Sziasztok!
Nem is tudom, hol kezdjem a válaszokat
Zsuzsci
ÉN is azt javasolnám, hogy néhány nap múlva tesztelj újra ha a barnázgatás marad és nem jön meg rendesen a vérzésed. Amúgy nem fog megjönni
És tudod: mint új topik-lakónak, nagy-nagy esélyed lett a babásodásra
Szóval nincs veszve semmi!
Nagyon szorítok!
Mindnekinek rettentően hálás vagyok, hogy ennyire gondoltok rám és drukkoltok! Irtó jó érzés ez
Jelentem, a hőm még ma is 36,7 volt. Az az igazság, hogy akkor sem akarok ilyet hinni, hogy baba van, mert akkor beleélem magam, és hatalmasat fogok esni. Úgyhogy halál nyugi van és várok tovább
Halál nyugi, ja, a drága szerelmetes férjecském meg tényleg kezd bezsongani a babaért
Elkezdte élénken figyelni a hőmérsékletemet
Judit
Nem fogunk elfelejteni!
Megöl a sárga irigység, hoyg mentek a tuti időbe, én meg ma reggel ha 5 percet várok még buszra, akkor letöröm a fülem
Szóval tényleg érezzétek jól egymást, és nagyon vigyázzatok magatokra! Töltsétek nagyon boldogan ezt a 2 hetet, semmi mással nem törődve
Kutyus ügyben hogy tudd, én is élek-halok egy kiskutyáért. De mivel panelba nem volna szivem bezárni egész nap mert mi is egész nap dolgozunk, ezért megyünk sokszor barátainkhoz, akiknek van kutyusuk, és akkor nagyon meg szoktam szeretgetni őket
Ha nem engedi a párod, akkor hátha neked is bejön ez a módszer
Judyt
Ettől a kutyustól olvadásba kezdtek a fagyott füleim
Ezt a babát pedig haza szeretném vinni - virágostúl
Eredményeteket nagyon várom addig is drukk hegyek mennek!
Kérdésedre válaszolva igen, még görcsölgetek, semmi változás a tünetekben. Ma 30. napon vagyok, tehát 28-30. nap körül nem kell megjönnie
Most nagyon határeset, ezért várok még mindenképpen.
Zsizsa
Igaz, ha kétnaponta megy az akciózás, akkor mindig lesznek ott aktív kiskatonák, és tuti lesz a következő törpe
Drága Druszám!
Ha olvasol bennünket, akkor légyszi írjál, nagyon együttérzünk veled!
Na lányok! Kiraktátok a cserepeket az ablakba?
Tegnapi dolgokhoz még:
A Kísértés című játékot hülyeségnek tartom annak ellenére, hogy nem is láttam. Amelyik kapcsolat stabil, van bizalom, azt nem kell próbára tenni. Csak azt, ahol az egyik nem bízik meg a másikban.
Én biztos nem tenném ki ennek a házasságomat!
Babus
A rendőrbácsik sajnos ilyenek, kell a pénz a BM-nek meg a nem tudom én kinek, minek, és nem néznek el semmit
Sajnos ezt tudomásul kell vennünk, de remélem, hoyg máskor nem történik veletek ilyen, mert erre kifizetni pénzt ...
Tündi