Sziasztok!
Virág, idáig kertesben laktunk, itt most pici udvar lesz. Sorházi sarki társas (zsákutca végében) 5 lakással. Előtte nagy füves rész, és srégan most felújított játszótér, ami jól el van dugva, ismeretlenek nem járnak oda. De a régi az megmarad, és mivel legalább 151 m-re van, szerintem lesz is használva a továbbiakban is. Meg a dédi is itt lakik mellettünk közös udvarban. Viszont a 3 szoba helyett itt mindenkinek lesz sajátja, remélem a mindennapi konfliktusok ezáltal majd csökkennek. És fontos, hogy pisilni sem kell majd sorbanállni.
Szerencsére most volt teljes tetőcsere, és külső tatarozás, az első szintet is totál felújították, nyilászáró csere, fűtés csere, új konyha, mosható tapétára mosható festék. Szigetelése már kezdetektől fogva megvan, azzal nem lesz gond, és nem csak mondvacsinált, mert 8cm-es. Rendes lakók, és közösség, igényesen okosan csináltak mindent. Most gondolkodtak napenergia hasznosításban is. Lehet, hogy ez lesz a következő projekt?
Lovas játékot Mártici megvetette, nehogy elfogyjon. Megígérte, hogy elfelejti, de nagyon nehezen megy neki. Már rettenetesen várja a szülinapját, hogy megkaphassa.
A szolnoki szülés árakhoz nem tudok mit szólni, Pesten nem kérdeztem mennyi, adtam amennyit tudtam, a doki anélkül is korrekt és rendes volt. Igaz, előtte a vizsgálatok alklmával normál rendelési időben nem tömtem a zsebét. Bevállalta negyedik gyerkőcnek a fiút (elkészíteni), mert ő ilyet tud.
A sima szülésnél a szülésznő tényleg fontos, néha még a dokinál is fontosabb, de szerintem erről Betti többet tudna mesélni mint bármelyikünk
Olga! Miért a Bajcsy Balázsnak? És a továbbiakban is ott marad?
Mandaláról, több helyen is lehet kapni, elég változatos az áruk érdemes szétnézni, vagy ha jártok Pesten akkor a Toystore-nál megvenni, de le is postázzák. Ott rengeteg féle szokott lenni, és szerintem jó áron. Egyébként Müller, Bambi játéküzlet a Plazában ahol kapható biztostra.