Új privát üzeneted érkezett!

Ez nem igaz, engem tegnap este vágtak el matekból, mégis optimista vagyok :lol: majd 2 hét múlva meglesz :lol:

Ivanka, postázzuk :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


sziasztok!
Nagyon eltűntem, látom megint vannak új emberek, üdv mindenkinek!

Nagy kevés időm van mostanság. levizsgáztam, majd júliusban lesz eredmény, remélem sikerült. Aztán elmentünk kicsit kikapcsolódni, mert most volt a házassági évfordulónk. Ivánka, Svájc nagyon szupi hely, minden annyira gyönyürű.
Aztán most itt vagyok Magyarrszágon a családomnál, majd szombaton repülök vissza. Aztán rá egy hétre megint repülünk, megyünk nyaralni a párommal. Szóval sűrű programom van :lol:

Ivánka! Én is elmentem Franciországban a nődokimhoz. Mondtam neki, hogy hamarosan szeretnék teherbe esni. Nagyon nem vizsgált meg, megcsinálta a rákszűrést, elküldött vérvizsgálatokra. Megnézték, hogy védett vagyok-e rubeloa és toxoplazma ellen, és megnézték a vércsoportomat, mert nem ismertem. Persze ritka a vércsoportom, rh- vagyok, persze párom rh+, szóval majd jobban kell rám figyelni a terhesség alatt a vércsoport összeférhetetlenség miatt. Aztán ennyi. Mondta, hogy majd mielőtt ténylegesen elkezdünk próbálkozni, menjek vissza hozzá, hogy rátegyük az i-re a pontot, hogy minden rendben van.
Én is elkezdtem figyelni magam, megállapítottam, hogy van peteérésem, kicsit megnyugodtam. Én is úgy gondolkoztam, mint te. Ha van vmi gond, jobb minél előbb megtudni, nem akkor, amikor már hónapok óta nem jön össze a baba.

na most megyek, majd jelentkezem.
szép, esőmentes napot mindenkinek! :D

mka
mka
 
 


Sziasztok!

Már régóta olvasgatom a fórumot, de még csak most regisztráltam. Nekünk is most lett aktuális a babatéma, 2011-ben szeretnénk, ha már lenne.
Sajnos a dolgunkat nehezíti, hogy én PCOS-es vagyok, igaz kezeljük, de így sem minden hónapban van peteérés :( Láttam, hogy ezzel a betegséggel nem vagyok egyedül ebben a topikban, sajnálom :cry:
Múlt hónap volt az első éles hónapunk, a PCOS miatt volt tüszőrepesztés is, utána action, 1 hét mensi csúszás, reménykedés, de sajnos megjött :( Most igen nehéz, hogy honnan számoljam a ciklusom, mert a nemvártat megelőző pár nap barnázással telt.. de kb. félidő előtt járok. Vettem ovu tesztet, de még egy picit várok vele.

Mi is a "tegyünk meg mindent" elvet követjük, valahogy félek attól, hogy évekig várjunk, csalódjunk, ha gond van (reméljük nincs) akkor még időben derüljön ki.

Szép Napot Mindenkinek!
csillag**
 
 

 
 

Csillag
Üdv közöttünk! Hajrá babaproject! :wink:

Mka
Nálunk ugyanez a helyzet. Mindkét szülésem után kaptam bökit a sejhajomba, mert persze a fiaim az apjuk vércsoportját örökölték... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Kitty
Fejletlen méh :cry:
IR vizsgálaton voltál?

Marcsitita
Nagyon édes a kisfiad! :lol:

Csillag
Hajrá!!!!
Vendég
 


Hello lányok!
Hát lehet, hogy ez az eső idő rátesz a depressziós hangulatra egy lapáttal. Ma is kivittem a kutyát és úgy eláztam, hogy önteni lehetett a cipőmből a vizet.
Ráadásul ideges vagyok és nagyon reménykedem, hátha valami csoda folytán még is engem választanának az állásra. Persze tudat alatt tudom, hogy nem voltam jó az excel feladatban, de az ember még is reménykedik. Csak attól félek, hogy nagyon össze fogok törni, ha még sem kapom meg, mert akkor kilátástalan lesz a helyzetem ezen a sz@r helyen. Hát azért túl leszek rajta, ha nem engem akarnak, de tuti ki fogom sírni magam. Ez a feszkó nem nekem való..
Szia Csillag üdvözlünk közöttünk. :))) Tök jó, hogy ennyien vagyunk. Én is ovutesztezni fogok. :)
Mindenkinek pozitív godolatokat kívánok! :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Sziasztok!
Na előkerültem végre. Sajnos mostanában nagyon el vagyok havazva munkával.
Teljesen k.o. vagyok estére.

Igyekszem visszaolvasni. 

Üdvözlet az új tagoknak!!!

Kati, üdvözöllek köztünk! Sajnálom a babádat, drukkolok, hogy minél előbb összejöjjön a babóca! Ja és tök jó hogy van türelmed hűtőmágnest gyártani.  Biztos jól sikerültek! És hol dolgozol különben? Milyen gyerekekkel foglalkozol?

Amandi, neked is üdv! Olvastam hogy kezdtek újra próbálkozni a baba-projecttel. Mennek a drukkok ezerrel!!!


Jeanner, gratulálok egyrészt a közelgő esküvőtökhöz, másrészt pedig a sikeres vizsgákhoz!!! Hajrá mindjárt kész vagy a vizsgákkal és mindjárt jön a babó!

Gabi, mennek a drukkok az álláshoz! Sajnálom a mensit, de új hónap új remény. Majd ha vettél tesztet meséld már el hogy hogyan kell használni, érdekelne. Felháboritó a melóhelyed, de nyugi az enyém is hasonló, tiszta kizsákmányolás.

Egcsi, nagyon cukik a fiaid! Gratulálok a ballagáshoz, ovis diplomás a Kissrác!!! 

Kitti, sajnálom, amit a doki mondott. De csak mondom, hogy nekem is ezt mondta a doki, meg hogy hátrahajló a méhem. Hát ehhez képest van egy gyönyörű lányom, aki könnyen összejött.

Marcsi, gyönyörű a kisfiad, igazi vagány kissrác!

Szia Csillag, üdv köztünk neked is!!! És mennek a drukkok a babához!

Mka, gratulálok, hogy sikerült levizsgáznod!!! Neked is drukk a babához!

Kellemes estét mindenkinek!


Ja és képzeljétek 10 éves osztálytalálkozóra megyek a gimibe.

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Hu ... azta mennyi régi-kezdô visszajött! Mindenki egyszerre. Kell, hogy legyen valami a levegôben. Lehet hamarosan valaki majd bejelentkezik a "nagy" hîrrel? :lol:
mka! Akkor "sanszos", hogy nekem is ezeket csinàljàk majd?! Minél több vizsgàlatot akarok! Persze, csak a legalapabbakat. Gyanakszom a progreszteronra. Azt milyen vizsgàlattal nézik? Vilàgosîtsatok fel tapasztaltabbak! :idea:
Vendég
 


Sziasztok!
Elvalni mar elvaltam tobb mint egy eve.Sajnos epp a kicsirol volt szo gyerektartas,nem akar fizetni,mar masodszol adta be a csokkentest mikozbe en feljelentettem mert nem fizet.Vaaaaaaaa hosszu.Parommal 4 honappal valas utan ismerkedtem meg :lol:

Koszi!Imadom ot latni is naon anyas a kincsem.

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Marcsi
A képek alapján el is tudom képzelni, hogy cicás-bújos a kislegény. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Jó reggelt! Jó estét!

Gabi
Drukkolok az álláshoz!
Nekem is jó lenne valami más, hosszú távon nem igazán jó ez a több műszakos beosztás. Főleg, ha lesz majd gyerekem is :cry:
Vendég
 


Ivanka
Alaphormon (2.–4. ciklusnap): FSH, LH, PRL, E2, sTSH
Follikuláris fázis (5.–11. ciklusnap): FSH, LH, RPL, E2, sTSH, P
Ovulációs fázis (12.–16. ciklusnap): FSH, LH, PRL, E2, P
Luteális fázis (17.–22. ciklusnap): PRL, E2, P

Estradiol-1β (E2); Folliculus stimuláló hormon (FSH); Luteinizáló hormon (LH); Prolactin (PRL); Progeszteron (P); Thyroid stimuláló hormon (sTSH);

Ezek laborvizsgálatok. Érdemes kiegészíteni UH-val is.
Vendég
 


Megyek aludni....


Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Ivánka, vérből nézik az összeset :) a cisztákat meg hüvelyivel.. itthon legalábbis...

Mka, nálunk is rh ütközés van, ráadásul volt már egy pár vetélésem, hát izgulok, mit ne mondjak...

Csillag, barátcserjéről hallottál már? PCOS-ek dícsérik nagyon, eddig 4ből 3 babás lett tőle ;)

Nikike, az nagyon jó :) nálunk nem tartották meg az 5 éveset se, vagy csak engem nem hívtak, de eléggé szánalmas egy banda volt, nem is érdekelnek...

Gabi, akkor én még azért drukkolok ;) és ne törj össze, lesz még jobb is!!!! Nekem hidd el, jártam sokat ebben a cipőben, csak nekem egyáltalán nem volt állásom...

Lányok, nem tudom mi van velem, de hulla vagyok... :( pedig sokat alszom 7-8 órákat egy nap... de egyszerűen nem tudok magamhoz térni... sz@r ez az idő, mikor fog már sütni a nap????

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Hát már ránk férne egy pici napcsi. :))
Elszállt a laptopom, remélem nem valami nagy probléma... Most a páromét használom.
Ninike hát a munkaadók már csak ilyenek.
Ezek a termékenységi vizsgálatok szerintem iszonyat összegbe kerülnek, ha magán orvosnál csináltatja az ember..
Megyek mert lassan indulok munkába.
Mindenkinek szép napot kívánok! És köszönöm a drukkokat. :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Ne köszönd, mert akkor nem használ!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Csillag
üdv itt! :)

Amandi
IR még nem volt, remélem, az endos doki ad rá beutalót.

Ninike
hát nekünk már könnyen nem jön össze, az biztos, mert elég rosszak a hormoneredményeim is, de remélem, 1 évnél többet nem kell várni (a PCOS topikban a gyógyszer szedését követően kb fél évre lettek babásak a lányok).

Ivanka
Amandi leírta, milyen vizsgálat kell, én is javaslom az uh-t is mellé.

Jeanner
én is alig bírok reggel felkelni, utálom ezt az időt, a növénykéim nem mennek semmire, pedig annyit dolgoztam velük :(
Vendég
 


Kitty, Hajtika a barátod!!!! Nekem az is feléledt tőle, ami már elfeküdt... és most hajtanak, mint az örült... de nem tudom, hol lehet kapni, talán google megmondja, nekem anyósom adta...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Amandi, Jeanner, Andi! Köszi a tippeket, eléggé kînai volt, de lejegyeztem 8)
Gabi! Remélem rendbejön a géped hamar és nincs semmi nagy baja!
Vendég
 


Amandi! Ès aszerint vàlasztjàk meg milyen vizsgàlatot kell nézni a vérben, hogy éppen melyik fàzisban vagyok? Bocs, hogy nem értem, csupàn azért van, mert még nagyon kezdô vagyok... :oops:
Vendég
 


Ivanka, bár nem nekem szólt a kérdés, de én úgy tudom, 2x nézik, egyszer 3. napon és egyszer 21.-en... de lehet tévedek, csak én ezt olvastam... ugye az LH meg az FSH miatt...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


[quote="ivanka"]A írta:ivankamandi! Ès aszerint vàlasztjàk meg milyen vizsgàlatot kell nézni a vérben, hogy éppen melyik fàzisban vagyok? Bocs, hogy nem értem, csupàn azért van, mert még nagyon kezdô vagyok... :oops:


A ciklus meghatározott napjain nézik a vérből a hormonok szintjét, a változásukat. Így lehet kiszűrni, hogy esetleg melyik hormonnal van gond...
Vendég
 


Jeanner, Amandi Köszi! Ezek nekem ûj infôk voltak! :roll:
Asszem akkor ez kimarad :( mi csak 1 hetet leszünk Svàjcban augusztusban...egy alkalmam lesz menni hozzà, valôszînûleg...
Nu jô...
Vendég
 


Úgy sajnálom azokat, akiket elöntött a víz. :((( Elvitte mindenüket. Most már tényleg elég lesz az esőből!!!!
Nekünk szerencsénk van, mert messze a Duna.... Állítólag az is rekord magasságot fog elérni.
Megyünk ma kirándulni a céggel. Hát nem hiszem, hogy sok jó sül ki belőle ebben az időben. :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi ne is mond... a római parton lakunk...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Nem kaptam meg a munkát.... Tiszta kretén lehetek, ha még ide sem voltam jó. Most már ott tarok, hogy lehúzom a wc-n a diplomám, mert úgy sem ér semmit. Semmire sem jó. :cry:
Se gyerek, se jó munka... Hát ez nem az én hónapom, pedig megpróbáltam pozitívan gondolkodni, de most nem megy.
Jeanner remélem nem önt ki nagyon a Duna.. :?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


sziasztok!

tényleg szörnyű ez az árvíz. Én holnap este repülök vissza, azt se tudtam melyik Ic-re vegyek helyjegyet, hogy feljussak Ferihegyre. Végül úgy döntöttem, hogy egy jóval korábbival megyek, nehogy az legyen, hogy késések vannak, én meg lekésem a gépet. Viszont ha nem késik, akkor így 4 órát fogok ferihegyen dekkolni, inkább a családommal lennék még egy kicsit, de nem mertem kockáztatni. Bár az én gondom eltörpül amellett, hogy sokan mindenüket elvesztették.

gabi! sajnálom, hogy nem kaptad meg a melót

Ivánka! Tőlem megkérdezte a nődoki, hogy van-e vmi panaszom, rendszeres-e a mensim stb. Végül azt mondta, hogy nem ír fel más vizsgálatokat.

mka
mka
 
 


mka! Nem is agyalok ezen, meglàtjuk, hogyan àll a dologhoz a doki. Maximum, ha nem vagyok elégedett az eredménnyel, otthon (M.o) is elmegyek... Holnap viszont veszünk Ovu tesztet, mert jövô hétvége körül esedékes a Pé.
Gabi! :? Csak annyit tudok mondani, hogy nekünk amikor semmi nem akart összejönni, akkor baràtnôm azt mondta, ennek is OKA van, ebbôl is tanulsz majd valamit, amitôl késôbb több leszel és amûgy is sok rossz utàn MINDIG jön a JÒ!!!! :P (és ez tényleg îgy van!) :wink: Nincs elkeseredés! (Egyébként nekünk sok ilyen utàn jött a külföld gondolata...és kicsit sem bànjuk...sôt!!!!)
Mindenkinek napsütéses, nyugodalmas, békés, pihenéses, "minden jôval teli" :wink: hétvégét!!!!
Vendég
 


( mka! Sikeres "hazatérést"!!! Reméljük mindenhova idôben odaérsz majd! )
Vendég
 


Ivanka, akkor hajrá, de ezt folyamatosan kell egy darabig csinálni (ovu teszt) egy nega nem eredmény!!! és csak az jó, ha erős(ebb)+, akkor van pé-d, a halványabb csak jelzi, h közeledik :)

Mka, szörnyű, én is utálom... a duna itt már elöntötte a szigeteket is, rettenetesen kinn van... mi is állatorvoshoz akartunk menni a muszattal, de elvileg az a rész már víz alatt van :(

Gabi, fel a fejjel, ne így állj hozzá! (Tudom, könnyen beszélek...) én amikor végeztem a sulival, sehol nem kaptam munkát... :( teljesen úgy voltam, mint te, aztán 2 hónap után csak felvettek... be is dolgoztam magam, semmi pénzért nem küldtek volna el... a partnereink voltak azok, akikhez előzetesben jelentkeztem, és akkor mondták, bánják, h nem engem vettek fel, de olyan kis határozatlannak tűntem... szal kitartás, ők többet vesztenek ezzel!!! amit ivanka is mondott, rossz után mindig jó jön :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Köszönöm lányok a biztatást. Remélem tényleg igazatok lesz. Tegnap végigbőgtem a metro utat hazafelé. Ki kell magam sírnom és utána jobb lesz. Aztán megy tovább az élet.
Csak ne kéne két műszakban melóznom... Ha ez megoldódik, akkor már viselhető lesz a munkahely.
Nekem is el kéne mennem nődokihoz. Azt mondta az egyik asszisztens, hogy méhszájseb is okozhat barnázást. De egy kivizsgálás nem árt. Viszont a hőmet mától nem mérem, mert nem tudok egy időben kelni.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi, mikor voltál dokinál utoljára? Remélem, semmi baj nem lesz, drukkolok!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Lànyok! Ma haltam le, teljesen... a gyôgyszertàrban. Csak 1 féle OVU-teszt volt, az is 10.000 Ft felett. Tessék, nesze, Abu Dhabi, mondtam én, ez a vilàg vége... :shock:
Nem azért, mert nem tudjuk megvenni, csak tudva, h otthon mennyi, az ELV miatt nem vettem meg, holnap körülnézek màshol, hàtha... :roll:
Utàlom, ha hülyének nézik az embert...
Gabi! A doki jô ötlet, ne is halogasd!
Jeanner! Bocsàsd meg tudatlansàgom, de mi az a muszat? :roll:
Többiek?
Vendég
 


A muszat a kisnyuszink :D én hívom így, meg muszogány, meg mittomén :D van egy csomó neve :D

Kép

Na jó, itt még babuci, azóta nagy nyúl már :D (már amennyire egy mini nagy lehet :D)

Ovuteszt kényleg kicseszés, én most rendeltem 2100ért 20db-ot, és ebben benne van a postaktg is...

Csajok, hőmérő görbén mit jelent a függőleges vonal???? :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jó reggelt!

Végre süt a nap :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeanner
Benneteket is fenyeget a Duna? :cry:

Gabi
Sajnálom, hogy nem kaptad meg a munkát :cry:
Diploma ma sajnos nem sokat ér :evil: (Én is egyetemi végzettséggel sinálok olyan munkát, amit a munkatársaim OKJ-s végzettséggel :? )

Mka
Rendben hazaértél?
Vendég
 


Aranyos a nyuszi :lol: :lol: :lol: :lol:


Nekem PMS-m van :cry:
Ma már ordítoztam egyet a férjemmel :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Amandi, barátcserje nagyon jó rá, azt mondják...

Köszi a dicsit :roll:

A Duna? A szigeteket elnyelte már, az tuti... a partot is végig öntötte, de lehet lemegyünk du. megnézzük mi a helyzet, itthon még nincs víz...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok! :)

Először is szeretnék mindenkit üdvözölni. Ha nem gond, akkor csatlakoznék hozzátok.
Röviden rólam. Mi is 2011-re tervezzük a babánkat, bár 2010-re szerettük volna. Tavaly novemberben indult el nálunk a babaprojekt, a decemberi ciklusomkor terhes is lettem, de a 7. héten sajnos elköszönt tőlem az Angyalkám :cry:
Jött a 3 hónap kényszerszünet. Mivel lassan betöltöm a 36-t, kértem hormonvizsgálatot a szünet alatt, ahol kiderült, hogy az FSH-m alacsony, pajzsmirigy problémám van, a dokim közölte is, hogy amíg nincs megoldva, nincs babaügy! Mindezt az éles hónap előtt :( Azóta jártam endokrinológusnál, vettek vért, aminek minden eredménye jó lett :) Végre valami jó is történik.
Ez az első éles ciklusom, próbálok nem rágörcsölni. Tavaly hőmérőztem, LH tesztet csináltam, minden jelre ugrottam, most ezt nem akarom. Próbálom lazábban csinálni, de mint tudjuk ez nem is olyan egyszerű.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
evica8
 
 


Szia!

Nagyon sajnálom, ami történt :(

De fel a fejjel, ha a múltkor olyan könnyen sikerült, most sem lesz baj! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ivanka!

E-bay a megoldás. Szerintem jóval olcsóbban tudsz tesztet szerezni.
Itthon is drága a patikai (600-700Ft/db), de lehet rendelni 75 Ft/db-ért is Vaterán, vagy hasonló oldalakon.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Jeanner!
Hàt ez halàli, ez a nyuszat :lol: de nem nagyon magànyos? Eu-s elôîràsok betartva? :lol: Van nemi élete legalàbb? :P
Evica!
üdv a csapatban, jô dolgod lesz nàlunk, itt majdnem mindig môka és kacagàs :P Tényleg, mindig van valaki, akinek van biztatô szava! Ezért szeretek én is itt lenni! :wink:
boeske!
Igen, jô ötlet, lehet én is körbenézek neten, hogyan-mi môdon, honnan tudnék beszerezni. Ezek a 75 Ft-osok ugyanolyan megbizhatôak? :roll: Mert amikor élesben megy majd én ugyan nem fogom rà sajnàlni, ha a jobb többe kerül...
Most meg ugye, csak tudni akarom van e egyàltalàn. Viszont képzeljétek, vàltozott a kezdés idôpontja, MÀR decemberben megprôbàljuk :P
Egcsivel mi van?
Vendég
 


Evica
Üdv! Drukk, hogy hamar jöjjön a babó és minden okés legyen. :) (Mellesleg örülök, hogy egyre többen vagyunk 3O-on túliak. :lol: )

Voltunk hétvégén kempingezni. Jó volt, de a meleg.... 42 fok árnyékban. Alig tudtunk aludni a sátorban, pedig fújdogált egy kis szellő. Hajnalban jó idő volt, de ahogy feljött a nap, már kezdődött a forróság. Fél 1O-kor indultunk hazafelé és már 38 fok volt. :shock:
Majd hozok képeket.

Apropó kép, cukker a nyuszi. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi, köszi :lol: tópartra mentetek legalább, ahogy terveztétek?

Ivanka, persze, minden EU-s előírás betartva :lol: (assetom mik azok, de jól van tartva, jó helyen... dokis használati utasítás szerint) Amúgy nincs nemi, csak szerelmi élete a szemetes lapáttal, de ha pároztatnánk, utána nem lehetne bírni vele, így nem jelöl, nem pisil szerte, nincs vele gond :) nem kell ivartalaníttatni se, mert jó nyuszi :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást! :)
Voltam múlt héten orvosnál, sajnos "csak" egy 10 cm-es tüszőt látott, ami szerinte nem biztos, hogy rendesen meg fog nőni, még a héten csütörtökön megyek vissza hozzá, és meglátjuk.. Addig iszom szorgalmasan a teáimat.

Jeanner: Igen, ismerem a barátcserjét, alkalmazom is :) Vagyis én nem a klasszikus barátcserjét, hanem a premens tablettát, mert abban állítólag több a hatóanyag. Nekem amúgy bejött, mert amióta szedem azóta tényleg többször van PÉ. Hát nagyon bízok benne, hogy nekünk is pozitív tapasztalataink lesznek vele :roll:
Iszok még cickafark teát is, ciklus második felében pedig palástfüvet.
csillag**
 
 


Csillag, bnőm is azt szedi :) nekem ez is elég, amit szedek, napi 1x1-nél többet nem tudok ebből se bevenni... mióta szeded?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ivanka!
3 hónapja használom a 75 Ft-os LH teszteket (One Step márkájú), nekem bevált. Mindhárom hónapban napra pontosan mutatta az ovulációt. (Az LH szint peteérés előtt 24-36 órával a legmagasabb, mivel ez a hormon váltja ki a tüszőrepedést. Szóval a ciklus során csak 1-2 napig pozitív a teszt, előtte-utána negatív.)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is :lol: Szerencsésen megérkeztem, még jó, hogy végül a korai ic-re vettem helyjegyet. 50 percet késett. Ha azzal jövök, amivel az elején akartam, akkor simán lekésem a repülőt. Mákom volt, hogy eszembe jutott, hogy késés lehet :D

Most itt vagyok, de már készülődöm, szombaton kezdődik a nyaralásunk :D Már annyira várom. Bár a 8 órás repülőút biztos jól lefáraszt majd minket.

Nagyon cuki a nyuszi. Nekem hörcsögöm volt, most cicánk van.

szép napot mindenkinek!

mka
mka
 
 


Sziasztok!

Köszöntök minden új tagot, tök jó, hogy ennyien lettünk :D

Velem semmi különös, mensi sehol, az endo időpontomat átetettem júliusra, addig beszedem a bogyómat, amitől megjön.

Kérdés: próbaképp szeretnék hőmérőzni, azt a ciklus hanyadik napjától kell? :oops:
Vendég
 


jeanner: Nálam ez úgy volt, hogy régebben a sima barátcserjét szedtem, kb fél évig, de annyira rosszul voltam a szagától is :oops: , hogy inkább átálltam erre. Ez a második hónap, hogy szedem, az előző hónapban volt szép nagy tüsző, most még csak alakul.. hát majd meglátjuk :roll:
csillag**
 
 


Aham... nekem lassan letelik az első hónap, eztán még 2-t tervezek, utána már csak szinten tartó 10 napokat... (azt írták, 3 hónapnál tovább nem kell szedni, csak ritkán utána...)

Andi, mensi első napján érdemes, de én is hamarabb kezdtem :oops: :roll:

Csak ugye nincs összehasonlítási alap, így aztán para... mert előző ciklusnál nekem is volt normálisan, rendesen 36,9es hőm is, most meg, bár még csak 2 nappal vagyok PÉ után még mindig 36,1en kínlódok...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?