kép
bévi

Bévi tök gáz a fejem rajta de hát ez van.Tettem saját albumba is újat az jobb lett :)

Barbcsi tudom nem vigasz de az idő is tehet róla mindannyian görcsölünk a napokban,pihenj sokat! Csak az segít.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nézzétek a fókuszt milyen pici babák atya ég,de egészségesek már 1 éve voltak olyan picik :lol: egyem meg 5 hónaposan születtek!!!Istenem de fura és milyen nagy a tudomány!

Kép
bévi

A másik baba 23 hétre született mert az anyukája Help szindrómás lett,vissza lehet nézni amugy itt neten rtl klub oldalán!!!Csak az nézze meg aki birja az ilyen képeket,de viszont mi lett belőlük egészséges kis cuki bébik.

Kép
bévi

Évi nagyon jó képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Ja főleg a fagyi :)

evilany

Nna, én meg megyek, nyammogok egy diabetikus pálcikást. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.06.03 19:57-kor.

Kép
xtina75

Tina az is jó! Ma bűnöztem,de egyébként diétásat eszek én is :wink:

evilany

Nem nekem a fagyi nem tetszik mert nem szeretem a déli gyümiket mert kiömlök tőle szóval nekem a kismama tetszik a képen: )

Tina nekem is az van nem olyan jó de elmegy egynek :?

Kép
bévi

De kicsorgott a nyálam a képektől :D

Kép
xtina75

Bévi pedig isteni volt,tényleg,tele gyümölccsel na mondja valaki hogy nem egészséges :roll:

evilany

Csillag hiányoztál :roll: na majd 2 hét múlva.

evilany

Évi de egészséges :lol: mondjuk ha én megenném akkor tuti kiömlenék mert allergiás vagyok a banánra,kiwire meg majd nem minden déli gyümölcsre...
Ircsi remélem jól vagytok!!!!!!!!

Csillag te is és Barbcsi te is!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk egész nap nem voltam neharika, de rohanás volt ma is..

Pécsi csajok: elnézést hogy nem tudtam menni!!!! Este 9re értem haza urammal... Remélem máskor mehetek még!

Többieknek pussz reagálás majd holnap, ezért is bocsika!!!

Jóéjt mindenkinek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Szokásomhoz híven :oops: sajna megint nem tudtam minden oldalt mindig követni, de azt leszűrtem, hogy többen is gyengélkedtek. Vigyázzatok magatokra, pihenjetek tényleg sokat, nem érdekes ilyenkor a vizsga, a munka, meg a háztartás. Valahogy majdcsak megoldódik mindegyik. Drukkolok nektek, és küldök gyógysugarakat minden görcsölgető pocakosnak! :-)
A pécsi csajokat pedig nagyon irigylem. Összefutott a nyál a számban rendesen a fagyikelyhek láttán. Itt is vannak jó cukrászdák, de ilyen klassz kelyhekkel én még itt nem találkoztam... :-)
sziasztok, puszi mindenkinek!
Katka

Katka
KépKép
katka77

Évi! Szerintem debellaságban viszem a pálmát. DE!!! Nekem is mindig azt mondja a párom, mint Bévi: kismamák vagyunk :D Tudom, tudom ez nem lehet kifogás :oops: , de majd lefogyunk!!!!

Nagyon jól éreztem magam!!!!

Tündi! A g-n van fotó Bercókunkról, hasonlíthatod!

Ez lesz a babakocsink:

Kép

Végre megszületett a döntés :P van sportrésze is, majd fotózok.

Jó éjt!!!
limo73

Jó reggelt!

Remélem, mindenki jól / jobban van...

Barbcsi.
Szeptemberben kint lesz az egészséges kisfiad... MOST meg nem vagy jól... Nem nehéz ez a döntés!!!! Érteeeeeeeeeeeed....

Ircsi
?

Csillag?

Pécsi csajok :-) nyamiiiii

Dia:
hazaért rendben?

Bévi
kikapsz!!! Ha fáradt vagy (meg ugye nem vagy jól) tessék már pihenni... Mi a fenének sütögetsz? Párizsi, kenyér, zöldség.... kiváló vacsi... Nem igaz, hogy egyszer-egyszer nem engedhető meg... :evil: Irgumburgum....

Megyek gyerkőcöt keltegetni... :-)
gmailt majd "bentről" megkuksizom.

szilvás76

Sziasztok!
Pécsiek...jók a képeitek :)
mindenki szépen gömbölyödik-"pofásodik" :D
Utóbbiért bocsi... :oops:
Ircsi?
Barbcsi!nekem is tegnap egész nap keményedett,görcsölt a pocakom...pedig én is nyomom a MagneB6-ot...ezerrel.
Én is sokszor érzek bal oldalon valamiféle "lüktetést" vagy mocorgást(de mint már írtam olyan szakaszos-akadozott).
Szerintem normális jelenség.
Ez a front szegény babókat is nagyon megviseli...mint mindenkit!!!
Ma reggel 5 óta a 3. mentőt hallom menni...brutális! :? :(
Ilyen hülye időjárást!!!...és egész júniusban hasonló lesz :?
Évi! Köszi a hiányolást!

Tegnap mentek volna Lacáék Magyarhertelendre!-az idő miatt elmarad...áttették jövő hét csütörtökre.
Fanniék ma mentek volna...csórikámat nagyon sajnálom,tegnap még bekészítettünk mindent a tatyóba...és éjjel elkezdett esni :(

Ők majd csak jövőre mennek...nem halasztanak egy hetet...ekkora érvágást nekik :(

Szilvi! Köszike....vagyogatok :(
Nem a leg fényesebben...sokat fekszem,pihenek....hideg volt tegnap a vacsi...(ez van)
Az éjszakám sem volt valami fényes...egész éjjel forgolódtam,nyögdécseltem,bal oldalam iszonyat fájt,görcsölt.
TUTI AZ IDŐ MIATT!!!
Nem szeretnék klinikára menni vele...ha ma sem múlik...lehet holnap kénytelen leszek felmenni :( :oops:

Babó folyamat csak lent -alhasnál mocorog...kapar...(mint ha ki akarna bújni :(

Csórikám...biztos neki sem jó :(

Na majd még jelentkezem.

Mindenkinek JOBBULÁST!!!! (így nem hagyok ki senkit) :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Katka,és Ti hogy vagytok? A víz megkímélt titeket?
Ezek a kelyhek "semmik" az előzőekhez képest :)

Csillag a Magne B6 nem sokat ér ezt már túltárgyaltuk,tessék erősebb adagot szedni ha görcsölsz.Védőnő mit mondott? Szerintem hívd fel a görcsök miatt,és inkább menj fel a Klinikára ha nem múlik. Hogy alul kapar a baba,farfekvésben lenne?

Limo én is tök jól éreztem magam,jó kimozdulni meg nagyokat dumálni.Használjuk ki míg lehet,max 3 talink lesz még ahogy számolok :lol:
Az UH-hoz nagyon drukkolok mielőbb várlak a hírekkel.

Mares 2 hét múlva várunk.
:wink:

Ircsi? remélem jól vagytok és alaposan ki is pihened magad!

Barbcsi csatlakozom ez előttem szólókhoz.

Szilvi,végre péntek van :wink: jah,de esik :(

Mérlegeltem,kerek 1 kg-val vagyok több mint 1 hónapja!! (tegnap 1.4 volt,no,ettem fagyit és fogytam :lol: ) bár mire a védőnő ideér lesz ez még plusz 1.5 (eszek,iszok,ruha...) na mindegy.

evilany

Kép

evilany

Hm,remélem nem azért ingadozik(és megy lefelé)a súlyom mert fogy a vízünk :? :? (felesleges parázás ma reggelre is :) )

evilany

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Már olyan régen esett....pedig mára nagy mosásokat terveztem, mondván kint jobban szárad...cseszhetem!

Csillag! Pihenés és magnézium. Magnesium citrici 500 mg!!!
Tegnap este megint dupláznom kellett az adagot!!! Ha ez így megy, ahogy abba kell hagyni a magnézium szedését meg is szülök! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Évi! Szerintem és ha van kedvetek babával se hagyjuk abba a talikat. Nyilván átalakulnának, de akkor talán még jobban szükségünk lesz rá. Mert ha elmúlik a "minden csoda 3 napig tart" itt találjuk magunkat a babával és a pelenkákkal! :P

Na most elfelejtettem mit akartam még....
limo73

Limo,jaja csak szerintem az ott beletelik majd pár hétbe mire kimozdulunk és képesek leszünk talikra menni...de jó ötlet,akár játszóházakba is lehet menni meg bármi.

evilany

Ki tud nekem abban segíteni,hogy a blogban hogy tudok úgy belinkelni dolgot h.nem a címet írom oda hanem amiről szól és az ilyen más színű lesz aláhúzva és ha rákatt,odavisz az oldalra?(na ezt elég amatőr módon írtam le de Szilvi biztos tudod neked volt már olyan bejegyzésed)

evilany

Jóreggelt!!

Istenem, megint esik... most melyik időjárásos oldalnak kell hinni??? Mert mind esküdözik, kivéve a www.met.hu , hogy holnap napsütés lesz!!! Ahogy kinézek nem ezt érzem, de lehet! Lehet gumicsizma és esőkabát lesz a holnap lagzis gúnyám :)

Ilus: remélem anyud jobban lesz hamar!

Bévi: festét nálunk is áll, talán a hétvégén ha jobb idő lesz a nappali-konyha meglesz, kő remélem nincs ott és csak rosszul látták, hmmm mézes mustáros, azt szeretem :) csak most attól fájna a pocim

Ircsi: nagyon vigyázz magadra!!

Clárika: cigis videjó nem semmi... Várdai Dóra??( melyik suliba járt nem tudod???általánosba...)

Tina: jaj, de szép rózsa... gondolom a TE nevelésed!!

Barbcsi: nyugi, kis Bence jól van, de te pihenj, vizsgán kérj halasztást, mindent,... ő a legfolntosabb!

Dia: ide mit is akartam ?? :) jaj, buta vagyok, de megvan... majd urad utasítások mellett összeszedi a kórházi motyót :) ÁÁÁ, Ipoly, urad rendben hazaért?

Brik: vizsgáidhoz sok sikert de azért vigyázz magadra!!

Limo: kocsi szééééééééééép :)))

TEgnap ismét próbáltam 3 kislányka fejébe betölteni a matekot, szinte már tölcsérrel, ezen az én fejem is kiment, reggel 10-től délután fel4ig kisebb megszakításokkal sok az a matek :) aztán irány haza, rokonokhoz, majd tesco és fel9 lett mire hazaértünk!

Évi, Clárika, Limo, Tündi, CSillag: de két hét múlva tipp topp leszek és kelyhezek veletek!

Évi: mi az hogy megszűntek a régi fagyi-csodák???? miért??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi. A beírt szöveget (ami majd kék lesz) jelöld ki, majd kattints az ikonok között a link-re. Megnyílik egy kis ablak, oda kell beírnod a www-s címet.

Ha nem megy, szólj...

szilvás76

Mares mi se tudjuk,új fagyilap van. :?

evilany

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76vi. A beírt szöveget (ami majd kék lesz) jelöld ki, majd kattints az ikonok között a link-re. Megnyílik egy kis ablak, oda kell beírnod a www-s címet.

Ha nem megy, szólj...

:shock: :shock:

evilany

Siker!!!! :wink: :wink: Köszi

evilany

Évi: és az a nagyon nagy giga adag az sincs már??? amit még annó kivitt a lányka,?

Valakinek vm jó spárgás recept???? ( csak nehogy kék leves legyen , mint Bridget Jones-ban :) )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,de,olyat láttunk.
Jah,a pincérnő irigykedett de jó mindenkinek babája lesz...hogy ő is szeretne...mondtuk nem adunk egyet se :lol: :lol:
Spárga:passz,még sose csináltam.

evilany

Évi: és most már észre is vette mindenkin hogy babát vár??? :) pedig szerintem mindenkin ( kivéve még engem) látszik :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares.
A spárgát alaposan pucold meg, a "szálakat" szedd le róla mindet (pepecs meló)
Én a rügyes végét levágom, félreteszem. (2 cm)

Leveskockás alaplevet készítek. Amikor forr, beledoom a spárgákat (2-3 cm-es darabkákra vágva)
kb 10-15 perc kell neki. (közben szűrőben a lábos tetején a rügyeket is átpuhítom, gőzölöm) főzni ezeket nem kell. Utána leszűröm a léből a megfőtt spárgát, összeturmixolom, visszateszem a levesbe, tejszínt nyomok hozzá, meg egy kis tejfölt. Mehet bele citromlé (egy kis fehérbor is) picit összerottyantom, a rügyeket belenyomatom.

Ha a spárgát az ELEJÉN NEM PUCOLTAD MEG ALAPOSAN, AKKOR A TURMIXOLÁS UTÁN IS MARADNAK BENNE "SZÁLAK", (MINT A ZÖLDBABON...) Nekem először olyan volt, és :shock: :cry:

Tehetsz hozzá (ízlés szerint) sót, borsot is

Nagyon fini lesz!!!

...remélem, semmit nem hagytam ki, én kóstolgatom közben... :-)

szilvás76

Sziasztok!

Ircsi, írj egy sort, ha tudsz, aggódunk!

Limo, szuper a járgány! Ha van időd, kivi vagyok a sport version-re is! :-)))

Mares, igen, saját nevelésű rózsa(fa), majd hozok még fotót...

Evi, ez a kéééép... naggggyon cukker baba!!!

Csillag: pihi, nyugi, vigyázás!!! (És mindenki más is!!!)

Én úgy döntöttem, nem kockáztatok, vettem tegnap ernyőket az esküvőre...

Kép
xtina75

Szaisztok!

Köszönöm a hiányolást. legutóbbi hsz-om óta próbáltam visszaolvasni, hát..nem bírtam, még 6,5oldal van, de már rossz ülni. Köszi, jól vagyok. Sokszor fájogat a pocim, de minden oké. Fannikám úgy tudom fejvéggel fekszik. Nekem is csinál olyanokat, mint Woody képén, de még nem sikerült lefotózni.

babaimádó
Kép
babaimado

CSillag: sajnálom hogy gyerekeknek elmaradt a kirándulás, nálunk is ment volna bátyóm kislánya, de az eső miatt már szerdán lefújták.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina, már csak 1 hét! :-)
:lol: :wink:

szilvás76

Sziasztok!

Hát ez a nap életem legpechesebb napja. :-(((
De lehet, hogy jel volt valamiért:-))
Ma vizsgázni mentem volna, készültem is, nekem nincs aki vigyázzon a gyerekeimre, csak ketten vagyunk a párommal, nagyszülők nem olyanok:-(( Ez van megszoktuk:-)) Na mindegy kocsi lerobbant a párom a cégtől 2,5 órás késéssel szállította a kaját én vizsgára nem tudtam így menni:-((( Lelkileg tök rossz érzés volt, most már megnyugodtam:-)) Az a baj mindig az első vizsgák a legkönnyebbek a tantárgyakból és utána ha meghúzzák az embert a következő tuti nehezebb. Hát úgy kell készülnöm, hogy az nehezebb lesz.

Na de a lényeg megnyugodtam, nem fáj most már a pocim se:-)) Szegény babám mit élhetett ma át odabent:-))

Kfmares köszi a drukkot, hétfőn megyek és az sikerülni fog muszáj neki:-))

Ircsi remélem jól vagytok, izgulok értetek hogy minden oké legyen:-))

Hétfőn megyek én is a dokinénimhez , de most csak beszélgetni aztán utána vizsgálatra és végre uh-ra már alig várom:-) Volt köztetek valaki a 4d genesis-be uh-on? Most valamiért oda szeretnék menni és kíváncsi vagyok tapasztalatokról.

Limo nagyon jó a babakocsi:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szilvi: köszike... :) és a zöld és sárga spárgát ugyanúgy pucolgatni kell??? Bocsika, még nem csináltam... :( és belül van az amit főzni kell majd???

Tina: felkészült vagy, de jövő héten szuper idő lesz!! :) majd nap-táncot járok neked!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Brik: szegényem... .de lehet jó jel ez , hogy nemtudtál menni és pont a következő időpontnál lesznek engedékenyebbek!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?